Perasan sxedon 10 mines.10 mines poli iperoria poli oikonomia polles steriseis.Avrio to apogeuma den tha parkaro sto garaz to cbf-aki mou alla ena Gsxr600k7.Eimai ena kaliteros kai xaroumenos o anthropos.to taksidi tora arxizei!
Perasan sxedon 10 mines.10 mines poli iperoria poli oikonomia polles steriseis.Avrio to apogeuma den tha parkaro sto garaz to cbf-aki mou alla ena Gsxr600k7.Eimai ena kaliteros kai xaroumenos o anthropos.to taksidi tora arxizei!
Gratz που έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα!!!
Πάντα όρθιος και καλά χιλιόμετρα...
Υ.Γ. Και μη το σκίσεις από την πρώτη μέρα...
![]()
![]()
![]()
..(...\............./....)
...\....\........../..../
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
....\...................·´
Καλοτάξιδο!![]()
Είναι μεγάλο πράγμα να έρχεται η ώρα να ζήσεις το όνειρό σου!!!
![]()
![]()
Congrats για το στόχο που πραγματοποίησες!!!
Ευχές άπειρες για στιγμές υπέροχες με την αγαπημένη σου!
Με το καλό να την παραλάβεις![]()
![]()
![]()
Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλοταξιδοι να ειστε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιασα και διαβασα το ποστ απο την αρχη...Αφου ειδα οτι τελικα την παιρνεις,μου ηρθε αμεσως στο μυαλο η στιγμη που θα παραλαμβανω και γω την αγαπη μου!Ενα Triumph Daytona 675....
Aχχχχχχχχχχ καιρος γας μακρυς!![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
καλοτάξιδο κ αγραντζούνιστο!!!![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Εσύ να πας στις "Προτάσεις και σχόλια" να βάλεις ένα +1 για να φτιαχτεί υποκατηγορία triumph,οκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλοταξιδοι να ειστε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιασα και διαβασα το ποστ απο την αρχη...Αφου ειδα οτι τελικα την παιρνεις,μου ηρθε αμεσως στο μυαλο η στιγμη που θα παραλαμβανω και γω την αγαπη μου!Ενα Triumph Daytona 675....
Aχχχχχχχχχχ καιρος γας μακρυς!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
Μπράβο ρεεεεε!!!!!Άντε, τί έγινε, το πήρες το μοτόρι???![]()
![]()
Καλοτάξιδο!!!!!![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Σιγά και μην ξεκαβαλήσει τώρα για να μπει να γράψει εντυπώσεις....!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
Σιγά και μην ξεκαβαλήσει τώρα για να μπει να γράψει εντυπώσεις....!
![]()
![]()
![]()
σωστος...
αντε βρε μεγεια, καλοστριφτο
![]()
![]()
![]()
mazepsa ta prota mou 180km.exei moudiasei to miso aristero mou xeri kai me ponaei to deksi kolomeri.oso kai na thelo den mporo na perigrapso poso omorfa niotho.makari na einai einai tixero!Pao gia ipno avrio noris noris VOLTA!!!
(to mixanaki einai oti kalitero exo fantastei nomizo...)
Otan eimoun 12 xronwn evlepa thn cbr 1100 se ekswfylla kai thn oneireuomoun.Meta apo
4 xronia trakara(oxi logo dikou mou sfalmatos)me kseno mhxanaki.Apo tote xa8hkan kai oneira kai ola.Den pisteua pote pws 8a exw diko mou mhxanaki..Gia ta epomena 3 xronia den eixa akoumphsei mhxanaki.Apo ta 17 kai meta eperna pou kai pou kanenos filou gia na petaxtw spiti
klp..Twra eimai 20 kai apekthsa to prwto mou mhxanaki,crypton x special edition me dika mou lefta
me diplwma me ola.Ksafnika arxisa na antilamvanomai oti mporw na parw oti 8elw apo th stigmh pou plhrwnw egw kai asxeta apo to an eimai empeiros h kalos odhgos(se sxesh me atoma pou odhgoune xronia)toulaxiston exw poly kalh odhgikh symperifora.Anyway mhn sas talaipwro,thn prwth mera pou vghka na strwsw to yamahaki mou perase sifounas dipla mou mia hayabussa k8.
Emeina kagkelo ennoeite kai arxisa na skeftomai diafora.Telika hr8a sth douleia,mphka eida arketes an oxi oles tis street kai supersport mhxanes pou kykloforoun kai katelhksa sthn R1.
Eilikrina apo tote exw dei ola ta video pou yparxoun sto internet kai kserw akrivws ti exei panw h mhxanh.Exw ftasei se shmeio na ksypnaw kai na mou erxetai kateu8eian h R1 sto myalo.
Kai sas rwtaw twra,ekana kala pou phra to crypton kai perimenw na to ksexrewsw kai meta na parw thn R1 h oxi?
prwsopikh apopsh kala ekana dioti 8a me valei perissotero sto klima twn 2 troxwn kai 8a htan poly
epikindyno to na phgaina kateu8eian sta 1000 cc.
ME GEIA KAI KALOTAKSIDH H KOUKLA SOU PALIKARE!!![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Φιλε σε νιωθω απολυτα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
Ήταν απιστευτο.χθες τα κατάλαβα όλα…3 το μεσημέρι σχολασα,κοντριτσες (αλλά μην το πείτε)μέσα στην κίνηση με duke,varadero και το cbf-aki μου να ουρλιάζει…ποτέ δεν πίστευα ότι ένα μηχανάκι μπορεί να σου δώσει τόσα πολλά η να αντικαταστήσει την χαρά που σου δίνει ένα ζωντανό πλάσμα αλλα.Χθες παρέλαβε το κοληταρι μου ένα Gsxr600 06’ και μου λέει πάμε στον παλιό υποδρομο να το κάνεις καμιά βολτα.Φοβος με κυρίευσε…πως θα οδηγήσω αυτό το πράγμα εγω?που έχω οδηγήσει μόνο το cbf moy και έχω κάνει βόλτες ένα dominator650?πως?
Μιλάω με τον άλλο μου κολλητό και μου λέει αστο ρε μ@λακα θα σκοτωθείς τσάμπα το μηχανάκι δεν το λυπασαι.Εχω μια ψυχολογία γ@μησε τα λέω δεν θα τα καταφέρω θα γίνω ρεζίλη θα μου σβήνει και άλλα τετοια.Παω ποιο νωρίς στο γκαραζ και το βλέπω δίπλα από το cbfaki μου.Ξεκιναω να το χαϊδεύω απαλά σε όλα του τα μέρη και ανατριχιαζω.παμε στον ιππόδρομο το άκουγα δίπλα μου,το έβλεπα να ανοίγει και ήταν τόσο ομορφο!!!και έρχεται η ώρα που παίρνω το κλειδί στο χέρι και το μόνο που ακούω είναι «θα το πας με 4000 στροφές άντε λίγο 6 άντε έως 8 πρώτη του μέρα είναι».Καβαλαω παταω συμπλέκτη βάζω μπροστά και το νιώθω να βρυχαται.βαζω πρώτη και εκείνο το γκαπ που άκουγα τόσο καιρό από αλλά μηχανάκια και εντυπωσιαζόμουν το ακούω κατά από τα πόδια μου…και ξεκιναω.Μετα από τρεις βόλτες ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλαματα,το ηλίθιο χαμόγελο δεν έφευγε από το προσωπο μου ένας οργασμός ήταν μόνιμος μέσα στον εγκέφαλο μου.το μηχανάκι με άκουγε έστριβε μόνο του πλάγιαζα μαζί του χωρίς να φοβάμαι το ψηλοσικοσα και κατάλαβα τι σημαίνει μηχανη.Ξερω τι πρέπει να κάνω τωρα.Το ηλίθιο χαμόγελο από χθες δεν έχει φύγει ήταν η πρώτη μου φορά, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτιρησω.Θελω να το πω σε όλους να φωνάξω…και ούτε καν μου έσβησε…μετά πήρα το cbf ακο μου και ένιωσα πρώτη φορά άβολα μαζί του,κατι ο συμπλέκτης κάτι το πώς κάθομαι και πάνω από όλα ανταπόκριση και πολύ βάρος αλήθεια μου φαινόταν πολύ βαρι.παμε για καφέ με κάτι πιπινακια που ως τότε ήταν το μόνο πράγμα που με ένοιαζε και με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματα και τα everyday σκατα μου αλλά όχι τώρα…μπορεί να το βρείτε ηλίθιο αλλά δεν με νοιάζει χθες οδήγησα για πρώτη φορά και οδηγώ 8 χρόνια .Για μένα πλέον είναι απλά τα πράγματα ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει δικιά μου…
Σορρυ απλά νιώθω ότι ίσως υπάρξουν άτομα που με καταλάβουν η θυμηθούν την δικιά τους εμπειρία και να ενθαρρύνω άτομα να οδηγήσουν μια μέρα αυτό που θελουν.οσο για μένα:
GSXR-600 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!
![]()
Την πεμπτη πηρα το νεο μου μηχανακι, CBR 600RR και το χαμογελο αυτο δεν εχει φυγει ακομα απο τα χειλη μου !!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Την πεμπτη πηρα το νεο μου μηχανακι, CBR 600RR
μηχανακι...?
ελεος ρε παιδια τι να πω κ γω με τη παπια...
![]()
ή μαλλον με το παπακι![]()
ολοι μηχανακια τα λεμε...................![]()
![]()
τωρα γιατι, θα σε γελασω.![]()