Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: new Hyosung XRX 400

ρε παιδια μην ειστε τοσο τρομαγμενεοι με τα κινεζικα,
    το οτι υπαρχει κινεζικο παρεμποριο στην ελλαδα κ αυτο τρομαζει καποιυς "αραχτους καταστηματαρχες "
    κ βαζουν τον τσαμτσικα να κανει ερευνα κ ανακαλυπτει το κινεζικο σιδερο που ανατιναχτηκε,τις κινεζικες παντοφλες που εφαγαν 3 δαχτυλα απο ανυποψιαστη γιαγια ενω κοιμοταν ή απο κινεζικα πλαστικα ταπερ που λιωσανε επειδη τα βαλανε στο φουρνο μικροκυμματων!

οχι οτι δεν υπαρχουν κακης ποιοτητας αντιγραφες,ακομα κ επικυνδινες
    αλλα υπαρχουν κ σοβαρα εργοστασια με ολες τις απαραιτητες πιστοποιησεις -ISO κ.α.- που εκμεταλευονται το φθηνο εργατηκο μεροκαματο ωστε να παραγουν ποιοτικα προιοντα

παρτε π.χ. το καινουργιο σας κινητο,ανοιξτε το κουτι κ δειτε ποσα εξαρτηματα/παρελκομενα φτιαχνονται στη κινα,μαλεσια,ουγραρια,βουλγαρια,φιλιπινες.......... κ ποσα στη μητρικη χωρα της εταιριας.

δεν γνωριζω σε ποια κατηγορια ανηκει η Hyosung!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Είμαι του βορία ο γίος Το avatar του/της hades_team

MAKRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Λοιπον αδελφε μακρια απο τα gioysouroum γιατι περι γιουσουρουμ προκειτε
    πηρε ο κουμπαρος μου το 600 πιστας ομορφο πολλη και το χαζευαν ολοι αλλα το κρατησε δυο εβδομαδες και το εστειλε

το πηρε καινουργιο την πρωτη μερα μετα απο δυο ωρες λειτουργιας καηκε η ασφαλεια απο τα φωτα μετα εκαψε ρελε και στην συνεχεια συνεχομενα προβληματα με ηλεκτρικα και ολα αυτα σε δυο ωρες λειτουργιας.
    την επομενη το πηγαμε σε ηλεκτρολογο φυσικα με εξοδα του μαγαζιου απο το οποιο το αγορασαμε
    υποτιθετε οτι ειχε γυμνα καλωδια στην κεντρικη καλωδιωση
    υποτιθετε οτι το φτιαξαμε μετα απο δυο μερες παλι τα ιδια
    ασε που απο αλογα ηταν ψοφιο ..
    μαπα μακρια
    και μια συζητηση με εναν κρητικο που ειχε νοικιαρικα και ειχε 2,3γιουσουρουμ τα ειχε στην ακρη και τα κοιτουσε και δεν τα νοικιαζε γιατι βγαζανε προβληματα οποτε μαακρρρριαααααααααα
    broummmm broummmmmmmm

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Παντως το στρητακι που εχω δει δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα θα προτιμουσα με λιγα λεφτα παραπανω γιαπωνεζικο για ειμαι ησυχος
    ισως με πολυ φτηνοτερη τιμη ισως

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Σύμφωνα με ότι έχω ακούσει κι έχω δει τα κινέζικα εκτός από προβληματικά είναι και επικίνδυνα. Και γνωστός μου είχε πάρει κινέζικο παπί και μόλις έπιανε 50 χιλιόμετρα έτρεμε όλο και του δημιουργούσε την εντύπωση ότι θα διαλυθεί. Γρήγορα γρήγορα το ξεφορτώθηκε και στον επόμενο αγοραστή κόλησε. Αυτό έγινε αφορμή φυσικά για συζητήσεις και ερωτήσεις και όλα επιβεβαίωναν την κακή αγορά των κινέζικων.

Οι αγοροπωλησίες γίναν μέσω μαγαζιού και ο έμπορος έλεγε "τι καλό μηχανάκι που είναι, και φθηνό και συμφέρει κλπ κλπ"
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ