Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 218

Θέμα: Δάσκαλοι Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Το ότι κάνουν κάποιο επάγγελμα-λειτούργημα δεν σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύουν από χόμπι. Ετσι δεν είναι?
    Είπα να μήν πληρώνονται και δεν το κατάλαβα???????

Απλά θα έπρεπε να μπαίνει σε σειρά προταιρεότητας το πράμα! Να κάνεις την απεργία σου φίλε και να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους!!!!

Όλες αυτές τις βδομάδες θα έπρεπε να μην κινήται τίποτα στο κέντρο! Να το έχουν κλείσει....και όχι μόνο της Αθήνας αλλά σε κάθε πόλη. Να μην πηγαίνουν πουθενα! Καθηστική διαμαρτυρία! Αν πραγματικά θέλουν να πετύχουν κάτι!!!!

Και πίστεψέ με, αν το κέντρο είχε αποκλειστεί για μια βδομάδα, θα είχε τελειώσει η ιστορία προ πολλού!!!!

αλλά είδατε εσεις κανέναν??? Ναι??? 5 άτομα???? Μόνο 5 είναι δάσκαλοι????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Είπα να μήν πληρώνονται και δεν το κατάλαβα???????

Απλά θα έπρεπε να μπαίνει σε σειρά προταιρεότητας το πράμα! Να κάνεις την απεργία σου φίλε και να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους!!!!

Όλες αυτές τις βδομάδες θα έπρεπε να μην κινήται τίποτα στο κέντρο! Να το έχουν κλείσει....και όχι μόνο της Αθήνας αλλά σε κάθε πόλη. Να μην πηγαίνουν πουθενα! Καθηστική διαμαρτυρία! Αν πραγματικά θέλουν να πετύχουν κάτι!!!!

Και πίστεψέ με, αν το κέντρο είχε αποκλειστεί για μια βδομάδα, θα είχε τελειώσει η ιστορία προ πολλού!!!!

αλλά είδατε εσεις κανέναν??? Ναι??? 5 άτομα???? Μόνο 5 είναι δάσκαλοι????

πιστευεις δηλαδη οτι ο τροπος που εχουν διαλέξει δεν κάνει τον αγώνα τους αρκετα αισθητό?
    ξερεις ποσες οικογενειες δεν έχουν που να αφησουν τα παισδια τους το πρωι ?
    εχουν διαλέξει εναν πολύ πιο σκληρό τρόπο από αυτόν που εσυ λες.
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Βρε παιδιά (φίλοι δάσκαλοι) με το συμπάθιο πάντα. Αλλά διαβάζω νούμερα εδώ και δε ξέρω πως να τα ερμηνεύσω. 1040? που είπε ο φίλος srx6 τυγχάνει να είναι και ο μισθός της γυναίκας μου αν της κάνει αυτή τη πολυποθητη αύξηση των 140? που της είχε τάξει ο "μαγαζάτορας" από πέρσι. Είναι παρασκευάστρια, έχει ανθυγειινά και δουλεύει και Σάββατο (με μια μέρα ρεπό μεσοβδόμαδα). Είναι στην ίδια δουλειά σημειωτέον από το 91, και έχουμε και 2 παιδιά (για τα επιδόματα το λέω).
    Δε συζητάω ότι κάλιστα μπορεί να την απολύσει ότι ώρα θέλει και να πάρει μια άλλη με 700-800.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Σοβαρα? Ξέρεις τόσους γονείς που πληρώνουν ιδιαίτερα για παιδιά δημοτικού??? Αν δεν ξέρεις και γενικότερα δεν ξέρεις κάτι επί του θέματος, μην πετάς τούβλα.

5000? !!!! :rotflmao: :rotflmao: έτσι ακριβώς μεγάλε..... Την διδασκαλία ως προκάλυψη την έχουν. Πρέζα πουλάνε στα πιτσιρίκια για να κονομάνε
    δεν διαβασα ολο το θρεντ εννοουσα τριτης λυκειου.τα χαμε υπολογισει με κατι παιδια που καναμε ολοι ιδιαιτερα σε καθηγητες του δημοσιου.το λιγοτερο 3500 το περισσοτερο κοντα 7000.περυσι για μια στιγμη σκεφτομουνα να βαλω φυσικο/μαθηματικο κλπ στις επιλογες μου μ αυτα που εβλεπα!

για τους καθηγητες του δημοτικου/γυμνασιου δεν ξερω,αλλα ξερω πως κανουν απεργια και του λυκειου.κ δεν φτανει που παιρνουν τοσα απ εξω ζητανε κ αυξηση.απληστια μου ακουγεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από niewbe
    Βρε παιδιά (φίλοι δάσκαλοι) με το συμπάθιο πάντα. Αλλά διαβάζω νούμερα εδώ και δε ξέρω πως να τα ερμηνεύσω. 1040? που είπε ο φίλος srx6 τυγχάνει να είναι και ο μισθός της γυναίκας μου αν της κάνει αυτή τη πολυποθητη αύξηση των 140? που της είχε τάξει ο "μαγαζάτορας" από πέρσι. Είναι παρασκευάστρια, έχει ανθυγειινά και δουλεύει και Σάββατο (με μια μέρα ρεπό μεσοβδόμαδα). Είναι στην ίδια δουλειά σημειωτέον από το 91, και έχουμε και 2 παιδιά (για τα επιδόματα το λέω).
    Δε συζητάω ότι κάλιστα μπορεί να την απολύσει ότι ώρα θέλει και να πάρει μια άλλη με 700-800.
    κατ αρχήν να σου πω πως από το 2000 και μετα για να περασεις ασεπ πραγματικά πρεπει να σαι από τους πολύ καλούς και διαβασμενους δασκάλους (εγώ μάλλον δε θα ανήκω σε αυτην την κατηγορία )
    τι έχει τελειωσει η γυναίκα σου ?
    το έψαξε ποτέ για δημόσιο (δεδομενου οτι δεν της αρεσει ο ιδιωτικός ?)
    το οτι υποστηρίζουμε οτι πρέπει να πληρωνονται με περισσοτερα οι δασκαλοι δε σημαίνει πως και αλλοι (μη εκπαιδευτικοι) δεν πρεπει να πληρώνονται , το ακριβώς αντίθετο μάλιστα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    πιστευεις δηλαδη οτι ο τροπος που εχουν διαλέξει δεν κάνει τον αγώνα τους αρκετα αισθητό?
    ξερεις ποσες οικογενειες δεν έχουν που να αφησουν τα παισδια τους το πρωι ?
    εχουν διαλέξει εναν πολύ πιο σκληρό τρόπο από αυτόν που εσυ λες.

Μπορείς να μου περιγράψεις τον πιο σκληρό τρόπο που διαλέξανε????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Μπορείς να μου περιγράψεις τον πιο σκληρό τρόπο που διαλέξανε????

6 βδομάδες τα σχολεία κλειστα σου λεει κατι ?
    6 βδομαδες γονείς που δουλευουν και δεν ξερουν που να αφησουν τα παιδια τους το πρωι , 6 βδομαδες χανένων μαθηματων , 6 βδομάδες που πρεπει να αναπληρωθούν με περικοπή αργιων και διακοπων για να βγει η ύλη , 6 βδομάδες που δεν έχουν πληρωθει , 6 βδομέδες που δεν ξέρουν πως θα πληρώσουν το ενοικιο τους ή τη δόση του δανείου τους !
    όχι απλα σκληρός τρόπος , σκληρός και για τις δύο πλευρες αλλά και για τον πομπό .
    δασκαλοι -->κυβερνηση-->γονείς +μαθητές

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    :a13:
    όχι παλι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    :a13:
    μετάφραση pls!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    όχι παλι
    τι ? θα στο στείλει στα BMW?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    μετάφραση pls!

Εχει link καλη μου ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κατ αρχήν να σου πω πως από το 2000 και μετα για να περασεις ασεπ πραγματικά πρεπει να σαι από τους πολύ καλούς και διαβασμενους δασκάλους (εγώ μάλλον δε θα ανήκω σε αυτην την κατηγορία )
    τι έχει τελειωσει η γυναίκα σου ?
    το έψαξε ποτέ για δημόσιο (δεδομενου οτι δεν της αρεσει ο ιδιωτικός ?)
    το οτι υποστηρίζουμε οτι πρέπει να πληρωνονται με περισσοτερα οι δασκαλοι δε σημαίνει πως και αλλοι (μη εκπαιδευτικοι) δεν πρεπει να πληρώνονται , το ακριβώς αντίθετο μάλιστα !

wild_cat
    Λέγοντας τα παραπάνω ήθελα να θίξω το θέμα κακοπληρωμένων εκπαιδευτικών φέρνοντας ένα ρεαλιστικό παράδειγμα υπαλλήλου με 15ετή προυπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα στον Ιατρικό / νοσηλευτικό χώρο.
    Αν δε σου κάνει αυτό το παράδειγμα μπορώ να μιλήσω για εμένα που κινούμαι στον τομέα πληροφορικής. Εκεί όμως υπολόγισε σε 10+ ώρες την ημέρα εργασίας (ΣΤΑΝΤΑΡ) + ταξίδια στο εξωτερικό + απρόοπτα μέσα στο βράδυ + συνεχή προσωπική ενημέρωση αλλιώς έχεις βγει από τη δουλειά σε 2 χρόνια + τρελός ανταγωνισμός αν θες να μην παίρνεις το βασικό + απίστευτο άγχος και ευθύνες + αβέβαιο μέλλον μετά τα 50 (και πολλά λέω).
    Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολίτες πολλών ταχυτήτων και όταν βλέπεις κάποιους που
    -δεν έχουν άγχος για την επόμενη μέρα, αν θα τους απολύσουν και τρέχει το στεγαστικό π.χ
    -δε σκέφτονται τι θα κάνουν σε 5 χρόνια από τώρα γιατί θέλοντας και μη δε θα μπορούν να συνεχίσουν αυτό το επάγγελμα
    - κάνουν λειτούργημα (ΝΑΙ είναι σημαντικό για μένα)
    - παίρνουν έναν μισθό ο οποίος είναι στο μέσο όρο
    - έχουν μικρό ωράριο σε σχέση με άλλα επαγγέλματα
    - δε δουλεύουν για πολύ μεγάλο διάστημα και πληρώνονται κανονικά

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ζητάνε κι άλλα λεφτά πατώντας πάνω στα παιδιά (των άλλων τα παιδιά....) ε κάπου...........σε τρελαίνει.

Πάντα άνευ παρεξηγήσεως και με καλή καρδιά

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όταν θα καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ μας πληρωνόμαστε μέσα στα όρια της χώρας που ζουμε (με τα ανάλογα οικονομικά μεγέθη) τότε θα σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Δεν λέει κανείς ότι 800Ε είναι πολλά για να ζήσεις αξιοπρεπώς.... Αντιθέτως....

Επίσης πολλοί άλλοι στον δημόσιο τομέα αμοίβονται με πολύ περισσότερα.

Δλδ οι δάσκαλοι (σπουδάσανε ΟΚ) δεν μπορουν να ζουν με 800Ε.... (οι πρωτοδιοριζόμενοι)... Οι άλλοι γιατί μπορούν; ή οι άλλοι στα @@ μας;

Τραβάει μακρυά η βαλίτσα...

Άμα δεν γουστάρουν ας κάνουν κάτι άλλο... Τα δικά μου παιδιά ας μην τα μορφώνουν οι δάσκαλοι που είναι εκεί και σκέφτονται δεν μου φτάνουν. Κι εγώ το σκέφτομαι κάθε μέρα.... αλλά δεν είμαι ταμπουρομένος πίσω απο τον μανδύα της μονιμότητας και έτσι δεν γίνομαι επαναστάτης....

Α και να μην το ξεχάσω. Όποια γουστάρει να γίνει πόρνη να το δηλώσει μπας κι ανέβει ο ΑΕΠ κι άλλο και δώσουν χρήματα στους εκπαιδευτικούς.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

6 βδομάδες τα σχολεία κλειστα σου λεει κατι ?
    6 βδομαδες γονείς που δουλευουν και δεν ξερουν που να αφησουν τα παιδια τους το πρωι , 6 βδομαδες χανένων μαθηματων , 6 βδομάδες που πρεπει να αναπληρωθούν με περικοπή αργιων και διακοπων για να βγει η ύλη , 6 βδομάδες που δεν έχουν πληρωθει , 6 βδομέδες που δεν ξέρουν πως θα πληρώσουν το ενοικιο τους ή τη δόση του δανείου τους !
    όχι απλα σκληρός τρόπος , σκληρός και για τις δύο πλευρες αλλά και για τον πομπό .
    δασκαλοι -->κυβερνηση-->γονείς +μαθητές
    Δε θα μπορούσε να είχε τελειώσει όμως στην πρώτη εβδομάδα με μια καθηστική διαμαρτυρία κλείνοντας για όλο αυτό το διάστημα τους δρόμους της Αθήνας γύρω από το υπουργείο παιδείας?????

Και τι θα έκαναν τότε???? Και η διαμαρτυρία θα έφερνε αποτέλεσμα και τα σχολεία θα λειτουργούσαν και εσείς θα πληρωνόσασταν!!!

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2007, 06:11
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF