Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: MIPOS IPARXI ALLOS EDO MESA ME MOTO GUZZI e??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Το Breva το πήρα τον Απρίλιο.
    Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 2 χρήστες με Breva750 και ένας με Breva1100 αν θυμάμαι καλά.

δεν μου ειπες ομως πως σου φενεται σαν μηχανακι

ε??? αν μπορουσες ηθελα να μου ελεγες αν συναντησες κατι καπιο προβλημα
    100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Ήταν κανένας απο σας Ρόδο το καλοκαίρι?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    GUZZISTA ego eimai aftos pou evlepe o After stin Italia na pernaei me to Mostro kai eskize to sovrako tou...
    Ta Guzzi einai orea (paroti ego den 8a epairna) alla den exoun gazi,exoun afton ton palindromiko-aristerodexio kradasmo,pou emena den mou aresei.Exo filo kai me ex-Caramba..kali fasi alla poli synergeio.
    Sta proigoumena pou egrapses minimata..den exeis dikio gia ta Japan,poloude efkolotera apo polla italika kai kurios to Guzzi (stin italia kenourgio Guzzi exo dei mono ena edo kai polla xronia)kai exoun ligoteri texnologia apo ta Japan.
    An esena aresei den nomizo oti exei provlima kanenas mas...
    Sizitisi na ginete na perna i ora edo stin filaki....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1

Re: Re: Re: KITAXTE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Ποιος αυτός ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    apisteytos!!!!εχω πεθανει στα γελια!!!

μου αρεσει που ο δημοσιογραφος τον καταλαβαινε κ εθετε κ ερωτησεις πανω σε αυτα που ελεγε!!! κοκκαλο ηταν ο τυπος? :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Φιλε guzzista με ελκυει και μενα η μαρκα του mandello dell' lario αν και μεχρι τωρα ειχα μονο γιαπωνεζικα μηχανακια. Εχω φτασει δυο φορες να τα ακουμπησω στο αετοπουλο, μια πριν μερικα χρονια για την V11 που ειχα διαβασει και ενα γαματο test του Ντανη φωτου στο motosport (η ΒΙΒΛΟΣ). Ομως κατι μια εκτακτη οικονομικη αναγκη κατι η ιδιοκτησιακη κριση της εταιριας το ξανασκεφτηκα τωρα με ιδιοκτητρια την Piaggio και αφου ξαναμαζεψα καποια φραγκα το σκεφτωμαι παλι. Παω μαλλον για το δικο σου griso 850. Ιστορικος αυτος ο κυβισμος για τα guzzi. H μονη μου αναστολη ειναι αυτη που αφορα την πολυθρυλιτη αξιοπιστια των guzzi και των ιταλικων γενικοτερα, για πες μου αν θες εσυ πως εισαι στον τομεα αυτο.Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα επειδη εχω την ταση να τα παντρευωμαι τα μοτερια (δεν θα πουλησω το vtr μου ) να ξερω που θα βαδισω. thanx.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manos187
    Φιλε guzzista με ελκυει και μενα η μαρκα του mandello dell' lario αν και μεχρι τωρα ειχα μονο γιαπωνεζικα μηχανακια. Εχω φτασει δυο φορες να τα ακουμπησω στο αετοπουλο, μια πριν μερικα χρονια για την V11 που ειχα διαβασει και ενα γαματο test του Ντανη φωτου στο motosport (η ΒΙΒΛΟΣ). Ομως κατι μια εκτακτη οικονομικη αναγκη κατι η ιδιοκτησιακη κριση της εταιριας το ξανασκεφτηκα τωρα με ιδιοκτητρια την Piaggio και αφου ξαναμαζεψα καποια φραγκα το σκεφτωμαι παλι. Παω μαλλον για το δικο σου griso 850. Ιστορικος αυτος ο κυβισμος για τα guzzi. H μονη μου αναστολη ειναι αυτη που αφορα την πολυθρυλιτη αξιοπιστια των guzzi και των ιταλικων γενικοτερα, για πες μου αν θες εσυ πως εισαι στον τομεα αυτο.Οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα επειδη εχω την ταση να τα παντρευωμαι τα μοτερια (δεν θα πουλησω το vtr μου ) να ξερω που θα βαδισω. thanx.
    Φίλε χλωμό το βλέπω να σου απαντήαει ο Guzzista...

Βγήκε βόλτα πέρυσι με βροχή και έκτοτε δεν το έχει ξεπεράσει (όχι αυτός )......

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Φίλε χλωμό το βλέπω να σου απαντήαει ο Guzzista...

Βγήκε βόλτα πέρυσι με βροχή και έκτοτε δεν το έχει ξεπεράσει (όχι αυτός )......
    Μετά έγινε ότι έγινε και με την ομάδα..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

:o

You BETA believe...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manos187
    ........άλλαξαν πλέον και λέγονται bordello dell' lario άστο καλλίτερα ...........

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: ποιο moto guzzi ειχες οδηγησει εκει στην ιταλια ε????

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    ποιο moto guzzi ειχες οδηγησει εκει στην ιταλια ε???? απλα αυτο που μου την σπαει ειναι οτι ορισμενει εδω μεσα εχουνε παρει ενα Z και πιστευω πως ειναι απειρει οδηγηκα και απλα λενε οτι πηρανε μια μηχανη και λενε πωσ ειναι αυτη και τπτ αλλο αλλα δεν ειναι ετσι ωμοσ και ουτε εγω λεω πωσ ειναι μονο το μοτορι μου καλο απλα ψαχνω να βρω και αλλουσ που να εχουν τα ιδια μοτορια με εμενα καταλαβατε ολοι σας δεν εχω τπτ να μοιρασω με κανεναν απο εσας γιατι δεν σας ξερω κιολας και ουτε εσεισ εμενα και δυστηχως ειναι κριμα που δεν προτιμαμε πολυ τα ευρωπαικα μηχανακια και μονο γιαπωνεζικα κριμα αλλα μην σας φανει παραξενω ολες οι μηχανεσ που ειχα πριν ηταν γιαπωνεζικες ολεσ απλα ειπα να αλλαξω λιγο να δω τι γινετε και απο την ΔΥΣΗ μερια ευχαριστω πολυ παντος μεσα απο της κουβεντες που κανετε και ας μου την λετε κιολας δεν με πειραζει μαθαινω κιολας πραγματα για τα οπια δεν ξερω φιλικα :-) MOTO GUZZISTA
    Ποιος εδεσσαικος και μλκιες.Ο Μπαμπινιωτης με Moto Scuzzi ειναι.
    Χαλαρα φιλαρακι,εδω ολοι μηχανες καβαλαμε κι αν ρωτησεις τον καθενα η μηχανη του ειναι η καλυτερη.Τωρα αν κανει η γενια τον αντρα...

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Πάντως με τη Breva να πλησιάζει τα 16000 km, κι έχοντας κάνει το Αθήνα-Λαμία-Αθήνα ν φορές για τη δουλειά, οι εντυπώσεις μου είναι από άριστες μέχρι άριστες.
    Ούτε με το service παίζει κάτι περίεργο. Το μηχανάκι είναι αξιόπιστο (και το griso που ρωτάς ίδιο κινητήρα φοράει), τα σέρβις χαμηλού κόστους και αν δεν το παρατήσεις εντελώς και το προσέχεις ελαφρώς δε σου ζητάει τίποτα ιδιαίτερο.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Με το ατυχημα ενος ανθρωπου κανετε πλακα?
    Μπραβο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Μπραβο.
    Δεν ξερουν ρε Ταξιαρχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Μπραβο.
    Είναι φανερό πως δε κατάλαβες σε τι πράγμα αναφέρθηκα.

Τέλος πάντων. Πιο ατύχημα;

http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. iparxi allos edo mesa me MOTO GUZZI MIPOS
    από GUZZISTA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 18:55
  2. moto guzzi v11;
    από manos187 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:05
  3. troumpa to exoume kani edo mesa
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 16:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •