να σηκωνοσουνα να ερχοσουν οταν σε πηρε τηλ χαζεμενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πήγατε στο Δασύλιο..;;![]()
Βασίλη..![]()
![]()
![]()
![]()
να σηκωνοσουνα να ερχοσουν οταν σε πηρε τηλ χαζεμενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πήγατε στο Δασύλιο..;;![]()
Βασίλη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο παιδάκια...
2 κουφά συνέβησαν...
και η Λατρεία έσπασε το φράγμα της ακτίνας των 25χιλιομέτρων εντός Αττικής με το δικό της CBF (συνηθως δανείζεται σέλες...) και ο bart έσπασε το πρωινό του, και το φράγμα των διοδίων ακόμα μια φορά και την πρώτη ίσως εκτός καλοκαιρινής σεζόν....
![]()
:a13:
![]()
![]()
Ελπίζω να δώσατε στα γλυκά πατρινά αγόρια φιλιά και απο μας... και ιδιαίτερα στο Βασίλλη στον Λάμπρο και φυσικά στον ΣΩΤΗΡΗ!!!![]()
![]()
Καλέ μου το έχω ξανασπάσει το φράγμα και άλλες φορές, αλλά που να θυμάσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Μπράβο παιδάκια...
2 κουφά συνέβησαν...
και η Λατρεία έσπασε το φράγμα της ακτίνας των 25χιλιομέτρων εντός Αττικής με το δικό της CBF (συνηθως δανείζεται σέλες...)
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Mα όταν με πήρε δεν μου είπε τπτ,απλά οτι θα με ξαναπάρει..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να σηκωνοσουνα να ερχοσουν οταν σε πηρε τηλ χαζεμενε...![]()
γκουχγκουχγκουχστον1χρονο1-2φορεςγκουχγκουχγκουχ....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλέ μου το έχω ξανασπάσει το φράγμα και άλλες φορές, αλλά που να θυμάσαι!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
bart+diodia(!!!)=![]()
bart+9.30(proi!!!)=![]()
=>
![]()
:wacko:
psit!bart........
na variesai pio syxna!!!!!!!!:rotflmao:
![]()
k ....
an xanamana....
valte k kammia foni.... e, koukla?
![]()
![]()
![]()
ps
Proedra! mia xara se vrisko, ftou skorda! :smilea:![]()
Μπραβο, βρε φιλαρακια ετσι ομορφα να περνατε παντα....
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ore les ??/Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Tωρα που εμαθε το δρομο ισως παρει και καραβι !!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
na etimazete
:rotflmao: