Πού είναι το απλό σχέδιο του hornet; Το στρογγυλό φανάρι; Το τεράστιο μπουρί στη σέλα;
Τί έκτρωμα είναι αυτό; Το hornet υποτίθεται ότι ήταν ένα λιτό κ απέριτο μηχανάκι...Το κάνανε σα το z με καμπύλες![]()
Πού είναι το απλό σχέδιο του hornet; Το στρογγυλό φανάρι; Το τεράστιο μπουρί στη σέλα;
Τί έκτρωμα είναι αυτό; Το hornet υποτίθεται ότι ήταν ένα λιτό κ απέριτο μηχανάκι...Το κάνανε σα το z με καμπύλες![]()
ρε που είναι και δεν τα βλέπω τα MASTERPIECE!!!!!![]()
![]()
xexex:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Πόσο μαλάκες μπορούν να γίνουν ακόμα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το Blackbird θα το κλειδώσω γιατί αυτοί οι ΚΟΠΑΝΟΙ (και φυσικά εννοώ τους διάφορους φλωρο-executives και όχι τους μηχανικούς τους) αποκλείεται να ξαναβγάλουν μηχανή της προκοπής.
ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ NΑKED ΕΙΝΑΙ MASTERPIECE Η ΟΧΙ.
Ενώ όλοι ξέρουμε ότι όλα είναι parts bin specials με weird styling
ai sto di;aolo................( στα αγλικά γκοου το χελλ μαδερφακερς)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Και συμφωνω απόλυτα με τον ψεύτη παραπάνω.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Και οι ζάντες είναι γκλίτσικες και η μούρη η απόλυτη συνέχεια του αίσχους (ξέρετε ποιού)![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Γκλίτσικες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ολε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και οι ζάντες είναι γκλίτσικες και η μούρη η απόλυτη συνέχεια του αίσχους (ξέρετε ποιού)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Ε όχι ρε γμτ ε όχι, από αυτά που ανέφερα πιο πρίν για το τι θα παρουσιάσει δεν ήθελα να γράψω για το χόρνετ διότι λέω, σιγά πόσο πιο τρελό να το κάνουν? Κι όμως ρε συ τουλάχιστον βλέπεις πως από ένα σημείο και μετά δεν είμαι παράλογος σε κάποια πράγματα που λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πόσο μαλάκες μπορούν να γίνουν ακόμα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι το Blackbird θα το κλειδώσω γιατί αυτοί οι ΚΟΠΑΝΟΙ (και φυσικά εννοώ τους διάφορους φλωρο-executives και όχι τους μηχανικούς τους) αποκλείεται να ξαναβγάλουν μηχανή της προκοπής.
ΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ NΑKED ΕΙΝΑΙ MASTERPIECE Η ΟΧΙ.
Ενώ όλοι ξέρουμε ότι όλα είναι parts bin specials με weird styling
ai sto di;aolo................( στα αγλικά γκοου το χελλ μαδερφακερς)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και να στο πω κι αλλιώς. Σε όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο και θέλουν να τρέξουν με χονδα, η εταιρεία δίνει εργοστασιακό υλικό και τεχνογνωσία. Όλοι οι άλλοι παίζουν με τα μοντέλα παραγωγής και ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Δηλαδή, όταν η χόνδα ξοδεύει τόσα λεφτά για εργοστασιακά μυστικά να τα δίνει σε ιδιώτες ανα τον κόσμο για να φαίνεται η χόνδα πρώτη και να αγοράζει τους καλύτερους οδηγούς για να είναι πάντα μπροστά και να φαίνεται η χόνδα κι όχι ο οδηγός, σε συνδιασμό με τα πιο ψόφια μοντέλα στην αγορά, ε κάτσε ρε φίλε κάτι δεν πάει καλά. Τεχνολογία 15ετίας σε μοντέλα 2006 με χαμηλό κόστος παραγωγής και όνομα χόνδα που σπέρνει στους αγώνες, ποιούς αγώνες δηλαδής, στα WSBK για χρόνια είναι τίποτα, και στα MotoGP, από τις μισές μηχανές στο παγκόσμιο όλες να τερματίζουν από την 3η θέση και πίσω δεν θέλει πολύ να καταλάβεις πως η όλη θεωρία περί χόνδα ω Θεέ, είναι ένα καλοστημένο στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Κλασσικότερο παράδειγμα στα MotoGP o KR-Junior.
Ποντάρει πολλά λεφτά και με προσεκτικές κινήσεις να έχει τις καλύτερες ομάδες και οδηγούς στα πρωταθλήματα ανα τον κόσμο, τους δίνει και εργοστασιακά ανταλακτικά για να έχουν το πλεονέκτημα, οπότε και φαίνεται να κυριαρχεί. Ενώ στους πελάτες της για καθημερινή χρήση δίνει τα χειρότερα μοτνέλα σε κάθε κατηγορία αλλά πάντα με το όνομα χόνδα για ξεκάρφωμα. Και δεν μιλάμε για τις τρελλές τιμές που έχουν τα χόνδα σε σχέση με την τεχνολογία που αγοράζει ο πελάτης, 10ετίας και βάλε.....τι να λέμε.....αφού ο πελάτης δεν ξέρει και ξέρει η χονδα.
Κι εγώ δεν είμα κολλημένος αντιχοντακικός και θα στο εξηγήσω ώς εξής. Δεν το έχω αναφέρει πουθενά και δεν ξέρω αν το ξέρουν επιφανή μέλη του moto.gr ή ακόμη και τρελοί χοντάκιδες, αλλά έχω διαβάσει πως το CBR600RR έχει την καλήτερη κατεργασία αυλών εισαγωγής και εξαγωγής στον κόσμο σε μοτοσικλέτα παραγωγής καλύτερη κι από το χίλια, δηλαδή την καλήτερη ροϊκή εξέλιξη σε μηχανή παραγωγής, διορθώστε με αν κάνω λάθος στην ονοματολογία. Πήγαν το CBR600RR σε μια εταιρεία στην αγγλία που ασχολείτε μόνον με ροϊκή εξέλιξη στις SS μηχανές για το εθνικό αγγλικό πρωτάθλημα ή και για άλλες χώρες, με μεγάλη εμπειρία και τρελλή εξειδείκευση και οι τύπου σηκώσαν τα χέρια ψιλά λέγοντας πως αν κάνουν κάτι θα χαλάσουν το ήδη εκπληκτικό υπάρχον σύνολο. Σε ελληνικό περιοδικό το διάβασα.
Μαλακίες δεν λέω έτσι για να τις λέω και να κάνω εντύπωση, ίσως όχι πάντα, αλλά τέλως πάντων αρκετά από αυτά που λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Απλώς έχω ένα κόλλημα με τα στερεότυπα και μ'αρέσει να τα ψάχνω.
Χρόνια τώρα από πατάτα σε πατάτα είναι η χονδα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει η χονδα που να δείχνει το πόσο σέβεται τους πελάτες της και μάλιστα σκλυροπυρικούς της μάρκας?
Ρε μαν, πιστεύεις πως σε κάτι από αυτά που είπα είναι ψέμα?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Έχεις μπερδευτεί (όσον αφορά εμένα), ουτε φιλοχοντακικός, ούτε φανατικός ούτε πιστός ούτε τίποτα σχετικό είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ε όχι ρε γμτ ε όχι, από αυτά που ανέφερα πιο πρίν για το τι θα παρουσιάσει δεν ήθελα να γράψω για το χόρνετ διότι λέω, σιγά πόσο πιο τρελό να το κάνουν? Κι όμως ρε συ τουλάχιστον βλέπεις πως από ένα σημείο και μετά δεν είμαι παράλογος σε κάποια πράγματα που λέω.
Και να στο πω κι αλλιώς. Σε όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο και θέλουν να τρέξουν με χονδα, η εταιρεία δίνει εργοστασιακό υλικό και τεχνογνωσία. Όλοι οι άλλοι παίζουν με τα μοντέλα παραγωγής και ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Δηλαδή, όταν η χόνδα ξοδεύει τόσα λεφτά για εργοστασιακά μυστικά να τα δίνει σε ιδιώτες ανα τον κόσμο για να φαίνεται η χόνδα πρώτη και να αγοράζει τους καλύτερους οδηγούς για να είναι πάντα μπροστά και να φαίνεται η χόνδα κι όχι ο οδηγός, σε συνδιασμό με τα πιο ψόφια μοντέλα στην αγορά, ε κάτσε ρε φίλε κάτι δεν πάει καλά. Τεχνολογία 15ετίας σε μοντέλα 2006 με χαμηλό κόστος παραγωγής και όνομα χόνδα που σπέρνει στους αγώνες, ποιούς αγώνες δηλαδής, στα WSBK για χρόνια είναι τίποτα, και στα MotoGP, από τις μισές μηχανές στο παγκόσμιο όλες να τερματίζουν από την 3η θέση και πίσω δεν θέλει πολύ να καταλάβεις πως η όλη θεωρία περί χόνδα ω Θεέ, είναι ένα καλοστημένο στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Κλασσικότερο παράδειγμα στα MotoGP o KR-Junior.
Ποντάρει πολλά λεφτά και με προσεκτικές κινήσεις να έχει τις καλύτερες ομάδες και οδηγούς στα πρωταθλήματα ανα τον κόσμο, τους δίνει και εργοστασιακά ανταλακτικά για να έχουν το πλεονέκτημα, οπότε και φαίνεται να κυριαρχεί. Ενώ στους πελάτες της για καθημερινή χρήση δίνει τα χειρότερα μοτνέλα σε κάθε κατηγορία αλλά πάντα με το όνομα χόνδα για ξεκάρφωμα. Και δεν μιλάμε για τις τρελλές τιμές που έχουν τα χόνδα σε σχέση με την τεχνολογία που αγοράζει ο πελάτης, 10ετίας και βάλε.....τι να λέμε.....αφού ο πελάτης δεν ξέρει και ξέρει η χονδα.
Κι εγώ δεν είμα κολλημένος αντιχοντακικός και θα στο εξηγήσω ώς εξής. Δεν το έχω αναφέρει πουθενά και δεν ξέρω αν το ξέρουν επιφανή μέλη του moto.gr ή ακόμη και τρελοί χοντάκιδες, αλλά έχω διαβάσει πως το CBR600RR έχει την καλήτερη κατεργασία αυλών εισαγωγής και εξαγωγής, δηλαδή την καλήτερη ροϊκή εξέλιξη σε μηχανή παραγωγής, διορθώστε με αν κάνω λάθος στην ονοματολογία. Πήγαν το CBR600RR σε μια εταιρεία στην αγγλία που ασχολείτε μόνον με ροϊκή εξέλιξη στις SS μηχανές για το εθνικό αγγλικό πρωτάθλημα ή και από άλλες χώρες με μεγάλη εμπειρία και τρελλή εξειδείκευση και οι τύπου σηκώσαν τα χέρια ψιλά λέγοντας πως αν κάνουν κάτι θα χαλάσουν το ήδη εκπληκτικό υπάρχον σύνολο. Σε ελληνικό περιοδικό το διάβασα.
Μαλακίες δεν λέω έτσι για να τις λέω και να κάνω εντύπωση, ίσως όχι πάντα, αλλά τέλως πάντων αρκετά από αυτά που λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Απλώς έχω ένα κόλλημα με τα στερεότυπα και μ'αρέσει να τα ψάχνω.
Χρόνια τώρα από πατάτα σε πατάτα είναι η χονδα και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει η χονδα που να δείχνει το πόσο σέβεται τους πελάτες της και μάλιστα σκλυροπυρικούς της μάρκας?
Ρε μαν, πιστεύεις πως σε κάτι από αυτά που είπα είναι ψέμα?
Με απλά και χειροπιαστά:
οβάλ πιστόνια και V5 μόνο η Ηonda έχει φτιάξει.
Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε πλάκα και να πειραζόμαστε.
Συνεχίζουμε τη συζήυτηση αύριο, πρέπει να φύγω..
![]()
![]()
You BETA believe...
Καλά η αλήθεια είναι πως κάπου ξέφυγα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά αυτά τα οβάλ πιστόνια δεν τα βλέπω πουθενά στην παραγωγή πέραν της NR750 που κόστιζε 15.000.000 παλιές καλές δραχμές και το GSXR750 είναι πάλι πιο γρήγορο. Άσε που η MV Agusta ετοιμάζει μηχανή 100.000ευρώ. Χίλια χρόνια Ducati, αν και θα πέσει η υπογραφή μου να με πλακώσει, παρά χονδαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχεις μπερδευτεί (όσον αφορά εμένα), ουτε φιλοχοντακικός, ούτε φανατικός ούτε πιστός ούτε τίποτα σχετικό είμαι.
Με απλά και χειροπιαστά:
οβάλ πιστόνια και V5 μόνο η Ηonda έχει φτιάξει.
Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε πλάκα και να πειραζόμαστε.
Συνεχίζουμε τη συζήυτηση αύριο, πρέπει να φύγω..
![]()
![]()
.
Πιστεύεις πως λέω ψέμματα? Απάντησέ μου σε αυτό και την άκρη θα την βρούμε ρε συ. Δεν ήθελα να φανώ τόσο επιθετικός. Απλώς αντέδρασα και συμφώνησα στο ύφος του πόστ σου πιο πάνω. :smilea:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ τα μοντελα του 2007!το ενα πιο ασχημο απο τ αλλο......:ZZZ:
υπερβαλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Οκ, εσείς ΔΕΝ παίζεστε
Προτείνω αλλαγή του χρωματισμού του σήματος ως παρακάτω για να ξέρουμε που είμαστε.
(μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι μηχανότρατες)
βαλε κ λιγο μπλΙε να θυμιζει κ yamaha
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εμενα εκτος απο το μπροστινο φαναρι μου αρεσει παντως !!!![]()
Και δεν κανω πλακα !!
Το κακασχημο πια που το ειδατε ??
![]()
Τελικά έπρεπε να γράψω ή θα προυσιάσει το νέο χορνετ αντιγραφή του ER-6.
Απελπισία.
Το μόνο που αξίζει είναι τα στόκ λάστιχα.