Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 102

Θέμα: Ο Μουνιοθ στον ΠΑΟ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Re: Re: TΗΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    ή ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ το στομαχακι σου!

Αυτο το 'χαμε πει απο πανω!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1

Re: Re: Re: Re: Re: TΗΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αυτο το 'χαμε πει απο πανω!

:rotflmao:
    καλα ντε!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

Re: Re: Re: TΗΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εκτος κι αν εχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον εαυτο του ...
    εμπιστοσυνη ναι χρηστο δεν διαφωνω ...αλλα λιγο χλωμο για ομαδα που ουτε προετοιμασια εχει κανει μαζι της ουτε τις μεταγραφες του καλοκαιριου....

η πληγη σε αυτη την ομαδα ειναι η διοικηση και ο τροπος που αντιμετωπιζει τις καταστασεις τοσα χρονια ....δεν μπορει να φταινε ολοι οι προπονητες που εχουν περασει ..... ασε για την κλικα της παιανιας αλλα αυτα δεν φαινονται στο κοσμο ....τελος παντων θα δουμε και αυτος τι εχει να πει αν και οσο καλος και νανε δυστηχως η ψυχολογια της ομαδας δεν ειναι μονο θεμα ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ

ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΠΩΩΩΩ!!ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ?ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

ΓΗΠΕΔΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΡΑΜΕ!!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ΒΛΕΠΕ ΓΚΟΜΕΖ)
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ!!!

ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!:rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST

Re: ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΠΩΩΩΩ!!ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ?ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

rotflmao:
    ΠΑΘΟΣ για την ομαδα ....γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι τραπεζα ...τοσο ποσο...ο προπονητης φτιαχνει τη ψυχολογια για τον αγωνα ....την ψυχολογια για το ποσο βαζελοι ειναι οι παιχτες την φτιαχνει ο προεδρος και δυστυχως αυτο δεν γινεται .... ποτε μπηκε τελευταια φορα στα αποδυτηρια να τους πει γαμηστε τους και εγω ειμαι εδω;.... να μη θυμηθω ριζουπολη που ο γαυρος επαιζε για 10 πριμ και εμεις για 1 ....αντε παγενε παιξε μετα! εγω τους βλεπω αδιαφορους ...χαμπαρι δεν εχουν παρει που ηρθαν να παιξουν και μου λετε οτι θα τους το μαθει αυτο ο ισπανος;
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εκτός από την πρόσληψη του Μουνιόθ,τη θέση του τεχνικού διευθυντη πήρε ο Βέλιτς..Πάλι καλά που διώξανε τον βλάχο-άσχετο Αποστολάκη..Ο Βέλιτς φαίνεται οτι κάτι ξέρει από μπάλα και θα ρίξει και καντήλια όταν χρειαστεί (που θα χρειαστεί..)

Αλλά ο σοφός Αποστολάκης δεν έφυγε τελείως..(να μείνει άνεργο το παιδί..;; )...Έγινε σκάουτερ..!

Ο Στράτος σκάουτερ!
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Ρε παιδιά αυτή τη φορά μιά χαρά τα έκανε ο Τζίγγερ! Δηλαδή τί θα περιμένατε καλύτερο να κάνει με τα δεδομένα του ΠΑΟ αυτή τη στιγμή; Δοκιμάζει ότι καλύτερο - πλήν Άντιτς λόγω προφανώς του οικονομικού - και ότι βγεί βγήκε.. αλλιώς Μπάγιεβιτς μετά.. λογικές κινήσεις μου φαίνονται εμένα... Και μου άρεσε πολύ και η "αυτόματη ανανέωση με κατάκτηση της 1ης θέσης". Αυτό είναι κίνητρο: έλα στα δύσκολα και θέλω να πετύχεις.

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Από CONTRA.GR

ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...

"Ο ιδιοκτήτης υπογράφει πριν τον ενοικιαστή!"

Η μη υπογραφή σύμβασης ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Δήμο Αθηναίων, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την... έκρηξη του τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Αθηνών, εμφανίστηκε σκληρός προς κάθε κατεύθυνση και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Supersport FM.

"Ολως παραδόξως κλήθηκα να ενημερωθώ για το θέμα μισή ώρα πριν, κάτι που ήταν ανεπίτρεπτο και αντιδεοντολογικό. Εκπροσωπώ τον Ερασιτέχνη και μια 100χρονη ιστορία ενός συλλόγου. Εχω υποχρέωση να διαφυλάξω τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού απέναντι στον κόσμο του. Καταλαβαίνω πως εδώ έχουμε να κάνουμε με εταιρίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Εγώ όμως τον Παναθηναϊκό δεν τον βλέπω σαν μαγαζί, αλλά σαν ιδέα και για αυτό ενεργώ πάντα με το χέρι στην καρδιά. Είναι μια πράξη παροχής αντιπαροχής και προτού υπογράψω έπρεπε να δω τι θα πάρω. Για αυτό το λόγο δεν παρέστην στην υπογραφή της συμβάσεως, γιατί δεν ήθελα να νομιμοποιήσω μια πράξη αν όχι ανήθικη και παραπλανητική, τουλάχιστον αντιδεοντολιγική. Αντέδρασα έτσι και θα αντιδράσω και στο μέλλον αν αισθανθώ πως παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και προσέθεσε:

"Δεν είναι σωστό ο δήμος να συμβάλλεται με τον ενοικιαστή εν αγνοία του ιδιοκτήτη. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να υπογράφει ο ενοικιαστής σύμβαση για το δήμο εν αγνοία του ιδιοκτήτη. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ είναι ενοικιαστής. Πρώτα έπρεπε να υπογραφεί η σύμβαση με τον Ερασιτέχνη και από εκεί και πέρα να έρθει ο ενοικιαστής και να θέσει τους όρους του. Δεν έπρεπε η ΠΑΕ να υπογράψει με το Δήμο, ως ενοικιαστής, εν αγνοία του ιδιοκτήτη".

Παράλληλα, εξέφρασε και πάλι την απαισιοδοξία του για την παράδοση του γηπέδου προς χρήση εντός του 2008...

"Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να λέω πως σε έναν χρόνο θα γίνει το έργο. Αντίθετα ζητώ μια χάρη από τον κόσμο, να δείξει λίγη ανοχή, αν καθυστερήσει η ολοκλήρωση του έργου για κάποιους μήνες. Από τη στιγμή που ως συμβαλλόμενος δεν ξέρουμε ακόμη την εταιρία που θα βάλει τα χρήματα, πώς γίνεται να λέμε πως θα γίνει ένα στάδιο τέτοιας χωρητικότητας σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Εύχομαι να βγω ψεύτης και μακάρι να γίνει το γήπεδο πολύ νωρίτερα, αλλά θέλω να λέω στον κόσμο του Παναθηναϊκού την αλήθεια. Εγώ δεν πρόκειται να βάλω ούτε εμπόδια ούτε να δημιουργήσω καταστάσεις. Οποιος νομίζει όμως ότι θα απεμπολήσω τα δικαιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας, είναι γελασμένος", κατέληξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    Από CONTRA.GR

ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...
    Και..;;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και..;;

ελα ντε....

Απλα ζηλευουν γιατι το προκατ χωραφι-καλλιεργεια ρυζιου(ωραιος αγωνιστικος χωρος ευγε!!) που εχουν θα δειχνει φτωχο....

Ο milko 1979 λεει οτι παπαρια του κατεβει στο μυαλο....ο συντελεστης δομησης στην περιοχη του Βοτανικου τον πειραξε...
    ενω στην περιοχη του Καραϊσκακη ειναι μεγαλυτερος , μπορεις να χτισεις οτι γουσταρεις....
    οι επιχειρησεις που θα φυγουν απο την περιοχη λεει.....εννοει το μπουρδελο προτυπο αναρχης και αυθαιρετης δομησης που εξυπηρετει τις μεταφορικες (οποιος εχει παει Αγ.Αννης και Ορφεως καταλαβαινει) και το οποιο θα μεταφερθει σε περιοχη στα ορια Αθηνων (ειτε προς Αγ. Στεφανο , ειτε προς Ασπροπυργο) με καινουργια υποδομη και σχεδιασμο....

Για τα υπολοιπα Milko1979 ανετρεξε στο παρελθον και ψαξε πως χτισατε το μπουρδελλο σας ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Για τα υπολοιπα Milko1979 ανετρεξε στο παρελθον και ψαξε πως χτισατε το μπουρδελλο σας ....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΟΥΡΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    τα υπολοιπα Milko1979 ανετρεξε στο παρελθον και ψαξε πως χτισατε το μπουρδελλο σας ....
    Με πολλα παρακαλια απο τους τοτε κυβερνοντες μπας και δεν γινομασταν ολοι μαζι ρομπα στους ολυμπιακους . Ενας χρονος ειχε μεινη και τα μπαζα απο το παλιο καραισκακη ηταν ακομη εκει !!

Και μην ξεχνας... Το μπ@υρδελ@ μας ειναι νοικιασμενο για 50 χρονια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    el_hymador

Με πολλα παρακαλια απο τους τοτε κυβερνοντες μπας και δεν γινομασταν ολοι μαζι ρομπα στους ολυμπιακους . Ενας χρονος ειχε μεινη και τα μπαζα απο το παλιο καραισκακη ηταν ακομη εκει !!

πες τα ρε μεγαλε, μια ζωη οι 2η και 3η απο το κρατος την βολευουν και μιλανε και απο πανω για το καραισκακη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Και πληρώνεις νοίκι για τα 35 χρόνια..

Και μην ξεχνάς οτι το γήπεδο 'κλάπηκε' από την ΕΟΕ και παραχωρήθηκε ουσιαστικά στον Κόκκαλη (μαζί μ'αυτό ΚΑΙ οι εμπορικές χρήσεις) και όχι στον ερασιτέχνη ο οποίος δεν έχει και δικαίωμα επί των εσόδων (που όλοι οι ερασιτέχνες δικαιούνται)!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και πληρώνεις νοίκι για τα 35 χρόνια..

Και μην ξεχνάς οτι το γήπεδο 'κλάπηκε' από την ΕΟΕ και παραχωρήθηκε ουσιαστικά στον Κόκκαλη (μαζί μ'αυτό ΚΑΙ οι εμπορικές χρήσεις) και όχι στον ερασιτέχνη ο οποίος δεν έχει και δικαίωμα επί των εσόδων (που όλοι οι ερασιτέχνες δικαιούνται)!
    ΣΩΣΤΟΣ ΚΛΑΠΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΗΜΑΔΙ...

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ...

ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ...

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΟΑΚΑ...

Α ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ...

ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ...

ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ , ΟΙ ΔΕ (ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF