Να τι εμαθα κ εγω:
Μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με αντιπροσωπο(ονομα κ τηλ αυτου μονο μεσω πμ) της Hονδα στο Παλαιο Φαληρο επανω στην Λ.Ποσειδωνος διπλα απο τα Starbucks στο υψος του Φλοισβου,
(εχει ανοιξει εκει αντιπροσωπεια η οποια εχει εξ ολοκληρου προιοντα Ηονδα εξ ου και το ονομα αυτης HONDA DREAM) μου ειπε οτι τα λευκα φλασακια
(και τα 4 μαζι) εχουν 85€ τελικη τιμη και οι πορτοκαλι λαμπες απο 3€ εκαστη.
Οποτε μιλαμε για 1 συνολο των 97-100€ τελικη τιμη.Λιγακι πιο τσιμπημενη απο αυτη του Nostra
Παντως του πεταξα την σποντα εαν γινει ομαδικη παραγγελια υπαρχει περιπτωση να πετυχουμε καμια καλυτερη τιμη????
Η απαντηση ηταν ΝΑΙ![]()
![]()
Υπαρχει περιπτωση αναλογα με τον αριθμο της παραγγελιας να πετυχουμε μια μειωση της ταξης του 10% μπορει και 15% .
Εγω του ειπα οτι υπαρχει περιπτωση να μαζευτουμε γυρω στα 7-8 ατομα.
Το μονο που δεν γνωριζε να μου πει ηταν εαν θα υπαρχουν διαθεσιμα αμεσα ολα τα κομματια της παραγγελιας(εαν γινει)
Επισης δεν τον ρωτησα ποσο θα κοστισει η εργασια τοποθετησης....
Αυτα......
Στην περίπτωση που δεν βγάλω άκρη με τον αντιπρόσωπο στα Χανιά είμαι μέσα για την παραγγελία !Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Επισης δεν τον ρωτησα ποσο θα κοστισει η εργασια τοποθετησης....
Αυτα......
Για την τοποθέτηση αναλαμβάνουν τα χεράκια μου, είναι πολύ εύκολο να μπουν αρκεί να δεις στο manual πως βγαίνουν τα φαίρινγκ, με μια γρήγορη ματιά που έριξα μου φάνηκε πανεύκολο !
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδες ...
99 ευρώ μου στοίχισε στο συνεργείο μου χωρίς να χρειαστεί ομαδική, χωρίς 69 μέρες συνεννοήσεων χωρίς επιπλέον παράπλευρα κόστη και....
αυτοί που πήγε ο frankigr αν τελικά πάει κάποιος σε αυτούς θα ανακαλύψουν στην πορεία ότι πρέπει να αγοράσετε και ντουί.... και ότι οι λάμπες μπορεί και να μη κάνουν....
Νέο Ηράκλειο... ATS MOTO...
![]()
ΥΓ: γιατί παιδεύεστε?
Η ταλαιπωρία του makis206 στην κρήτη....
Τα εξαρχής παραπάνω λεφτά που ζητήσανε στον frankigr 85 + 12 οι λάμπες + ? πόσο η εργασία
αλλά σου λέει έχω ένα περιθώριο 15%αν μου φέρεις κι άλλους... Γιατί να μη στο κάνει μόνο σε εσένα αφού έχει το περιθώριο?
Καλή, θεμιτή και υποχρεωτική η έρευνα αγοράς αλλά μη πάτε και σαν τα πρόβατα για σφαγή...
ΥΓ2:Επειδή ρώτησα ... τα 99 ευρώ ισχύουν για όποιον άλλο θέλει να πάει... να δει και πως πρέπει να είναι τα συνεργεία και η προσωπική εξυπηρέτηση....
Έχω χάσει το μπούσουλα... τον πήρε κανείς πάνω απ'το κομοδίνο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
θα ανακαλύψουν στην πορεία ότι πρέπει να αγοράσετε και ντουί....![]()
![]()
Τελικά χρειάζονται ντουί ;;:hypnotize
Προσωπικά στ'@@ μου μετά από τόση αναμονή και ταλαιπωρία να σκάσω κι 150 ευρώ να τα βάλω τα γ@μημέν@ τα φλας !
Επειδή είμαι καλό κοπέλι και άνθρωπος με υπομονή μεγαλώνω τη διορία μου μέχρι το τέλος του μήνα εκεί που τα έχω παραγγείλει (ο Θεός να το κάνει παραγγελία αυτό το πράγμα), αν μέχρι τότε δεν έχουν κάποια απάντηση να μου δώσουν έρχομαι και τα παίρνω από Αθήνα μπας και ξεμπερδέψω επιτέλους ! Από τις 15 Ιούνη περιμένω..
Και θα τα βάλω και μόνος μου, άμα θέλω ν'ασχοληθώ γίνομαι μαμούνι εγώ στα μαστοριλίκια αμέ ;:o![]()
(κι αυτό μόνο στην περίπτωση που θέλει αλλαγή το ντουί αλλιώς; Piece of cake)![]()
![]()
![]()
Νostra θα σου στειλω πμ για να μου πεις λεπτομεριες και 1 τηλ για το συνεργειο....
Για αυτα που λες δικιο εχεις...
Δεν ειπα να παμε εκει απλα ποσταρα αυτα που μου ειπανε απο εκει...
Μάκη μίλησα σήμερα με το συνεργείο που έχω παραγγείλει τα λευκά φλας και μου είπαν ότι τους έχουν έρθει τα δύο μπροστά και ΜΟΝΟ το ένα από τα πίσω....
Αν διασταυρώσω ότι αυτό που μου λείπει είναι αυτό που σου έλειπε και τώρα στο φέρνουν θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!! :a37: :a37: :a37:
![]()
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Πολύ ωραία τα λευκά φλας...αλλά 100? ρε φούστη..;;![]()
Μα καλά οργανωμένο σχέδιο είναι και σας φέρνουν μόνο ένα πισω..;;!![]()
Μάκη 3 μήνες περιμένεις..;;!! :hypnotize Τι μαλάκες..!Πάρτα και μην τους δώσεις φράγκο..Ακου εκεί 3 μήνες τα φλας..Σε 3 μήνες θα είχες πάει και θα τα είχες φέρει μόνος σου από Τζαπάν!
Μη φοβάσαι Νικολή μα κι εγώ ακόμα το περιμένω το πίσω αριστερό !Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Μάκη μίλησα σήμερα με το συνεργείο που έχω παραγγείλει τα λευκά φλας και μου είπαν ότι τους έχουν έρθει τα δύο μπροστά και ΜΟΝΟ το ένα από τα πίσω....
Αν διασταυρώσω ότι αυτό που μου λείπει είναι αυτό που σου έλειπε και τώρα στο φέρνουν θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!! :a37: :a37: :a37:
![]()
![]()
![]()
Κι απ'ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ ακόμα..:a015:
![]()
![]()
![]()
Βάλε 4 και μέσα είσαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Μάκη 3 μήνες περιμένεις..;;!! :hypnotize Τι μαλάκες..!Πάρτα και μην τους δώσεις φράγκο..Ακου εκεί 3 μήνες τα φλας..Σε 3 μήνες θα είχες πάει και θα τα είχες φέρει μόνος σου από Τζαπάν!
Αλλά έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να κλείσει χρόνος :rotflmao: :rotflmao:
Ενώ ο άλλος ο κwλόφαρδος.. :a13:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ο άλλος ο κωλόφαρδος φρόντισε να κινηθεί καταλλήλως και να ζητήσει να γίνει η δουλεία του...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ενώ ο άλλος ο κwλόφαρδος.. :a13:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως επειδή ρώτησα για σετάκι για σένα, μου είπαν και για τον javaneze....
Ο Σαρακάκηςέφερε ελάχιστα φανάρια λευκά μόνο και μόνο για να υποστηρίξει τίποτα πεσίματα/σπασίματα των καινούριων μοντέλων που έχουν λευκά φλας. Δεν υποψιαστήκανε ότι εμείς οι "παλιοί" με τα πορτοκαλί θα μας την βάραγε να αλλάξουμε τα πορτοκαλί με λευκά... οπότε... έλλειψη....
Επειδή όμως έπεσε σύρμαστα κεντρικά ότι "ο λαός τραγούδι θέλει" σε καμιά δεκαριά μέρες θα υπάρχει επάρκεια κρυστάλλων....
τώρα πως γίνεται να λείπει σε όλους το πίσω αριστερά... τι να πω? μπορεί κάνας CBFάκιας από τους καινούριους να έχει στο γκαράζ του κάνα σημείο που κάθε εβδομάδα καταφέρνει να σπάει μόνο αυτό το κρύσταλλο οπότε έχει αγοράσει όλο το στοκ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Παντως επειδή ρώτησα για σετάκι για σένα, μου είπαν και για τον javaneze....![]()
:hypnotize
Καλά ντε, ευχαριστώ λέμε![]()
![]()
![]()
![]()
Έβγαλα τα φαίρινγκ και περιμένω τον ταχυδρόμο !![]()
Πίις οφ κέϊκ που λένε τα Εγγλεζάκια
![]()
![]()
ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ !!![]()
![]()
![]()
![]()
Έχασα 200 κιλά βάρος μόλις !:rotflmao:
Χίλια ευχαριστώ στον Νόστρα για την εξυπηρέτηση που έκανε να μου τα αγοράσει από Αθήνα και να μου τα στείλει Κρήτη !
(καλά το οτι χρωστάω μπύρες, κοψίδια, ρακές, σάντουϊτς, κοκακόλες, ουϊσκια, κι ότι γλυκό επιθυμεί η ψυχή σου είναι ευνόητο)
4+ μήνες τα περίμενα !![]()
Τώρα έλαβε τέλος η αναμονή !![]()
![]()
Φωτό σύντομα![]()
![]()