Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μαλακας θα ηταν αν ειχε πινακιδες,οχι μαγκας!!!
Κάτσε ρε άλφα, δηλαδή όλους εμάς με πινακίδες μας λες μαλάκες???????????????????????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
μαλακας θα ηταν αν ειχε πινακιδες,οχι μαγκας!!!
Κάτσε ρε άλφα, δηλαδή όλους εμάς με πινακίδες μας λες μαλάκες???????????????????????
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
SF, πριν από λιγο καιρό, ο τυπάς από πάνω έκανε μια κόντρα στην παραλιακή (που ως γνωστόν προσφέρεται για κόντρες), αυτός με την κουρσάρα του κι ο άλλος με μηχανάκι
όταν τον έκραξαν μερικοί εδώ, αυτός τους έγραψε
κάποια στιγμή κάποιος του έγραψε "αν με χτυπήσεις τρέχοντας σαν φονιάς, θα σου κάνω και θα σου δείξω" κλπ.
και ο τυπάς απάντησε "αν σε χτυπήσω καλά θα κάνεις να είσαι ευγενικός μαζί μου, για να σου κάνω δήλωση στην ασφαλιστική εταιρία"
με άλλα λόγια, μην ασχολείσαι, το άτομο είναι αλλού
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
SF, πριν από λιγο καιρό, ο τυπάς από πάνω έκανε μια κόντρα στην παραλιακή (που ως γνωστόν προσφέρεται για κόντρες), αυτός με την κουρσάρα του κι ο άλλος με μηχανάκι
κάποια στιγμή κάποιος του έγραψε "αν με χτυπήσεις τρέχοντας σαν φονιάς, θα σου κάνω και θα σου δείξω" κλπ.
και ο τυπάς απάντησε "αν σε χτυπήσω καλά θα κάνεις να είσαι ευγενικός μαζί μου, για να σου κάνω δήλωση στην ασφαλιστική εταιρία"
Allou Fan Park ειναι βασικα...αλλα μην το κανουμε και θεμα![]()
![]()
Αμα περνας τα διοδια της Α.Ο. χωρις να πληρωνεις και εχεις πινακιδα εισαι οντως βλακας.....γιατι εχει καμερες...και φιλαρακι μου που το εκανε, του ηρθαν ολες σπιτι, ταχυδρομικος![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Ο ένας με λέει μαλάκα... ο άλλος με λέει βλάκα...
Δε θα τελειώσει καλά η μέρααααααααααααααααααααα![]()
---
τουλάχιστον δε ψαχνεις για ψιλά με τα γάντια!Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
του ηρθαν ολες σπιτι, ταχυδρομικος![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ο ένας με λέει μαλάκα... ο άλλος με λέει βλάκα...
Δε θα τελειώσει καλά η μέρααααααααααααααααααααα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεκολα......για αυτους που περνανε α.ο. τζαμπε με πινακιδα λεμε![]()
Ναι, τέτοιος είμαι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεκολα......για αυτους που περνανε α.ο. τζαμπε με πινακιδα λεμε![]()
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τουλάχιστον δε ψαχνεις για ψιλά με τα γάντια!![]()
ΑΑΑα και ηταν πολυ ευγενικο το χαρτι...Σας παρακαλουμε να εξοφλησετε αυτο το ποσο απο διελευσεις σας ..........![]()
Λες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ναι, τέτοιος είμαι!!!!
Και δεν ειχες κανενα προβλημα..ποτε???
Περιεργο...για πες...γιατι εγω σου ειπα τι επαθε ο αλλος που το εκανε.
Δωσε More info....ενδιαφερον ακουγετε![]()
Το να μην πληρώνω διόδια (όπου είναι δυνατόν), είναι θέμα αρχής (όπως είπαν και άλλοι συνάδελφοι παραπάνω). Το να μην παίρνω κλήση δεν είναι κανένα κόλπο. Ίσως να μου έρθουν κι εμένα μαζεμένες. To ποσό είναι πραγματικά αστείο σε σχέση με το συνολικό κόστος μιας βόλτας... πόσο μάλλον μεγάλης εκδρομής.
Το να κυκλοφορώ με πινακίδα είναι επίσης... θέμα αρχής(!!!) αλλά στη χώρα της απόλυτης παραβατικότητας και παρανομίας, τείνει να γίνει "βλακεία".
Απο εκεί και πέρα, το να εξηγηθώ αναλυτικότερα για θέματα αρχών θεωρώ ότι είναι εντελώς μάταιο, όταν η πλειοψηφία των "μοτοσυκλετιστών" θεωρούν must το να μην εχουν πινακίδες, φλας, κανονική εξάτμιση......
Απαιτούν όμως τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά να έχουν πινακίδες, ώστε να τους βρίσκουμε όταν μας-σας-τους χτυπάνε ή μας σκοτώνουν!!!
Αν όλο αυτό είναι μαγκιά και εξυπνάδα, σηκώνω χέρια και πόδια ψηλά!
---
Δεν καταλαβες μαλλον τον τροπο που το ειπε και ο Alfa και εγω, το να μην εχει πινακιδα καποιος ειναι θεμα δικο του και δεν καθομαι καν να το σχολιασω, αλλα μπορεις να εχεις πινακιδα και πριν τα διοδια η ενα μεγαλο ταξιδι να κανεις τσουπ..και να την γυρισεις απο κατω απο την ουρα(αναδιπλουμενη).
Και φυσικα για τον ιδιο λογο που ανεφερες δεν πληρωνω και εγω.
Τωρα για την Α.Ο. μου κανει μεγαλη εντυπωση μιας και οι καμερες εκει δουλευουν κανονικα.
Στην ΑΟ πληρώνω. Ο δρόμος είναι μια χαρά. Το ποσό υπερβολικό μεν, αλλα δε θα το τραβήξω τόσο. Μαλιστα δεν ξερω καν πως γινεται να τα αποφύγεις!
Σε διάφορα διόδια των ΕΟ εξαρταται. Αλλου ναι, και αλλου όχι.
Επίσης δε με νοιάζει το να "κρυφτώ" όταν κάνω την παράβασή μου. Δηλαδή ΔΕ ΘΕΛΩ να κρυφτώ.
Εφόσον απαιτώ σεβασμό από τους άλλους χρήστες του δρόμου, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είναι κι εγώ συνεπής. Θελω οι αλλοι να εχουν και πινακίδες και φλας και τα πάντα.
Απο εκεί και πέρα, όποτε παραβιάζω το όριο ταχύτητας (ή τα διόδια ή οτιδήποτε), είμαι στη διάθεση της τροχαίας. Δεν κρύβομαι... (αλλά ούτε για ταχύτητα με έχουν σταματήσει ποτέ). If you can't do the time, don't do the crime λένε.
---
File mou mhn krineis enan anthrwpo apo ena post se kapoio forum.Epeidh to palikari to kserw proswpika einai pio "mhxanobios" kai pio swstos odhgos apo pollous edw mesa kai ta xlm pou exei grapsei panw se 2 rodes den ta exoun grapsei apo ta 15.000.00.0000.0000 meloi tou moto oute ta 1.000 gi ayto asto kai mhn kanei anadromes sta palia ta xronia.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Ρε σεις που δεν πληρώνετε διόδια πως το κάνετε..;;
δηλαδή να μην τον κρίνω από τα πολλά (και βέβαια όχι ΕΝΑ ποστ) που έχει γράψει εδώ (και τα οποία έχουν να κάνουν με την οδική του συμπεριφορά, π.χ. κόντρες ΙΧ με μηχανάκι στην παραλιακή) αλλά να τον κρίνω από τα πάρα πολλά χλμ. που έχει γράψει στο κοντέρ του, και από το ότι είναι σωστότερος οδηγός "από πολλούς εδώ μέσα"...
χμμμ...
διαφωνώ κάθετα, φίλε μου
η συμπεριφορά που έδειξε σε εκείνη την κουβέντα ήταν απόλυτα επαρκής για να καταλάβουμε όλοι όσοι την παρακολουθήσαμε πώς εννοεί την σωστή οδήγηση ο φίλος σου
...καθώς και η άποψή του ότι όποιος έχει πινακίδα είναι μαλάκας