Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: esquad jeans

Οι ειδικοί στη μοτοσυκλέτα προτείνουν δέρμα με ενισχύσεις -για το δρόμο τουλάχιστον, στο χώμα ανάλογα με το τι κάνεις χρειάζεσαι ίσως και πιο πολύπλοκα πράγματα παρόλο που οι ταχύτητες είναι μικρές -οι τούμπες όμως είναι περισσότερες έστω και χαλαρές μετά από κάμποση εξάσκηση.
    Αυτοί κάτι παραπάνω ξέρουν.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν οδηγούν στη πόλη είναι ότι νομίζουν ότι είναι πιο ασφαλείς, τα στατιστικά λένε το αντίθετο, λόγω του ανθρώπινου παράγοντα κυρίως.

Ένα σκληρό (ακόμα και με ενισχύσεις) τζιν -όσο καλό και να είναι το armalith- εμένα δέ μου λέει τίποτα σε σχέση με ένα δερμάτινο παντελόνι για μηχανή. Και όσον αφορά τους τραυματισμούς, δέ φτάνει ένα παντελόνι, άμα κυκλοφορείς αρκετά στην Αθήνα κάποια στιγμή ή τους στέλνεις όλους στο διάολο και φεύγεις ή μπαίνεις στο κλαμπ των πρώην μοτοσυκλετιστών που μετά από κάποια χειρουργεία σιχάθηκαν την Αθήνα (ή τη μηχανή στην Αθήνα) ή επιλέγεις την άλλη λύση.
    Η άλλη λύση είναι να ντύνεσαι σαν αστακός για να κυκλοφορήσεις στη κίνηση -δεν είναι politically correct ξέρω και χέστηκα.

Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι ένα ενισχυμένο τζίν δεν είναι ένα δερμάτινο παντελόνι με συγκεκριμένο πάχος (πχ 1.3 χιλιοστά) δέρμα... Ακόμα και με μηδέν χιλιόμετρα να πέσω κάτω, ο βαθμός απορρόφησης της κρούσης είναι άλλο πράγμα. Και δεν έχω τίποτα προσωπικά με τη συγκεκριμένη φίρμα, απλά το τζιν είναι για άλλη χρήση (μη κοιτάς που συχνά φοράω τζιν κι εγώ όταν οδηγάω, εγώ όμως δεν οδηγάω συχνά στην Αθήνα -και ποτέ αν δεν είμαι αστακός).

Εγώ για τη πόλη θα προτιμούσα κάτι σαν κι αυτό (που είναι και φτηνότερο):
    http://www.kneedraggers.com/details/...t--610443.html

Και θα συνέχιζα να γράφω χαμηλά αυτούς που θα με σχολιάζανε στη κίνηση -τα ίδια λέγανε και για το κράνος μου παλιότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από esquad
    mia simantiki paratirisi : sto site tis ESQUAD i times elados einai 299 € kai 349 €
    san apoklistikos antiprosopos efarmozo tis exis times gia ellada : 275 € kai 325 €
    einai h kaliteres times pou boresa na diapragmateyto ( tsekare oles tis evropaikes times gia epiveveosi

στην σαλονικα σε ποιον δινεις?για να τα δουμε και εμεις εδω ......??
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Νέο μέλος
    THESSALONIKI : MOTO MABRIDIS
    LAGADAS

Νέο μέλος
    SIMFONO MAZI SOU KAI PALI GIA TO DERMA "AN EINAI KALIS POIOTITOS" : DILADI PANO APO 750 GRAMARIA TO TETRAGONIKO METRO ( EIMAI KAI BYRSODEPSIS KAI TA XERO APO PROTO XERI )

TO DILIMA MAS EINAI : KALITERA NA FORAO ENA JEAN ME PRODIAGRAFES I ENA ROUXO AKATALILO.

OI KROUSIS SIMBENOUN KATA 7% TON PERIPTOSEON ARA SIMANTIKA TA PROSTATEFTIKA ALA POTE. KAI TI TYPOU ?

I OUSIA EINAI MIA. POU ODIGAS ?
    POS ODIGAS ?
    PROTA APANTAS KAI META SOU EXIGO.
    BORO DIOTI OTI KAI NA PARIS EISAI KAPOU PELATIS MOU .... ARA SE PLIROFORO XORIS SIMFERON.

Νέο μέλος
    EPAGELMATIKO YSTEROGRAFO : 1,3 XILIOSTA POUPULO DEN PROSTATEVI.
    SIMASIA EXEI TO DERMA NA EXEI EPEXERGASTI ME "MOTORAD"
    TEXNOLOGIA. DISTIXOS KAI GIA KERDOSKOPIKOUS LOGOUS
    DEN TO GRAFI KANIS.

OLES I FIRMES THELOUN NA PLASAROUN TA FTINA MODELA ( OXI OTI TA AKRIVA EINAI APARAITITOS KALITERA)

TO PAN EINAI H PLIROFORISI APO SOSTO EPAGELMATIA.
    BORO NA SOY SIMBOULEPSO POLI SOSTO MAGASI POU THA SOU TA EXIGISI OLA GIA OLA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

SIMASIA EXEI TO DERMA NA EXEI EPEXERGASTI ME "MOTORAD"
    TEXNOLOGIA. DISTIXOS KAI GIA KERDOSKOPIKOUS LOGOUS
    DEN TO GRAFI KANIS.
    Τετοιου ειδους πληροφορηση ζηταμε στα φορουμ, γι'αυτο και συμμετεχουμε αλλωστε.
    Ειναι ευχης εργον που διαβασα οτι υπαρχει κατι τετοιο στην κατεργασια δερματων, και θα ηθελα να γραφτει δημοσια κατι παραπανω, χωρις να χρειαζεται να απευθυνθω προσωπικα σε καποιον που μου υποδεικνυουν, για να με ενημερωσει εστω και "αφιλοκερδως".

Και απο κει και περα θα διαμορφωσω εγω σαν σκεπτομενος καταναλωτης τους νομους της αγορας.
    Γι'αυτο θα ηθελα να γραψετε πιο πολλα σχετικα με αυτο το θεμα.
    Και μετα θα κρινω εγω πως θα το δεχτω σαν πληροφορια.

Οπως λοιπον μας ενημερωνετε, με στοιχεια που εξεταζω, σχετικα με την αποτελεσματικοτητα των προιοντων σας,και αφηνετε στην κριση μας το αν θα τα προτιμησουμε για την ασφαλεια μας, ενημερωστε μας και για το αλλο κομματι της αγορας, αυτο της δερματινης ενδυσης, για να ξερουμε σαν καταναλωτες πως να κινηθουμε.

Πιστευω οτι ειναι αμφιδρομη αυτη η σχεση εμπιστοσυνης που προσπαθειτε να χτισετε με "μεμονωμενα" ατομα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    KALOSORISES.

AS ARXISOUME APO TO BASIKO NOMO : PROSTATEYTIKO LEGETE ENA YFASMA POU ANTEXEI PANO APO 2,5" STI TRIVI.
    EINAI KOROIDIA, MILAME GIA YFASMA(H DERMA) XORIS RAFES KAI DEN MILAME GIA EGAVMATA...... ARA OLA EPITREPONTAI STO EMPORIO

EN GENI OMOS : TO NYLON (CORDURA PX) PROSTATEYEI APO TO NERO KAI TO SYRSIMO SE
    VREGMENI ASFALTO.

TO DERMA ( 750 GR/TETRAGONIKO ME EPEXERGASIA MOTORAD ) EINAI TELIO
    KAI GIA YPSILES TAXITITES, KAI ANTEXEI TO NERO ME KATALILA PROIONTA.

TO IDIKO JEAN EINAI GIA OOOOOLA TA YPOLOIPA. DILADI OTAN DEN FORATE
    NYLON, OTAN DEN FORATE DERMA, OTAN PATE XIPOLITOI ST................. EINAI
    PROSTASIA KATHIMERINI.

POS NA DIALEXETE : ZITONTAS TEXNIKA XARAKTIRISTIKA KAI TA TEST( YPARXOYN OLA STOUS
    KATALOGOUS TON OIKON )

LIGO PRIN KAPOIOS MAS EDOSE ENA LINK PANO SE DERMATINO PANTELONI. TO LINK ANEFERNE : 1,3" PAXOS DERMA """"APO BRASILIA !!!!!!"""
    TO XIROTERO EINAI OTI BORI NA EINAI KALO, ALA O ELLINAS ANTIPROSOPOS NOMIZEI OTI AYTO S'ENDIAFEREI. SE ESENA NA TOY ZITAS ALLA.

MIN KSEXNATE POTE OTI ESEIS FTIAXNETE TIN AGORA !!!!
    OTAN DEN SAS PITHOUN, MIN AGORAZETE !!!!
    MIN KITATE TIN FIRMA, DES TA APOTELESMATA !!!!

EGO FORAO DAINESE !!! EGO FORAO ESQUAD !!! EGO FORAO ALPINSTAR !!!
    OLA KOUROUFEXALA !

EMENA ME ESOSE TO ".........." AYTO PREPEI NA AKOLOUTHOUME , ME MATIA ANOIXTA KAI NA
    ZITAME PRODIAGRAFES , TEST ..............

Απάντηση zireous

ΣΎΜΦΩΝΟ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΙ Π’ΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΈΡΜΑ "ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΟΣ" : ΔΗΛΑΔΉ Π’AΝΩ ΑΠΌ 750 ΓΡΑΜΜ’ΡΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΌ METRO ( ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΒΥΡΣΟΔΈΨΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΈΡΩ ΑΠΌ ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ )

ΤΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ : ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡ’AΩ ΈΝΑ JEAN ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ Η ΈΝΑ ΡΟΎΧΟ A
    ΑΚΑΤ’AΛΛΗΛΟ.

ΟΙ ΚΡΟΎΣΗΣ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΤ’A 7% ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΩΝ ’AΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚ’A ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚ’A ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΤΎΠΟΥ ?

Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΠΟΥ ΟΔΗΓ'AΣ ?
    ΠΩΣ ΟΔΗΓ’AΣ ?
    ΠΡΏΤΑ ΑΠΑΝΤ’AΣ ΚΑΙ ΜΕΤ’A ΣΟΥ ΕΞΗΓΏ.
    ΜΠΟΡΏ ΔΙΌΤΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ PARIS ΕΊΣΑΙ Κ’AΠΟΥ ΠΕΛ’AΤΗΣ ΜΟΥ ... 'AΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝ.

Δεν έπιασες το νόημα αυτών που έλεγα, οποιοσδήποτε οδηγάει για 5 χρόνια και πάνω μηχανή σε μεγάλη πόλη θα εκτιμήσει πιο πολύ τη απορρόφηση κρούσης παρά το να συρθεί για 2.5 δεύτερα και πάνω (δέ λέω ότι είναι κακό). Στο λέω εγώ που όλοι μου οι συγγενείς στην ηλικία μου (οδηγάνε αμάξι τώρα) και αρκετοί φίλοι έχουν και μια τούμπα που αφορά λάθος χειρισμό αυτοκινιτιστή με συνέπεια πιο συχνά κάποιο γόνατο να θέλει γιατρό.

Το παντελόνι είναι απλά μέρος του εξοπλισμού, και ακόμα και παπί να οδηγάς πχ στην Αθήνα, θές φουλ εξοπλισμό που να αντέχει πρώτα κρούσεις με τουλάχιστον 60 χλμ/ώρα και μετά τριβές για αρκετά μέτρα (έχω ακόμα καψίματα από παλιές τούμπες και ξέρω το feeling).

To τί οδηγάω είναι στο προφίλ μου, αλλά είναι άσχετο, το βασικό είναι ότι ελλείψη παιδείας στην Ελλάδα αυτά που λέω ακούγονται από γραφικά ώς εξωγήινα -και μή νομίζεις ότι άρχισα να τα λέω χθες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ : 1,3 ΧΙΛΙΟΣΤ’O ΠΟΎΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ.
    ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΤΟ ΔΈΡΜΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ ΜΕ "Motorad"
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΎΣ ΛΌΓΟΥΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΉ ΚΑΝΕΙΣ.

ΌΛΕΣ Η ΦΊΡΜΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣ’AΡΟΥΝ ΤΑ ΦΤΗΝ’A ΜΟΝΤΈΛΑ ( ΌΧΙ ΌΤΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒ’A ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ)

ΤΟ ΠAN ΕΊΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΑΠΌ ΣΩΣΤΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ.
    ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΈΨΩ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΌ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΉΓΗΣΗ ΌΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ

Διαφωνώ, προτιμώ 1.3 mm έστω και βραζιλιάνικο παρά τζιν για τη πόλη -και παραέξω. Φυσικά αν ασχοληθείς και ψάξεις τη διεθνή αγορά, θα βρείς καλύτερες τιμές σε καλύτερο εξοπλισμό. Και βρίσκεσαι στο internet, που δεν μένουν και πολλά κρυφά από το google.

Η τεχνολογία που αναφέρεις είναι πατέντα της BMW Μotorrad (δε λέω ότι είναι κακό αυτό, αλλά oi πατέντες προστατεύονται, και πολλές εταιρίες έχουν άλλες για άλλες χρήσεις).

Για τις φίρμες έχεις δίκιο, υπάρχουν και κάτι χείριστες με έδρα Πολωνία πχ που πουλάνε για δερμάτινα κάτι χείριστες κρούστες δέρματος κολλημένες σε άλλα φτηνότερα υλικά -ας πούμε ότι κάτι σκαμπάζω σχετικά με το θέμα, αλλά προτιμώ επίσημη ενημέρωση κι εγώ, αν έχεις κάτι υπόψιν σου ίσως να ωφελούσε αυτούς που θα διαβάσουν...

ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΕΣ.

Καλως σας βρήκαμε... Ωπ αλλού πήγαινε, γράψε λάθος.

ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΝΟΜΟ : ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΌ ΛΈΓΕΤΑΙ ΈΝΑ ΎΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΈΧΕΙ Π’ΑΝΩ ΑΠΌ 2,5" ΣΤΗ ΤΡΙΒΉ.
    ΕΊΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΊΑ, ΜΙΛ’ΑΜΕ ΓΙΑ ΎΦΑΣΜΑ(Η ΔΈΡΜΑ) ΧΩΡΊΣ ΡΑΦΈΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛ’ΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΎΜΑΤΑ...... ’ΑΡΑ ΌΛΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΌΡΙΟ

Είναι βασικό, αλλά στο ξαναλέω, άμα φας μια τούμπα φρεναριστός από 60 (πες με 30+) μέσα στη πόλη, το πιθανότερο είναι να ευγνομωνείς το δερμάτινο που δεν έσπασες κάνα γόνατο παρά το τζιν που σε έσωσε από το έγκαυμα αλλά όχι από κάνα διάστρεμμα. Πιο κοινός τραυματισμός είναι και ο αστράγαλος παρόλο που με λιγότερα από 200 ευρώ βρίσκεις άψογες μπότες.

ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΌΜΩΣ : ΤΟ NYLON (CORDURA ΠΧ) ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΤΟ ΣΎΡΣΙΜΟ ΣΕ
    ΒΡΕΓΜΈΝΗ ’ΣΦΑΛΤΟ.

Δεν είμαι φίλος του cordura.

ΤΟ ΔΈΡΜΑ ( 750 GR/ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΌ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ "Motorad" ) ΕΊΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΈΣ ΤΑΧΎΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΈΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΌ ΜΕ ΚΑΤ’ΛΛΗΛΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ.

Όπως και τα περισσότερα καλά δερμάτινα, που έχουν κατάλληλη επεξεργασία, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό όμως.

ΤΟ ΕΙΔΙΚΌ JEAN ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ OOOOOΛA ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ. ΔΗΛΑΔΉ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡ’ΑΤΕ
    NYLON, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡ’AΤΕ ΔΈΡΜΑ, ΌΤΑΝ Π’ΑΤΕ ΞΥΠΌΛΗΤΟΙ ΣΤ................. ΕΊΝΑΙ
    ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ.

Tζιν μόνο άμα ζείτε στην επαρχία, και κινείστε σε ψιλοέρημους δρόμους, γνώμη μου...

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ : ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚ’Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚ’Α ΚΑΙ ΤΑ TEST( ΥΠ’ΑΡΧΟΥΝ ΌΛΑ ΣΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΛΌΓΟΥΣ ΤΟΝ ΟΊΚΟΝ )

Σωστά, αλλά τα καλύτερα τεστ είναι αυτά που γίνονται από ανεξάρτητους φορείς για να αποφεύγονται παρακμιακά φαινόμενα παραπλανητικής διαφήμισης που σε κάποιες χώρες διώκονται ποινικά. Ίσως εσύ σαν πιο ειδικός έχεις κάνα λινκ με τεστ για μας.

ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ Κ’ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΈΔΩΣΕ ΈΝΑ LINK Π’ΝΩ ΣΕ ΔΕΡΜ’ΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ. ΤΟ LINK ΑΝΈΦΕΡΝΕ : 1,3" Π’ΑΧΟΣ ΔΈΡΜΑ """"ΑΠΌ BΡAΖIΛIA !!!!!!"""
    ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤ’ΑΣ ΑΛΛΑ.

Ο ίδιος κάποιος έδωσε πιο πριν ένα λινκ με τουλάχιστον 3 reviews από άλλες εταιρίες με τζιν για μηχανές εκτός των άλλων -τα άλλα είναι πολλά. Για το βραζιλιάνικο σου έχω απαντήσει παραπάνω. Το χειρότερο είναι ότι και εσύ έπεσες στη λούμπα και λες ότι μπορεί να είναι καλό αλλά το έθαψες γρήγορα. Τον Έλληνα αντιπρόσωπο κάποια στιγμή που ο Έλληνας πελάτης ανοίγει τα γκαβά του και ψάχνει πριν αγοράσει ξέρεις που τον γράφει ο πελάτης... Το ότι κάνεις διάλογο πάντως σε τιμά, και μπράβο σου...

ΜΗΝ ΞΕΧΝ’ΑΤΕ ΠΟΤΕ ΌΤΙ ΕΣΕΊΣ ΦΤΙ’ΑΧΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡ’Α !!!!
    ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΊΘΟΥΝ, ΜΗΝ ΑΓΟΡ’ΑΖΕΤΕ !!!!
    ΜΗΝ ΚΟΙΤ’ΑΤΕ ΤΗΝ ΦΊΡΜΑ, ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ !!!!

ΕΓΏ ΦΟΡ’ΑΩ DAINESE !!! ΕΓΏ ΦΟΡΑ’Ω ESQUAD !!! ΕΓΏ ΦΟΡ’ΑΩ "ALPINSTAR" !!!
    ΌΛΑ KOUROUFEXALA !

Έχεις δίκιο, εγώ προτιμώ μεν επώνυμη προστασία, αρκεί να με έχει πείσει πρώτα με "κλινικές" έρευνες.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΈΣΩΣΕ ΤΟ ".........." ΑΥΤΌ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ , ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤ’Α ΚΑΙ ΝΑ
    ΖΗΤ’ΑΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ , TEST ..............

Το 'εμένα με έσωσε' είναι τελείως υποκειμενικό (για παράδειγμα μπορεί εσύ να είσουν απλά τυχερός), τεστ και προδιαγραφές από εξειδικευμένους και ανεξάρτητους φορείς ναι.
    Τέλος για να μπορούν όλοι να σε διαβάσουν προσπάθησε να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες στα greeklish τουλάχιστον γιατί το πρόγραμμα που τα μετατρέπει σε ελληνικά βγάζει λάθη και έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να διορθώνω κείμενα επί 10 λεπτά...

esquad, επειδή όλα τα παραπάνω τα είπα σε πλαίσιο απλής συζήτησης και χωρίς καμμία όρεξη για διαμάχες, και επειδή οι εισαγωγείς-έμποροι που ασχολούνται με το ίντερνετ, και είναι συζητήσιμοι σπανίζουν στην Ελλάδα, θα ήθελα και τη γνώμη σου σε ένα άλλο θέμα:

http://www.moto.gr/forums/showthread...616#post669616

ξανά

Ta kala nea : bgainei to kalokairino ESQUAD sta 225 € (pio psilo - pio elafri - pio ftino - IDIA ASFALIA ) [/B][/QUOTE]

Καλημέρα,

ήτθε το καλοκαιρινό;

The price of safety

Geia xara
    phga sthn ek8esh motosykletas thn kyriakh thn teleutaia mera ths kai petyxa ekei pou htan kai to riding school tou 0-300 mia etairia thn dragginjeans pou exei rouxa jean me ependysh kevlar se shmeia tribhs kai stis rafes epanw gia megalyterh asfaleia ka8os epishs eixan kai prostateutika pou koumpwnane panw tous apo thn knox kai apo'ti mou eipan kai ta paidia ekei gia ka8hmerinh xrhsh einai polu bolika kai prosferoun asfalia akoma kai xwris ta prastateutika opws mou eipan kai ta paidia apo to riding school mou edeiksan kai ena binteaki pou etrexe enas typos me ena dragster kai eserne apo pisw tou ton allo kai den epa8e tipota an antekse thn epitaxynsh tou dragster sigoura 8a anteksei kai to pesimo apo thn mhxanh

an 8elete kai to site ths draggin mou to edwsan ta paidia se autokolhto
    www.dragginjeans.gr

--------------------------------------------------------------------------------------
    alios amigos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    καταλαβαινετε φανταζομαι οι περισσοτεροι οτι οσοι εργαζονται σε γραφειο δεν μπορουν συνηθως να φορανε δερμα κατω.στις περισοοτερες εργασιες ενα τζινακι φοριεται ...

λοιπον οποια φιρμα διαλεξουμε για τζιν ειναι κανεις για group buy?

μονο ετσι περα απο την θεωρια θα κανουμε κατι σωστο πιστευω οσο αφορα ενημερωση και ασφαλεια μεσω forum.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Τέλος για να μπορούν όλοι να σε διαβάσουν προσπάθησε να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες στα greeklish τουλάχιστον γιατί το πρόγραμμα που τα μετατρέπει σε ελληνικά βγάζει λάθη και έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να διορθώνω κείμενα επί 10 λεπτά...

Ρε μεγάλε είσαι πολύ κουραστικός…
    Δεν σε έβαλε κανένας πάρεις το συγκεκριμένο jean με το ζόρι .!
    Μια πρόταση σου κάνανε & εσύ μας τα έχεις πρήξει με το πώς το λες . . . ?
    Ναι . . . (ο βαθμός απορρόφησης της κρούσης) έλεος!

Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Αγαπητοί μοτοφίλοι 2 παντελόνια τζίν ESQUAD NEW ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ σε μισή τιμή .Ενα γυναικείο ενα αντρικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Αγαπητοί μοτοφίλοι 2 παντελόνια τζίν ESQUAD NEW ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ σε μισή τιμή .Ενα γυναικείο ενα αντρικό.
    γράφεις νούμερα και ποσό και σου απαντάμε

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Jean Παντελόνι...
    από gerodim στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας