Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 128

Θέμα: Οδηγείτε τη μηχανή στη βροχή αν έχετε αμάξι;

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ξεχασα ν' αναφερω και το "Ειστε λιγοι, αλλα ειστε ηρωες σημερα εσεις." που εισεπραξα απο την κοπελα στα διοδια της Αττικης ...
    Πήρες και το κοπλιμεντο σου

ήταν καλή η κοπέλα?? δώσε πληροφορίες στο λαό :hypnotize :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Πήρες και το κοπλιμεντο σου

ήταν καλή η κοπέλα?? δώσε πληροφορίες στο λαό :hypnotize :rotflmao:

Δεν ειμαι σιγουρος ...

Γιατι μολις της ειπα οτι εχω αυτοκινητο, αλλα προτιμω την μηχανη, δεν ημουν σιγουρος για το αν το " " ηταν απο εκπληξη ή απο "εξωφθαλμο βρογχοκυλη" ... :wacko:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προσωπικά οδηγούσα μηχανή παντός καιρού (ακομα και με ψιλο χιόνι)... μέχρι πριν 2 χρόνια.

Απο την στιγμή αγοράς οικοπέδου, λόγω ολισθηρότητας και μηδενικής οπτικής , πέρνω πλέον αυτοκίνητο όταν βρέχει.

Να ντραπώ;... γιατί;... εδώ ακόμα και αναβάτες των GP όταν αρχίζει και ρίχνει τουλούμια, την κάνουν για τα pits. Και αυτοί να συμπληρώσω, πληρώνονται αδρά για να το κάνουν μέσα σε πίστα και οχι σε δημόσιο δρόμο, τσάμπα, με τον κάθε παπάρα να κοιμάται στο τιμόνι.
    ΤΟυλάχιστον εγώ δεν κοιμάμαι στο τιμόνι. Απλά το χρησιμοποιώ σε μέρες σαν την σημερινή για να φτάσω σώος στην δουλειά μου και να γυρίσω το ίδιο σώος.

Για να μην μιλήσω αν πρέπει να πας να πάρεις το παιδί σου, ή έστω το έτερον ήμισυ. Γιατί καλά εσύ και η τρέλα σου, αλλά ο άλλος/άλλη τι φτάινε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Θέμε δεν θέμε, πάντα το δίκυκλο για όλα. Ε παίρνω και τον αναπνευστήρα άμα είναι πολύ χάλια.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο πάγος. Εκεί ακόμα δεν ρισκάρω. Παγοπέδιλα και πορεία προς τον ηλεκτρικό...

:smilea:
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

non serviam Το avatar του/της kachius
    Δε νομίζω ότι υπονοεί κανείς πως όσοι δεν οδηγούν στη βροχή κτλ
    θα έπρεπε να ντρέπονται

ελπίζω
    Ξέρω από βέσπα!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω δεν ξερω να οδηγω αμαξι

και συνεπος δεν εχω

αρα αν οδηγω εγω μονο μηχανη η μηχανακι παντους καιρου

πηρα αδιαβροχο κρανος παντως και ειμαι καλυτερα τωρα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    προσωπικά οδηγούσα μηχανή παντός καιρού (ακομα και με ψιλο χιόνι)... μέχρι πριν 2 χρόνια.

Απο την στιγμή αγοράς οικοπέδου, λόγω ολισθηρότητας και μηδενικής οπτικής , πέρνω πλέον αυτοκίνητο όταν βρέχει.

Να ντραπώ;... γιατί;... εδώ ακόμα και αναβάτες των GP όταν αρχίζει και ρίχνει τουλούμια, την κάνουν για τα pits. Και αυτοί να συμπληρώσω, πληρώνονται αδρά για να το κάνουν μέσα σε πίστα και οχι σε δημόσιο δρόμο, τσάμπα, με τον κάθε παπάρα να κοιμάται στο τιμόνι.
    ΤΟυλάχιστον εγώ δεν κοιμάμαι στο τιμόνι. Απλά το χρησιμοποιώ σε μέρες σαν την σημερινή για να φτάσω σώος στην δουλειά μου και να γυρίσω το ίδιο σώος.

Για να μην μιλήσω αν πρέπει να πας να πάρεις το παιδί σου, ή έστω το έτερον ήμισυ. Γιατί καλά εσύ και η τρέλα σου, αλλά ο άλλος/άλλη τι φτάινε;

Gandalf

Νομίζω πως πολλοί από εδώ μέσα αφήνουν την κ@υλα τους για τις μηχανές να τους κυριεύει και το πάνω κεφάλι.

Άμα φάνε τη σούπα μπορεί να βάλουν μυαλό, αλλιώς έχουν να το λένε ως κατόρθωμα...

ΥΓ: Φυσικά δεν εννοώ αυτούς που δεν έχουν εναλλακτική λυση
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Εγω δεν εχω αυτοκινητο αλλα στη βροχη οδογω τον παπιο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy

Νομίζω πως πολλοί από εδώ μέσα αφήνουν την κ@υλα τους για τις μηχανές να τους κυριεύει και το πάνω κεφάλι.

Άμα φάνε τη σούπα μπορεί να βάλουν μυαλό, αλλιώς έχουν να το λένε ως κατόρθωμα...

Μαλλον ΛΑΘΟΣ εχεις καταλαβει ...

Μπ@........οταν βρεχει δεν περνω τη μηχανανη!!!!!!!!!!!!!!!

περνω το παπακι

δεν εχω αυτοκινητο και δεν το χρειαζομαι

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δεν νομιζω οτι ειναι κατι τετοιο ρε παιδια. Κανεις δεν το λεει για κατορθωμα αυτο. Απλα παιρνεις μηχανη γιατι θες να φτασεις στην ωρα σου.

Σημερα σηκωθηκα και σκεφτηκα να παρω αμαξι. Φτανοντας ομως στην συγγρου (κατα πανω) ειπα παλι καλα που δεν το πηρα. Ειχα τα αδιαβροχα μου εφτασα μοντελακι.

Αργα αλλα σταθερα εφτασα στην δουλεια μου. Δεν παω σαν παλαβρας, αλλα σιγουρα παω πιο γρηγορα απο τα αμαξια αφου και η γιαγια μου μπορει να το κανει και με τα ποδια μαλιστα, αφου τα αυτοκινητα ειναι σταματημενα.

Μην προεξοφλητε οτι σωνει και καλα θα πεσει, καποιος που οδηγει μηχανη στην βροχη.

Οσον αφορα το εταιρο ημισυ και λοιπα ναι εδω θα συμφωνησω.

Φιλικα ε. Μην βαρατε.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Μαλλον ΛΑΘΟΣ εχεις καταλαβει ...

Μπορεί....

Χωρίς να απευθύνομαι σε σένα προσωπικά έχω να πω τα εξής:

Οδηγώ παπάκια και μηχανές 12 χρόνια. Έχω φάει σούπες διάφορες αλλά οι χειρότερες ήταν αυτές με βροχή που δεν έχεις πρόσφυση, δεν έχεις ορατότητα, δεν έχεις ελπίδα αν γίνει από κάποιον η μ@λ@κία.

Παρακολουθώ το Φόρουμ μερικούς μήνες τώρα και έχω εντυπωσιαστεί από τα άτομα που γράφουν τόσα πολλά για την ασφάλεια (βλέπε κράνος, μπουφάν, προσεκτική οδήγηση ανάμεσα στα αμάξια, προσοχή σε όλες τις διασταυρώσεις...κλπ...κλπ... Τα επικροτώ όλα αυτά και εφαρμόζω τα περισσότερα.

Πώς γίνεται λοιπόν οι ίδιοι που γράφουν τα παραπάνω να μην σκέφτονται ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ είναι οι συνθήκες υπό βροχή και να ρισκάρουν τόσο;

Πολύ φιλικά.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    ............................
    Πώς γίνεται λοιπόν οι ίδιοι που γράφουν τα παραπάνω να μην σκέφτονται ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ είναι οι συνθήκες υπό βροχή και να ρισκάρουν τόσο;
    ...........................

Δεν υπαρχει κανεις που να καβαλαει μηχανη και να ΜΗΝ εχει φαει σουπα(ες)!

Καλος οδηγος (ειτε σε μηχανη, ειτε σε αυτοκινητο) δεν ειναι ο αργος ή ο "φοβισμενος" και φυσικα ΔΕΝ ειναι απ' την αλλη ουτε ο καγκουρας ή ο "Ρόσσι" ("Σουμάχερ" αντιστοιχα).

Καλος οδηγος (κατα την προσωπικη μου αποψη παντα, μιας και ΔΕΝ υπαρχει τετοιος ορισμος) ειναι αυτος που μπορει να προσαρμοζεται στις εκαστοτε συνθηκες, να "διαβαζει" σωστα τον δρομο (των οχηματων συμπεριλαμβανομενων) και ΣΕΒΕΤΑΙ και τους υπολοιπους γυρω του.

Δεν θεωρω κακο (και μαλιστα συνισταται απο τους "ειδικους") καποιος που ΔΕΝ εμπιπτει στον παραπανω "ορισμο" να απεχει απο την μετακινηση σε δυσκολες συνθηκες.

Απο την αλλη μερια, δεν ειναι του χαρακτηρα μου να απογοητευομαι με την οποιαδηποτε αναποδια (πτωση ή οτι αλλο) και να σταματησω να καβαλαω.

Σιγουρα τα "σκληρα μαθηματα" μας βαζουν (ή τουλαχιστον ετσι πρεπει) περισσοτερο μυαλο, αλλα η αποσταση απο αυτο μεχρι την πληρη "αποχή" ειναι, για μενα, μεγαλη.

Χωρις καμμια διαθεση και ιχνος μομφης σ' αυτους που επιλεγουν να απεχουν.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Οπως προειπα ειμαι και εγω παντως καιρου. Το θεμα ειναι να μπορεις να εκτιμας τις συνθηκες και την κατασταση του οδοστρωματος. Η βροχη δεν ειναι παντα επικινδυνη.

Α, και δεν ειναι μαγκια να το κανεις αυτο. Για μενα τουλαχιστον ειναι τροπος ζωης.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Aν και δεν απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα αλλα συζητηση κανουμε.

Η ταχυτητα των οχηματων πεφτει μηδενος εξαιρουμενου. Και εγω προσωπικα παω πολυ πιο αργα απο οτι αν δεν βρεχει.

Τεσπα δεν λεω τιποτα αλλο γιατι ειμαι και προληπτικος εγω.................

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 11:14
  2. Με τη μηχανή στη δουλειά ?
    από xristoforos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 23:27
  3. Μην οδηγειτε αν εχετε πιει ρεεεεεε!!!
    από ledz στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 09:12
  4. Η ιστορια της πορείας προς τη μηχανή...
    από cbanthropos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF