Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: Fz1 Vs Lamborghini!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Ε και;

Στα @@ τους.

Αφού γουστάρουν καλά κάνουν.

Ας είχα κι εγώ τα λεφτά να το χώσω στο σαλόνι μου.
    Mου πας κοντρα επειδη σε περασα απο την εξωτερικη την τελευταια φορα ε?

Εννοειται οτι προκαλουν θαυμασμο τετοια αυτοκινητα, και σιγουρα ειναι ονειρο ζωης ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Ομως ειναι πολυ πιο ευκολο να ζητησεις προσφυση σε 4 ελαστικα 335, απο οτι σε ΜΕΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ απο ΕΝΑ 190/180 και ενα 120

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ENERGY????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KAI AN ΘΕΣ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΖΖR1400!!!
    katarxin to video einai palio... kai sigrinoume enan odigo parousiasti tou 5th gear... me enan piloto pano stin 999... ok?...
    an deite pos odigei pantos einai olo anapoda kai olo kolies, kati pou kovei xrono... (eksou kai eipa den einai odigos agonon)...

an odigisei agonistika, akomi kai se aftin tin ipotipodi pista (giati den einai pista, einai i pista dokimon tou 5th gear kai tou top gear) an eixe odigisei kalitera o aftokinitistis tha eixe kataferei kalitero xrono...

anyway... oso gia to amaksi, profanos den exeis idea gia to veyron e?... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    και επειδη βλεπω σας αρεσουν τα βιντεακια...

μεχρι και μια ταπεινη porsche carerra turbo σκιζει ανετα μια R1 στην ευθεια αρκει να μην νομιζετε οτι μια ευθεια τελειωνει στα 200km/h... ποσο μαλλον μια murcielago

και τελοσπαντων εγω ειπα απλα λιγο respect σε τι νομιζετε οτι "σκιζετε"...

http://www.youtube.com/watch?v=uVR3FdRsvXs

για τα στροφιλικια δε συζητω... εχουν υπεροχη τα 4τροχα λογω ελαστικων... εκτος αν εδω στο μοτο.γρ γενηθουν νεοι κανονες φυσικης που μεχρι τωρα κανεις δε τους γνωριζε...! :rotflmao:

και οριστε μια καλη πιστα... και αυτη τη φορα με καλους οδηγους φιλε STOYBI και οχι τον παρουσιαστη...

R1 vs carrera 4 (οχι την turbo παρακαλω)

http://www.youtube.com/watch?v=wk0JmpLRn1Q

WHOS LAGHING NOW STOYBI????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πω πω τσαγια

Παιδιά, ενα καλό αυτοκίνητο είναι κατα την γνώμη μου πιο καλό σε δρόμο μικτό, πχ δημόσιο με μικρές ευθείες και στροφές κι οχι μεγάλες ευθείες ή μεγάλες καμπές που το ζητούμενο ειναι η τελική ταχύτητα. Βέβαια το κόστος ειναι σαφώς δυσανάλογο αλλά είναι λιγότερο ριψοκίνδυνο απο το οδηγείς οριακά με την ταυτότητα στο στόμα μια μηχανή που το παραμικρό λάθος στην καλύτερη περίπτωση θα είναι η αγορά παρακείμενου οικοπέδου ενώ ο οδηγός του ΙΧ με τα αρκετά πιο μεγάλα περιθώρια διόρθωσης σε περίπτωση λάθους, θα βγεί αρκετά πιο ξεκούραστος.
    CALCULATOR ISLAND

After δεν εχω καμια προθεση (η διαθεση) να σε πεισω για τα λεγομενα μου, μιας που οπως φαινεται τα βλεπουμε απο εντελως διαφορετικη γωνια.

Πχ. Επειδη μια MV πινει τσαγακι απο τα ιαπωνικα SS, την κανει ΜΗ εξωτικη σαν μοτοσυκλετα; Η της μειωνει την σπανιοτητα και την αξια;
    Ειπαμε, οκ, αγαπαμε οτι εχουμε, αλλα γιατι πρεπει να ισοπεδωνουμε ολα; Τι σχεση μπορει να εχει ενα ιαπωνικο μηχανακι μαζικης παραγωγης με μια MV F4 Tamburini;

Η MV ειναι φτιαγμενη στο χερι (σαφως και με ολα τα προβληματα που κατι τετοιο μπορει να εχει), ενω το Ιαπωνικο SS ειναι φτιαγμενο σε μια γραμμη παραγωγης απο robot.

Δεν καταλαβαινεις νομιζω οτι το να χαρακτηριστει ενα οχημα εξωτικο η σπανιο δεν εχει να κανει καθολου με τα ποσα τσαγακια πινει η κερναει...

Το ιδιο αναποδα βλεπεις και το θεμα της προοδου των αυτοκινητων. ΣΑΦΩΣ και ειναι μεγαλη η προοδος στα αυτοκινητα. ΝΑΙ εχουν παρει ενα σωρο κιλα, αλλα αυτο εγινε για να προστατεψει το κεφαλι σου/μου σε περιπτωση στραβης.

Η 33 ειχε πλαισιο απο περιτυλιγμα τσιχλας σε σχεση με την 147. Λογικο δεν ειναι να ζυγιζε η 33 λιγοτερο; ΝΑΙ ειχε καλυτερες επιδοσεις (οντας ελαφρυτερη) αλλα σε ενα τρακο θα σε σκοτωνε. Με την 147 στο ιδιο τρακο θα εβγαινες αλωβητος. ΑΥΤΟ για εμενα, ΝΑΙ ειναι προοδος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
    και επειδη βλεπω σας αρεσουν τα βιντεακια...

μεχρι και μια ταπεινη porsche carerra turbo σκιζει ανετα μια R1 στην ευθεια αρκει να μην νομιζετε οτι μια ευθεια τελειωνει στα 200km/h... ποσο μαλλον μια murcielago

και τελοσπαντων εγω ειπα απλα λιγο respect σε τι νομιζετε οτι "σκιζετε"...

http://www.youtube.com/watch?v=uVR3FdRsvXs

για τα στροφιλικια δε συζητω... εχουν υπεροχη τα 4τροχα λογω ελαστικων... εκτος αν εδω στο μοτο.γρ γενηθουν νεοι κανονες φυσικης που μεχρι τωρα κανεις δε τους γνωριζε...! :rotflmao:

και οριστε μια καλη πιστα... και αυτη τη φορα με καλους οδηγους φιλε STOYBI και οχι τον παρουσιαστη...

R1 vs carrera 4 (οχι την turbo παρακαλω)

http://www.youtube.com/watch?v=wk0JmpLRn1Q

WHOS LAGHING NOW STOYBI????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το videaki που παραθετεις εχει σχολιασθει και παλαιοτερα στο forum.Τωρα αν γεινει παλι εδω....μας βλεπω για διαμαχες....
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Caterham!!!!!

the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Paidia i ypotithemeni kontra pou yparxei den einai para to oti auta ta supercars einai ena oneiro, kai to kathe SS poly apla ena oneiro pou ginete pragmatikotita. Pairneis ena SS kai pas pio grigora apo ton tifona katrina so simple, alla den nomizo oti kanenas apo emas exei tin diathesi tis kontras otan dei tetoio supercar alla ego prosopika tous blepo pou nomizoun oti trexoun kai pane grigora san na mou lene eimai grigoros... That's all etsi mpaino stin mpriza kai kseftilizo oso mporo ta lefta tou. Ean exei kai omorfi female co driver akoma pio oraia ta pragmata.

Peite me kagkoura den me apasxoli ego kathe fora to apolambano otan meta anarotiountai ti einai auto pou anabosbinei fota sta 280 apo piso tous.

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Για οσους παντως οπωσδηποτε μισουν τα αμαξια, θα χαρουν να δουν αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=oKniA...elated&search=

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    το οτι χρησιμοποιουνται σαν pimp cars δεν σημαινει οτι ειναι φτιαγμενα γι αυτο το λογο!οι μισοι που παιρνουν ζουπακαρς τα θελουν για μοστρα αλλα οι αλλοι μισοι,συνηθως πιο πλουσιοι,που δεν εχουν αναγκη επιδειξης,εχουν κ οδηγικη παιδεια,γνωριζουν την αυτοκινητιστικη/αγωνιστικη ιστορια κ τα χρησιμοποιουν οπως πρεπει!γυριζοντας τις πιστες του κοσμου!τωρα στην ελλαδα μαλλον ολοι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια.λογικο αφου σαν χωρα δεν εχουμε ουτε πιστες που να φιλοξενησαν ποτε αγωνες για να χτιστει μια παραδοση(οι σκατοτουρκοι φταινε).ειναι λιγοι αυτοι που ψαχνονται οπως εμεις σε φορουμ στο ιντερνετ,τυπο,παρακολουθωντας αγωνες κλπ ωστε να εκτιμησουν την πραγματικη τους αξια.προσωπικα το θεωρω ασεβεια προς την ιστορια του αυτοκινητου/μοτοσυκλετας κ προς το δημιουργο του να υποβαθμιζετε σε μο*νοπαγιδα μια τετοια κατασκευη οπως τα αυτοκινητα που αναφεραμε πριν.γι αυτη τη δουλεια ειναι οι slk.εγω θελω να ανηκω στην δευτερη κατηγορια,μονο που επειδη με αμαξι ειναι λιγο δυσκολο,θα προσπαθησω με μηχανη!δεν ειναι αδυνατο,δειτε το παραδειγμα του μητσος1 νομιζω που πηγε μουτζελο μισανο να χαρει τη ρ1 του!για την mv agusta,ειναι εξωτικη γιατι εκτος απο την ιστορια της με τα 37(?) παγκοσμια(λογικα η χουντα θα την εχει περασει)μετραει παντα κ η χωρα προελευσης,μετραει κ αν η εν λογω εταιρεια παραγει τη μερα 25*10^6 μηχανακια κ μετραει κ η εμφανιση κ η τιμη.παντα το πιο σπανιο θα ειναι πιο ποθητο!κ ειναι σπανια γι αυτους τους λογους!η αγκουστα δεν φτιαχνει παπια ουτε κανει 15000 το μηχανακι της!κ προπαντος επειδη εχουμε αναγκη αυτη τη διαφορετικοτητα απο το πληθος κ θελουμε να ξεχωριζουμε!γι αυτο οσο κ να φωναζουν διαφοροι για το αν το-τυχαιο παραδειγμα-νισσαν 350ζ ειναι καλυτερο μιας πορσε καυμαν οταν εφταναν μπροστα στο ταμειο με τα λεφτα στο χερι,για την πορσε θα τα διναν!ουφ..καλα μπορει να γραφω κ μλκιες,i still have much to learn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas

Peite me kagkoura den me apasxoli ego kathe fora to apolambano otan meta anarotiountai ti einai auto pou anabosbinei fota sta 280 apo piso tous.
    Για πες μου φιλε R1, με 290 αληθινη τελικη της μηχανης σου (και αυτο χαριστικα), ΠΩΣ ακριβως παιζεις φωτα σε μια Lamborghini Murcielago η μια Ferrari 430 με την τελικη των 320-330 χλμ;

Και ακομα, ΠΟΣΕΣ φορες εχεις κανει κατι τετοιο; Οχι τπτ αλλο αλλα να ξερουμε κ εμεις ποσα Supercars εχεις "ρουμπωσει" δηλαδις......

1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bugatti1.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	90,6 KB 
ID:	64571
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bugatti2.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	64572

Σαββατο απογευματακι στις Στυλες Ολ.Διος εθεαθει μαυρο Toyota Supra διπλα μου...
    μουγκριζε

παιδες σε αυτην την κατηγορια τα τουτου μας κερνανε....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ