Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
φέρε μηχανάκι σμ σε αυτη τη θέση..που δείχνει η φωτο..και ελα μετά πες μου για καύλες..![]()
επισης για το σφιχτο στροφιλίκι εχω τις αντιρήσεις μου...οσο μιλαμε για νορμαλ΄καταστάσεις μιας και wrc απλα δε πιάνοντε...και οι ταχυτητες ειναι αλλού.
αλλα σε συμβατικά και gt και ραλι...
το μηχανακι απο στροφή σε στροφή θα πιάσει πολλά περισσοτερα χιλ απο τι το αμαξι...και η διαφορά που θα εχουν σε χιλ μεσα στη στροφή δεν καλύπτει την αλλη διαφορά.
να πω οτι αυτο το χω δει με το δικό μου και εμένα αναβάτη και τον γαμπρο μου (ποιυ είναι πολύ γρηγοροσ!!!) με σβελτο αμάξι και το παέι και τάπα σε "δικό" μας επαρχιακο δρόμο στο Σουλινάρι..οπου και το αμαξι αν πιασει μετα βιάς μια φορα τα 160...ενω εγω (νταξει δεν έχω κανα σμ..αλλά ΤΟ πιστόλι για τετοιους δρόμους) εφτασε μεχρι και τα 210 χιλ.
το λοιπον δε με εφτανε ποτε..πλησίαζε λίγο σε κάποιες στροφες..οπου δε μπορουσα λογω ορατότητας να εκμεταλευτω ολο το πλάτος του δρόμου..και αυτο ήταν.
ήμουν παντα 50 εως και 200 μ μπροστα σε διδρομή 8-9 χιλιομέτρων.
τωρα φυσικά σε δρόμο χωρίς πλάτος και χωρίς να έχει ενδιάμεσες μικροευθείες το πιθανότερο είναι να τον τρώμε...αλλά και παλι θα παλεψουμε...λεμε..δε πεφτουμε χωρίς μάχη.
![]()
Keep drifting![]()
Οσο για τις καβλες.....οπως την βρισκει ο καθενας...εσυ την βρισκεις μονο με τα μηχανακια και καλα κανεις..αλλοι μονο με τα αυτοκινητα...και αλλοι και με τα δυο.
Οπως και να εχει σε μοτοφορουμ ειμαστε οποτε.πες οτι θες...