Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Διαβάστε και πείτε τη γνώμη σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά ακούω το ο θάνατος σου η ζωή μου

Όποια ή όποιος θέλει να πάρει αληθινή γούνα θα βρει

Η επιχειρήσεις θα ξαναγίνουν

Κάποιοι για κάποιο χρονικό διάστημα θα μείνουν χωρίς δουλειά

Δεν ξέρω πόσο οι οικολογικές οργανώσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους μεθόδους ή θα πρέπει να επενδύσουν περισσότερο στην ενημέρωση της συνείδησης

Ένας κύκλος που όλο κλείνει σαν την γη κάποτε θα μείνει μια κουκίδα που θα κάνει μπαμ

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    να φανταστω οτι και το δικο σου dainese ειναι απο συνθετικο δερμα ετσι?

(δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα, αλλα σε ολους μας)
    Με προλαβες.

Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για εκτροφη και οχι για "κυνηγι".
    Τωρα, ειτε ειναι για κρεας ειτε για δερμα για μενα ειναι το ιδιο.
    Ποιος σας λεει οτι απο αυτα τα ζωακια, εκτος απο την γουνα δεν χρησιμοποιουν και το κρεας τους για πχ παραγωγη κρεαταλευρων κτλ.

Υπενθυμιζω για να μην παρεξηγηθω οτι ειμαι εναντιον της χρησης φυσικης γουνας.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli

Δεν ξέρω πόσο οι οικολογικές οργανώσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους μεθόδους ή θα πρέπει να επενδύσουν περισσότερο στην ενημέρωση της συνείδησης

+1
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oapomesa
    Πηδιούνται ασύστολα, γεννοβολάνε σαν κουνέλια, δεν έχουν εχθρούς, δεν πιάνονται, τρώνε οτιδήποτε ζωντανό βρούνε, η μπόχα τους είναι απερίγραπτη.
    Πόσο ταιριάζει η περιγραφή του ζώου με αυτούς που φοράνε τη γούνα του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε μΕ λες ρε μάστορα...

Με ποιο δικαίωμα κρίνουμε εμείς ένα αλλο ζώο ως ανήθικο;

Αν δεις καλύτερα, όλα όσα περιγράφεις τα κάνει ο άνθρωπος μια χαρά (εκτός του γεννοβολήματος)

Μα είναι παράδειγμα για τα παιδιά αυτό!!.Από την ταύτιση που βλέπω να κάνετε με τα ζώα και με την προβολή του ψυχισμού σας σ'αυτά, όλα παίζονται.

Απ'ό,τι έγραψα όλα είναι αληθινά εκτός από το ανήθικα που το βαλα για πλάκα.
    Κι' εκεί πήγες και κόλλησες;Δεν έπιασες το λεπτό μου χιούμορ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δεν ειναι θεμα δικαιωματος να πουμε ενα ζωο ανηθικο.Ειναι ανοησια.
    Ολα τα ζωα ειναι ανηθικα.Η φυση ειναι ανηθικη.Πως το λεγε κι ο φιλοσοφος;
    "σκοπος μου ειναι η υπερτατη ανηθικοτητα"
    Εσενα Stavrogin σε συμπάθησα απ' τ' όνομά σου.
    Στο πρώτο ήσουν correct.Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα ζώα είναι ανήθικα.
    Στο δεύτερο βεβαιώνεις: πώς όλα τα ζώα είναι ανήθικα.Με μπέρδεψες.

Θέλεις να πείς ότι τελικά τα ζώα έχουν εκπληρώσει τον σκοπό του φιλόσοφου;;

Ενδιαφέρουσα άποψη!!
    Εχω μείνει στα παληά.Κάποτε λέγανε ότι μόνο το πρόσωπο μπορεί να χαρακτηρισθεί ηθικά.

Εχμμμμ.

Καπιταλισμος, Θεωποιηση του κερδους,Αποχαυνωση του ανθρωπου και μετατροπη του σε καταναλωτικο γουρουνι.

Το προβλημα ειναι καθαρα πολιτικο.
    Κατοπιν ειναι οικολογικο και ηθικο

αυτα ειναι τα βασικα.

Το να σκοτωνεις ενα ζωο για να τραφεις ειναι αναγκη φυσικη.Το να μην μπορεις να το σκοτωσεις για λογους ηθικους ειναι η εσχατη παρακμη.Το να τρως 3-7 φορες την βδομαδα κρεας ειναι υπερκαταναλωση.Το να περνεις τα αναγκαια για την επιβιωση σημαινει οτι το 80-90% των εκτροφειων θα εκλειψει.Τα εκτροφεια τα θεωρω ενα τεραστιο εγκλημα."Ειμαστε οτι τρωμε"Κι οντως ημαστε προβατα,Κατσικες,Βοδια κοτοπουλα.κλπ κλπ.
    Αρμονια με την φυση σημαινει.Διατειρηση των ενστικτων=φονος ζωων για τις αναγκες μας.
    ΑΛΛΑ
    Μικροι πλυθισμοι ανθρωπων.Καλυψη των απολυτως αναγκαιων αναγκων.
    (Την πολυτελεια την θεωρω αναγκη επισης.Την υπερκαταναλωση οχι.)Περιορισμος των εκτροφειων και των καλιεργημενων γαιων.
    Αυτα ,προτεινουν μια ζωη οπισθοδρωμησης σε αρκετους τομεις.Κι αυτο ειναι καπως ουτοπικο .
    Ο ανθρωπος ειναι το μονο ον που ελενχει (εν μερει) το περιβαλλον του και για τουτο ειναι ανεξελενκτος.

Μετα τα εκτροφεια κοτοπουλων ,ξεπιδουν και τα εκτροφια βιζον και ο καταλογος δεν εχει τελος.

Ειναι καλο να κατανοησουμε οτι μια σπασμωδηκη και αψυχολογητη "προοδος"(επεκταση) προκαλει σπασμωδικες αψυχολογητες ή και ανατρεπτικες βιαιες και οικολογικα ανορθοδοξες κινησεις.

Το μυνημα της πραξης των Οικολογων ειναι:"Ανεξαρτητα απο το αν εχει νοημα η πραξη μας ή οχι θα φροντισουμε ή εκτροφη βιζων να σας γινει ασυμφωρη"
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από oapomesa

Εσενα Stavrogin σε συμπάθησα απ' τ' όνομά σου.
    Στο πρώτο ήσουν correct.Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα ζώα είναι ανήθικα.
    Στο δεύτερο βεβαιώνεις: πώς όλα τα ζώα είναι ανήθικα.Με μπέρδεψες.

Θέλεις να πείς ότι τελικά τα ζώα έχουν εκπληρώσει τον σκοπό του φιλόσοφου;;

Ενδιαφέρουσα άποψη!!
    Εχω μείνει στα παληά.Κάποτε λέγανε ότι μόνο το πρόσωπο μπορεί να χαρακτηρισθεί ηθικά.
    \

Εσυ; που μεσα εισαι;Που εχεις μπλεξει;:rotflmao:

Εννοω οτι τα ζωα δεν εχουν ηθικη.Εχουν κωδικα,αναγκες ενστικτα,Αλλα για καλο, κακο, ιστορια η συνειδηση δεν ξερουν τιποτα.Τρωνε πηδανε επιβαλονται, προστατευουν,συμπονανε, λυπουνται, αγαπανε(ναι εχουν και συναισθηματα)

Η ηθικη ειναι ανθρωπινη επινοηση και δεν αφορα την φυση.Ο ρολος της κυριως ειναι να θετει φραγμους και ορια.στηνΦυση τα ορια σκληρα και αδησοπητα τα θετει το οικοσυστημα δια της λειτουργιας του.

Υ.Γ.Φυσικα λεω τις αποψεις μου.Γιατι απο τον τροπο που το γραφω φαινεται λες και το ξερω στα σιγουρα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Το μυνημα της πραξης των Οικολογων ειναι:"Ανεξαρτητα απο το αν εχει νοημα η πραξη μας ή οχι θα φροντισουμε ή εκτροφη βιζων να σας γινει ασυμφωρη"
    Όχι. Το μύνημά τους είναι : "θα κάνετε εσείς όπως λένε οι δικοί μας ηθικοί κανόνες"

== φασισμός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Όχι. Το μήνυμά τους είναι : "θα κάνετε εσείς όπως λένε οι δικοί μας ηθικοί κανόνες"

== φασισμός.
    Συμφωνώ με τον συλλογισμό σου, αλλά σκέψου ότι οι οικολόγοι είναι σε μειονεκτική θέση και έχουν απείρως λιγότερα μέσα-τρόπους αντίστασης από τις πολυεθνικές, οπότε η πράξη τους θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και "ανταρτοπόλεμος", γιατί γι' αυτούς πόλεμος είναι.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Όχι. Το μύνημά τους είναι : "θα κάνετε εσείς όπως λένε οι δικοί μας ηθικοί κανόνες"

== φασισμός.
    Σίγουρα είναι μόνο ηθικοί οι κανόνες???
    Μήπως πίσω απ΄όλες αυτές τις οικολογικές τάχα οργανώσεις κρύβονται κάμποσα λεφτουδάκια???
    Μήπως κάποιοι που δηλώνουν οικολόγοι αμοίβονται γι αυτό με αρκετά ικανοποιητικούς μησθούς???
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

μια χαρα επραξαν τα παλικαρια, μακάρι να ξεφευγα από τα πλαισια του "κρυφαδερφισμού"και να εκανα τα ίδια και χειρότερα!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ακόμα κι αν είναι οικότροφα, την επιβίωση την έχου στο αίμα τους! Σίγουρα κάποια δεν θα επιβιώσουν, αλλά (άποψή μου) πολλά θα λειτουργίσουν με βάση το ένστικτο και θα διατηρηθούν στη ζωή!
    ....

.....
    Μακάρι οι κάτοικοι να τα βοηθήσουν και να μην τα προδώσουν!!!

ειναι ικανα να λειτουργησουν βαση ενστικτου
    ή
    ειναι ανικανα λογω αιχμαλωσιας κ μαθημενα με τα "ωραρια δημοσιου υπαλληλου" η φυση να τα τιμωρισει με την θανασιμη ποινη συμφωνα με το νομο του δηνατοτερου!?
    .....

.....
    εαν μου ετρωγαν τις μισες κοτες που εκτρεφω "επαγγελματικα" θα τα προδωσω!
    εαν ειμαι 200χλμ μακρυα, θα αφοριζω τους κατδυναστες ζωών των γνουδωτων φιλων μας κ θεμελιο λιθο κομψοτεχνηματων που αγκαλιαζουν τρυφερες (συνηθως) υπαρξεις
    ισως προβληματιστω καπως!!

...............εχω βαρεθει να προβληματιζομαι πισω απο το pc μου

I NEED ACTION!!!

αλλα οπως ελεγε κ ενας σοφος γερος...................................

Αρχικά ειπωθηκε από σοφο γερο

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Σίγουρα είναι μόνο ηθικοί οι κανόνες???
    Μήπως πίσω απ΄όλες αυτές τις οικολογικές τάχα οργανώσεις κρύβονται κάμποσα λεφτουδάκια???
    Μήπως κάποιοι που δηλώνουν οικολόγοι αμοίβονται γι αυτό με αρκετά ικανοποιητικούς μησθούς???

ΣΩΣΤΟΣ!!

παντα γουσταρα θεωριεις συνωμοσιας
    η ειδηση λεει:
    απο το πρωτο post
    .........λειτουργούν συνολικά περίπου 80 εκτροφεία.
    ...........οτι τα 30 ειναι ιδωτικες μικρομεσαιες επιχειρησεις λογω παραδοσης της περιοχης(!) κ τα αλλα 50 ειναι 2 ή 3 συνεταιρισμοι/Α.Ε/Ο.Ε/ΕΠΕ/Ιnc/Co/πολυεθνικες (κεφαλαιο τελως παντων) κ ηταν απλα μια κινηση στρατηγικης κ εξολοθρευσης των ανταγωνιστων?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ωραιες αποψεις σ αυτο το ποστ. Δεν ειχα ακουσει καθολου και την ειδηση, οποτε κατι εμαθα παλι..

Σωστα ειπωθηκε, οτι δεν μπορουμε να μιλαμε για ηθικη στα ζωα αλλα στους ανθρωπους.

Αλλα πριν πω το σχολιο μου για την ειδηση θελω να πω τα εξης: εχω την εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια εχουμε παραγινει ευαισθητοι με τα ζωα και αδιαφοροι εως σκληροι με τους ανθρωπους. Εν μερει αυτο μας το προκαλεσαν ( με διαφημσεις, lifestyle κλπ ) ως αλλο ενα ειδος αδιαφορια και αποξενωσης ωστε να μαστε απομωνομενοι και ευαλωτοι. Δεν θα χτυπησω ζωο, δεν θα βασανισω, δεν θα το κρατησω σε κλουβι ( ουπς, αυτο το εκανα για λιγο! ) αλλα απ την αλλη δεν θα το παω και σε ψυχολογο!!!!Ελεος πια με αυτες τις ¨κυριες¨που εχουν 15σκυλια και αλλα τοσα γατια που περνανε με τιμες αρχηγου κρατους αντι να υιοθετησουν κανενα πιτσιρικι απο ιδρυμα...

Επι του θεματος: δεν ηξερα καθολου την ειδηση, αλλα μου φαινεται οτι τα παληκαρια ορθα επραξαν. Μ ενοχλησε ο τιτλος του "in.gr" οικοβανδαλοι τον οποιο και κρινω απο αυθαιρετο ως υποπτο..Δηλαδη αν αυριο βγει μια ερευνα και πει οτι στα εκτροφεια βασανιζαν τα ζωα, τι θα πουμε;;

Σωστα, υπαρχει ο κινδυνος να πεθανουν τα ζωα λογω του οτι δεν ηξεραν αλλα: δεν ευθυνονται τα ζωα που ο ανθρωπος τα κρατα σε συνθηκες αιχμαλωσιας, σιγουρα αρκετα θα επιβιωσουν λογω του οτι θα αυτοπροσαρμοστουν εστω δυσκολα στο περιβαλλον και τελος οσα πεθανουν θα πεθανουν απο επιλογη τους στην προσπαθεια τους για κατι μεγαλο, την ελευθερια τους...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ανάθεμα με και αν καταλαβαίνω που πάει η κουβέντα...
    εγώ θα πω δικές μου μπλα-μπλαλογίες που ίσως και να έχουν σχέση.
    Λοιπόν, αυτές οι οργανώσεις των οικολόγων οι λεγόμενοι "ακτιβιστές οικολόγοι" είναι ακραίες ομάδες που συνήθιως ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως σχέση με χρήματα και κρυμμένες εταιρίες από πίσω τους.
    Δεν είναι οι οικολόγοι με τα γραφεία τύπου με την προβολή κλπ. Συνήθως είναι μικρές ομάδες πολύ μικρές πραγματικά ΑΚΡΑΙΩΝ στοιχείων που εκφράζονται με εξίσου ακραίους τρόπους.
    Για του λόγου το αληθές υπάρχει και ο τίτλος οικολόγοι-τρομοκράτες (δεν είναι έτσι ακριβώς η ονομασία αλλά τεσπα) που τους έχουν χαρίσει οι κυβερνήσεις.
    Εμπεριέχονται κάποιοι μάλιστα και στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις!!! Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει.
    Οπότε τα περί χρημάτων και επιχειρήσεων και χορηγών στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν ισχύουν.
    Τώρα για το αν έχουν δίκιο...
    υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο σκοτώνω κάτι για να τραφώ ή να ντυθώ ή να καλύψω άλλες βασικές μου ανάγκες.
    Η γούνα ΔΕΝ είναι βασική ανάγκη! Δεν είναι καν ανάγκη!!! μην τρελλαθούμε εντελώς.

Η πράξη τους πιστεύω είναι ακραία αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένας πολύ δυνατός συμβολισμός από πίσω. Και έτσι αν και δεν συμφωνώ με την πράξη την ίδια μ αρέσει ο συμβολισμός που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πειτε τη γνωμη σας !
    από nikolass στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 11:32
  2. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04
  3. Πείτε τη γνώμη σας για το Er - 5 - Kawasaki
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:29
  4. Φαινόμενο Karelis πείτε τη γνώμη σας
    από m1ke στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 22:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •