κλείνοντας στο νέο φωτορομάντζο μας που κυκλοφορεί στο Forum "ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ" στις 30 Οκτωβρίου θα ασχοληθούμε με την κόντρα (που θα δημιουργήσουμε ανάμεσα σε CAPIROSSI- GIBERNAU)
και ποιός από τους δύο τους φτιάχνει καλύτερο φαγητό στη γυναίκα του.....(γαμώ το θέμα λέμε), γιατί μεταξύ μας δε τις βλέπω και πολύ μάχιμες με τα τηγάνια.....![]()
ρε νικόλα, για εξήγησε μας λίγο, τι ώρες δουλεύεις?![]()
πάντως το φωτο(ρο)μάντζο, ήταν καλό!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: άπαιχτος!
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
.........:rotflmao: .............
Με μια απρόσμενη πρωτοπορία οκτώ βαθμών θα ξεκινήσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια ο «Γιατρός» ενώ είναι η πρώτη φορά, στο φετινό πρωτάθλημα, που ηγείται της βαθμολογίας. Τα πράγματα δε μπορούσαν να έρθουν καλύτερα για τον ίδιο και την ομάδα του.
Ο αναβάτης της Camel Yamaha παραβρέθηκε σε άμεση συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στο Εστορίλ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ομόσταυλό του Κόλιν Έντουαρντς που απέδειξε το πραγματικό ομαδικό πνεύμα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός της ατυχίας της ομάδας Repsol Honda:
“Ο Κόλιν με βοήθησε πάρα πολύ και σίγουρα πολύ περισσότερο απ’ ότι ο Πεντρόσα τον Χέιντεν. Όταν είδα, στην ενδεικτική πινακίδα που έβγαλε η ομάδα μου, ότι ο Χέιντεν βρισκόταν εκτός αγώνα δεν ήξερα τι να κάνω για μια στιγμή: να ρισκάρω για τη νίκη ή να είμαι προσεκτικός ώστε να έχω μια σίγουρη δεύτερη ή τρίτη θέση ώστε να μαζέψω βαθμούς.”
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτό δεν ήταν δήλωση! ήταν καρφί για τον απέναντι τοίχο!![]()
![]()
Αφού είμαστε χιουμορίστες....
στα ανέκδοτα....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.