Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Αγορά πρώτης μηχανής

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takis9
    Φιλέ πολύ ωραία τα σουζούκια πράγματι, πιο πολύ μου άρεσε το πρώτο...

μήπως κάποια τιμή έτσι ενδεικτικά για καινούργια/μεταχειρισμένα γνωρίζεις;;

Μα σου εχω γραψει τιμες καινουργιων

εψαξα μοτοτριτη αλλα δεν βρηκα τιμες μεταχειρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι οι κυλινδροι κοβουν αερα?

το gs500 εχει φερινγκ???????(δε θυμαμε τωρα)

εγω ειμαι κοριτσάκι και με γυμνο ταξιδευω μια χαρα

εκτος και αν παει πολεμικες με 240 συνεχεια και πρεπει να ειναι ταπα

ξανασκεψου τι λες

δεν ειναι εσυ που εχεις εμπειρια και πας

Δεν είσαι κοριτσάκι είσαι θειάκι... :rotflmao:

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Φιλε μου οσο για το που να κοιταξεισ θα σου προτεινα να δεις στο βαρδαρη στον καπουση αμα εχεις ακουστα. Απο οτι ξερω εχει καλες τιμες.Οσο για το τη μηχανη να παρεις θα σου προτεινα
    να παρεισ κατι σε πιστας εφοσον σου αρεσουν και μπορεις και το διπλωμα.
    Απ την αλλη μη φοβασαι τη δυναμη.Αμα εχεις τα μυαλα στο κεφαλι σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Με τον καιρο την συνηθιζεις την δυναμη.Εχω φιλο που πηρε κ5 για πρωτο και παει μια χαρα.

Α. και μια ερωτηση σε αυτους που ξερουν.(για να μην ανοιξω αλλο ποστ)
    αν εισαι κατωχοσ διπλωματος α1 (αυτο που βγαζεισ στα 18)
    οταν κλεισεισ τα 21 αναβαθμηζεται αυτοματα σε ανεξαρτιτου κυβισμου η πρεπει να ξαναπας στη σχολη και να δωσεις ξανα?
    ευχαριστω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzimBa
    Δεν είσαι κοριτσάκι είσαι θειάκι... :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
    Α. και μια ερωτηση σε αυτους που ξερουν.(για να μην ανοιξω αλλο ποστ)
    αν εισαι κατωχοσ διπλωματος α1 (αυτο που βγαζεισ στα 18)
    οταν κλεισεισ τα 21 αναβαθμηζεται αυτοματα σε ανεξαρτιτου κυβισμου η πρεπει να ξαναπας στη σχολη και να δωσεις ξανα?
    ευχαριστω
    Όχι αυτόματα αλλά με μια απλή αίτηση και μια φωτογραφία επεκτείνεται το Α1 σε Α μετά την παρέλευση διετίας.

cryyy θθθiiitch (δεν ξέρω αν με πιάνεις.)

Takis9, εγώ απλά θα θυμίσω τα ίδια και τα ίδια...

Ότι και να πάρεις, θα χρειαστείς αρκετή εξάσκηση στην οδήγηση (χλμ), να συνηθίσεις τα μάτια σου να σκανάρουν μόνιμα το δρόμο -χωρίς άγχος, ψυχρά και προσεκτικά-, και ενώ τα άλλα άκρα σου θα δουλεύουν αυτόματα τη μηχανή, θα πρέπει να υιοθετήσεις την άποψη ότι είσαι αόρατος και τρωτός στο δρόμο, για να μην έχεις προβλήματα. Η οπτική του Murphy (αν μπορεί κάτι να πάει στραβά, θα πάει) είναι ο μόνος δρόμος για να αποφύγεις συγκρούσεις, και στο μέλλον, όταν η μηχανή θα "πηγαίνει μόνη της" πρέπει να συνεχίσεις να θεωρείς δεδομένη μια πτώση πχ όταν βγαίνει αυτοκίνητο από στενό ώστε να κοιτάξεις τους καθρέφτες σου πρώτα, και να φρενάρεις αντί να περιμένεις να σε δεί τελευταία στιγμή.

Παπιά και βέσπες που δεν έχουν σημείο στήριξης για τα γόνατα με αποτέλεσμα να ελέγχεις τη μηχανή μόνο με τα χέρια τα θεωρώ απαράδεκτα ειδικά για τη πόλη -καί με το ονοφάκι, καί με το ss μου κινούμαι ανετα Αθήνα (δεν είναι Θεσσαλονίκη, αλλά ελπίζω το νόημα να το πιάσεις), αλλά χρησιμοποιώ όποτε μπορώ μόνο λεωφόρους -ανάμεσα στη 1η και 2η λωρίδα από αριστερά, προσπερνώντας τη κίνηση μόνο με 5 χλμ παραπάνω από αυτή (τρομάζουν οι άλλοι οδηγοί λιγότερο), χωρίς κάθετες διηθήσεις, παραβιάσεις στα κόκκινα κλπ.

Σωστή επιλογή σε λάστιχα σε ένα εντουράκι θα βοηθήσει στα γλιστερούς δρόμους μεγαλουπόλεων, αλλά ένα street έχει πλεονεκτήματα στα φρένα/αναρτήσεις. Το ίδιο στυλ διηθήσεων χρησιμοποιούν και παπιά και λοιπά δίκυκλα, και οι 9 στους 10 αυτοκινητιστές (τώρα πια) αφήνουν χώρο ανάμεσα στη 1η και 2η λωρίδα, και εκεί είσαι αρκετά ασφαλής σε αντίθεση με λεωφοριόδρομους πχ -για αρχή θα πρότεινα εξάσκηση σε στεγνή άσφαλτο, νωρίς το απόγευμα αφού νυχτώσει (οι οδηγοί είναι πιο προσεκτικοί, και βλέπεις όποιον πάει να κινηθεί κάθετα στη λεωφόρο), σε λεωφόρο που ξέρεις.

Η αλήθεια είναι ότι σε τελείως άδειους δρόμους (Αθήνα) το παλιο ονοφάκι με 170 χλμ και μίνι ζελατίνα, ψιλοκουράζει -και δεν έχει νόημα να τα κρατάς για πολλή ώρα κουράζοντας το μοτέρ-, αλλά άν δε φυσάει πολύ αντέχεται στα 140 για αρκετά -άρα λογικά, αντέχονται και τα γυμνά. Τα ονοφ είναι κομμάτι βαριά για οδήγηση στη πόλη, αλλά από την άλλη, τα supersport στρίβουν λιγότερο.

Η λογική του να ανεβάζεις σταδιακά τον ρυθμό οδήγησης σου ώστε να διευρύνεις τον ορίζοντα που βλέπεις επίσης σταδιακά για να μην είσαι επικίνδυνος για την σωματική σου ακεραιότητα, με υποχρεώνει να σου πω οτί είναι μέγιστο λάθος να ορμήξεις από ένα ποδήλατο σε ένα ένα 1000άρι supersport. Άν κάνεις ένα τέτοιο βήμα, καλύτερα ψάξε για μια καλή σχολή, τσέκαρε και το φόρουμ "Οδήγηση -Tips & Tricks"...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Takis9, εγώ απλά θα θυμίσω τα ίδια και τα ίδια...

Ότι και να πάρεις, θα χρειαστείς αρκετή εξάσκηση στην οδήγηση (χλμ), να συνηθίσεις τα μάτια σου να σκανάρουν μόνιμα το δρόμο -χωρίς άγχος, ψυχρά και προσεκτικά-, και ενώ τα άλλα άκρα σου θα δουλεύουν αυτόματα τη μηχανή, θα πρέπει να υιοθετήσεις την άποψη ότι είσαι αόρατος και τρωτός στο δρόμο, για να μην έχεις προβλήματα. Η οπτική του Murphy (αν μπορεί κάτι να πάει στραβά, θα πάει) είναι ο μόνος δρόμος για να αποφύγεις συγκρούσεις, και στο μέλλον, όταν η μηχανή θα "πηγαίνει μόνη της" πρέπει να συνεχίσεις να θεωρείς δεδομένη μια πτώση πχ όταν βγαίνει αυτοκίνητο από στενό ώστε να κοιτάξεις τους καθρέφτες σου πρώτα, και να φρενάρεις αντί να περιμένεις να σε δεί τελευταία στιγμή.

Παπιά και βέσπες που δεν έχουν σημείο στήριξης για τα γόνατα με αποτέλεσμα να ελέγχεις τη μηχανή μόνο με τα χέρια τα θεωρώ απαράδεκτα ειδικά για τη πόλη -καί με το πηγασάκι, καί με το gsx-r μου κινούμαι ανετα Αθήνα (δεν είναι Θεσσαλονίκη, αλλά ελπίζω το νόημα να το πιάσεις), αλλά χρησιμοποιώ όποτε μπορώ μόνο λεωφόρους -ανάμεσα στη 1η και 2η λωρίδα από αριστερά, προσπερνώντας τη κίνηση μόνο με 5 χλμ παραπάνω από αυτή (τρομάζουν οι άλλοι οδηγοί λιγότερο), χωρίς κάθετες διηθήσεις, παραβιάσεις στα κόκκινα κλπ.

Σωστή επιλογή σε λάστιχα σε ένα εντουράκι θα βοηθήσει στα γλιστερούς δρόμους μεγαλουπόλεων, αλλά ένα street έχει πλεονεκτήματα στα φρένα/αναρτήσεις. Το ίδιο στυλ διηθήσεων χρησιμοποιούν και παπιά και λοιπά δίκυκλα, και οι 9 στους 10 αυτοκινητιστές (τώρα πια) αφήνουν χώρο ανάμεσα στη 1η και 2η λωρίδα, και εκεί είσαι αρκετά ασφαλής σε αντίθεση με λεωφοριόδρομους πχ -για αρχή θα πρότεινα εξάσκηση σε στεγνή άσφαλτο, νωρίς το απόγευμα αφού νυχτώσει (οι οδηγοί είναι πιο προσεκτικοί, και βλέπεις όποιον πάει να κινηθεί κάθετα στη λεωφόρο), σε λεωφόρο που ξέρεις.

Η αλήθεια είναι ότι σε τελείως άδειους δρόμους (Αθήνα) το παλιο πηγασάκι με 170 χλμ και μίνι ζελατίνα, ψιλοκουράζει -και δεν έχει νόημα να τα κρατάς για πολλή ώρα κουράζοντας το μοτέρ-, αλλά άν δε φυσάει πολύ αντέχεται στα 140 για αρκετά -άρα λογικά, αντέχονται και τα γυμνά, αλλά δεν συνιστώ σε κανέναν να πάρει Aprilia (μη κοιτάς που εγώ για λίγο καιρό ακόμα θα έχω ένα πήγασο), για τους γνωστούς λόγους (κακό service, ακριβά αντ/κα και τεράστιες καθυστερήσεις, dealers για σκότωμα, μεταπώληση μηχανής μηδέν, και μια εταιρία που εκμεταλεύεται τους πελάτες της). Τα ονοφ είναι κομμάτι βαριά για οδήγηση στη πόλη, αλλά από την άλλη, τα supersport στρίβουν λιγότερο -άσε που κοντεύω να γίνω ευθειάκιας γαμώτο...

Η λογική του να ανεβάζεις σταδιακά τον ρυθμό οδήγησης σου ώστε να διευρύνεις τον ορίζοντα που βλέπεις επίσης σταδιακά για να μην είσαι επικίνδυνος για την σωματική σου ακεραιότητα, με υποχρεώνει να σου πω οτί είναι μέγιστο λάθος να ορμήξεις από ένα ποδήλατο σε ένα ένα 1000άρι supersport. Άν κάνεις ένα τέτοιο βήμα, καλύτερα ψάξε για μια καλή σχολή, τσέκαρε και το φόρουμ "Οδήγηση -Tips & Tricks"...

Φίλε ζιρέους ευχαριστώ για το εκτενές μήνυμα, παρόλο που λόγω κάποιων υποχρεώσεων και οικονομικών δυσχερειών θα αναβληθεί για λίγο η αγορά μηχανής και το δίπλωμα γιατί θέλω πρώτα να ολοκληρώσω του αυτοκινήτου κλπ ωπότε το βλέπω για τα χριστούγεννα ή προς την άνοιξη..

πάντως ότι και να πάρω, ένα κράνος θέλω και από κει και πέρα στα @@ μου πραγματικά, η μάθηση είναι το εύκολο, αφού υπάρχει σαν δεδομένο και το γεγονός ότι είμαι γεννημένος για την ταχύτητα.

Από κει και πέρα, μήπως έχεις υπόψην σου κάποιο από τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη ως προτεινόμενο για αγορές από εκεί;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    πάντως ότι και να πάρω, ένα κράνος θέλω και από κει και πέρα στα @@ μου πραγματικά, η μάθηση είναι το εύκολο, αφού υπάρχει σαν δεδομένο και το γεγονός ότι είμαι γεννημένος για την ταχύτητα.
    οπα δηλωσεις!!
    ο ντουχαν ελεγε οτι ακομα μαθαινει, μετα που εφυγε απ τους αγωνες!
    αλλα αυτος δεν ηταν γεννημενος για την ταχυτητα!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    φιλε Τακη εγω θα σου προτεινα με τα (λιγοστα σχετικα) λεφτα που εχεις να πας να βγαλεις ενα διπλωμα πρωτα και ξεχνα τα ss προς το παρον (μιας και ουτε διπλωμα εχεις και η εμπειρια σου ειναι μεχρι ποδηλατο) γιατι τα scooter ΔΕΝ ειναι μοτοσυκλετες και μιας και εισαι "γεννημενος για την ταχυτητα" μυριζομαι αλλο ενα post στα στραβα κι αναποδα

παρ'ολα αυτα οτι και να κανεις, πολυ προσοχη και καλες βολτες
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

πάντως ότι και να πάρω, ένα κράνος θέλω και από κει και πέρα στα @@ μου πραγματικά, η μάθηση είναι το εύκολο

"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος
    Αν νομίζεις ότι είσαι γεννημένος για την ταχύτητα πήγαινε να βγάλεις πρώτα πολιτικό και μετά αγωνιστικό δίπλωμα και εύχομαι πολλές νίκες σε αγώνες

Διαφορετικά αν το ξανασκεφτείς και αλλάξεις γνώμη θεωρώντας ότι υπερεκτιμάς λίγο τις ικανότητες/δυνατότητες σου, ξεκίνα με πολιτικό δίπλωμα, ένα αξιοπρεπές κράνος και ένα μηχανάκι ως 250 κυβικά και βλέπεις..

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Δεν ειναι τιποτα φίλε τάκη, θα σου περάσει μετά την πρώτη τούμπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Δεν ειναι τιποτα φίλε τάκη, θα σου περάσει μετά την πρώτη τούμπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Αν νομίζεις ότι είσαι γεννημένος για την ταχύτητα πήγαινε να βγάλεις πρώτα πολιτικό και μετά αγωνιστικό δίπλωμα και εύχομαι πολλές νίκες σε αγώνες

Διαφορετικά αν το ξανασκεφτείς και αλλάξεις γνώμη θεωρώντας ότι υπερεκτιμάς λίγο τις ικανότητες/δυνατότητες σου, ξεκίνα με πολιτικό δίπλωμα, ένα αξιοπρεπές κράνος και ένα μηχανάκι ως 250 κυβικά και βλέπεις..
    Συμφωνώ απολύτως, μπορεί όλοι να είμαστε γεννημένοι για τη ταχύτητα, αλλά για να τα φρενάρεις αυτά τα χιλιόμετρα θέλει μυαλό μέσα στο κράνος και κάργα εξάσκηση (δεν ωφελούν οι λαίμαργες δηλώσεις αν δεν έχεις πετάξει αρκετά τακάκια, έτσι; ).

Takis9, οι αγώνες είναι μια πολύ καλή λύση αν σε γαργαλά υπερβολικά η δεξιά παλάμη σου, αν πραγματικά το γουστάρεις, κυνήγα το, και πολλές πρωτιές.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτασεις για αγορα πρωτης μηχανης..
    από boogy_man στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:17
  2. αγορα πρωτης μηχανης.......
    από andreew στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:00
  3. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  5. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18

Κανόνες δημοσιεύσεων