Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Και μετά έπεσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
me ton neo fazer 04 epiasa 257 me eunoiko anemo kai 6i taxitita ston dromo Gianitsa - Thesaloniki ! ! ! ! ! ! i 5i mou ebgale 232 kai meta epianan konta ta kokkina...
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Kaimene etsi i einai i zwi HAHAHAHAHA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Η δικιά μου τελική ήταν 170 χλμ μέσα στο διαμέρισμά μου το '87. (μετρημένη με commodore εποχής)
Την έπιασα μετά απο σφαλιάρα, όταν έκανα κομφετί το βιβλιάριο υγείας του πατέρα μου![]()
![]()
Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκ@τά, λουκούμια δε θα γίνουν
Eίπε ο Μητσάρας και τράβηξε τζούρα απο το φραπέ
Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Απο ολα τα τελικιάσματα που εχω κάνει 2 ηταν τα καλύτερα...
Μια φορά πριν απο αρκετα χρόνια ειδα 198 περίπου με γεμάτο τεπόζιτο (???) και αδειο tankbag στην Αττική οδο λιγο πριν απο το αεροδρόμιο (στο πήγαινε)...ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτο το σημείο ηταν κατηφορικό και είχα τον αέρα πισω μου...
Κοντεύει μήνας για αυτό το ποστ αλλά τώρα το διάβασα και έχω μια απορία.
Πριν πόσα «αρκετα χρόνια» υπήρχε η Αττική οδο; Και μάλιστα προς αεροδρόμιο;
Εντάξει δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο πιστεύω ότι είναι πλακίτσα το «198κλμ με άδειο ντεπόζιτο κλπ στην Αττική οδό;;;».
Όσο για μένα δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να κυνηγήσω την μηχανή κι ούτε πρόκειτα, για δυο λόγους.
Ο ένας είναι ότι σίγουρα φοβάμαι, (όχι δεν ντρέπομαι να το πω) κι ο άλλος, είναι ότι δεν γουστάρω να βάζω «στοιχήματα με τους θεούς».(κλεμμένο αυτό αλλά μ’ αρέσει).
Έτσι λοιπόν αρκούμαι να μαθαίνω τις τελικές της μηχανής από τα manuals και τα τεστ των περιοδικών.
Όσο για την μηχανή μου, αυτή που είναι, την φχαριστιέμαι από 0κλμ έως τα όρια μου….
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
me ton neo fazer 04 epiasa 257 me eunoiko anemo kai 6i taxitita ston dromo Gianitsa - Thesaloniki ! ! ! ! ! ! i 5i mou ebgale 232 kai meta epianan konta ta kokkina...
![]()
![]()
![]()
παει το ρεκορ μου...
![]()
![]()
![]()
δε πειραζει... μπραβο παντως
ερωτηξη: ποσα κιλα εισαι? τι βενζινα εβαλες?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nihil
Η δικιά μου τελική ήταν 170 χλμ μέσα στο διαμέρισμά μου το '87. (μετρημένη με commodore εποχής)
Την έπιασα μετά απο σφαλιάρα, όταν έκανα κομφετί το βιβλιάριο υγείας του πατέρα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το "αρκετά" ήταν ατυχες...το πρώτο "αποδοτικό" τελίκιασμα το εκανα οταν η Αττική οδός ήταν 2 κομμάτια...απο Εθνική έως και Κυμης (αυτό το κομμάτι το χρησιμοποιούσα καθε μέρα για να πάω στην δουλειά μου στο Μαρουσι...στην καλυτερη είχε 2 λωριδες διαθέσιμες γιατι γινόντουσαν εργα...φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι) και το άλλο σε κάποιο σημείο απο την δεξιά μεριά της Κηφισίας (οχι οτι συνδεόταν με την Κηφισίας) που πηγαινε μεχρι το αεροδρόμιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Κοντεύει μήνας για αυτό το ποστ αλλά τώρα το διάβασα και έχω μια απορία.
Πριν πόσα «αρκετα χρόνια» υπήρχε η Αττική οδο; Και μάλιστα προς αεροδρόμιο;
Εντάξει δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο πιστεύω ότι είναι πλακίτσα το «198κλμ με άδειο ντεπόζιτο κλπ στην Αττική οδό;;;».
To ER το έχω 4 χρόνια και κάτι ψιλά...υπολογίζω οτι ήταν τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια (το "αρκετά" οπως ειπα ηταν ατυχες) γιατί εκείνη την εποχή αρχισα να δουλευω στο Μαρούσι...
Την πλακίτσα στο «198κλμ με άδειο ντεπόζιτο κλπ στην Αττική οδό;;;» δεν ξέρω που την βλέπεις...
Το συγκεκριμένο κομμάτι της Αττικής οδου (οπως και σήμερα άλλωστε) εχει 3 και κάτι λωρίδες...ώρα 12 και κάτι το βράδυ τότε (συνόδευα φιλο μου με δικό του μηχανάκι γιατι είχε βάρδια στο αεροδρόμιο)...
Το "αδειο τεπόζιτο" το ΤΟΝΙΖΩ για να εξηγήσω το γεγονός των 198χλμ/ωρα με το συγκεκριμένο μηχανάκι...το ίδιο κάνω και με το να δηλώσω την ανησυχία μου οτι "ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτο το σημείο ηταν κατηφορικό και είχα τον αέρα πισω μου..."...και αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω για να μην νομίζει κανένας οτι τα 200 το ER τα έχει για πλάκα ή οτι εγώ είμαι ο μάγος της τελικής...ΒΟΗΘΗΣΕ ο αέρας, ΒΟΗΘΗΣΕ και το συγκεκριμένο σημείο που το τελίκιασα (ειμαι σίγουρος οτι ήταν ελαφρια κατηφορικο), ΒΟΗΘΗΣΕ το γεγονός οτι το tankbag ήταν αδειο οχι τόσο για τα κιλά αλλά γιατι μπορουσα να σκυψω πολύ περισσότερο απο οτι αν ήταν τουμπανο και κατα 0,001% ΙΣΩΣ να ΒΟΗΘΗΣΕ οτι ελειπαν και καμιά 10αριά λίτρα βενζίνης από το τεπόζιτο (περίπου 5 κιλά αν δεν κάνω λάθος)...
Για τον ίδιο λόγο τονίζω και πιο κατω "βγάλτε τωρα και καμιά 20αρια χλμ/ωρα που "κλέβει""...
Το ξαναλέω...τις εμπειρίες μου καταθέτω...ουτε μουρη πουλάω ουτε και με ενδιαφέρει να το παιξω γρηγορος και μάγκας.
Κατανοητός?
Αν όχι, πες μου τις απορίες σου και αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω...
Freedom
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
Φιλε modeerfΑρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Το "αρκετά" ήταν ατυχες...το πρώτο "αποδοτικό" τελίκιασμα το εκανα οταν η Αττική οδός ήταν 2 κομμάτια...απο Εθνική έως και Κυμης (αυτό το κομμάτι το χρησιμοποιούσα καθε μέρα για να πάω στην δουλειά μου στο Μαρουσι...στην καλυτερη είχε 2 λωριδες διαθέσιμες γιατι γινόντουσαν εργα...φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι) και το άλλο σε κάποιο σημείο απο την δεξιά μεριά της Κηφισίας (οχι οτι συνδεόταν με την Κηφισίας) που πηγαινε μεχρι το αεροδρόμιο...
To ER το έχω 4 χρόνια και κάτι ψιλά...υπολογίζω οτι ήταν τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια (το "αρκετά" οπως ειπα ηταν ατυχες) γιατί εκείνη την εποχή αρχισα να δουλευω στο Μαρούσι...
Την πλακίτσα στο «198κλμ με άδειο ντεπόζιτο κλπ στην Αττική οδό;;;» δεν ξέρω που την βλέπεις...
Το συγκεκριμένο κομμάτι της Αττικής οδου (οπως και σήμερα άλλωστε) εχει 3 και κάτι λωρίδες...ώρα 12 και κάτι το βράδυ τότε (συνόδευα φιλο μου με δικό του μηχανάκι γιατι είχε βάρδια στο αεροδρόμιο)...
Το "αδειο τεπόζιτο" το ΤΟΝΙΖΩ για να εξηγήσω το γεγονός των 198χλμ/ωρα με το συγκεκριμένο μηχανάκι...το ίδιο κάνω και με το να δηλώσω την ανησυχία μου οτι "ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτο το σημείο ηταν κατηφορικό και είχα τον αέρα πισω μου..."...και αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω για να μην νομίζει κανένας οτι τα 200 το ER τα έχει για πλάκα ή οτι εγώ είμαι ο μάγος της τελικής...ΒΟΗΘΗΣΕ ο αέρας, ΒΟΗΘΗΣΕ και το συγκεκριμένο σημείο που το τελίκιασα (ειμαι σίγουρος οτι ήταν ελαφρια κατηφορικο), ΒΟΗΘΗΣΕ το γεγονός οτι το tankbag ήταν αδειο οχι τόσο για τα κιλά αλλά γιατι μπορουσα να σκυψω πολύ περισσότερο απο οτι αν ήταν τουμπανο και κατα 0,001% ΙΣΩΣ να ΒΟΗΘΗΣΕ οτι ελειπαν και καμιά 10αριά λίτρα βενζίνης από το τεπόζιτο (περίπου 5 κιλά αν δεν κάνω λάθος)...
Για τον ίδιο λόγο τονίζω και πιο κατω "βγάλτε τωρα και καμιά 20αρια χλμ/ωρα που "κλέβει""...
Το ξαναλέω...τις εμπειρίες μου καταθέτω...ουτε μουρη πουλάω ουτε και με ενδιαφέρει να το παιξω γρηγορος και μάγκας.
Κατανοητός?
Αν όχι, πες μου τις απορίες σου και αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω...
Freedom
Δεν σε κατηγόρισε κανείς ότι πουλάς μούρη ούτε μαγκιά, αλίμονο.
Απλώς θεώρησα αστείο όλη την πρόταση σχετικά με το ντεπόζιτο και την Αττική οδό πριν απο αρκετα χρόνια.
Φυσικά και έγινες κατανοητός όσον αφορά το τεχνικό μέρος σ' αυτά που λες.
Χωρίς κακίες και υπονοούμενα χαίρομαι για τον διάλογο και δεν ξεχνώ πως ο καθένας έχει τις απόψεις του πάνω στο θέμα "τελικές"
Καλούς δρόμους και προσοχή...![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Να σου πώ την αλήθεια τωρα αν παρω τοις μετρητοις το "αδειο τεπόζιτο" υπο την εννοια οτι δεν είχε σταγόνα βενζίνης πλακα πλάκα και εγώ σαν αστείο το βλέπω...μαλλον καταλαβαίνω (εστω και αργά) από ποια οπτική γωνία το είδες...
Μάλλον αντί για "αδειο τεπόζιτο" (που στην πραγματικότητα σημαίνει χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ βενζίνη) θα έπρεπε καλύτερα να έγραφα "τεπόζιτο με ελάχιστη βενζίνη"...
Το "αρκετά χρόνια" θα έπρεπε να γίνει "μερικά χρόνια"...ατυχέστατο ομολογουμένως...απλά απο τότε που ξεκίνησα να δουλευω (πριν 3 και κάτι ψιλά χρόνια) στην καινουρια μου δουλεια , τα 3 χρόνια μου φαίνονται 7...για αυτό εκεινη την στιγμή μου βγήκε ώς "αρκετα"...τι να πω...τελικά ο χρόνος είναι οντως σχετικός...
Καμία κακία εκ μέρους μου σε βεβαιώ φίλε μου...απλά τετοιου είδους θρέαντς μου αρέσουν ΜΟΝΟ για έναν λογο:
ΑΝ ο καθένας γράψει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (χωρίς κομπλεξ, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις, χωρίς να θέλει να κερδίσει οτιδήποτε) τότε μπορεί να δημιουργηθεί μια ενδιαφέρουσα DATA BASE είτε μιλάμε για τελικές, είτε μιλάμε για ιπποδυνάμεις, είτε μιλάμε για οποιαδήποτε μέτρηση...
Για αυτόν και μόνο τον λόγο εγραψα σε αυτό το θρέαντ και για αυτό και μόνο τον λόγο ημουν τόσο επεξηγηματικός ως πρός τις λεπτομέριες και τις συνθήκες...
Φαντάσου να πέταγα ενα ξερό "επιασα 200 με το ER"...ετσι και το έβλεπα εγώ θα έπιανα μια καλή συζήτηση με τον φίλο που θα το είχε γράψει...ΠΩΣ τα επιασες ακριβώς...ΠΟΣΟ ευκολα τα επιασες...μπορείς ανα πάσα στιγμή να τα δεις?
Αυτά απο μένα...
Να είσαι παντα καλά φιλε μου...και οι απόψεις σου για τις τελικές (τις διάβασα) είναι σεβαστές απο εμένα πρωτα απο όλα επειδή είναι ειλικρινείς.
ΥΓ: Στο τέλος αυτής της απάντησης μου ανακάλυψα οτι και οι 2 έχουμε προβλημα στην όραση μας (ή οτι θέλουμε εξτρα καφέδες)...
Ενώ είχα γράψει "με γεμάτο τεπόζιτο (???)" οπου τα ερωτηματικά πήγαιναν ακριβώς στην απορία μου οτι είχα ΑΛΛΟ ενα disavantage εσύ εστίασες την προσοχή σου στο "άδειο ντεπόζιτο"...μάλλον μπερδευτηκες με το "αδειο tankbag"...και εγώ φυσικά μολις ΤΩΡΑ το είδα...πάω για δευτερο καφέ σημερα απο νωρίς...χε χε χε...
EDIT: Απο την άλλη εγώ εχω ΚΑΙ ιστορία με τελίκιασμα με αδειο (ρεζερβα γυρισμένη) τελίκιασμα, οχι στην την Αττική οδο ομως και με ενδειξη ελάχιστα πάνω απο τα 190...εκει εφαγα το κόλλημα εγω με το αδειο τεπόζιτο...τελικά τουρλουμπουκι γιναμε...τωρα ειστε ολοι υποχρεωμένοι να μάθετε ΟΛΕΣ τις ιστορίες του ER για τα τελικιάσματα του (αποδοτικά και μή)...χε χε χε...ετσι για να αποκατασταθεί η τάξη...λοιπον, βγάζω το ημερολόγιο μου και αρχίζω και γράφω...
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
ΥΓ: Στο τέλος αυτής της απάντησης μου ανακάλυψα οτι και οι 2 έχουμε προβλημα στην όραση μας (ή οτι θέλουμε εξτρα καφέδες)...
Ενώ είχα γράψει "με γεμάτο τεπόζιτο (???)" οπου τα ερωτηματικά πήγαιναν ακριβώς στην απορία μου οτι είχα ΑΛΛΟ ενα disavantage εσύ εστίασες την προσοχή σου στο "άδειο ντεπόζιτο"...μάλλον μπερδευτηκες με το "αδειο tankbag"...και εγώ φυσικά μολις ΤΩΡΑ το είδα...πάω για δευτερο καφέ σημερα απο νωρίς...χε χε χε...
EDIT: Απο την άλλη εγώ εχω ΚΑΙ ιστορία με τελίκιασμα με αδειο (ρεζερβα γυρισμένη) τελίκιασμα, οχι στην την Αττική οδο ομως και με ενδειξη ελάχιστα πάνω απο τα 190...εκει εφαγα το κόλλημα εγω με το αδειο τεπόζιτο...τελικά τουρλουμπουκι γιναμε...τωρα ειστε ολοι υποχρεωμένοι να μάθετε ΟΛΕΣ τις ιστορίες του ER για τα τελικιάσματα του (αποδοτικά και μή)...χε χε χε...ετσι για να αποκατασταθεί η τάξη...λοιπον, βγάζω το ημερολόγιο μου και αρχίζω και γράφω... [/B][/QUOTE]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε.....:rotflmao: Πάμε γι' άλλα....![]()
εμενα με το μακρυ γραναζωμα (ας πουμε μακρυ) 140 κοντερατα.
με το κοντο 13-50 110 σκαρτα.
KTM125 exc ειναι τι περιμενατε............μου εκοβε και το κρανος χιλιομετρα ...και τα παπουτσια που φοραγα.......
με το παπι του αδερφου μου λιγο κατω απο 100 σε κατηφορα crypton ειναι και ξερει και κολυμπαει.
καλα ρε julius τοσα λιγα σου εβγαλε????περιεργο
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!