Για να δουμε τελικα τι ειναι.Θα ενημερωσω και το παιδι που θα την φτιαξουμε και ελπιζω να ειναι οκ μετα.THANKS
Για να δουμε τελικα τι ειναι.Θα ενημερωσω και το παιδι που θα την φτιαξουμε και ελπιζω να ειναι οκ μετα.THANKS
Ο κόσμος δεν κερδίζεται με προσευχές
Υπόψιν αν η μανέτα κατεβαίνει περισσότερο μετά από αρκετή ώρα χρήσης του φρένου μπορεί να οφείλεται και στην θερμοκρασία που αναπτήσει όλο το σύστημα των φρένων (τακακια- υγρα κ.λπ.)
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το TTR μετά από πολύ ώρα μέσα στην κίνηση (σταμάτα-ξεκίνα)
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Που σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξεις υγρά φρένων (άμα βράσουν, βράσε ρύζι) και να ελέγξεις και το πάχος των δίσκων σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Υπόψιν αν η μανέτα κατεβαίνει περισσότερο μετά από αρκετή ώρα χρήσης του φρένου μπορεί να οφείλεται και στην θερμοκρασία που αναπτήσει όλο το σύστημα των φρένων (τακακια- υγρα κ.λπ.)
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το TTR μετά από πολύ ώρα μέσα στην κίνηση (σταμάτα-ξεκίνα)
You BETA believe...
Υγρα αλλαξα προχθες.Ο μπροστινος δισκος ειναι οντως φαγωμενος 1χιλ περιπου απο τα 3 που ειναι κανονικα.Παντως και σταματημενος που ειμαι η μανετα εχει την ιδια σπογγωδη αισθηση.Καμια σχεση με αλλες μηχανες που εχω δει
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Που σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να αλλάξεις υγρά φρένων (άμα βράσουν, βράσε ρύζι) και να ελέγξεις και το πάχος των δίσκων σου...
Αμ δε! Δεν έχει να κάνει!
Όσο καινούργια κι αν είναι και τα δύο, μετά από 3/4 σταμάτα ξεκίνα, φρέναρε με το μ...κα που πετάχτικε κ.λπ. το κάνει αυτό!Απλά πρέπει να τα αφήσεις λίγο χαλαρά και συνέρχονται!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι με το πολύωρο φρενάρσμα χάνεις απόδοση στα φρένα!Στην προκειμένη περίπτωση αλλάζει ακόμα και η συμπεριφορά της μανέτας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mumra
Υγρα αλλαξα προχθες.Ο μπροστινος δισκος ειναι οντως φαγωμενος 1χιλ περιπου απο τα 3 που ειναι κανονικα.Παντως και σταματημενος που ειμαι η μανετα εχει την ιδια σπογγωδη αισθηση.Καμια σχεση με αλλες μηχανες που εχω δει
Όταν τράκαρα και άλλαξα τα πάντα από φρένα μποστά είχε την ίδια αίσθηση.Μου είχε βάλει τα ίδια τακάκια τα οποία ήταν και στραβά!
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μ' αυτά που λες μήπως έχει σταβώσει καμια δαγκάνα??????
(με αποτέλεσμα η δύναμη να μεταφέρεται σταδιακά πάνω στο τακκάκι και με πολύ μεγαλύτερη διαδρομή της μανέτας!) ή ακόμα και τα τακάκια αν δεν τα έχεις αλλάξει απο τότε που την πήρες!
You BETA believe...
Μόνο αν τα υλικά που απαρτίζουν το σύστημα (υγρά, τακάκια, δίσκος, τρόμπα, σωληνάκια κ.λ.π.) είναι για τον π@ύτσο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Άλλωστε είναι γνωστό ότι με το πολύωρο φρενάρσμα χάνεις απόδοση στα φρένα!Στην προκειμένη περίπτωση αλλάζει ακόμα και η συμπεριφορά της μανέτας!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μόνο αν τα υλικά που απαρτίζουν το σύστημα (υγρά, τακάκια, δίσκος, τρόμπα, σωληνάκια κ.λ.π.) είναι για τον π@ύτσο !!!
![]()
Ή είναι εντούρο 250cc του 1997
Honda xr 250 tou 97 einai.An exei stravwsei h dagkana allazei h epidiorthwnetai kiolas?
Ygra exei motul, dagkana nissin ta alla den xerw.Metaxeirismenh thn pira kai den xerw ti foraei
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μόνο αν τα υλικά που απαρτίζουν το σύστημα (υγρά, τακάκια, δίσκος, τρόμπα, σωληνάκια κ.λ.π.) είναι για τον π@ύτσο !!!Εάν ανάμεσα στο "είναι" και στο "εντούρο" έβαζες την λέξη "γιαπωνέζικο", θα μιλούσαμε ακριβώς για το ίδιο πράγμα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ή είναι εντούρο 250cc του 1997![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mumra
Honda xr 250 tou 97 einai.An exei stravwsei h dagkana allazei h epidiorthwnetai kiolas?
Ygra exei motul, dagkana nissin ta alla den xerw.Metaxeirismenh thn pira kai den xerw ti foraei
Δε μπορώ να σε βοηθήσω όσον αφορά το τι φοράει αλλά από πρσωπικής άποψης (μου συνέβει) καλό θα ήταν να τα τσεκάρεις!
Υ.Γ. Δεν είμαι φαν των μεταχ. ανταλλακτικών!
Καλημερα .Μηπως σκεφτηκε κανεις τελικα τι σκατα μπορει να φταιει στο φρενο?Εχθες παντως απο μαλακια πατησα μονο μπροστινο φρενο.Κανονικα υθα επρεπε οχι μονο edo να ειχα κανει αλλα να πεταχτω κατω απο την μηχανη που λεει ο λογος.Το μονο που εγινε ηταν να φρεναρω μετα απο αρκετη αποσταση.Υπενθυμιζω οτι εξαερωση και υγρα ειχα αλλαξει την Πεμπτη.
Να υποθέσω οτι έχεις λύσει την μανέτα και η τρύπα στον άξονα της είναι κυκλική και οχι οβάλ ε? και ο άξονας είναι κυλινδρικός και κοντά στην ονομαστική διάμετρο του επείσης.
Οχι δεν το εκανα αυτο που λες.Τωρα θα αλλαξω μανετα και θα βαλω ρυθμιζομενη.Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μονο εκει το προβλημα.Θα κοιταξω και στην τρομπα το εμβολακι.