Γιώργαρε έχει και μπλουζάκια το μαγαζί ή να πάρουμε και να του το πάμε????
Γιώργαρε έχει και μπλουζάκια το μαγαζί ή να πάρουμε και να του το πάμε????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
exeiΑρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Γιώργαρε έχει και μπλουζάκια το μαγαζί ή να πάρουμε και να του το πάμε????"hanes" diladi kalh poiotita tshirt kai exei kai diafora xromata
Σωστός! Θα περάσουμε μια βολτίτσα εντός των ημερών!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
exei"hanes" diladi kalh poiotita tshirt kai exei kai diafora xromata
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ώπα ρε "γυμνέ"!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τα αυτοκόλλητα με αφήνουν παγερά αδιάφορο, διότι ως γνωστόν στα γυμνά μηχανάκια δεν νοείται η ύπαρξη τους
Για Κανά Τ-Shirt όμως ψήνομαι ....
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνουμε να ετοιμάζουμε τα λεφτά και εμείς οι της επαρχίας να μας στείλετε ότι έχει γίνει;
Όλο λόγια είσαστε παλλιονότιοι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Τελικά αποφασίσατε τι θα κάνουμε να ετοιμάζουμε τα λεφτά και εμείς οι της επαρχίας να μας στείλετε ότι έχει γίνει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε ρε που θες και μπλουζάκι!!! ίσα ρεεεεε!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παλιοβοριε πες χρωμα και μεγεθος να σου στηλω μπλουζακι εχω τα στοιχεια σου ...![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Το Mr COPY είναι στην οδό Θεμιστοκλέους 49, στα εξάρχεια - στο 210 - 3820954 & 3306517
Υπάρχουν:
Πολλά Χρώματα,
Πολλές Μπλούζες [με μανίκι, χωρίς, τιραντέ κ.λ.π]
Με σκέτο Λογότυπο του MOTO.GR = 15 ευρώ
Με Λογότυπο & NicκName = 18 ευρώ
Αυτά ..
Ένα σχέδιο υπάρχει και είναι το παρακάτω ..
![]()
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!![]()
Πάντως είναι καλή ιδέα και όποιος ενδιαφέρεται από επαρχεία μπορεί να γίνεται αποστολή από τα άτομα που θα το οργανώσουν σε όσους θελήσουν μόνο.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
sostos, episeis kalh periptosh einai panellhnies klp (alla tora..... toy xronoy)Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!![]()
Πάντως είναι καλή ιδέα και όποιος ενδιαφέρεται από επαρχεία μπορεί να γίνεται αποστολή από τα άτομα που θα το οργανώσουν σε όσους θελήσουν μόνο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Μάυρο medium ή large!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παλιοβοριε πες χρωμα και μεγεθος να σου στηλω μπλουζακι εχω τα στοιχεια σου ...![]()
![]()
![]()
![]()
Koίτα μην στείλεις τίποτα σε τιραντάκι και κατέβω κάτω και στο φορέσω στο κεφάλι!
![]()
![]()
![]()
Για τον Περικλή να κρατήσετε ένα ροζέ ή ένα ωραιότατο φουξ που του πάει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για τον Περικλή να κρατήσετε ένα ροζέ ή ένα ωραιότατο φουξ που του πάει!
να ρε Πέρι, και μετά λες για μένα ότι και καλά «δίνω στεγνά» φίλους .. τα βλέπεις εδώ;; πάλι αποκαλύψεις έχουμε .. και φυσικά ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ … έτσι;;
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
[B]Λοιπόν, παιδιά εχτές είδα έναν τύπο με αυτοκόλλητο από το site enduro αλλά.......σε αυτοκίνητο!!!![]()
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...??
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..???
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚ/ΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ... ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ DAKAR ΑΥΤΟΚ/ΤΑ...
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΤ/ΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ...
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....