Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Διασκεδαση...(?)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ZanDark---->
    Βαρεθηκα να διαβάσω ολα τα posts...αλλα αν δεν εχει ειπωθεί...
    να σου πώ το γιατι.
    Γιατι αν εισαι ελευθερος/η και δεν εχεις το ταιρι σου...ολα αυτα που περιεγραψες παραπάνω
    ως ταλαιπωρία και εκνευρισμό......φαντάζουν σε αυτους....παράδεισος!!!.
    Το ειδες το θέμα μονο απο τη σκοπιά του δεσμευμένου.
    Δηλαδή δεσμευμένος/η σημαίνει όχι χορό, ξύδια και γυαλία για την έξοδο απο τον "ναό"????
    Νομίζω ότι αυτό που βαριόμαστε και συχενόμαστε όλοι είναι η φτωχογκλαμουριά και το "και καλά" της φάσης σαββατόβραδο.

Μην παρεξηγηθώ. Και εμείς μαζευόμαστε σπίτι με παρέες και περνάμε super. Αλλά κάποιες στιγμές θες να ξεφύγεις.......

PS Στον Tiesto δεν ξέρω πόσος λαός ήταν μέσα, το θέμα ήταν ότι ήταν κανονικό Party. Και το περίεργο, για μένα, ήταν ότι ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να ήταν κάπου στα 27-28. (μην αρχίσουμε τίποτα θεωρίες για πιαχά plz) Στριμώχτηκα, με πάτησαν, πάτησα αλλά βγήκα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ. (θέλω καινούργια spezial λέμεεεεεεεεε)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δηλαδή δεσμευμένος/η σημαίνει όχι χορό, ξύδια και γυαλία για την έξοδο απο τον "ναό"????
    Νομίζω ότι αυτό που βαριόμαστε και συχενόμαστε όλοι είναι η φτωχογκλαμουριά και το "και καλά" της φάσης σαββατόβραδο.

Μην παρεξηγηθώ. Και εμείς μαζευόμαστε σπίτι με παρέες και περνάμε super. Αλλά κάποιες στιγμές θες να ξεφύγεις.......

PS Στον Tiesto δεν ξέρω πόσος λαός ήταν μέσα, το θέμα ήταν ότι ήταν κανονικό Party. Και το περίεργο, για μένα, ήταν ότι ο μέσος όρος ηλικίας πρέπει να ήταν κάπου στα 27-28. (μην αρχίσουμε τίποτα θεωρίες για πιαχά plz) Στριμώχτηκα, με πάτησαν, πάτησα αλλά βγήκα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣ. (θέλω καινούργια spezial λέμεεεεεεεεε)
    σωστος...
    και ο Τiesto...

@ PortisHead..νομιζω πως η ταλαιπορια τις κινησης και του πανικου που θα συναντισεις οταν θα βγεις Σαββατο βραδυ δεν εχει να κανει με το αν εισαι δεσμευμενος η ελευθερος...:smilea: εξαλλου και εγω εχω υπαρξει ελευθερη αλλα και παλι απλα δεν με γεμιζε το ολο σκηνικο..

και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν..γιατι πιτσιρικα τα εκανα και εγω σε καποια φαση οπως και οι περισσοτεροι..αλλα λεω για τα ατομα 28+ που ΑΚΟΜΑ το κανουν αυτο το πραγμα...
    το original α-μηχανο™ μελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    σωστος...
    και ο Τiesto...

@ PortisHead..νομιζω πως η ταλαιπορια τις κινησης και του πανικου που θα συναντισεις οταν θα βγεις Σαββατο βραδυ δεν εχει να κανει με το αν εισαι δεσμευμενος η ελευθερος...:smilea: εξαλλου και εγω εχω υπαρξει ελευθερη αλλα και παλι απλα δεν με γεμιζε το ολο σκηνικο..

και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν..γιατι πιτσιρικα τα εκανα και εγω σε καποια φαση οπως και οι περισσοτεροι..αλλα λεω για τα ατομα 28+ που ΑΚΟΜΑ το κανουν αυτο το πραγμα...
    Ναι ΟΚ...εχεις δικιο οσον αφορα τις ηλικίες.
    Εγω π.χ. δεν το εκανα ουτε τότε.
    και ειμαι 30+

Πεντε μερες στη σκλαβια, για μια μερα γκλαμουρια

Johnpan
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    και ο Τiesto...
    κ γω ανεβηκα το καλοκαιρι κ πηγα κ ηταν γαματα!ειχε πολυ γελιο εκει που φωναζανε στους αλλους πριν βγει!αλλα αλλο να πηγαινεις κ να βλεπεις τον καλυτερο dj στον κοσμο κ αλλο να προσγειωνεσαι ατσαλα μετα στην πραγματικοτητα του ηρακλειου....:hypnotize αθηνα θα ναι σιγουρα καλυτερα θα χεις τις π.τανας τις επιλογες!

:
    και δεν λεω για τα πιτσιρικια που βγαινουν και γουσταρουν
    Νομίζουν ότι γουστάρουν, γιατί δεν έχουν δει και τίποτα άλλο. Οσο για τους σερνικούς 28+ αυτοί ψάχνουν κανένα πιτσιρίκι να μαμήσουν, ενώ οι αντίστοιχες δεσποινίδες....ας μην σχολιάσω. (μια παραπομπή στο thread με τις χανιώλες plz)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    αθηνα θα ναι σιγουρα καλυτερα θα χεις τις π.τανας τις επιλογες!
    Της πουτ@ν@ς τη διάθεση δεν έχεις όμως, ζώντας στην Αθήνα

Πάντως αυτό που μου λείπει από τον παλιό εκείνο τον καιρό (πσσσσσσσσσ) είναι να κυκλοφορώ με διαλημένο τζιν ενα Tshirt και λιωμένα converse, και να μην μου σκοτίζει κανείς τα φαφάρια όπου και να πήγαινα. (Εκτος καμία bora-bora. Εχω διατελέσει και φλώρος ΒΠ, τι να κάνουμε)

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    α ναι τι ωραια που ειναι να καθεσαι σπιτι να βλεπεις καμμια ταινια ....με την μαμα σου το μπαμπα σου τα αδελφια σου τους συγγενεις(ητε τα δικα σου σογια η του αγοριου-κοριτσιου σου) και το αγορι σου να καθεται με τα χερια σταυρωμενα να μην μπορεις να μιλισεις να κουνηθεις να μην καπνιζουν οι γονεις και να πρεπει να περιμενεις την ωρα που θα φυγεις για να κανεςι ενα ολοκληρο πακετο οσο ζεστενετε η μηχανη και αλλο ενα αφου την παρκαρεις και την κλειδωσεις

:rotflmao:

αν υπαρχει χωρος το μεσα ειναι το καλυτερο πλεον

αν δεν.....τοτε πας εξω και δε χρειαζετε να πας στου ψυρη που γινετε κολαση υπαρχουν και γειτονιες με φανταστικα μαγαζια ηρεμα και ωραια

και δε χρειαζετε να ξοδεψεις 200+ ευρω μπορεις μια χαρα να πιεις ενα ποτο η να πας λουνα παρκ η σινεμα και να σου φυγουν μεχρι 20 ευρω μια χαρα το βρισκω....η να παρεις μηχανη-αμαξι και να αγορασεις μπυρα η κοκα κολα απο το περιφτερο με 2 ευρω καθαρισες πας και καθεσε μπροστα στη θαλασσα ....

και αν δεν εχεις ταιρι?τοτε η παρεα και ο κοσμος τριγυρω σου ειναι απολαυση
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ΠΑΝΤΑ είναι μια απόλαυση ο κόσμος γύρω σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    ΠΑΝΤΑ είναι μια απόλαυση ο κόσμος γύρω σου.
    αναλογα το κοσμο :wacko:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ε, αποφεύγουμε και κάποια κομμάτια της πόλης...........

α ναι τι ωραια που ειναι να καθεσαι σπιτι να βλεπεις καμμια ταινια ....με την μαμα σου το μπαμπα σου τα αδελφια σου τους συγγενεις(ητε τα δικα σου σογια η του αγοριου-κοριτσιου σου) και το αγορι σου να καθεται με τα χερια σταυρωμενα να μην μπορεις να μιλισεις να κουνηθεις να μην καπνιζουν οι γονεις και να πρεπει να περιμενεις την ωρα που θα φυγεις για να κανεςι ενα ολοκληρο πακετο οσο ζεστενετε η μηχανη και αλλο ενα αφου την παρκαρεις και την κλειδωσεις
    axaxaxaxa φιλεναδα κορυφη
    κοιτα αν εισαι στη φαση οπου μενετε και οι 2 με τους γονεις τοτε ναι εχεις ενα point η αληθεια ειναι :smilea:

και δε χρειαζετε να ξοδεψεις 200+ ευρω μπορεις μια χαρα να πιεις ενα ποτο η να πας λουνα παρκ η σινεμα και να σου φυγουν μεχρι 20 ευρω μια χαρα το βρισκω....η να παρεις μηχανη-αμαξι και να αγορασεις μπυρα η κοκα κολα απο το περιφτερο με 2 ευρω καθαρισες πας και καθεσε μπροστα στη θαλασσα ....

καλα να δω τον καλο μου σε λουνα παρκ να πεσω κατω απο τα γελια
    εννοειται πως αν δεν μπορεις να αραξεις σε καποιο σπιτι το να πας να αραξεις σε καποια παραλια ειναι ολα τα λεφτα :smilea: το ποτο σπανια πλεον γιατι γινεται χαμος οπου και να πας...και να βρεις καπου να κατσεις, θα σου εχουν ηδη σπασει τα νευρα μεχρι να πας στον δρομο

η παρεα και ο κοσμος τριγυρω σου πρεπει να ειναι παντα απολαυση με τις σωστες επιλογες (στους φιλους I mean) και με το να μην αναλωνεσαι σε ασημαντα πραγματα μπορεις να κανεις την ζωη σου πολυ απολαυστικη

αν εχεις και μια σχεση και περνας καλα οκ δε θα διαφωνησω...ειναι ακομα πιο ωραια...

τωρα αν τυχαινει να εχεις βρει και τον ανθρωπο με τον οποιον θα μοιραστεις το υπολοιπο της ζωης σου....ε δεν θες και τιποτα αλλο :smilea:

:

τωρα αν τυχαινει να εχεις βρει και τον ανθρωπο με τον οποιον θα μοιραστεις το υπολοιπο της ζωης σου....ε δεν θες και τιποτα αλλο :smilea:

εσυ κατι μου κρυβεις

ΠΟΤΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ?

ΕΕΕΕΕΕ?

η μαλλον δε μπορω να περιμενω

οεοεοεοεοεο

σε παιρνω τηλ σε λιγο

εσυ κατι μου κρυβεις
    ΠΟΤΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕ?
    ΕΕΕΕΕΕ?
    η μαλλον δε μπορω να περιμενω
    οεοεοεοεοεο

σε παιρνω τηλ σε λιγο

χαχαχα οχι ρε καμια σχεση εγω απλα εδωσα και τα 3 παραδειγματα!! αν εισαι μονος, αν εισαι σε σχεση, η αν εχεις κατι ακομα πιο σοβαρο

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    zandark κ γω συμφωνω μαζι σου.

υπ οψην,ειμαι 18 κ κατεβαινω ξερω γω με το κρανος κατω το σαββατο κ με κοιταζουν ολοι σαν εξωγηινο!αν θελετε να ξεχωρισετε φορεστε κρανος!(μιλωντας για παιδια της ηλικιας μου ετσι?)τωρα εμενα με λεει η παρεα μου ξενερωτο επειδη δε γουσταρω καθολου να πηγαινω να ειμαι σαν τη σαρδελα μεσα στο κλαμπ,που παιζει κ αθλια μουσικη,κ ξενερωνω αφ ενος γιατι η πλειοψηφεια το μονο που κανει ειναι να στεκονται ορθιοι κ να μην χορευει κανεις κ γιατι 9/10 ειναι αντρες.εμενα μ αρεσε οταν τα χα με την προηγουμενη κοπελα μου που πηγαιναμε κ χορευαμε λατιν μαζι.ουτε σου σπαει τα τυμπανα κ εχεις κ χωρο.κ χορευεις.ειναι πολυ πιο ομορφο απο το να φωναζεις τα γνωστα λαικα καψουροτραγουδα με 5-6 μαζι λιωμενους.η να χτυπιεσαι/κουνας ρυθμικα το ποδι πανω κατω κλπ δεν το θεωρω χορο.τωρα προτιμω τα σαββατα να μαζευτουμε με τα παιδια να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι σε ενα σπιτι,που θα μπορουμε να μιλησουμε,να γελασουμε.....τωρα να πας να στεκεσαι ορθιος να γινεις σκ@τα να ξυπνας απογευμα την επομενη,τι να πω,δε γουσταρω με την καμια.ασε που λενε να παμε να βρουμε λεει καμια γκομενα κ το μονο που κανουνε ειναι να γινονται τυφλα στα ξιδια.ελεος.το ιδανικο θα ηταν για μενα να ξυπνησω πρωι την κυριακη κ να πηγαινα με φιλαρακια εντουραδα στο βουνο!αλλα να τους βρω που,(αλλο θεμα το οτι δν εχω μηχανακι)εδω τη μηχανη την εχουν μονο για μοστρα,τους εχω μιλησει για το αν θα τους αρεσαν εκδρομες στο βουνο κ μονο που δεν

Απο αρχαιοτάτων χρόνων ισχύει αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λες. Ακόμα και τώρα στα "γεράματα" μου το βλέπω πιο καθαρά απο ποτέ. Είναι η ματαιοδοξία που περιγράφει το 99,9% οσων βγαίνουν για να "διασκεδάσουν" και το 'χουν κάνει τρόπο ζωής .

Οτι λέει η a-mixani...

Πάντως χαίρομαι που βλέπω οτι ακόμα και ατόμα σε νεαρή ηλικία σαν κι' εσένα έχουν βγεί απ' το "κουτί"
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Οτι λέει η a-mixani...

βλεπω τα καινουργια παιδια της παρεας να ψαχνονται

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 19:20