Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 142

Θέμα: Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    :a19:

Και μία προσωπική εμπειρία:
    Ο τσόγλανος έχει μαμά Ιταλίδα καθολική, και μέσα στα πλαίσια της εθνικής μας υπερηφάνιας, τον βάλανε στον παιδικό σταθμό να απαγγείλει ποιηματάκι για την 28η. Εννοείται ότι δεν αντιδράσαμε, για να μην τον στιγματίσουμε, αλλά..........τεσπα
    Μα ουτως ή αλλως δεν εφτεγαι το παιδακι.
    Αυτο δειχνει ομως και την ανοησια πισω απο αυτες τις γιορτες.

Νικησανε τους φασιστες .Λες κι εμεις δεν ειχαμε φασιστικη κυβερνηση και μελανοχυτωνες ή λες και ολοι οι ιταλοι στρατιωτες ηταν φασιστες.

Και στην τελικη οποτε εχουμε μια νικη "αμφιλεγομενη" την γιορταζουμε.
    Γιατι αντιστοιχα δεν πενθουμε στις επετειους των εθνικων τραγωδιων;
    Ποια ειναι η επετειος του καψιματος της σμηρνης;
    Της κυριξης του δευτερου εμφιλιου;

Γνωριζουμε τις επετειους των δικτατοριων 4η αυγουστου και 21η απριλιου μονο για να ευλογαει τα γενια της η σημερινη "δημοκρατια"

Το μελλον του εθνους στηριζεται απο το κρατος σε ενα παρελθον μονο με νικες.Οπου τις εθνικες τραγωδιες και τις τραγικες βλακειες τις καταδικαζουν στην ληθη.Καμια παρελαση μαθητων με μαυρες κορδελες πενθους,ή λεπτά σιγης.
    Αλλα ας'τα ξεχασουμε αυτα τα θλιβερα.
    Το παρελθον πρεπει να παραμενει αστιγματιστο και το μελλον να διαγραφεται ελπιδοφορο.Ο φουκαρας ο μικροαστος δεν αντεχει την υποψια,οπως το μαλακο χαρτι δεν αντεχει την βροχη.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    ...........
    σε συνέχεια

και γιατί είμαστε η ΜΟΝΗ χώρα που γιορτάζει την ΕΝΑΡΞΗ του πολέμου;

Η 12η Οκτωβρίου 1944 που είναι η μέρα απελευθέρωσης της Αθήνας άρα και της Ελλάδας απο την κατοχή περνάει στα αζήτητα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

update

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...1&lngDtrID=244

Συμπλοκές ενώπιον επισήμων
    Επεισοδιακή η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη
    Τελευταία ενημέρωση 13:00

Επεισόδια σημειώθηκαν την Παρασκευή στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Νεαροί, που πραγματοποιούσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο χώρο της Παιδείας, επιχείρησαν να διακόψουν τη μαθητική παρέλαση, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι νεαροί χρησιμοποίησαν τα κοντάρια των πανό τους, μπουκάλια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών και οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να τους απωθήσουν.

Η συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και ενώ στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε τη μαθητική παρέλαση. Με την έναρξη των επεισοδίων οι θεατές έσπευσαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε οπερατέρ τηλεοπτικού συνεργείου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Σύσκεψη στη ΓΑΔΑ

Πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, εν τω μεταξύ, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, την Παρασκευή.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου οι παρελάσεις του Σαββάτου να πραγματοποιηθούν κανονικά και να μην μετατραπούν σε πεδίο μάχης οι δρόμοι όπου θα παρελαύνουν οι μαθητές.

Πολλοί μαθητές σχολείων που βρίσκονται υπό κατάληψη προγραμματίζουν να προσέλθουν στις μαθητικές παρελάσεις, προκειμένου να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους.

Παράλληλα, σύλλογοι εκπαιδευτικών έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν πορείες διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην Παιδεία, στη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων το Σάββατο.

Αποστάσεις από τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έλαβε ο πρόεδρος της ΔΟΕ Δ.Μπράτης, ο οποίος δήλωσε πως η Ομοσπονδία δεν έχει λάβει απόφαση για κινητοποιήσεις στη διάρκεια των παρελάσεων.

Καταγγέλλει ο ΣΥΝ

Την αντίδραση της αστυνομίας κατήγγειλε ο Συνασπισμός, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι μαθητές και οι δάσκαλοι επιδιώκοντας να επικαιροποιήσουν τα μηνύματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, που δεν είναι άλλα από την άρνηση υποταγής και τη σθεναρή αντίσταση για την υπεράσπιση της ελευθερίας, διαδήλωσαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη προβάλλοντας τα αιτήματά τους που κατά γενική ομολογία είναι δίκαια.

»Τα ΜΑΤ για άλλη μια φορά, με το βαρετό πρόσχημα των "γνωστών αγνώστων", χτύπησαν τους μαθητές, τους φοιτητές και τους δασκάλους κάνοντας εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και προχωρώντας σε συλλήψεις. Ο ΣΥΝ καταγγέλλει αυτή τη συμπεριφορά και απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες».

news.in.gr
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    εγω λεω ναι......

......χαναμε μαθημα κ ξενερωσα που δν μας αφησαν να παρελασουμε περυσι.πηγαιναμε κ βολτιτσα μετα,εβλεπες κ τα γκομενακια καθε σχολιου μια χαρα ηταν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Όλα αυτά που λέτε ΟΛΟΙ σας αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα. Πως οι παρελάσεις ΔΕΝ μπορούν να συνεχιστούν στην σημερινή Ελλάδα!
    Όλες οι καταστάσεις που αναφέρετε ακόμα και όσοι είναι υπέρ αυτό δείχνουν.
    Μην πιάσουμε τώρα ιστορίες από που ξεκίνησαν ποιος τις πρωτοκαθιέρωσε και γιατί γίνονταν κλπ.
    Να δούμε το τώρα. Τι σόι παρέλαση είναι αυτή από την στιγμή που μετατρέπεται σε εκδήλωση διαμαρτυρίας; Και δεν είναι μόνο φέτος. Πέρσι και πρόπερσι τα ίδια συνέβαιναν αλλά με άλλη αφορμή.
    Όχι στους αλλοδαπούς μαθητές με σημαία! Έβγαινε η "Χρυσή Αυγή" έκλεινε το δρόμο μετά την παρέλαση. Έβγαιναν οι αριστεριστές φώναζαν. Στη Θεσσαλονίκη έπαιζαν και ξύλο, πέρσι πλακώθηκαν πάλι...
    Τι είναι αυτό; Έτσι τιμάμε τη μνήμη μας; Την ιστορία μας; Εκείνους που χάθηκαν; Μην τρελλαθούμε εντελώς!
    Αφήστε το άλλο. 5 πόντους πάνω από το γόνατο η φούστα της Χαρχάλως; 6 της Καλλιοπίτσας...8 της παγώνας... με κάλτσες η Μαγδάλω...
    πάει... θα βγει κανάς Κατσιμήτρος ή κανάς Δαβάκης και θα μας δώσουν τέτοιο ξύλο που θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή!!!

Ας υπάρχουν δύο μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις.
    Από κει και πέρα ας φροντίσουν να κάνουν σεμνές και διακριτικές τελετές με αναφορά στην ιστορία και τους αγώνες μας. πιο πολλά θα καούσουν και θα μάθουν τα παιδιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Μα ουτως ή αλλως δεν εφτεγαι το παιδακι.
    Αυτο δειχνει ομως και την ανοησια πισω απο αυτες τις γιορτες.

Νικησανε τους φασιστες .Λες κι εμεις δεν ειχαμε φασιστικη κυβερνηση και μελανοχυτωνες ή λες και ολοι οι ιταλοι στρατιωτες ηταν φασιστες.

Και στην τελικη οποτε εχουμε μια νικη "αμφιλεγομενη" την γιορταζουμε.
    Γιατι αντιστοιχα δεν πενθουμε στις επετειους των εθνικων τραγωδιων;
    Ποια ειναι η επετειος του καψιματος της σμηρνης;
    Της κυριξης του δευτερου εμφιλιου;

Γνωριζουμε τις επετειους των δικτατοριων 4η αυγουστου και 21η απριλιου μονο για να ευλογαει τα γενια της η σημερινη "δημοκρατια"

Το μελλον του εθνους στηριζεται απο το κρατος σε ενα παρελθον μονο με νικες.Οπου τις εθνικες τραγωδιες και τις τραγικες βλακειες τις καταδικαζουν στην ληθη.Καμια παρελαση μαθητων με μαυρες κορδελες πενθους,ή λεπτά σιγης.
    Αλλα ας'τα ξεχασουμε αυτα τα θλιβερα.
    Το παρελθον πρεπει να παραμενει αστιγματιστο και το μελλον να διαγραφεται ελπιδοφορο.Ο φουκαρας ο μικροαστος δεν αντεχει την υποψια,οπως το μαλακο χαρτι δεν αντεχει την βροχη.
    Εισαι πολυ σωστος.

Να συμπληρωσω: γιατι δεν τιμαμε τους νεκρους των εργατικων ατυχηματων που οφειλονται στους γνωστους παραγοντες; Αυτοι δεν επεσαν υπερ του κοινωνικου συνολου και της πατριδας, δολοφονημενοι απ αυτους που μας εξουσιαζουν; Η μηπως ο θανατος τους κοστιζει λιγοτερο;Η μηπως η ζωη τους αξιζε λιγοτερο; Η μηπως δεν αφησαν χηρες και ορφανα πισω;

Αλλα η "ιστορια" ειναι πουτανα που λεει και ενας Ελλην συγγραφεας...Και γραφεται απο νταβατζηδες, να προσθεσω ταπεινα εγω...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    σε συνέχεια

και γιατί είμαστε η ΜΟΝΗ χώρα που γιορτάζει την ΕΝΑΡΞΗ του πολέμου;

Η 12η Οκτωβρίου 1944 που είναι η μέρα απελευθέρωσης της Αθήνας άρα και της Ελλάδας απο την κατοχή περνάει στα αζήτητα
    να υποθέσω ότι αυτό γίνεται γιατί κανείς δεν θέλει αν θυμάται τις συνθήκες που οδήγησαν στον εμφύλιο πόλεμο....η απελευθέρωση της Αθήνας είναι πολύ κοντά στα Δεκεμβριανά και οι πρώτες εμφύλιες συράξεις είχαν ξεκινήσει είδη πριν πολλούς μήνες στα βουνά...
    όλοι μάλλον θέλουν να θυμούνται την περίοδο της εθνικής ενότητας όπου όλοι ανεξαρτήτως πιστευω έδωσαν την μάχη ενάντια στον επίδοξο κατακτητή....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Κατάγομε απο καρααριστερή οικογένοια, αν και αποτελώ το μαύρο πρόβατο, οι πληονότητα των φίλων μου αριστερίζουν λίγο ως πολύ, και επίσης είμαι περίφανος για έναν παπού που έφαγε την ζωή του σε εξορίες και πολέμους για έναν "καλύτερο κόσμο". Ο μόνος διαχωρισμός που κάνω στους ανθρώπους είναι ένας (απλοικός έως ηλίθια απλοικός) σε ανθρώπους που ζουν για το σύνολο και σε ανθρώπους που ζουν για την πάρτη τους. Με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.

Ειμαι επίσης τελείως κατά των παρελάσεων. Αλλά αυτά τα "αντιεξουσιαστικά" "παλικάρια" στην Θεσσαλονίκη σήμερα, κάτι μου έκαναν. Τι ακριβώς ρε μεγάλε θα πει αντιεξουσιαστής? Οτι δεν σέβομαι αυτούς που έφυγαν για να μπορώ να λέω την μαλακία μου (όσο) ελεύθερα μπορώ?

Η μήπως δεν μου φτάνει όλος ο υπόλοιπος χρόνος και σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να δειχτώ σε κανένα κανάλι?

Και στην τελική δηλαδή, τι ακριβώς κέρδισαν κάνοντας τα γκιοζιλίκια τους στη θεσσαλονίκη του ψωμιάδη και του παπαγεωργόπουλου ?????(με μικρά, ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΆ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) Σε άλλες εποχές ισα που θα χαρακτηριζόντουσαν προβοκάτσια των ακροδεξιών.

Και το κερασάκι? Ο συνασπισμός (συριζα - πέρασε και δεν ακούμπησε) που το μόνο που είχε να πεί ήταν για τους κακούς μπάτσους που συνέλαβαν ΕΝΑΝ. Ελεος πια...............

PS Ξέρω, είμαι φασίστας, μέρος του συστήματος, τυφλός, θύμα, ελληνοορθόξος, αμερικανάκι, κλπ κλπ κλπ

ΤΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ

"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αν θες να μαθεις τι θα πει αντιεξουσιαστης, παρε εφημεριδα Βαβυλωνια, πηγαινε σε συνελευσεις τους ( τσαμπα ειναι ), σε εκδηλωσεις τους, παρε το μηνιαιο προγραμμα θεατρικων παραστασεων, προβολων ταινιων, δωρεαν μαθηματων ελληνικων, τουρκικων, παραδοσιακων χωρων κτλ που κανουν.

Οσο γι αυτα που εγιναν πανω, οι ανθρωποι (ΑΚ) πηγαν να ενωθουνε με την πορεια των εκπαιδευτικων, ΑΦΟΥ ειχε τελειωσει η παρελαση και πεταχτηκαν να τους σταματησουν τα ματ ( γιατι;;;. Το προβλημα που ειναι;; Ποιες μαλακιες ειπαν;

Τι σημαινει αριστεριζω; ( καλοπιστα ρωτω)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Κατάγομε απο καρααριστερή οικογένοια, αν και αποτελώ το μαύρο πρόβατο, οι πληονότητα των φίλων μου αριστερίζουν λίγο ως πολύ, και επίσης είμαι περίφανος για έναν παπού που έφαγε την ζωή του σε εξορίες και πολέμους για έναν "καλύτερο κόσμο". Ο μόνος διαχωρισμός που κάνω στους ανθρώπους είναι ένας (απλοικός έως ηλίθια απλοικός) σε ανθρώπους που ζουν για το σύνολο και σε ανθρώπους που ζουν για την πάρτη τους. Με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.

Ειμαι επίσης τελείως κατά των παρελάσεων. Αλλά αυτά τα "αντιεξουσιαστικά" "παλικάρια" στην Θεσσαλονίκη σήμερα, κάτι μου έκαναν. Τι ακριβώς ρε μεγάλε θα πει αντιεξουσιαστής? Οτι δεν σέβομαι αυτούς που έφυγαν για να μπορώ να λέω την μαλακία μου (όσο) ελεύθερα μπορώ?

Η μήπως δεν μου φτάνει όλος ο υπόλοιπος χρόνος και σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να δειχτώ σε κανένα κανάλι?

Και στην τελική δηλαδή, τι ακριβώς κέρδισαν κάνοντας τα γκιοζιλίκια τους στη θεσσαλονίκη του ψωμιάδη και του παπαγεωργόπουλου ?????(με μικρά, ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΆ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) Σε άλλες εποχές ισα που θα χαρακτηριζόντουσαν προβοκάτσια των ακροδεξιών.

Και το κερασάκι? Ο συνασπισμός (συριζα - πέρασε και δεν ακούμπησε) που το μόνο που είχε να πεί ήταν για τους κακούς μπάτσους που συνέλαβαν ΕΝΑΝ. Ελεος πια...............

PS Ξέρω, είμαι φασίστας, μέρος του συστήματος, τυφλός, θύμα, ελληνοορθόξος, αμερικανάκι, κλπ κλπ κλπ

ΤΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ
    +1000!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Αν θες να μαθεις τι θα πει αντιεξουσιαστης, παρε εφημεριδα Βαβυλωνια, πηγαινε σε συνελευσεις τους ( τσαμπα ειναι ), σε εκδηλωσεις τους, παρε το μηνιαιο προγραμμα θεατρικων παραστασεων, προβολων ταινιων, δωρεαν μαθηματων ελληνικων, τουρκικων, παραδοσιακων χωρων κτλ που κανουν.

Οσο γι αυτα που εγιναν πανω, οι ανθρωποι (ΑΚ) πηγαν να ενωθουνε με την πορεια των εκπαιδευτικων, ΑΦΟΥ ειχε τελειωσει η παρελαση και πεταχτηκαν να τους σταματησουν τα ματ ( γιατι;;;. Το προβλημα που ειναι;; Ποιες μαλακιες ειπαν;

Τι σημαινει αριστεριζω; ( καλοπιστα ρωτω)
    Να αρχίσω απο to τέλος: αριστερίζουν εννοώ ότι καλύπτουν σχεδόν όλο τον χώρο της αριστεράς, όπως αυτή εκπροσωπείται στην ελλάδα. Και μερικοί ίσως και παραέξω.

Ξέρω πολύ καλά τι θα πεί αντιεξουσιαστής. Ξέρω πολυ καλά τι θα πει αναρχικός. Και επίσης γνωρίζω όλοι την γκάμα έως και το άλλο άκρο, και απο την καλή και απο την ανάποδη. ΠΟΤΕ δεν έκλεισα τα αυτία μου σε τίποτα. Τώρα τι πιστεύω είναι νομίζω καθαρά υποκειμενικό.

Το πώς έγινε ότι έγινε σήμερα μαλλόν ποτέ δεν θα το μάθουμε. Το θέμα είναι πόσο θα πιστέψει κάποιος ότι, σε μια μέρα ΜΝΗΜΗΣ, εν μέσω ολων αυτών των σκηνικών στην παιδία (και όχι μόνο) πήγαν να ενωθούν φιλειρηνικά με με την πορεία. Και ποιά παρέλαση είχε τελειώσει αφού τα λαμόγια που συνήθως την κοπανάνε πρώτοι για να πιάσουν θέση στις κάμερες ήταν εκεί?

Πιστεύεις ότι θέλει πολύ να γυρίσει μπούμεραγκ μια τέτοια κίνηση στα χέρια ενός ικανού ακροδεξιού? (Ναι υπάρχουν και τέτοιοι) Η μήπως με κάτι τέτοια δεν ξεκίνησαν κάποιες "επαναστάσεις" σε λατινικές αμερικές, και λοιπά προτεκτοράτα?

Ο Bane Bane Το avatar του/της jasper
    Διαφωνώ τελείως με τις μαθητικές παρελάσεις (όπως και οι περισσότεροι από τους προηγούμενους) διότι:
    1. Οι παρελαύνοντες και οι παρελαύνουσες μοιάζουν να έχουν πάθει το hangover της ζωής τους. Αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται.

2. Είναι ο ιδανικός τρόπος να αντιπαθήσεις ως πιτσιρικάς τις εθνικές επετείους και ότι μπορεί να σημαίνουν για την ιστορική μνήμη ενός λαού και την τιμή που αξίζει σε όλους αυτούς που πέθαναν για να μπορεί ο άλλος να ρίχνει με καδρόνια στους μπάτσους και να φωνάζει ώς μωρή παρθένα άμα φάει και καμιά.

3. Θα λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με τους ελληνάρες γονείς (με τα τρία κουμπιά ξεκούμπωτα στο πουκάμισο) που δεν ανέχονται να κρατάει τη σημαία αλβανός, κινέζος, σομαλός και ο γιος τους να είναι στη σειρά. Τώρα αν ο γιος τους διαβάζει με την ιδια όρεξη που κάνει και παρέλαση δεν πειράζει.

4. Όπως πολύ σωστά είπαν και οι πριν από μένα, όποιος πάει από μόνος του στο Μπιζάνι, στο Λαχανά ή σε τόσα και τόσα μέρη και σκύψει το κεφάλι στο χώμα, έχει τιμήσει τους νεκρούς πολύ περισσότερο από μας στις δεκάδες παρελάσεις που πήγαμε και βλαστημάγαμε την ώρα και τη στιγμή που μας έντυσαν σαν καραγκιόζηδες (τσολιάδες κλπ).
    There Ain't No Such Thing As A Free Launch

Θ ελεγα να μην εισαι καχυποπτος με το ποιος ασκει βια...Και ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβαινεις.

Για τα σημερινα, ειμαι σιγουρος οτι δεν πηγαινε για ξυλο η φαση αλλα καποιοι κανουν εξυπναδες..

Το τελευταιο που γραφεις ειναι σωστο αλλα ας μην φοβομαστε τοσο πολυ. Εχει μεγαλυτερη σημασια η αλληλεγγυη και ο αγωνας του λαου, παρα οι κινησεις του καθε λαλακα.

Δεν μπορουμε να κοιταμε μια ζωη τι κανει ο αντιπαλος και να τον καταγγελουμε. Πρεπει να δημιιουργουμε και εμεις δυναμικες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Το τελευταιο που γραφεις ειναι σωστο αλλα ας μην φοβομαστε τοσο πολυ. Εχει μεγαλυτερη σημασια η αλληλεγγυη και ο αγωνας του λαου, παρα οι κινησεις του καθε λαλακα.
    Να φοβηθώ τι? Εχω πάψει εδω και πολύ καιρό να πιστεύω στη δημοκρατία. Το μόνο που με φοβίζει είναι τα πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια, ειδικά όταν βγαίνουν απο τα στόματα αυτών που βγαίνουν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εδω οι διπλανοί παραλίγο να ξαναβγάλουν μπερλουσκόνι (επίσης με πολύ μικρά γράμματα)

Αλληλεγγυη και αγώνας ναι. Ποιανού λαού? Αυτου που νομίζει οτι όλοι του χρωστάνε? Αυτού που γεμίζει τα σκυλάδικα, τα κωλομπαρα και τα στριπτηζάδικά? Η μήπως αυτού που θεωρεί το φακελάκι καθεστώς, και δουλειά του βουλευτή να τον χώσει στο δημόσιο?

Είχα γνωστούς (φίλους κάποτε) ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, που την δεξίωση του γάμου τους ξέρεις που την έκαναν? Ο ένας στο Νασιουτζικ και, το κορυφαίο, ο άλλος στην λέσχη αξιωματικών. Κάπου εκεί ήταν που σταμάτησα να τους μιλάω.

Εχουμε γίνει μια χώρα που περνάει μετακουμουνιστική περίοδο, χωρίς ποτέ να περάσει την κομουνιστική. Ενα κράτος που έχει καταρεύσει, στο οποίο ο καθένας χωρίς κανένα σεβασμό για τίποτα, βγαίνει και κάνει-λέει-δείχνει ότι του κατέβει, χωρίς καμία ευθύνη και λογική.

ΝΑΙ στις ευπρεπείς παρελάσεις
    ΔΕΝ ξεχνάω.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 15:50
  2. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  3. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας