Μα σε 3-4 θρεντς προσωπικά σχόλια για το hornet κάνεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Να λείπουν τα προσωπικά σχόλια, παρακαλώ.
Να μην απαντήσει κι ο hornet ;
![]()
![]()
![]()
Μα σε 3-4 θρεντς προσωπικά σχόλια για το hornet κάνεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
Να λείπουν τα προσωπικά σχόλια, παρακαλώ.
Να μην απαντήσει κι ο hornet ;
![]()
![]()
![]()
ναι, αλλά αυτός είναι hornet παλιότερο μοντέλο, που όπως ξέρουμε τα παλιά hornet είναι τα καλά. Δεν έκανα σχόλιο για εκείνα τα hornet. το καινούριο όμως...![]()
Απ'την οπτική πλευρά που το βλέπεις, μαζί σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
ναι, αλλά αυτός είναι hornet παλιότερο μοντέλο, που όπως ξέρουμε τα παλιά hornet είναι τα καλά. Δεν έκανα σχόλιο για εκείνα τα hornet. το καινούριο όμως...![]()
![]()
Εγώ το βλέπω όμως σαν να είμαι εγώ παλιό μοντέλο και να μου κάνουν ένα φέϊς λίφτινγκ κι αντί για κομπλιμέντα, να εισπράττωκαι
![]()
ξέφυγα πολύ απ'το μαντρί, ξαναπάω προς τα εκεί![]()
![]()
![]()
face lifting, ναι. αλλά κοίτα το... σου φαίνεται να διατηρεί το ίδιο στυλ, τον ίδιο χαρακτήρα, το νέο hornet με το πρηγούμενο;
Όπως και με το fiat panda. Ήταν ένα αμάξι που δεν είχε τίποτα πάνω... δε θυμάμαι καν αν στο πρώτο μοντέλο τα πίσω παράθυρα κατεβαίνανε καν! τώρα, μονο tcs που δεν έχει!
Υπάρχει face lifting και υπάρχει και 'του γάμησαν τα πρέκια στο lifting'
Αλλά, τέλος τέλος, όπως είπες... πάμε για μπεεε.
Είτε το θέλουμε είτε όχι, οι εποχές αλλάζουν. Σχεδόν παντού και σχεδόν στα πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
face lifting, ναι. αλλά κοίτα το... σου φαίνεται να διατηρεί το ίδιο στυλ, τον ίδιο χαρακτήρα, το νέο hornet με το πρηγούμενο;
Όπως και με το fiat panda. Ήταν ένα αμάξι που δεν είχε τίποτα πάνω... δε θυμάμαι καν αν στο πρώτο μοντέλο τα πίσω παράθυρα κατεβαίνανε καν! τώρα, μονο tcs που δεν έχει!
Υπάρχει face lifting και υπάρχει και 'του γάμησαν τα πρέκια στο lifting'
Αλλά, τέλος τέλος, όπως είπες... πάμε για μπεεε.
Το κλασσικό έχει την αξία του και την ομορφιά του, το ίδιο όμως έχει και το σύγχρονο.
Δεν είναι απαραίτητο να μας αρέσει το σύγχρονο, κάποιοι όμως έκριναν οτι το Hornet έπρεπε ν'αλλάξει. Και είμαι σίγουρος πως απ'την αρχή ήξεραν οτι θα υπάρξουν αμφιλεγόμενες κριτικές για τις επιλογές που έκαναν.
Το Hornet που πουλιέται σήμερα κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι το ομορφότερο απ'όλα τα Hornet μέχρι να δω από κοντά και το '07άρι. Πόσοι όμως το έλεγαν "στρογγυλοφάναρο" όταν όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια της κατηγορίας είχαν ήδη τοποθετήσει για μπροστινό προβολέα ρόμβους, τετράγωνα, τρίγωνα και κάλαντα ;
Όλα αυτά δεν ξέρω γιατί κάθομαι και τα γράφω αφού για μένα η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Δέχομαι απόλυτα αυτό που σε γοητεύει στο παλιό, κλασσικό, απλό.
Μπεεεε![]()
![]()
άρα καταλαβαίνεις γιατί (λέω ότι) το όνομα hornet δεν ταιριάζει στην καινούρια αυτή μηχανή![]()
Πάλι εδώ είστε??
Πάω να φωναξω το τσομπανόσκυλο να σας μαζέψει![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το καταλαβαίνω απόλυτα απλά εγώ χαίρομαι που συνεχίζει να υπάρχει το όνομα Hornet στο στόλο* της Honda κι επίσης χαίρομαι που χρησιμοποιήθηκε σε ένα μηχανάκι που εμένα προσωπικά, στυλιστικά τουλάχιστον μ'αρέσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
άρα καταλαβαίνεις γιατί (λέω ότι) το όνομα hornet δεν ταιριάζει στην καινούρια αυτή μηχανή![]()
![]()
![]()
*ο "στόλος" χρησιμοποιήθηκε διότι αυτή τη στιγμή δεν έβρισκα πιο κατάλληλη λέξη, και ουδεμία σχέση έχει με βάρκες, μαούνες και λοιπά πλεούμενα.
:rotflmao: :rotflmao:
Κάτσε να δεις που πετάει υποννοούμενα και μάλλον εννοεί εμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάλι εδώ είστε??
Πάω να φωναξω το τσομπανόσκυλο να σας μαζέψει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει ψιλοδίκιο ο Φιλαλήθης..
Θα μπορούσε να μείνει το στρογγυλό φανάρι με την υπόλοιπη μηχανή να έχει μοντέρνη και ταυτόχρονα κλασσική σχεδίαση..Εκμοντερνισμένη κλασσική δλδ να το πω αλλιώς..
Όπως γίνεται στα μονστεράκια..![]()
Ρε εγώ δε λέω πως έχει άδικο. Κι εμένα μ'αρέσει αυτό που λες, το να κρατάει κάτι τον αρχικό του χαρακτήρα με πιο μοντέρνα σχεδίαση δηλαδή, κάτι που δεν έγινε στο Hornet.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχει ψιλοδίκιο ο Φιλαλήθης..
Θα μπορούσε να μείνει το στρογγυλό φανάρι με την υπόλοιπη μηχανή να έχει μοντέρνη και ταυτόχρονα κλασσική σχεδίαση..Εκμοντερνισμένη κλασσική δλδ να το πω αλλιώς..
Όπως γίνεται στα μονστεράκια..![]()
Όμως οι απόψεις αλλάζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Όσο όμορφο και να γινόταν όπως το περιγράφουμε και το φανταζόμαστε, δεν θα υπήρχαν άνθρωποι να πουν οτι "πάλι η Honda στα στρογγυλοφάναρα έμεινε, βρίσκεται 10 χρόνια πίσω κλπ κλπ", το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό για το τι αρέσει και για το τι άποψη έχει ο καθένας μας πάνω στο θέμα της "ριζικής αλλαγής" να το πω ;
Όσο αναφορά εμένα προσωπικά, το καινούργιο Hornet δεν είναι αυτό που περίμενα και θα ήθελα να δω απ'τη Honda, αυτό όμως που βλέπω μ'αρέσει κι αφού στην ουσία είναι ένα Hornet, δεν έχω κανένα πρόβλημα που συνεχίσει με το όνομα Hornet στη γκάμα (βρήκα τη λέξη !) της Honda.
Αν τώρα το λέγανε Varadero θα είχαμε πρόβλημα![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκ τα παραπάνω δεν τα έγραψα σαν απάντηση προς εσένα,γενικό σχόλιο έκανα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε εγώ δε λέω πως έχει άδικο...
Στον εαυτό μου μιλούσα..![]()
:rotflmao:
Μου φαίνεται σαν τους καφασιακαίους πας να γίνεις..Οτι πει η μαμά Χόντα..![]()
![]()
![]()
πιές μωρή χαμούρα..![]()
Εννοείται !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μου φαίνεται σαν τους καφασιακαίους πας να γίνεις..Οτι πει η μαμά Χόντα..![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
ΧΙΚ![]()
![]()
![]()
Η τιμή του τωρινού hornet έπεσε στα 7000 ευρά περίπου.
Οι φίλοι του κλασικού ας σπεύσουν. Κι είναι μέσα στην καρδιά μου αυτό το μηχανάκι γμτ μου.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Αν και εγώ φίλος της ΧΟΝΔΑ , μαλλόν ασχημο και κακογουστο το βλέπω . Μου θυμίζει μαλλον το ΦΑΖΕΡ το 600 το γυμνο ... το αίσχος το ίδιο δηλαδή .....
Modenas Kriss 125