Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
και οι μπατσοι άνθρωποι είναι.
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
και οι μπατσοι άνθρωποι είναι.
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
σε βρίσκω λίγο απόλυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![]()
ο λογος που καποιος θα πει καποιο καλο λογο για μπατσο (κατα 90%) ειναι γιατι θα χει καποιο συγγενη του μπατσο (συνηθως απο επαρχια)
Eμενα η κοπελα μου τρακαρε πριν μερικους μηνες με το αμαξι και πριν δυο εβδομαδες την φωναξαν για καταθεση. Εκει ηταν ενας πιτσιρικας μπατσος και αφου πηρε την καταθεση εγραψε οπως ηταν φυσιολογικο και τα στοιχεια της. Το βραδυ μετα της εστειλε μηνυμα και της ελεγε οτι απο την ωρα που σε ειδα και τα σχετικα. :a29: :a015::a45: :a37:Της ειπα να μην σβησει το μην γιατι ποτε δεν ξερεις. Αυτο που εκανε σηκωνει κ μυνηση για τα πρωσοπικα δεδομενα αλλα τι να κανεις... οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω και φωτογενια στην καμερα αλλιως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
σε βρίσκω λίγο απόλυτο....![]()
ειμαι!!!!!
...γιατι ποτε στη ζωη μου , ΜΑ ΠΟΤΕ , δεν συναντησα/γνωρισα καποιον που να μου δειξει το αντιθετο...
...........γι'αυτο λοιπον ειναι απλα...θηλαστικα, ΟΧΙ ομως ανθρωποι!!!
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
παρεπιμπτόντως,Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ειμαι!!!!!
...γιατι ποτε στη ζωη μου , ΜΑ ΠΟΤΕ , δεν συναντησα/γνωρισα καποιον που να μου δειξει το αντιθετο...
...........γι'αυτο λοιπον ειναι απλα...θηλαστικα, ΟΧΙ ομως ανθρωποι!!!
ωραίο το άβαταρ σου, συμβολίζει κάτι ή απλά σου αρέσει ο πάτρικ;
Αι καλα, ευτυχως που υπαρχει και το μοτο για να μου θυμιζει που και που οτι δεν εχω τρελλαθει εντελως.
Ειναι πλεον γνωστο, (και κακως τα ματαξαναλεμε) , οτι μπατσος ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ δεν ΓΙΝΕΣΑΙ....
Και πιτσαδορος και ταριφας και ετσι και αλλιως, αλλα τωρα μιλαμε για τους μπατσους, να μην ξεφευγουμε.
Ρε δε μπα να πιειτε κανα μπυρονι να ερθετε στα ισα σας, ολοι δηθεν αντιεξουσιαστικα στοιχεια με αποψη και καλα για κατηγοριες ανθρωπων για τις οποιες δεν μπηκατε ποτε σε κοπο να αναλυσετε γιατι και πως και τα τοιαυτα;
Οταν σας φανε την μηχανη τα κλεφτρονια μην γκρινιαξετε για τους μπατσους που τα ξυνουν,αφου τους ξερετε πως ειναι, καντε τα δικα σας τα κονε μπας και την βρειτε.
Και μαγκες.....
περιμεντε λιγο θα πω κατι καλο τωρα....
λοιπον.......
αιντε λεμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εγω εχω φιλο μπατσο απο επαρχια και ειναι και γαμω τα παιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
ο λογος που καποιος θα πει καποιο καλο λογο για μπατσο (κατα 90%) ειναι γιατι θα χει καποιο συγγενη του μπατσο (συνηθως απο επαρχια)
Υπαλληλος, (γιατι και αυτοι υπαλληλοι ειναι στην τελικη με εργοδοτες και υφισταμενους και προισταμενους και τρωνε το ιδιο καβλι που τρως και εσυ στην δουλεια σου) , απο αυτους που δεν συναντας ευκολα.
Και καλο παιδι το ειπα;
Γι'αυτο και εγινε μπατσος αυτος και μερικοι αλλοι για να βαλουν το κεφαλι τους στα σκατα μπας και ξεβρωμισουν και τους υπολοιπους.
Αλλα αμα σου συμβει κατι πες μου να στειλω αυτονανε μην σου ερθει κανενας αλλος αγριος, και εχεις και αδυνατο στομαχι απ'οτι καταλαβαινω.
-..Not Yet!
Γιατι κανενας δεν θελει καποιον απο πανω του να του θυμιζει ποσο μαλακας ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
για καποιο λογο ο απλος κοσμος αρνειται να τους ηρωοποιησει
και να τους εξιδανικευσει...
γιατι αραγε???
Εγγενες χαρακτηριστικο του Ελληνα.
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γι'αυτο και εγινε μπατσος αυτος και μερικοι αλλοι για να βαλουν το κεφαλι τους στα σκατα μπας και ξεβρωμισουν και τους υπολοιπους.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
Δηλαδη υποστηριζεις οτι ολοι οι "μπατσοι" ειναι διεφθαρμενοι ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
:
...το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
Οκ δεκτο.
Για πες μου και αλλες κατηγοριες ανθρωπων που κατα την γνωμη σου ειναι αναξιες λογου για να ξερω τουλαχιστον πως να σε προσεγγισω.![]()
-..Not Yet!
σοπα ρε μεγαλε, σοβαρα μιλας?[i]
...το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??? [/B]
χαλαρωσε λιγο...
Ρε μάγκες (εσείς που λέτε οτι μόνο κακοί μπάτσοι υπάρχουν) να ρωτήσω κάτι άσχετο,για τους πυροσβέστες τι γνώμη έχετε..;;
Έχει σημασία που το ρωτάω..
Ενταξει ρε παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Σιγουρα οι αστυνομικοι δεν ειναι και η πιο συμπαθης ταξη εργαζομενων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι εκει μεσα ειναι το ιδιο.
Θα πω το τετριμμενο, υπαρχουν και καλοι υπαρχουν και κακοι.Ποιοι ειναι περισσοτεροι δεν ξερω.
Εχω γνωρισει "μπατσους" που ειναι καθικια αλλα και αλλους που ειναι παιδια διαμαντια.
Ειναι τουλαχιστον αδικο να τους βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολους.
φίλε επειδή προφανώς δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι ο καθένας και γιατί λέει ότι λέει,εγώ θα σου πω για μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω εχω φιλο μπατσο απο επαρχια και ειναι και γαμω τα παιδια.
Υπαλληλος, (γιατι και αυτοι υπαλληλοι ειναι στην τελικη με εργοδοτες και υφισταμενους και προισταμενους και τρωνε το ιδιο καβλι που τρως και εσυ στην δουλεια σου) , απο αυτους που δεν συναντας ευκολα.
Και καλο παιδι το ειπα;
Κι εγώ είχα κάποτε ένα αδελφικό φίλο απο επαρχία και αυτός,μέχρι την ηλικία των19-20.,ο οποίος όντας μεγαλύτερος μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ μέσω Ειδικών Δυνάμεων και έγινε ειδικός φρουρός.με το παιδί αυτό που κατα τα άλλα ήταν γαμώ τα παιδιά,κάναμε απιστευτη παρέα.είχα γνωρίσει μέσω αυτού καμιά 20αριά ακομα στρουμφ,οι οποίοι έρχονταν στο σπίτι μου σαν να είμασταν χρόνια φίλοι!
Σε πληροφορώ ότι με το παληκάρι πλέον έκοψα,γιατί μετά απο λίγα μόνο χρόνια στο Σώμα,άλλαξε!έγινε ίδιος με αυτό με κατήγορούμε όταν λέμε μπάτσος.
απ'όλους όσους γνώρισα μέσω του πρωην πλεον φίλου μου,όλοι είχαν το ίδιο χαρακτηριστικό (ασχέτως αν τους έλεγες καλά παιδιά): την υπερενισχυμένη "αίσθηση εξουσίας" επί του πολίτη!!!
έχω κάτσει μαζί τους σε υπηρεσίες και είδα πως φέρονται!
χώρια τις προσωπικές εμπειρίες με στρουμφακια στο δρόμο,που μας μαζεύαν απο τα 16χρονια μας στα τμήματα επειδή άκουσον άκουσον γυρνάγαμε βράδυ χωρίς ταυτότητα απο το παιχνίδι μας.
επειδή λοιπόν απο τότε μεγάλωσα και (υποτίθεται) έπειξε κατάτι το μυαλό,εγώ δεν έχω δει διαφορά στην αντιμετώπιση που έχω ως πολίτης απο τους μπάτσους!
Λόγω σπουδών στο εξωτερικό,είδα και πως φερονται οι μπάτσοι εκτός.
Σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρωτίστως και μετά σαν να είναι υπαλλήλοι σου,με την έννοια του να σε εξυπηρετήσουν.ακριβώς το αντίθετο απο τους δικούς μας καρεκλοκένταυρους και αρέσκοντες στην δύναμη της εξουσίας.
για αυτό δεν μου αλλάζεις γνώμη.
Όσο υπάρχουν μπάτσοι,
Θα είμαστε Απάτσι!
![]()