Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Νομικής φύσεως....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corruptor
    Η αστυνομία μου έριξε πρόστιμο που είμουνα ανασφάλιστος...
    Το χρεος σου προς το μπ@@ρδελο-κρατος το έχεις κάνει.

Δυστυχώς πρεπει να μας γινει μαθημα οτι με το που πεφτουμε απο την μοτο σε ατυχημα θελει ασθενοφορο με την μια. Και για να βεβαιωθεις οτι δεν εχεις παθει τπτ αλλα και για τετοιες κ@λοπερι-πτωσεις.

Ας ειχες ενα χαρτι γιατρου οτι "πονας" και θα σου ελεγα αν θα σε τρεχαν στα δικαστηρια.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
    Δεν έχεις δίπλωμα άρα δεν έπρεπε να οδηγάς.Από τη στιγμή που το κάνεις είσαι παράνομος και αφού εμπλέχτηκες σε ατύχημα άσχετα ποιανού ήταν η υπαιτιότητα, εσύ ευθύνεσαι σύμφωνα με τον νόμο.
    Οπότε για μένα κακώς πήγες δικαστικά γιατί θα πληρώσεις και τα έξοδα του δικαστηρίου εκτός από τις ζημιές του αυτοκινήτου.
    Αυτα γινοταν τοτε που ο βασιλικος κηπος ηταν γλαστρα.

Το δικαστηριο θα εξεταση το ατυχημα και τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε .

Ευτυχως που ηρθε η τροχαια γιατι δεν θα χρειαστουν μαρτυρες να αποδειξεις ποιος ευθυνετε για το ατυχημα.

Κακως δεν εκανες μηνυση στη εν λογω κυρια να εισε τωρα ανετα αποπανω.

Τα δικα σου διπλωμα κτλπ θα ακολουθησουν το δικο τους δρομο .

ΠΑΘΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟΜΟΥ κτυπισε μια γρια εκτος διαβασεων και χωρις διπλωμα .

Η γρια με κυνηγησε δικαστικα αλλα πηγε για μαλι και βγηκε κουρεμενη.

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Φίλε μου και εγώ να ήμουν στην αντίθετη μεριά τα ίδια θα έκανα....θα σου έκανα μήνυση για οτιδήπωτε....τσάμπα λεφτά θα ήταν....να πω όχι???

Εσύ δηλαδη αν ήσουν στην απέναντι μεριά δεν θα προσπαθούσες να τσιμπήσεις ότι μπορείς?
    Απλά το εκνευριστικό με τις ασφαλιστικές είναι ότι θέλουν να πίνουν το αίμα του κόσμου...
    Δεν αρκούνται να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, τα θέλουν όλα...
    Δηλαδή: θέλουν τη ζημιά, και άλλα τόσα για μείωση αξίας μεταπώλησης + ψυχική οδύνη.
    Και φυσικά όχι για λογαριασμό του πελάτη τους αλλά για δικό τους (καθώς τον πελάτη τον πλήρωσαν από την αρχή).
    Και από την άλλη προσπαθούν να μας παραμυθιάζουν με διαφημίσεις γεμάτες ανθρωπιά και ευαισθησία.....
    Βρε ουστ!

Απλά το εκνευριστικό με τις ασφαλιστικές είναι ότι θέλουν να πίνουν το αίμα του κόσμου...
    Δεν αρκούνται να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, τα θέλουν όλα...
    Δηλαδή: θέλουν τη ζημιά, και άλλα τόσα για μείωση αξίας μεταπώλησης + ψυχική οδύνη.
    Και φυσικά όχι για λογαριασμό του πελάτη τους αλλά για δικό τους (καθώς τον πελάτη τον πλήρωσαν από την αρχή).
    Και από την άλλη προσπαθούν να μας παραμυθιάζουν με διαφημίσεις γεμάτες ανθρωπιά και ευαισθησία.....
    Βρε ουστ!
    Καταλαβαίνεις όμως οτι αν είχες δίπλωμα & ασφάλεια ΔΕΝ θα είχες ανοίξει καν το θρεντ;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Φίλε μου και εγώ να ήμουν στην αντίθετη μεριά τα ίδια θα έκανα....θα σου έκανα μήνυση για οτιδήπωτε....τσάμπα λεφτά θα ήταν....να πω όχι???

Εσύ δηλαδη αν ήσουν στην απέναντι μεριά δεν θα προσπαθούσες να τσιμπήσεις ότι μπορείς?
    τι λε ρε φίλε ??? σοβαρα ?? γιατι δεν την στηνεις σε διασταυρωσεις απο δεξια να στουκαρεις με ανυποψιαστους να βγαζεις μεροκαματο ????
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καταλαβαίνεις όμως οτι αν είχες δίπλωμα & ασφάλεια ΔΕΝ θα είχες ανοίξει καν το θρεντ;

Προφανώς και δεν θα είχα ανοίξει το thread.
    Ωστόσο κάτι μου λέει ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος σε αυτήν τη θέση, οπότε η ύπαρξη του thread αυτού θα εκτιμηθεί όπως και όλων των threads.

Και από την άλλη γι αυτό είναι τα forum, για να ανοίγουν οι χρήστες threads, σωστά?
    Δεν λέω τίποτα σπουδαίο, όπως δεν μου λες και συ κάτι καινούριο.

Επίσης, το θέμα του thread είναι συγκεκριμένο και όχι το αν έπρεπε ή οχι να ανοίξει.
    Γράφτηκα στο forum για να ανοίξω thread πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και όχι για επικρίσεις.
    Η κρίση για μένα έχει επέλθει από πρώτο και καλύτερο εμένα.
    Ευχαριστώ

.............
    Καλά, άλλο είναι το θέμα αλλα δεν πειράζει

Καλά ξεμπερδέματα με το δικαστήριο

:a026: for me

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλε μεσα στην απογνωση σου δεν ακους μου φενεται αυτα που σου λεμε....

μαλλον θελεις να ακουσεις αυτο που σε βολευει και οχι αυτο που οντως μπορει να συμβει!!!!

σου ειπα και πριν οτι στην καλυτερη να παει 50-50 συνυπαιτιοτητα.δεν ειναι τπτ σιγουρο μια και ολα εξαρτωνται απο τους δικηγορους και δικαστες που θα επιληυθουν της υποθεσεως αλλα οταν εσυ δεν εχεις διπλωμα(δλδ. δεν εχεις μαθει να οδηγεις βαση νομου φυσικα)δεν επρεπε να βρισκεσαι εκει!!!!!!!!!!!κατανοητο????????????

τωρα οσο για τη παπαρια του αλλουνου(που υποτιθεται ξερει να οδηγει)αποφασιζει το δικαστηριο!!!!!!!!!!!

επιμενω στην αρχικη τοποθετηση μου.....!

σε βλεπω χλωμο!!!!

εχω εμπλακει σε 3 ατυχηματα με τις μηχανες μου χωρις να ευθυνομαι και τις 3 φορες και η αληθεια ειναι οτι ψιλοεφτυσα αιμα μεχρι να δικαιωθω!!!!!!ποσο μαλλον εσυ που εισουνα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

no hard feelings...απλα σου λεω τα πραματα με το ονομα τους και ας μη σου αρεσει...

:a026: for me too!

υ.γ.αν θες να συζητησεις το οτιδηποτε προσωπικα μαζι μου στειλε μου πμ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Λοιπόν, επειδή δουλεύα σε δικηγορικό γραφείο και είχα ρωτήσει τον δικηγόρο σχετικά θα σας πώ τα παρακάτω: Και δίπλωμα να μην έχεις, και μεθυσμένος να είσαι, αν φταίει ο άλλος ο οδηγός θα πληρώσει αυτός και όχι εσύ. Εσύ θα πληρώσεις μόνο τα σχετικά πρόστιμα που δεν έχεις δίπλωμα, ασφάλεια κτλ.. Αυτά...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 22:57
  2. Ερώτηση ηλεκτρικής φύσεως...
    από McGyver στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 19:36
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 23:33
  4. Ερώτηση ηλεκτρολογικής φύσεως (μάλλον)...
    από McGyver στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 11:45
  5. Sos Τεχνικής Φύσεως Απορία !!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας