Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Ήττα... έστω και άτυπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    φέρε μηχανάκι σμ σε αυτη τη θέση..που δείχνει η φωτο..και ελα μετά πες μου για καύλες..
    επισης για το σφιχτο στροφιλίκι εχω τις αντιρήσεις μου...οσο μιλαμε για νορμαλ΄καταστάσεις μιας και wrc απλα δε πιάνοντε...και οι ταχυτητες ειναι αλλού.
    αλλα σε συμβατικά και gt και ραλι...
    το μηχανακι απο στροφή σε στροφή θα πιάσει πολλά περισσοτερα χιλ απο τι το αμαξι...και η διαφορά που θα εχουν σε χιλ μεσα στη στροφή δεν καλύπτει την αλλη διαφορά.
    να πω οτι αυτο το χω δει με το δικό μου και εμένα αναβάτη και τον γαμπρο μου (ποιυ είναι πολύ γρηγοροσ!!!) με σβελτο αμάξι και το παέι και τάπα σε "δικό" μας επαρχιακο δρόμο στο Σουλινάρι..οπου και το αμαξι αν πιασει μετα βιάς μια φορα τα 160...ενω εγω (νταξει δεν έχω κανα σμ..αλλά ΤΟ πιστόλι για τετοιους δρόμους) εφτασε μεχρι και τα 210 χιλ.
    το λοιπον δε με εφτανε ποτε..πλησίαζε λίγο σε κάποιες στροφες..οπου δε μπορουσα λογω ορατότητας να εκμεταλευτω ολο το πλάτος του δρόμου..και αυτο ήταν.
    ήμουν παντα 50 εως και 200 μ μπροστα σε διδρομή 8-9 χιλιομέτρων.
    τωρα φυσικά σε δρόμο χωρίς πλάτος και χωρίς να έχει ενδιάμεσες μικροευθείες το πιθανότερο είναι να τον τρώμε...αλλά και παλι θα παλεψουμε...λεμε..δε πεφτουμε χωρίς μάχη.

Keep drifting

Οσο για τις καβλες.....οπως την βρισκει ο καθενας...εσυ την βρισκεις μονο με τα μηχανακια και καλα κανεις..αλλοι μονο με τα αυτοκινητα...και αλλοι και με τα δυο.

Οπως και να εχει σε μοτοφορουμ ειμαστε οποτε.πες οτι θες...
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Keep drifting

Οσο για τις καβλες.....οπως την βρισκει ο καθενας...εσυ την βρισκεις μονο με τα μηχανακια και καλα κανεις..αλλοι μονο με τα αυτοκινητα...και αλλοι και με τα δυο.

Οπως και να εχει σε μοτοφορουμ ειμαστε οποτε.πες οτι θες...
    α μπα φιλε μη το λες.
    και με μια gallardo είμαι σίγουρος οτι θα την έβρισκα..μια χαρα μπορω να σου πω κιολας...και με πολλα άκόμα αμαξια.
    evo subaru..διαφορα τελοσπάντων με καταλαβαίνεις.

η οδηγηση μοτό όμως φιλε είνα αλλου!!! η αισθηση που σου δίνει...είναι νομίζω οτι καλύτερο..

εκτος αν εχουμε καμια gallardo ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΑΓΓΛΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ..

όπως και να χει πάντως με τα μισα λεφτά και λιγότερα.. απο τα γρήγορα αυτοκίνητα παίρνω περισσότερα!

α μπα φιλε μη το λες.
    και με μια gallardo είμαι σίγουρος οτι θα την έβρισκα..μια χαρα μπορω να σου πω κιολας...και με πολλα άκόμα αμαξια.
    evo subaru..διαφορα τελοσπάντων με καταλαβαίνεις.

η οδηγηση μοτό όμως φιλε είνα αλλου!!! η αισθηση που σου δίνει...είναι νομίζω οτι καλύτερο..

εκτος αν εχουμε καμια gallardo ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΑΓΓΛΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ..

όπως και να χει πάντως με τα μισα λεφτά και λιγότερα.. απο τα γρήγορα αυτοκίνητα παίρνω περισσότερα!

Καλα οτι με τα μισα λεφτα περνεις κατι που προσφερει περισσοτερες συγκινησεις ειναι σιγουρο.

Αλλα δεν χρειαζεσαι lambo για ευχαριστηθεις ενα αυτοκινητο....εσυ βεβαια εισαι γνωστος ευθειακιας κοντρακιας..και τα θες μονο για τα γκαζια

Για στριψιμο υπαρχουν αρκετα μικρα αμαξακια---που μπορουν να σε κανουν να χαμογελας σαν βλακας

Καλα οτι με τα μισα λεφτα περνεις κατι που προσφερει περισσοτερες συγκινησεις ειναι σιγουρο.

Αλλα δεν χρειαζεσαι lambo για ευχαριστηθεις ενα αυτοκινητο....εσυ βεβαια εισαι γνωστος ευθειακιας κοντρακιας..και τα θες μονο για τα γκαζια

Για στριψιμο υπαρχουν αρκετα μικρα αμαξακια---που μπορουν να σε κανουν να χαμογελας σαν βλακας
    τεσπα δεν ειναι συγκρισιμα τα οχηματα αυτα.
    αλλο μοτο αλλο αυτοκίνητο.
    το αυτοκίνητο το εκτιμω γιατι έχει air codition καλοριφερ ανεσεις..καθισματα που πεφτουν και περνεις και έναν υπνο..
    πας ταξιδι με ολο σου το σπιτι..κτλ κτλ.
    ακους μουσικούλα...

και τετοια.
    το αν θα έχει γκαζι ενα αμάξι..με αφήνει παγερά αδιάφορο μπορω να σου πω.

και ναι εγω ειμαι γνωστος ευθειάκια και πηγα και εδωσα 13 χιλιαρικα για να παρω γυμνο μηχανάκι....που στην ευθεία παει μεχρι 250 χιλ...

ενω μπορουσα να πάρω οτι αλλο με φερινγκ και 160+ αλογα...

Ρε...δεν διαβαζεις σωστα...κοντρακιας Ευθειακιας εγραψα...ξερεις εσυ V2 μπαμ..φαναρια..

Keep drifting ειπαμε

Αντε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    παλι τα ιδια? δε τα ειπαμε? σε στροφες των 50-60 χλμ/Ω τα ΚΑΛΑ αμαξια ειναι λιγο μπροστα...και ειναι λογικο

απο κει και πανω αντε γεια!!!!! οποιος δε το πιανει εινα κουλος με το μηχανακι του και τον παει αυτο!

το θεμα ειναι οτι κανεις δε κανει κοντρες με αμαξια για πολους και διαφορους λογους

ο πρωτος και κυριος ειναι οτι δε ξερεις τι θα σου κανει πανω στη στροφη το κωλοπαιδι στο τιμονι που νομιζει οτι παιζει Playstation

και δευτερος ειναι οτι ΔΕ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    παλι τα ιδια? δε τα ειπαμε? σε στροφες των 50-60 χλμ/Ω τα ΚΑΛΑ αμαξια ειναι λιγο μπροστα...και ειναι λογικο

απο κει και πανω αντε γεια!!!!! οποιος δε το πιανει εινα κουλος με το μηχανακι του και τον παει αυτο!

το θεμα ειναι οτι κανεις δε κανει κοντρες με αμαξια για πολους και διαφορους λογους

ο πρωτος και κυριος ειναι οτι δε ξερεις τι θα σου κανει πανω στη στροφη το κωλοπαιδι στο τιμονι που νομιζει οτι παιζει Playstation

και δευτερος ειναι οτι ΔΕ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Idi...μαλλον εσυ ησουν κουλος οταν ειχες σβελτο αυτοκινητο..και σε περναγανε ολα τα μηχανακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και λες κατσε να παρω και εγω ενα να τους περναω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Idi...μαλλον εσυ ησουν κουλος οταν ειχες σβελτο αυτοκινητο..και σε περναγανε ολα τα μηχανακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και λες κατσε να παρω και εγω ενα να τους περναω

ωραιος ο μιχαλακης!!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

και δευτερος ειναι οτι ΔΕ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δηλαδη αποκλειεται να πει ο οδηγος αυτοκινητου, για το κωλοπαιδι με την μηχανη,μην τον παρει και στο λαιμο του και σκοτωθει??λεω εγω τωρα....
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    δηλαδη αποκλειεται να πει ο οδηγος αυτοκινητου, για το κωλοπαιδι με την μηχανη,μην τον παρει και στο λαιμο του και σκοτωθει??λεω εγω τωρα....

δηλαδη????

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    δηλαδη????
    Δηλαδη, οταν εισαι πισω απο ενα μηχανακι με το αυτοκινητο, ακομα και αν βλεπεις οτι μπορει να τον περασεις, κανεις λιγο κρατει, γιατι η στραβη μπορει να γινει πολυ γρηγορα.

Ειδικα γι'αυτους που την εχουν δει rossi και δεν γυρναν το κεφαλακι τους να δουν αν ειναι κανενας απο πισω τους...

Δηλαδη, οταν εισαι πισω απο ενα μηχανακι με το αυτοκινητο, ακομα και αν βλεπεις οτι μπορει να τον περασεις, κανεις λιγο κρατει, γιατι η στραβη μπορει να γινει πολυ γρηγορα.

Ειδικα γι'αυτους που την εχουν δει rossi και δεν γυρναν το κεφαλακι τους να δουν αν ειναι κανενας απο πισω τους...
    οχι θα τρέχω λέμε σε κανα επαρχιακο..με καμια 120αρα..και θα κοιτάω και πισω αμα λαχει μπας και ερθει ο ΑΡι βατάνεν με κανα σαξο ραλο και θέλει να περάσει!!!

και να παω ευθεια σε καμιά στροφη.

αν θες να περάσεις η αν θες να τρέξεις είσαι πίσω και πρέπει να βρεις τον τρόπο (τον ασφαλή τρόπο) η κανε στην ακρη αραξε κανα 5 λεπτα και ξεκινα να τρέχεις μετα.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλα ρε παιδια αν ειναι ετσι ας μετρανε χρονους. Πρωτα ο ενας και μετα ο αλλος.

Οχι να πανε μαζι.

Αν ειναι να φαμε τα μουτρα μας αστο δεν λεει........

Τελικα δηλαδη ολοι (ελαχιστες εξαιρεσεις) συμφωνητε οτι το αμαξι υπερεχει της μοτο σχεδον παντα και παντου. Οκ.

Σεβαστες οι αποψεις. Ολες.

οχι θα τρέχω λέμε σε κανα επαρχιακο..με καμια 120αρα..και θα κοιτάω και πισω αμα λαχει μπας και ερθει ο ΑΡι βατάνεν με κανα σαξο ραλο και θέλει να περάσει!!!

και να παω ευθεια σε καμιά στροφη.

αν θες να περάσεις η αν θες να τρέξεις είσαι πίσω και πρέπει να βρεις τον τρόπο (τον ασφαλή τρόπο) η κανε στην ακρη αραξε κανα 5 λεπτα και ξεκινα να τρέχεις μετα.

Το κεφαλακι μπορεις να βρεις χρονο να το γυρισεις, οταν ειμαστε στον δρομο, παντα καποιος θα ειναι πιο γρηγορος απο εμας, εγω μιλησα γι'αυτους που νομιζουν οτι δεν τους περναει κανενας,και ασφαλης τροπος προσπερασης αυτοκινητου σε μηχανακι?? μονο αμα κοψει το μηχανακι στην ευθεια...αμα ειναι ο αλλος μπροστα και το σκιζει στην ευθεια πως ακριβως θα τον περασει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Καλα ρε παιδια αν ειναι ετσι ας μετρανε χρονους. Πρωτα ο ενας και μετα ο αλλος.

Οχι να πανε μαζι.

Αν ειναι να φαμε τα μουτρα μας αστο δεν λεει........

Τελικα δηλαδη ολοι (ελαχιστες εξαιρεσεις) συμφωνητε οτι το αμαξι υπερεχει της μοτο σχεδον παντα και παντου. Οκ.

Σεβαστες οι αποψεις. Ολες.
    εγώ λεω οτι σε ολα αυτα παίζει ρόλο το όχημα και ο οδηγός.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καλώς σας βρήκα (έστω και τώρα)
    από basilissrgv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 10:06
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 13:42
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2006, 03:50
  4. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF