Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: To Bagster Or Not To Bagster?????

σχεδόνα πάντα είχα bagster στα μηχανάκια μου και είχα την κεφαλή μου ήσυχη. το ΜΟΝΟ κατ'εμένα που χάνεις είναι στην εμφάνιση και μόνο!!!
    Αφήνεις κράνος όταν σταματήσεις, έχεις μόνιμα ενα χταπόδι και βάζεις μικροπράγματα, έχεις tank bag για πράγματα, δεν σε νοιάζουν γάτες-δακτυλίδια κλπ αντιτεποζιτικά κόλπα άσε που σφύγγεις και τα πόδια σου πιο άνετα στο ντεπόζιτο μιας και δεν σε νοιάζει αν τριφτεί με το πατελόνι ή οχι!!!
    CALCULATOR ISLAND

κι εγω υπερ του bagster ειμαι, αν υπηρχε αλλος τροπος εκτος απο πλαινες βαλιτσες και μπαγκαζιερα για να μεταφερεις καποια πραγματακια ισως και να μην εβαζα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει, εννοειται παντως οτι αποφευγεις γρατζουνιες κλπ οπως ειπαν πολλοι...

αλλα δεν νομιζω οτι θελει και καθε 2-3 μηνες βγαλσιμο και πλυσιμο, εκτος και αν πηγαινει καποιος σε χωμα συνεχεια και μαζευει σκονη, αλλιως 1-2 φορες το χρονο πιστευω ειναι καλα να το βγαζει καποιος και να το καθαριζει...

Aθάνατα αυτά τα ποστ του trooper
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Aθάνατα αυτά τα ποστ του trooper
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τυμβωρυχια full!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    εγω παντως το βαζω μονο οταν παω ταξιδι ή ειναι να κουβαλήσω κάτι. αισθητικά χάνει πολύ το μηχανάκι με το καλλυμα ρεζ. αλλά ότι βολεύει ε, βολεύει ψεμματα να πούμε. και ότν πλενω το μηχ πλένω και το καλλυμα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Δεν το εχω δει καν το ρεζερβουαρ, της δικιας μου, χωρις μπαξτερ, ουτε με ενδιαφερει να το δω. Την πηρα καινουρια το 2005. Γελαω και μονο που τα διαβαζω ολα αυτα. Δεν παει να μαζεψει αρκουδες απο κατω. Μια χαρα κουκλα εναι η μηχανη. Την βολταρο την ταξιδευω την πλενω την ξεσκονιζω, την λαδωνω την συντηρω τακτικοτατα. Σιγα μην βαζω και βγαζω το μπαξτερ, μην τυχων και ετσι και αλλιως και τριχες κατσαρες. Ρε μαγκες, η ζωη ειναι πολυ μικρη για να σκεφτεστε αν εχει σκονιτσες και υγρασια κατω απ το μπαξτερ. Παντως προσωπικα, αν εμπαινα σε τετοιο τρυπακι να το βγαλω, θα τοκανα για να αλειψω το ρεζερβουαρ με ισχυρη κολα, και θα το ξαναβαζα για παντα. Στ @ρχιδι@ μου αν ειχε τιποτα το ρεζερβουαρ. Ν φτασει σε τοσο τρελα σημεια η σκονη και η υγρασια που να το φτασουν μεχρι την βενζινη, ειναι οσο πιθανον ειναι, να ειμαι ο επομενος Παπας στη Ρωμη.

συμφωνω και επαυξανω !!
    και εγω με το που παιρνω καινουργια μηχανη της βαζω Bagster αμεσως....
    μου αρεσει πιο πολυ και εμφανησιακα ( την δειχνει πιο "ζεστη" ), την προστατευει απο τυχων γρατζουνιες απο το κρανος, τα κλειδια, το παντελονι το μπουφαν, κτλ, κτλ, κτλ ακουμπας τα πραγματα πανω .....την προστατευει απο τον ηλιο, δεν καει οταν ακουμπας κτλ, κτλ, κτλ...

γενικα...δεν το βγαζω ποτε, και δεν ασχολουμαι ποτε....
    ολα αυτα τα χρονια, ποτε δεν ειχε προβλημα κανενα μηχανακι μου απο γρατζουνιες απο σκονες, ή να εχει ξεβαψει το χρωμα.....ΚΑΝΕΝΑ.....
    ισα-ισα...παντα ηταν σαν καινουργια.....

το εβαζα στην μηχανη και δεν το εβγαζα ποτε !
    στο πλυσιμο στεγνωνει αμεσως, δεν υπαρχει προβλημα, και για τις σκονες δεν εχει παλι κανενα προβλημα....ειναι τοσο μαλακο απο μεσα που δεν δημιουργει κανενα προβλημα....το πολυ-πολυ μια φορα το 6μηνο το φυσατε και με τον αερα σε ενα βενζιναδικο απο μεσα και εισαστε μια χαρα.....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 20:18
  2. To buy or not to buy???
    από johnaros στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 13:21
  3. To be or not to be ?
    από Anarane στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 14:43
  4. To σκισεις or not to σκισεις στο στρωσημο?
    από DrIoannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 19:58
  5. aprilia pegasos. to buy or not to buy?
    από mormegil στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF