R.I.P.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ητανε καλο κοριτσι
![]()
![]()
R.I.P.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ητανε καλο κοριτσι
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τι να πω και εγω ο Καμμενος,αφηνα συνεχως τα παραθυρα του αυτοκινητου μου ανοιχτα,μετα απο λιγο καιρο αφηνα κα τα κλειδια καμια φορα,2 φορες αφησα και την πορτα του συνοδιγου ορθανιχτη,μετα αρχισα να το κλειδωνω και να το προσεχω και μου το ανοιξαν 2 φορες σε 5 μερες,για την μηχανη μου ευτιχως:a31: μια φορα μονο εξω απο ενα ψιλικατζιδικο κατω απο το σπιτι μου...και αλαξα 40 χρωματα μολις κατεβηκα και τα ειδα πανω στην μηχανη
Ο πυργος της Βαβελ
Don't worry! Shit happens που λενε!
Εχω αφησει κλειδια πανω στο διακοπτη ενος cm200 πριν μερικα χρονια για μερικες ωρες στο κεντρικοτερο σημειο της πολης στην Αριστοτελους! αλλα ευτυχως δεν την πηρε κανεις.
Και οταν δουλευα πακετας αρκετες φορες αφηνα τα κλειδια πανω στη μηχανη και μερικες φορες και αναμμενη τη μηχανη...ελεγα τωρα θα μου την παρουν και τετοια αλλα ευτυχως δεν εγινε ποτε κατι.
μιας και ανφέρουμε κοτσάνες που έχουμε κάνει όλοι μας
( εννοείται ότι έχω αφήσει τα κλειδια στο διακόπτη αρκετές φορές ) το καλύτερο έγινε όταν κατέβηκα μια φορά με το μηχαν(άκι) στην παραλία κοντα στο σπίτι μου.
Χειμώνας, άδεια η παραλία, ευκαιρία για βόλτα στην άμμο! Γυρίζω σπίτι και ανακαλύπτω πως δεν έχω πινακίδα![]()
Γυρισα πίσω και ευτυχώς κάποιος την είχε ακουμπήσει σε ένα πεζούλι!!! Διπλό παξιμάδι έβαλα μετά!!!