το ασπρο ειναι οντως![]()
Η μονη μου ενσταση ειναι στο καθαρισμα, θα χρειαζεται συχνα...
το ασπρο ειναι οντως![]()
Η μονη μου ενσταση ειναι στο καθαρισμα, θα χρειαζεται συχνα...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Μαυρο.
Λοιπόν ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Σε όποιον βάψει το μηχανάκι του α-λα "Μπόμπ ο σφουγγαράκης" ή το σχέδιο 2 φωτογραφίες πάνω από αυτό, προσφέρω δώρο 1 μπιτόνι 20 λίτρων σούπερ αμόλυβδη 100 οκτανίων, και ένα Zippo, σε μια φιλική κίνηση να απαλάξω τον ίδιο, αλλά και την ανθρωπότητα από αυτό το ανοσιούργημα!!!
'Nuff said !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Λοιπόν ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Σε όποιον βάψει το μηχανάκι του α-λα "Μπόμπ ο σφουγγαράκης" ή το σχέδιο 2 φωτογραφίες πάνω από αυτό, προσφέρω δώρο 1 μπιτόνι 20 λίτρων σούπερ αμόλυβδη 100 οκτανίων, και ένα Zippo, σε μια φιλική κίνηση να απαλάξω τον ίδιο, αλλά και την ανθρωπότητα από αυτό το ανοσιούργημα!!!
'Nuff said !!!
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
'Nuff said !!!
κ γω παιδια μαζι με το μιτσο θα ρθω να βαλω ενα χερακι!!![]()