Ενα μηχανακι το κοιτας και σε βαθος χρονου.
Αν ειναι μετα απο 3-4 χρονια που λογικα θα αρχισει τα προβληματα του, να φτυνεις αιμα καθε φορα που θα αγοραζεις ανταλλακτικα, να τα χεσω τα Honda και την αξιοπιστια τους..
Ενα μηχανακι το κοιτας και σε βαθος χρονου.
Αν ειναι μετα απο 3-4 χρονια που λογικα θα αρχισει τα προβληματα του, να φτυνεις αιμα καθε φορα που θα αγοραζεις ανταλλακτικα, να τα χεσω τα Honda και την αξιοπιστια τους..
ΕΠΕΙΔΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΩ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MOTO GUZZI Ε?? ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Μια μικρή διόρθωση, τις μοτοσυκλέυες που βλέπεις στην υπογραφή δεν τις εχω αλλάξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
ΕΠΕΙΔΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΩ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MOTO GUZZI Ε?? ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ
Ειναι αυτές που εχω κρατήσει! Τις εχω όλες σε τέλεια κατάσταση και τις καβαλάω όλες.
Τωρα για τα Guzzi, τι να σου πω.
Η τελευταία φορά που παραλίγο να αγοράσω Guzzi ήταν το 1984, παραλίγο να πάρω ενα V50 Monza, εκανε κάτι λιγότερο από 300.000 καινούριο.
Δυστυχώς η Guzzi δεν προχώρησε πολύ από τότε, και αν δεν ήταν αλλοι να τη στηρίξουν δεν θα υπήρχε σήμερα.
Η Απριλια βελτίωσε πολύ την ποιότητα κατασκευής, αλλά τελικά φαλήρησε κι αυτη και όλοι ειναι κατω απ τη μαμα Piaggio.
Αρα δεν προκειται να ξαναδούμε γνήσιο Guzzi.
Τα παλιά μου αρέσουν πολύ, V7, Lemans 850 κλπ και πάνε πολύ καλα κιόλας, εχει αρκετά στην Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, όπου ειmαι μέλος και πάμε σε αρκετά Rally.
Απο τα 'σύγχρονα' δεν θα αγόραζα κανένα μια και τα γούστα μου τα καλύπτω με αυτές που εχω.
Εχω καβαλήσει το V11 sport και μου αρεσε αρκετά, αλλά δεν θα το αγόραζα κιόλας.
Ο ψεκασμός ηταν λίγο προβληματικός, και παρ όλα τα πολύ καλά εξαρτήματα και περιφερειακά, εδινε την αίσθηση 'κομμένου' στη μέση σε κλειστές διαδρομές στην Ευβοια.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
φιλε μου Λεωνιδα... οι αντιδρασεις μου σε υφος που παραπεμπει σε "κολλημενο" ειναι αποτελεσμα την αποφασης μου να "πειραζω" τους "κολλημενους" με τα Honda στο ιδιο το μοτιβο τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αλλά κάποια κολλημένα άτομα (βλ. idi, φιλικά πάντα) φροντίζουν να μετατρέπουν κάθε συζήτηση σε διαμάχη Honda vs others... κουράστηκα![]()
δεν ειμαι πραγματικα τοσο κολλημενος οσο νομιζεις...(μονο με την ΑΕΚΑΡΑ ειναι κολλημενος !)
Ομολογω οτι δεν το ηξερα οτι ο κινητηρας του NR ειχε λαβει μερος σε αγωνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Χαλαρώστε ρε παιδιά.
Το NR ηταν, είναι και θα είναι ενα κορυφαίο κατασκεύασμα, με τα καλύτερα υλικά και μεθόδους κατασκευής.
Το αν εριχνε η όχι στο GSXR της εποχής, ηταν επιλογή της Honda. To εβγαλε με 125 ίππους ωστε να πουληθεί παντού.
Στην Αγγλία ειχαν οριο 125 ίππους τότε.
Επίσης να ξέρετε οτι ο κινητήρας εμφανίστηκε και στα Superbikes αφού λυθηκαν τα προβλήματα αξιπιστίας, και τους πάτησε όλους, και το RC30.
H ομοσπονδία απαγόρευσε τα οβάλ έμβολα από τότε στα Superbikes.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ε μην πειράζεις τα CBF250 γιατί όλοι (σχεδόν) να πάρουμε κάτι μεγαλύτερο ψάχνουμε, και κανείς δεν κοιτάει μόνο στο honda.grΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε μου Λεωνιδα... οι αντιδρασεις μου σε υφος που παραπεμπει σε "κολλημενο" ειναι αποτελεσμα την αποφασης μου να "πειραζω" τους "κολλημενους" με τα Honda στο ιδιο το μοτιβο τους...
δεν ειμαι πραγματικα τοσο κολλημενος οσο νομιζεις...(μονο με την ΑΕΚΑΡΑ ειναι κολλημενος !)
![]()
Έχω να μπω πολλές μέρες στο δίκτυο λόγω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων. Όταν όμως έπεσε στα χέρια μου το ένθετο περιοδικό "auto τύπος" του "Ελεύθερου τύπου", βρήκα λίγο χρόνο για να συνδεθώ και να δημοσιεύσω το άρθρο που αναφέρεται στον ανταγωνιστή του CBF250(Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ εμφανίστηκε ένας ανταγωνιστής).
Δυστυχώς άργησα αρκετές μέρες να το καταλάβω, καθώς βλέπω ότι με πρόλαβαν άλλοι ανοίγοντας νέο θέμα στο φόρουμ.
http://i21.photobucket.com/albums/b2...eas/YBR250.jpg
Δείτε λοιπόν τα σχόλια των αρθρογράφων για το 250άρι της Yamaha.
Κρατώ τρία στοιχεία
1) 21 Ίπποι όπως το Honda
2) Το πίσω φρένο είναι ταμπούρο.
3) Είναι με ψεκασμό !!!
Δεν το συζητώ, αν βγει έχω πάει και το έχω αρπάξει. Ούτε το χέρι του δεν θα προλάβει να τραβήξει ο πωλητής. :rotflmao:
Χαιρετώ μέχρι την επανεμφάνιση μου. Ελπίζω το συντομότερο δυνατόν.![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
ρε σεις!
εδω εχει ψωμι και δε με καλεσατε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
guzzista ευχαριστουμε που ηρθες να μας ανοιξεις τα ματια...
απο δω και περα τα λογια σου θα τα κραταμε σαν ευαγγελιο (ή και ευαΓελιο μας κανει)... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Μα δεν ειπα τιποτα για το CbfΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Επίσης προς Guzzista και X_NR750.
Το CBF250 εχει πολλά κομμάτια Made in Brazil και εχει σοβαρά προβλήματα.
Διαβάστε λίγο τι εχουν τραβήξει οι κάτοχοι, και πόσες καμπάνες συμπλέκτη εχουν αλλαχτεί στην εγγύηση....
Και γενικώς, ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ!!
ισα ισα που υπερασπιστηκα το Yamaha
Ελεος για ολα εγω φταιω
Τελος για τα παιδακια παραπανω που λενε για το NR
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ Κ...ΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ
υπαρχουν και αλλα πραγματα που αγνοειτε
ποιοτητα κυλισης εχετε ακουστα?
οπως ειχαν δηλωσει τοτε μπορουσαν ανετα να βγαλουν τα 2πλασια αλογα πραγμα που ισχυει γιατι αν ξερετε αγορακια το αγωνιστικο NR500 ετρεχε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΧΡΟΝΑ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ
αλλα ειναι δυνατον να πουλησεις dreambike σε 1000 κομματια που να βγαζει προβληματα
τελος δεν ηταν μονο τα οβαλ εμβολα αλλα και 32 βαλβιδες και διαφορα αλλα διαστημικα ακομα και σημερα
αντε γεια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
γιατι αν ξερετε αγορακια το αγωνιστικο NR500 ετρεχε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΧΡΟΝΑ
Kαι πηρε τον φουλο, για αυτο το αποσυρανε αμεσως ...![]()
H "ποιοτητα κυλισης" ειναι προσον των αυτοκινητων και εγγενες χαρακτηριστικο καποιων συγκεκριμενων τυπων μοτοσυκλετων αλλα και παλι στις μοτο εχει αλλη εννοια.Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
ποιοτητα κυλισης εχετε ακουστα?
Σε γενικες γραμμες εγω σαν ορο δεν τον αποδεχομαι στις μοτο.
Ας μην παπαγαλιζουμε τις σαχλαμαρες και τις αοριστολογιες των περιοδικων.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
malakia to yamaha poli kalitero to honda
Και μετά λες για κολλημένους..Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
apla otidipote kai na einai honda einai korifi ego protimo xilies fores ena HONDA PARA YAMAHA den pezete to HONDA![]()
Afto proti fora to akouo kai molonoti parakolou8o moto gp polla xronia otan akoma etrexan ta 500 2T den eixa akousei pote gia NR!γιατι αν ξερετε αγορακια το αγωνιστικο NR500 ετρεχε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΧΡΟΝΑMipos to berdeveis me to NSR?
To NR eixa diavasei kapou sto web oti prosefere texnologia pou pernaei akoma kai tora sta Honda...to poio dynato toy simio einai ta oval pistonia kai kati me tis valvides tou.
Oti einai kosmima texnologias den nomizo oti borei kaneis na to amfisvitisi.
An kai Italofilos den 8a elega oti ta Honda k genikos ta Japan einai tou Voutsou...
An kapoios exei NR kai den to 8elei as mou to xarisi kai as me pernaei kai to GSXR tou 87.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Και είναι ψεκαστό ε?
Ναι αλλά θα δουλεύει καλά ο ψεκασμός? Θα δίνει τη στιγμή που θελω να δώσει υπό κλίση κατά την απομάκρυνση από το apex της στροφής ή θα καθυστερεί και θα με περνάει ο Σάβας με το cbf250? :a1:
Το NR 500 του 1972 ηταν αγωνιστικη μοτοσυκλετα με τεχνολογια και επιδοσεις τετοιες ωστε να τρεχει κοντρα σε διχρονα 500αριαΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Afto proti fora to akouo kai molonoti parakolou8o moto gp polla xronia otan akoma etrexan ta 500 2T den eixa akousei pote gia NR!Mipos to berdeveis me to NSR?
To NR eixa diavasei kapou sto web oti prosefere texnologia pou pernaei akoma kai tora sta Honda...to poio dynato toy simio einai ta oval pistonia kai kati me tis valvides tou.
Oti einai kosmima texnologias den nomizo oti borei kaneis na to amfisvitisi.
An kai Italofilos den 8a elega oti ta Honda k genikos ta Japan einai tou Voutsou...
An kapoios exei NR kai den to 8elei as mou to xarisi kai as me pernaei kai to GSXR tou 87.![]()