μη κοιτας που γραφει 125...
κ τα αντιστοιχα 50 αρακια δεν διαφερουν πολυ...![]()
![]()
μη κοιτας που γραφει 125...
κ τα αντιστοιχα 50 αρακια δεν διαφερουν πολυ...![]()
![]()
κ γω 18 χρονων ειμαι ρε παιδια αλλα καλα τα λεει ο nr750.πολλα τα λεφτα για 50 κυβικα.
(καλα κ εμενα μου λενε πολλα τα λεφτα για το rs125 που θελω,αλλα δεν ακουω κανενα!)![]()
4.600Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κ γω 18 χρονων ειμαι ρε παιδια αλλα καλα τα λεει ο nr750.πολλα τα λεφτα για 50 κυβικα.
(καλα κ εμενα μου λενε πολλα τα λεφτα για το rs125 που θελω,αλλα δεν ακουω κανενα!)![]()
ειναι παααρα πολλα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
$$$$$$$$$$$$$$$
Ρε σπορια οταν το Z750 κανει 7+κατι χιλιαδες ευρωπουλα
δεν ειναι μλκια το 50αρι του κωλου και της δυστηχιας να κανει 3-4 χηνες?????
ασε που μολις βγαλετε διπλωματα θα πατε για πραγματικες μηχανες
η αν πατε για αυτοκινητα θα θελετε κατι οικονομικο και ανετο πχ παπια
ακουτε τους παλιους μαγκες τα περασαμε κ εμεις αυτα και τοτε δεν υπηρχαν φορουμ
οτι και να παρετε απο μενα καλοριζικα και καλοβολτα![]()
![]()
![]()
προσωπικα δεν δινω ουτε ενα ψωροχιλιαρικο....Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ρε σπορια οταν το Z750 κανει 7+κατι χιλιαδες ευρωπουλα
δεν ειναι μλκια το 50αρι του κωλου και της δυστηχιας να κανει 3-4 χηνες?????
ασε που μολις βγαλετε διπλωματα θα πατε για πραγματικες μηχανες
η αν πατε για αυτοκινητα θα θελετε κατι οικονομικο και ανετο πχ παπια
ακουτε τους παλιους μαγκες τα περασαμε κ εμεις αυτα και τοτε δεν υπηρχαν φορουμ
οτι και να παρετε απο μενα καλοριζικα και καλοβολτα![]()
![]()
![]()
προτιμω να το εχω στην ακρη να το επενδυσω σε πραγματικο μοτορι...![]()
και οχι να χαλαω λεφτα για να αγοραζω ή ακομα χειροτερα να κωλοφτιαχνω τις παπιες κ τους ομοιους των...![]()
οκ παρε ομως κατι να κυκλοφορεις και να αρχισεις να μαθαινεις![]()
![]()
![]()
ακομα κ 1000 ευρωπουλα ειναι αρκετα για να καλυψεις μεγαλο μερος απο τα aftermarket που θα σου βγαλει μια μεγαλη μηχανη....
στο κατω κατω ρε αδερφε κρατα τα να τα φας σε βενζινες...![]()
![]()
εχω το townmate του μπαμπακα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
οκ παρε ομως κατι να κυκλοφορεις και να αρχισεις να μαθαινεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαφωνω φιλε μου
μια μεταχειρο παπια ευκαιρια ειναι οτι πρεπει
ασε που και μηχανη να παρεις αργοτερα την παπια θα την χρειαστεις γαι την πολη
φιλε συμφορουμιστα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Διαφωνω φιλε μου
μια μεταχειρο παπια ευκαιρια ειναι οτι πρεπει
ασε που και μηχανη να παρεις αργοτερα την παπια θα την χρειαστεις γαι την πολη
διαβασε απο πανω σου!!!
εχω παπια του πατερα μ..!!
ο οποιος δε τη πολυχρησιμοποιει...
τωρα αμα του τη βαρεσει και δε μου τη δινει θα παρω ενα lifanaki που χει και 180αρι κοντερ...![]()
ναι οκ το χω ψαξει αυτο με τις τιμες.κ με τα ιδια λεφτα παιρνεις κ ss ακομα,η μτχ 600 χορνετ,φεηζερ σε πολυ καλη κατασταση!αλλα αμα εχεις το μεγαλο διπλωμα!σκεφτομουνα να κρατουσα το cbr125 μεχρι να το βγαλω,το μεγαλο,αλλα λεω δεν την παλευω αλλο μ αυτο.απ την αλλη το rs ειναι σχολειο κ οδηγησης κ συντηρησης της μοτοσυκλετας.το cbr δεν μου ζηταει τπτ το rs θα θελει πιο πολυ φροντιδα απο μερους μου.επιπλεον αμα περασω καμια αθηνα η θεσσ η γενικοτερα ηπειρωτικη ελλαδα(ειμαι κρητη) θα μπαινω ανετα πιστα!τρακντευς μαθηματα κλπ..με το cbr να παω να κανω τι?το rs στριβει τουλαχιστον!τα αντιστοιχα εντουρο 2τ 125 πχ το ktm exc 125 κανει 2000 ευρω πανω!εξημισι χιλιαρικα!οσο για αμαξι δεν προκειται να παρω εχω ετοιμο του αδερφου μου αμα χρειαστει για καμια εξοδο να το παρω.
ρε βασιλακο....Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι οκ το χω ψαξει αυτο με τις τιμες.κ με τα ιδια λεφτα παιρνεις κ ss ακομα,η μτχ 600 χορνετ,φεηζερ σε πολυ καλη κατασταση!αλλα αμα εχεις το μεγαλο διπλωμα!σκεφτομουνα να κρατουσα το cbr125 μεχρι να το βγαλω,το μεγαλο,αλλα λεω δεν την παλευω αλλο μ αυτο.απ την αλλη το rs ειναι σχολειο κ οδηγησης κ συντηρησης της μοτοσυκλετας.το cbr δεν μου ζηταει τπτ το rs θα θελει πιο πολυ φροντιδα απο μερους μου.επιπλεον αμα περασω καμια αθηνα η θεσσ η γενικοτερα ηπειρωτικη ελλαδα(ειμαι κρητη) θα μπαινω ανετα πιστα!τρακντευς μαθηματα κλπ..με το cbr να παω να κανω τι?το rs στριβει τουλαχιστον!τα αντιστοιχα εντουρο 2τ 125 πχ το ktm exc 125 κανει 2000 ευρω πανω!εξημισι χιλιαρικα!οσο για αμαξι δεν προκειται να παρω εχω ετοιμο του αδερφου μου αμα χρειαστει για καμια εξοδο να το παρω.
ενταξει κατανοω την κ@υλ@ σου τεκνον μου!!!
:rotflmao:
αλλα δεν θα ακολουθησω τον δρομον σου....
γιατι οπως εχω χιλιοπει: "" yok monadesss ""
και ακομη καλυτερα no money no funny
:rotflmao:
ρε νταξ λεμε θα το παρω αλλα υπαρχει περιπτωση να παρω κ τα @@ μου!πιστευω οτι αμα περασω στο γαμω-οικονομικο θα το χω.δευτερη φορα δινω.τωρα χμ εχω καποια λεφτα μαζεψει κ θα μαζεψω κ αλλα,αλλα τα θελω για εξοπλισμο(φορμες κρανη καινουρια,ροσσι ρεπλικα)![]()
κ σκεφτομαι οτι δν μπορω να παω σε μεγαλη μοτο ετσι!αμα του βγαλω την πιστη κ του rs κ ξυνω τ αυτια μου τοτε πιστευω θα μαι ετοιμος.:wacko:
τωρα να παω ετσι αποτομα κ να μη μπορω να στριψω μετα..τι να το κανω?ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα ειναι μια χαρα το rs.το χω για οσο καιρο δλδ μεχρι να βγαλω το μεγαλο διπλωμα κ πηγαινω συνεχεια πιστα μπας κ γινω κ γω "γΛηγορος"να μπορω να οδηγησω κ μεγαλη μοτο μετα!!
![]()