Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω την Jolie:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω την Jolie:rotflmao:
αυτη ειναι 3χαλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
ALLA KAI AYTIN
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
εσυ ποια νομιζεισ οτι ειναι καλη ε???? για δειξε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αυτη ειναι 3χαλια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
γουστα ειναι αυτα φιλε μου.εμενα ας πουμε μου αρεσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
...πιο ασχημο ον-οφ απ το Βαραντερο? Χοντα και καλο γουστο συνηθως δεν συνδυαζονται. Ειδαμε και το καινουργιο Χορνετ.Αλλη πατατα απο κει
Περσινο θρεντ ειναι αυτο φιλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
γουστα ειναι αυτα φιλε μου.εμενα ας πουμε μου αρεσει.![]()
Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσει (το θρεντ)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Παντως μακαρι το V STROM να ειχε τα φρενα του VARADERO. Εκει πιστευω οτι πασχει πολυ
FATES WARNING![]()
Γιατί το νέο FAZER όντως είναι νέο μιας και έχει πολλές διαφορές απ΄το προηγούμενο (άλλο ψαλίδι, άλλο πιρούνι, άλλο ταμπλώ, άλλα φρένα, άλλο κάθισμα,άλλο φέριγκ( απ΄το FZ1), άλλη απόδοση κινητήρα(πιο γραμμικό λόγω καλύτερης χαρτογράφισης) και βέβαια και άλλη ποιότητα κατασκευής. Δεν διαφέρουν λοιπόν μόνο τα αυτοκόλλητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
γι αυτο ο τιτλος λεει updated και οχι new
α ρε κολημενοι!!!!!
υγ1: στο ποστ του idi ''νεο FZ6 Fazer'' δλδ το Fazer ειναι εντελως new
γιατι δε κανεις κι εκει τετοιο σχολιο?????![]()
Νομίζω ότι το θέμα γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό.
Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει ούτε το V-STROM ούτε το VARADERO ούτε το ΚΤΜ.
Ο λόγος είναι η πλαστικούρα που τα περιβάλει.
Αυτός ο παραπανίσιος όγκος που συνεχίζουν να έχουν τα δήθεν ON OFF, τα δείχνει σα μεγάλα τουριστικά παρά σαν ON OFF.
Άσε που εκτός του ΚΤΜ, όλα τα άλλα έχουν πολύ λίγο OFF.
Πάντως στον κόσμο τον οποίο απευθύνεται η HONDA, σίγουρα αυτό αρέσει, για αυτό αλλωστε και πουλάει
Περί ορέξεως λοιπόν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
[B]γι αυτο ο τιτλος λεει updated και οχι new
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως ενταξει κακα τα ψεματα, εμενα τουλαχιστον μου αρεσει πιο πολυ τωρα παρα πριν.
Δεν ξερω τα λευκα φλας του δινουν αλλο αερα, πιο δυνατο
Φιλικα παντα, Νακος
Re paidia sinithos osoi exoun Varadero exoun kai ena deytero mixanaki (sinithos papi) gia na metakinountai mesa stin poli.
To Varadero einai ena kirile mixanaki sta 1000 kibika pou to odigei akoma kai enas koustoumatos kirios.
Einai poli aksiopisto kai poli aneto sto taksidi. Motosikleta pou ti fortoneis kai mazeveis xiliometra!
Μεχρι να ανεβεις σε ενα σπορτ-τουρινγκ ή/και χαϊπερσπορτΑρχικά δημιουργήθηκε από Zoolander12
Einai poli aksiopisto kai poli aneto sto taksidi. Motosikleta pou ti fortoneis kai mazeveis xiliometra!
Και μετα πραγματικα καταλαβαινεις τι σημαινει ταξιδι και χιλιομετροφαγος
Ουτε μεση ουτε τιποτα
ωραιο το βαρα αλλα πολυ μπουγιο ρε γμτ.. και δεν εχει τιποτε πισω απο τα τοοοσο πολυ φαρδια πλαστικα.
το αλλο που εχω να πω ειναι οτι το ν2 που εχει ειναι λιγο..φορτωμενο με 2 ατομα και βαλιτσες δεν παει οπως θα θελα...συν οτι στις χαμηλες με μεγαλη ταχυτητα σκορτσαρει..
τωρα το μπεμβε ειναι αλλο θεμα..αν δεν εκαιγε λαδακι (με τις ευλογιες του κατ/στη) και αν δεν πεταγαν τα κυλινδρα ετσι θα ταν καλη επιλογη (σκεψου περιπτωση πτωσης)..ειναι αρκετα δυνατο και κανεις ωραιο ταξιδι ανεξαρτητου βαρους..
πριν παρω το 955 που εχω ειχα καταληξει σε αυτα τα δυο. Χοντα και μπεμβε. Αλλα οταν οδηγησα το εγγλεζακι μου φανηκε μονοδρομος.
(το στρομ δεν το ελαβα καν υπ οψιν -σορρυ για τους φιλους)
το τρικυλινδρο με κερδισε απο τα πρωτα μετρα.
Επειτα νομιζω απο πλευρας διαταξεως κυλιδρων/αποδοσης οι 2 ειναι λιγοι, οι 4 ειναι πολλοι σε αυτην την κατηγορια.
(και σημειωστε οτι ειμαι χοντακιας..απλα αυτο που ηθελα αυτην την φορα δεν το ειχε η χοντα..)
Αποψεις και επιλογες...
+955Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πριν παρω το 955 που εχω ειχα καταληξει σε αυτα τα δυο. Χοντα και μπεμβε. Αλλα οταν οδηγησα το εγγλεζακι μου φανηκε μονοδρομος.![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais