τι είπες τώρα........Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Observe thread title: checked
NOT
![]()
![]()
τι είπες τώρα........Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Observe thread title: checked
NOT
![]()
![]()
Αυτό που δεν είδες ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
τι είπες τώρα........![]()
![]()
You BETA believe...
Μπας και πρόκειται για κάτι που είδες μόνο εσύ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αυτό που δεν είδες ...........![]()
![]()
![]()
Σου έχω πει να ΜΗΝ πίνεις από αυτό το γάλα (που το βρίσκεις εύκαιρο). Στους ενήλικες έχει επιπτώσεις τόσο στην όραση...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μπας και πρόκειται για κάτι που είδες μόνο εσύ?![]()
, όσο και στην πέψη .στο σχετικό άρθρο της Wiseco τη δίνει (μετά την αλλαγή) στο 10:1
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Φιλε motaba γιατι να ρίξεις τοσα ευρώ στο χτ για να πάρει 10-15 αλογα, και να χάσεις και σε αξιοπιστία?
πουλα το και παρε δυνατότερο γιατι δεν έχει νόημα....
Μηπως να ψαχτεις με το αν μπαινει ο κυλινδρος απο το xtz 660?Γιατι εχω διαβασει οτι ταιριαζει ακομα και σε xt.Οποτε γλιτωνεις το ρεκτιφιε, με καινουργιο χιτωνιο τον κανεις καινουριο και εχεις και υπερκυβισμο.Και δυο ερωτησεις...θα θελει αλλη μπιελα μετα για να μη σπασει αυτη που εχει τωρα; (ή και τι αλλο θα θελει αλλαγη).Το σκαλοπατι που σχηματιζει η κεφαλη και το οποιο τρωγεται σε μηχανουργειο μεχρι ποσο μπορει να φαγωθει;Δηλαδη οσο και να αυξανεται η διαμετρος του κυλινδρου αυτο μπορει να φαγωθει;
Το πιστονι που βγαζει η JE για xt ειναι 97mm και τελικη συμπιεση 11,5:1
ΥΓ:μηπως γινεται το θεμα Βελτίωση Κινητήρα 4Τ να συνεχιστει και με τον υπερκυβισμο;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsavidi2005
μηπως γινεται το θεμα Βελτίωση Κινητήρα 4Τ να συνεχιστει και με τον υπερκυβισμο;
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θέλω άγχος...!!!
(Μόλις τελειώσουν τα καρμπυρατέρ, πάμε καπάκι στους ψεκασμούς...
Μετά έρχονται οι σπινθηριστές, ομού μετα των αναφλέξων και έχει ο θεός...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, κουράγιο και μπόλικη υπομονή!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Δεν θέλω άγχος...!!!
![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Εντωμεταξύ φυσάει και δεν ρίχνουμε καμμιά ιδέα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Δεν θέλω άγχος...!!!
You BETA believe...
Καλημέρα συνάδελφοι!
Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες (για την εκτίμηση του κόστους) για μελλοντική ανακατασκευή στο Tenere . Θα ήθελα να του βάλω πιο καινούργιο μοτέρ, το 3tb κι έτσι το ψάχνω..Ωραία όλα αυτά με τους υπερκυβισμούς και τα έκκεντρα κατεργασμένα κομβία (pins) για αύξηση διαδρομής και τους άγριους εκκεντροφόρους.
Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτά που χρειάζεται ένας παλιός κινητήρας για να βγάλει άλλα τόσα χιλιόμετρα και να λειτουργήσει σωστά.![]()
Καλά τα λές FZR1000! Αλλά δυστυχώς το μηχανάκι δεν πιάνει πάνω από 1000 euroΦιλε motaba γιατι να ρίξεις τοσα ευρώ στο χτ για να πάρει 10-15 αλογα, και να χάσεις και σε αξιοπιστία? πουλα το και παρε δυνατότερο γιατι δεν έχει νόημα...., από τη μία.. Κι απ'την άλλη θα έλεγα ότι μου αρέσει πολύ (ένας λόγος παραπάνω που είναι και η πρώτη μου μηχανή...
) Καταλαβαίνω πως αυτό που λές θα ήταν το πιο σωστό, αλλά no money - no honey!!
Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα ένα καινούργιο της τάξης τιμής των 6000 - 8000 euro... αλλά πιστεύω πως με τα μισά ίσως το φτιάξω!! .
Tnx mate!! Δεν το ήξερα!! Θα το κοιτάξω..Μηπως να ψαχτεις με το αν μπαινει ο κυλινδρος απο το xtz 660?Γιατι εχω διαβασει οτι ταιριαζει ακομα και σε xt.Οποτε γλιτωνεις το ρεκτιφιε, με καινουργιο χιτωνιο τον κανεις καινουριο και εχεις και υπερκυβισμο.Και δυο ερωτησεις...θα θελει αλλη μπιελα μετα για να μη σπασει αυτη που εχει τωρα; (ή και τι αλλο θα θελει αλλαγη).Το σκαλοπατι που σχηματιζει η κεφαλη και το οποιο τρωγεται σε μηχανουργειο μεχρι ποσο μπορει να φαγωθει;Δηλαδη οσο και να αυξανεται η διαμετρος του κυλινδρου αυτο μπορει να φαγωθει;
Ψυχραιμία....Ναι ρε....Κάναμε μ@υνί το thread και την "κάνουμε" τώρα ...!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εντωμεταξύ φυσάει και δεν ρίχνουμε καμμιά ιδέα.....![]()
![]()
![]()
Το πιάσαμεν το υπονούμενον, φίλτατε ....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Σου έχω πει να ΜΗΝ πίνεις από αυτό το γάλα (που το βρίσκεις εύκαιρο). Στους ενήλικες έχει επιπτώσεις τόσο στην όραση...
, όσο και στην πέψη .
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει που διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ:hypnotize :hypnotize
Με αυτα τα μισα που λές (3-4000) παίρνεις μια χαρα εργαλείο.
Ασε που οσο χρημα ρίξεις δεν πρόκειτε να το πάρεις πισω....
Ερώτηση...
Η ενδεχόμενη αύξηση συμπίεσης του χώρου καύσεως υπάρχει περίπτωση να επιφέρει προβλήματα στο δέσιμο του μοτέρ...?![]()
Δηλαδή της κεφαλής και του κυλίνδρου..?
Να τραβήξει σπειρώματα, να σκάσει φλάτζες κτλ...?![]()
Tnx!![]()
Αυτό το ξαναρώτησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Ερώτηση...
Η ενδεχόμενη αύξηση συμπίεσης του χώρου καύσεως υπάρχει περίπτωση να επιφέρει προβλήματα στο δέσιμο του μοτέρ...?![]()
(και λόγω ευγένειας, πέρασε στο ντούκου !!!)
Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη, αλλά τα μοτέρ τα δένουνε ΣΒΥΣΤΑ !!!
![]()
![]()
![]()