endo κανει??
Αμα δεν κανει endo, τι να μας πει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
endo κανει??
Αμα δεν κανει endo, τι να μας πει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
wasting space via Architecture
είναι γεγονός παντως οτι όσοι έχουν λεφτά δεν ξέρουν να τα ξοδεύουν..![]()
Ρε σύ Θωμά!![]()
Μήπως ρε συ είναι δικό σου και ψάχνεις να δείς αντιδράσεις?
Το λέω επειδή τελευταία όλο και ανακατασκευάζεις, συντηρείς, πουλάς, μοντιφάρεις κτλ!!!
Έλα παραδέξου το, δικό σου είναι!!! Μεταξύ μας είμαστε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως, ρε παιδιά! Περι ορέξεως κΩλοκυθόπιτα!!! Τι να λέμε? Ο καθένας όπως γουστάρει!
Γιατί είσαστε τόσο αρνητικοί? Δεν λέω ότι είναι .....εεεε....χμμμμ.... όμορφο να το πώ....???μ@λ@κί@ να το πώ??? "ξεχωριστό" να το πώ??? αλλά ο άλλος έκανε την κ@υλα του και χέστηκε για την γνώμη μας!
Μεταξύ μας κι εγώ θα γέλαγα από μέσα μου σαν θα το έβλεπα στο δρόμο, αλλά... :a12:
Δηλαδη αν δω ενα Σπατανεικο αμαξι στο δρομο με νεον απο κατω και αεροτομη σιδερωστρα, θα πρεπει σωνει και καλα να πω ''μπραβο στο παιδι'' ''ωραιο ειναι'' κτλ.?
Θεωρω τετοιες μοτοσυκλετες αχρηστες για οτιδηποτε αλλο απο ''πουλ μουρ'' στα ξεκωλιδια των κλαμπς.
Αχρηστες ωστε να προσφερουν την παραμικρη οδηγικη απολαυση
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δηλαδη αν δω ενα Σπατανεικο αμαξι στο δρομο με νεον απο κατω και αεροτομη σιδερωστρα, θα πρεπει σωνει και καλα να πω ''μπραβο στο παιδι'' ''ωραιο ειναι'' κτλ.?
Θεωρω τετοιες μοτοσυκλετες αχρηστες για οτιδηποτε αλλο απο ''πουλ μουρ'' στα ξεκωλιδια των κλαμπς.
Αχρηστες ωστε να προσφερουν την παραμικρη οδηγικη απολαυση
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.αφου δεν σου αρεσει να μην πεις τιποτα σωνει κ καλα,να πεις ''ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΜΑΞΙ''
το γραφεις μονος σου, ''θεωρω''
μπορεις να δεχτεις οτι καποιος αλλος θεωρει διαφορετικα πραγματα απο εσενα?νομιζω ναι.
περι ορεξεως...
αρα τι συζηταμε?
να τι συζηταμε,
το να πεις ''ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΜΑΞΙ'' ειναι ενα πραγμα
το να πεις ''αυτος που το εκανε ετσι ειναι μαλακας κ σιγουρα ενας μαυρος θα του πηδαει τη γυναικα'' ειναι ενα αλλο...
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[B]Ρε σύ Θωμά!![]()
Μήπως ρε συ είναι δικό σου και ψάχνεις να δείς αντιδράσεις?
Το λέω επειδή τελευταία όλο και ανακατασκευάζεις, συντηρείς, πουλάς, μοντιφάρεις κτλ!!!
Έλα παραδέξου το, δικό σου είναι!!! Μεταξύ μας είμαστε!!!!
οχι ρε τρελος εισαι ?
Απο το θεμα "HARLEY" εχω περασει πριν απο μια 8ετια , μεχρι που ειχα ξεχασει οτι τα μηχανακια στριβουν φρεναρουν και "πανε" , να φανταστεις μια φορα φρεναρισε ενας ταριφας μπροστα μου και ασυναισθητα εβαλα τα ποδια κατω για να φρεναρω λες και ειχα ποδηλατο.
Εγω παντως δεν την καταλαβαινω την "κοντρα" μεταξυ μας
Δηλωνω ερωτευμενος με τα διτροχα , ολα εχουν την γοητεια τους , αν επιανα το λοττο πιστευω οτι θα ειχα πανω απο 20 μηχανακια , και τωρα που εχω BMW , οταν βλεπω Ιταλιδες , Αυστρικες ακομα και ομορφες Ιαπωνεζες τρεχουν τα σαλια μου, αν μορουσα θα ειχα ακομα και Αμερικανα.
@ ο_gayros
το μονο που κρατησε ειναι τον μισο σκελετο και το μοτερ
Kαμια κοντρα δεν υπαρχει, απλως την αποψη/γνωμη μας ζητησες, και δυστυχως/ευτυχως θα εχεις και καλες κριτικες αλλα και καλες.
Αλιμονο αλλωστε, 15000 μελη τις διαβαζουν
Δεν γινεται ολοι να επιλεγουν ''ασπρο''
![]()
Ρίξτε και μια ματιά εδώ να δείτε μέχρι που τα έχουν φτάσει...
Χωρίς να έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους μετατροπές, πρέπει να είναι ακραία περίπτωση αφού φτιάχτηκε για τον Kimi Raikkonen που έτσι κι αλλιώς οδηγεί ότι πιο γρήγορο υπάρχει και οδηγείται.
![]()
http://knuttz.net/hosted_pages/Kimi-s-Bike-20060823
To μηχανάκι αυτό το είχα δεί απο κοντά στην Πανελλήνια.Μηχανάκι του...''αφρού'' για κατάλληλους ανθρώπους.Αλλά ο κόπος σεβαστός.Απλά δεν έχει ''ιδρώτα'' το μηχανάκι.Εννοώ οτι ο τύπος το φυσάει και σου λέει ''τι να κάνω σήμερα?!Ε δεν πάω να φτιάξω το μηχανάκι?!''
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
...Απλά δεν έχει ''ιδρώτα'' το μηχανάκι.Εννοώ οτι ο τύπος το φυσάει....
για συγνώμη ρε φίλε,δε λέω ωραία ακούγεται αυτο το δεν εχει "ιδρώτα" το μηχανάκι αλλά ξερουμε ότι στην ουσία δεν έχει και κάποιο αντικρυσμα.Μόνο να'χουμε να λέμε
Αυτό όμως δεν νομίζω πως είναι λόγος για τέτοια απαξίωση στα συγκεκριμένα μοντέλα.
Στην τελική μου φαίνεται πιο εμπαθής η "κόντρα" απέναντι στα Harley απο ότι για παραδειγμα Ηονδα-Καwasaki (εννοείται ότι η πράσινη εταιρεία υπερτερεί).
Έχω φιλαράκι μου στη Γερμανία που έφτιαξε αναλογη κατασκευή απο το μηδέν.
Ολόκληρο κομπλέ μπροστινό απο GSX-R 750,με ειδικές μόντες για να χωρέσει στο rigid πλαίσιο.
Πίσω επίσης φρένο απο το 750.τι λέτε φρενάρει?
Λάστιχα όχι τόσο τεράστια όσο η φωτό στο ποστ,αλλά ελαφρώς μεγαλύτερα απο τα 190αρια που φοράνε τα ss1000.Μηχανή 1200cc an θυμάμαι καλά.
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να βρίζουμε όποιο μηχανάκι δεν μπαίνει με 180 στη στροφή?
στην τελική δέν έπιασε να το γεμίσει με φωτάκια νέον και baroμετρα
Δεν θα το εκανα ποτε(εκτος αμα ειμουνα πλουσιος(πολυ)) ,αλλα ειναι ομορφο τσοπερ...Παιδες βιτσια ειναι αυτα
![]()
νοβα συγκεκριμενα στο ντισκοβερι τσανελ πολυ ωραια μοντιφα ο τυπος μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
εδωσε 29 χιλιαρικα για να πηγαινει στην καφετερια?? και δεν ανοιγε δικια του να πινει τσαμπα?ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ ......τραγουδιστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εδωσε 29 χιλιαρικα για να πηγαινει στην καφετερια?? και δεν ανοιγε δικια του να πινει τσαμπα?ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ ......τραγουδιστα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε νταξη δεν ειναι μαλακας επειδή του αρεσουν οι τσοπερ ειναι δικαιωμα του
και ουτε οτι χαλα τα λεφτα του ετσι
αμα τα ειχαμε και εμεις ολα εξασφαλισμενα και μας περισσευαν καθε τοσο 30.000ευρω θα τα διναμε και μεις για την κ...λα μας ε/?
αλλα δεν τα εχουμε![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
καποιος να κανουμε ζευγαρι για το "ναι η ου"??? :rotflmao:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]