Οι ειδικοί στη μοτοσυκλέτα προτείνουν δέρμα με ενισχύσεις -για το δρόμο τουλάχιστον, στο χώμα ανάλογα με το τι κάνεις χρειάζεσαι ίσως και πιο πολύπλοκα πράγματα παρόλο που οι ταχύτητες είναι μικρές -οι τούμπες όμως είναι περισσότερες έστω και χαλαρές μετά από κάμποση εξάσκηση.
Αυτοί κάτι παραπάνω ξέρουν.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν οδηγούν στη πόλη είναι ότι νομίζουν ότι είναι πιο ασφαλείς, τα στατιστικά λένε το αντίθετο, λόγω του ανθρώπινου παράγοντα κυρίως.
Ένα σκληρό (ακόμα και με ενισχύσεις) τζιν -όσο καλό και να είναι το armalith- εμένα δέ μου λέει τίποτα σε σχέση με ένα δερμάτινο παντελόνι για μηχανή. Και όσον αφορά τους τραυματισμούς, δέ φτάνει ένα παντελόνι, άμα κυκλοφορείς αρκετά στην Αθήνα κάποια στιγμή ή τους στέλνεις όλους στο διάολο και φεύγεις ή μπαίνεις στο κλαμπ των πρώην μοτοσυκλετιστών που μετά από κάποια χειρουργεία σιχάθηκαν την Αθήνα (ή τη μηχανή στην Αθήνα) ή επιλέγεις την άλλη λύση.
Η άλλη λύση είναι να ντύνεσαι σαν αστακός για να κυκλοφορήσεις στη κίνηση -δεν είναι politically correct ξέρω και χέστηκα.
Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι ένα ενισχυμένο τζίν δεν είναι ένα δερμάτινο παντελόνι με συγκεκριμένο πάχος (πχ 1.3 χιλιοστά) δέρμα... Ακόμα και με μηδέν χιλιόμετρα να πέσω κάτω, ο βαθμός απορρόφησης της κρούσης είναι άλλο πράγμα. Και δεν έχω τίποτα προσωπικά με τη συγκεκριμένη φίρμα, απλά το τζιν είναι για άλλη χρήση (μη κοιτάς που συχνά φοράω τζιν κι εγώ όταν οδηγάω, εγώ όμως δεν οδηγάω συχνά στην Αθήνα -και ποτέ αν δεν είμαι αστακός).
Εγώ για τη πόλη θα προτιμούσα κάτι σαν κι αυτό (που είναι και φτηνότερο):
http://www.kneedraggers.com/details/...t--610443.html
Και θα συνέχιζα να γράφω χαμηλά αυτούς που θα με σχολιάζανε στη κίνηση -τα ίδια λέγανε και για το κράνος μου παλιότερα...