Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Καστίγιο...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Sorry ρε παιδιά, αλλά το άρθρο δεν λέει ότι ζήτησε ο καστίγιο ένα 100μύριο αλλά ότι του πρόσφεραν αυτό το ποσό....

Οι μεγάλοι λαλάκες δηλαδή στην ιστορία ποιοι είναι; Αυτοί που πληρώνουν για τη υπηκοότητα ή αυτός που το δημοσιοποιεί...

Σημ: Ούτε εγώ τον συμπαθώ τον καστίγιο, αλλά αυτό είναι άλλο...
    'Ενα Jameson με πάγο...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Το παράδειγμα του Μπατιστα το εβαλα για να δειξω τι παει να πει ΗΘΟΣ

Οταν εισαι 100 χρονια στην Ελλάδα και εισαι παράδειγμα με τη συμπεριφορά σου... και μαυρος να εισαι... παιζεις εθνικη και δε σου λεει κανεις τιποτα

Ο ο γυφτακης Μαστίγιο (!!!) νυχτα θα φυγει απο την Ελλαδα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    egw dinw 1.000.000.000 pesos na ton dw sthn e8nikh mazi me ton kyrgiako...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

H talentara....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o maradona toy Renth:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

1.000.000 ευρω για ενα παιχτη;
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    είσαι αστείος φίλε...και τείνεις να γίνεις γραφικός με αυτά που λες.
    γιατί δεν είχαμε ποτέ ή δεν θα ξαναέχουμε κωλόπαιδα στην εθνική...
    ο Καστίγιο (θες να τον πεις κωλόπαιδο,πες τον) έχει τσαμπουκά και ξέρει ποιο πολύ μπάλα απο οποιονδήποτε Έλληνα διεθνή αυτη τη στιγμή.
    Το τι είμαι ή όχι είναι δικό μου θέμα.........
    ΕΣΥ όμως πρόσεχε το γλωσσαράκι σου όμως και μην δίνεις έτσι αβέρτα χαρακτηρισμούς για ανθρωπους που εν τέλλει ΔΕΝ γνωρίζεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;

Κι αν είχαμε και 1 - 2 κωλόπαιδα στην Εθνική ήταν δικά μας κωλόπαιδα και "εισαγωγή" δεν χρειάζεται να κάνουμε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Το παράδειγμα του Μπατιστα το εβαλα για να δειξω τι παει να πει ΗΘΟΣ

Οταν εισαι 100 χρονια στην Ελλάδα και εισαι παράδειγμα με τη συμπεριφορά σου... και μαυρος να εισαι... παιζεις εθνικη και δε σου λεει κανεις τιποτα

Ο ο γυφτακης Μαστίγιο (!!!) νυχτα θα φυγει απο την Ελλαδα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Idi μιλάς για ΗΘΟΣ που δυστυχώς για πολλούς είναι ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ.......

Σε κάποιους πρέπει να γίνει δώρο και το λεξικό του Μπαμπινιώτη !!!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επισημανση....

Απο τους Λαγους και τα πετραχιλια που ειχαν ταξει στους διεθνεις για την κατακτηση του EURO , μαλλον τελικα πετραρχιδια τους εδωσαν....

Ο καστιγιο ειναι πολυ καλος παικτης , ξεκοληστε!!

Αλλα γιατι να παιξει αυτος και δεν επαιξαν ο Βαζεχα , ο Τζορτζεβιτς και αλλοι παιχταραδες?

Γιατι εθνικη σημαινει εθνικη και οχι πολυεθνικη....
    .....μην τα γ@μ@με και ολα....

Με Ελληνες κερδισαμε το EURO , με Ελληνες θα διαγραψουμε και την πορεια ανακαμψης η ολικης και τελειωτικης καμψης..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Το τι είμαι ή όχι είναι δικό μου θέμα.........
    ΕΣΥ όμως πρόσεχε το γλωσσαράκι σου όμως και μην δίνεις έτσι αβέρτα χαρακτηρισμούς για ανθρωπους που εν τέλλει ΔΕΝ γνωρίζεις ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;

Κι αν είχαμε και 1 - 2 κωλόπαιδα στην Εθνική ήταν δικά μας κωλόπαιδα και "εισαγωγή" δεν χρειάζεται να κάνουμε ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;
    cool λίγο φίλε.δεν σε έβρισα.
    στις διαμάχες νομίζω πως το όλο attitude που κρατάμε είναι λίγο πιο light.
    ούτε χρειάζεται να φωνάζεις (με τα κεφαλαία).

Είδες κανένα να φορτώνει (όπως εσύ καλή ώρα) όταν βρίζετε/ειρωνεύεστε/κοροϊδεύετε τους γαύρους?

Κάλμαρε λοιπόν κι εσύ λιγάκι.το παιχνίδι της καζούρας δεν παίζετε με έναν...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Επισημανση....

Απο τους Λαγους και τα πετραχιλια που ειχαν ταξει στους διεθνεις για την κατακτηση του EURO , μαλλον τελικα πετραρχιδια τους εδωσαν....

Ο καστιγιο ειναι πολυ καλος παικτης , ξεκοληστε!!

Αλλα γιατι να παιξει αυτος και δεν επαιξαν ο Βαζεχα , ο Τζορτζεβιτς και αλλοι παιχταραδες?

Γιατι εθνικη σημαινει εθνικη και οχι πολυεθνικη....
    .....μην τα γ@μ@με και ολα....

Με Ελληνες κερδισαμε το EURO , με Ελληνες θα διαγραψουμε και την πορεια ανακαμψης η ολικης και τελειωτικης καμψης..
    ναι ρε παίχτη μαζί σου.
    έγραψα και πιο πριν ότι διαφωνώ με το να πληρώσουμε τον οποιονδήποτε για να παίξει εθνική.
    το θέμα όμως νομίζω είναι περσσοτερο ότι πολλοί δεν γουστάρουν τον Καστίγιο σαν άτομο.
    για αυτό και δεν είχε φέρει κανείς αντιρηση στο να παίξει ο Μπατίστα,ή στην προοπτική να παίξει ο Τζόλε.γιατί οι συγκεκριμένοι ήταν συμπαθείς.

Στην τελική το παλικάρι έχει περάσει το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του στη χώρα μας.το θεωρούμε απίθανο να έχει την Ελλάδα στην καρδιά του?

νομίζω η όλη αντίδραση οφειλεται στο ότι είναι ο Καστίγιο ο μπίξε ο δείξε που έκανε και έρανε.

εδώ ξαφνικάκάποιοι κόπτωνται για το ότι είναι κωλοπαιδο...λες και δεν έχουμε δει μεγαλήτερους αληταράδες εγχώριους 100%...η υποκρισία στο μεγαλείο της...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    εφόσον πολιτικογραφηθεί έλληνας είναι δικαίωμά του να παίξει στην Εθνική...
    φυσικά καλό θα ήταν να πιεστεί απο τώρα να δεσμευτεί κ να μην εξαρτηθεί αυτό από την ποδοσφαιρική του καριέρα...γιατί σύμφωνα με τον χαρακτήρα του Καστίγιο πιστεύω ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο κώλος του κ να χρησιμοποιήσει την Εθνική για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη εφόσον τον φτήσουν Ουρουγουάη κ Μεξικό....

φυσικά το να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να παίξει στην Εθνική είναι γελοίο....
    αν ισχύουν οι ισχιρισμοί του είναι γελοίοι στην ΕΠΟ...αν όχι τότε ο Καστίγιο πρέπει να φάει ένα σωστό κράξιμο απο τους αρμόδιους....

Υ.Γ.σίγουρα πάντως λίγοι προπονητές θα καλέσουν τον Καστίγιο λόγω του ιδιόρυθμου χαρακτηρα του που μπορεί να χαλάσει το κλίμα σε μια ομάδα,..
    και ειδικότερα στις Εθνικές το κλίμα παίζει μεγάλο ρόλο καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προετοιμασίες κ ποδοσφαιρικό δέσιμο της ομάδας
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    cool λίγο φίλε.δεν σε έβρισα.
    στις διαμάχες νομίζω πως το όλο attitude που κρατάμε είναι λίγο πιο light.
    ούτε χρειάζεται να φωνάζεις (με τα κεφαλαία).

Είδες κανένα να φορτώνει (όπως εσύ καλή ώρα) όταν βρίζετε/ειρωνεύεστε/κοροϊδεύετε τους γαύρους?

Κάλμαρε λοιπόν κι εσύ λιγάκι.το παιχνίδι της καζούρας δεν παίζετε με έναν...

για την ποδοσφαιρική αξια του μαστιγιο επέτρεψε μου να διαφωνήσω... τον ειδα τι εκανε στο παιχνιδι με την ΑΕΚ...

και οι γαυροι αν εχετε ίνδαλμα το γυφτάκι τον μαστιγιο.... ε θελετε την ειρωνεία ... την κυνηγάτε...

ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΛΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΡΙ...

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...

ΞΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ , ΦΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...

ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΒΟΥΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1milioni ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...

ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ , ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ...

ΤΟ milioni ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΤΣΑΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ 22 ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ...

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ...

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ...
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

αλλοι ειναι προεδροι ομαδων και αλλοι θα φυγουν νυχτα απο την ελλαδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aντι Καστιγιο
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •