Αν και δεν μαρεσει να υπάρχουν εντάσεις οφίλος ΤROOPER τα είπε όλα με μία φραση:
Respect!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι μορφομενος δεν εισαι....
αν ησουνα δε θα συμπεριφεροσουνα με αυτον το τροπο
![]()
Αν και δεν μαρεσει να υπάρχουν εντάσεις οφίλος ΤROOPER τα είπε όλα με μία φραση:
Respect!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι μορφομενος δεν εισαι....
αν ησουνα δε θα συμπεριφεροσουνα με αυτον το τροπο
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τρελαμένε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Υ.Γ #2 Makis206 πολύ καλό ρε φίλε το τσίπουρο που μου έστειλες! Μιλάμε "ζωγραφίζω" απόψε!
τσικουδιά είναι![]()
Κι έχε το νου σου μ'αυτό το πράγμα γιατί ο Τίφος σήκωνε τις γειτονιές στο πόδι τα χαράματα !
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γειά σας!![]()
Είμαι ένας από τους παρακάτω (γιατί παραπάνω δεν είχα γράψει ώς τώρα) καραγκιόζης και θα ήθελα να επισημάνω μερικά πραγματάκια!
Αγαπητέ κύριε (μη χέσω) xxxristos, που χρόνο δεν έχετε να τελειώσετε εκείνο το μαμίδι το πόστ για τη μετατροπή-βελτίωση-κ@υλα ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε το, εγώ που είμαι αργόσχολος και δέν είχα τί άλλο να κάνω στις 03:00 τα ξημερώματα, έκατσα και διάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εν λόγω πόστ, το οποίο βρήκα αξιοθάυμαστο σαν εγχείρημα ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, και παρατήρησα τα εξής ορθογραφικά λάθη! Μάλιστα μερικά είναι επαναλαμβανόμενα ΑΡΑ δεν γίναν από κεκτημένη ταχύτητα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
και
κανείς?
Υ.Γ #1 Πιθανών και σε γειτονικό φόρουμ που έχετε γράψει να υπάρχουν κι άλλα όμως δεν άντεχα να διαβάσω άλλη μηχανολογία! Είμαι άσχετος και δεν σκοπεύω να μορφωθώ σε μιά νύχτα μέσα!
Υ.Γ #2 Makis206 πολύ καλό ρε φίλε το τσίπουρο που μου έστειλες! Μιλάμε "ζωγραφίζω" απόψε!
Υ.Γ #3 xxxrist-άκο, βάλε και κανένα κράνος! Τα @@δια τα έχουμε για άλλους λόγους και πρέπει να τα χρησιμοποιούμε αναλόγως!
Υ.Γ #4 και τελευταίο Opinions are like assholes! Everybody has one! Το ίδιο κι εγώ!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!
:rotflmao: :rotflmao::a5:
![]()
μονο τον εαυτο του προσεβαλλε και κακως ασχολειστε τοσο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τσικουδιά είναι![]()
Κι έχε το νου σου μ'αυτό το πράγμα γιατί ο Τίφος σήκωνε τις γειτονιές στο πόδι τα χαράματα !
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάσου!Εγώ τσίπουρο διάβαζα!
![]()
![]()
Και βρήκα μόνο αυτά τα ορθογραφικά, σκέψου πόσα ακόμα θα υπάρχουν!
(Για να μη σπαμμάρουμε κι άλλο)![]()
![]()
![]()
Άν και το πόστ αυτό από αλλού ξεκίνησε!![]()
![]()
re paidia entaksei den ekana to post na ksekinisoume diamaxi...entaksei den me pirakse katholou.pantos to post bgike ektos thematos stin kirioleksia....
Επειδή και εγώ είμαι καινούργιος στο forum. Μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση πως έχω δει πολλές φορές να τρέχουν άτομα να προσβάλουν κάποιους άλλους χριστές οι οποίοι για τον χ, ψ λόγο κάνουν κάποια ορθογραφικά λάθη. Θα μπορούσαν πιστεύω να το κάνουν με ένα πολλή πιο ήπιο και φιλικό τρόπο ώστε και ο άλλος να μη παρεξηγείτε. Όχι όμως να βγάζουν τη μαγκούρα και να τους κυνηγάνε και εμένα μου έγινε παρατηρήσει και δεν έδωσα σημασία.
Ορίστε λιπών η λύση που ψάχνατε και που το χρησιμοποιώ και εγώ http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp από greeklish σε ελληνικά.
Συγνώμη δηλαδή τι παραπάνω έπρεπε να πεις από αυτό για να θεωρηθεί προσβλητικό??Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Δεν τον δούλεψα τον μικρό μη γινόμαστε υπερβολικοί, έτσι? (τουλάχιστον όχι ΤΟΣΟ πολύ ώστε να θεωρηθεί προσβλητικό το σχόλιό μου, πόσο μάλλον κοινωνικά ρατσιστικό...)
Ξέρω μόνο την μορφή δυσλεξίας που προανέφερα, από άτομο που μπορεί να ήταν και καθηγήτριά σου... Όποιες άλλες μορφές υπάρχουν δε τις γνωρίζω, ένας ταπεινός μηχανολόγος είμαι ο καημένος...
ΥΓ: Όπως βλέπεις απάντησα σε σένα με τρόπο ανάλογο των δικών σου γραφώμενων, οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες παραπάνω (όχι όλοι, αυτοί που είναι το ξέρουν γιατί έχουν αυτογνωσία και θα απαντήσουν σε λίγο) ας μιλήσουν με τον κώλο μου, και αυτός πολύς τους είναι.....
άσε που του signature σου λέει πολλά…Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Άντε να ανοίξουν τα σχολεία να πάς να μάθεις λίγο ελληνικά γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία σου...
![]()
![]()
![]()
If you know you are going down, make it look good!
Daelim roadwin 125cc
για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα....
τον χριστο οπως και τον εντυ δεν τους ξερω.
δεν θα με απασχολουσε το θεμα αν ο οποιοσδηποτε προσπαθουσε στο να βελτιωσει τον οποινδηποτε με τροπο κοσμιο και με φιλικη διαθεση.αλλα το να τα χωσεις σε 1 νεο χρηστη ο οποιος τυχαινει να ειναι μικροτερος σου,με τροπο προσβλητικο και πολυ περισσοτερο οταν αυτος ο ανθρωπος εκτος του οτι δινει την εντυπωση οτι αντιλαμβανεται 5 πραγματα εχει δηλωσει ενα προβλημα που εχει, το θεωρω οχι απλα ακομψο αλλα ...αντε να μπω σε χαρακτηρισμους (ξανα).
συν τοις αλλοις ο χριστος δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει...εγω εψαξα και βρηκα και αλλα ποστακια που προσβαλει ανθρωπους του φορουμ που εν πασει περιπτωση χαιρουν εκτιμισεως κατα γενικη ομολογια(και απο μενα).
και σε τελικη αναλυση επειδη το δικο μου επαγγελμα εχει να κανει και με ανθρωπους που εχουν διαφορα προβληματα (υγειας,αναπηριας κλπ) ισως να ειμαι και λιγο περισσοτερο ευαισθητοποιημενος.
κλεινοντας θα ηθελα να πω πως εδω μεσα βρηκα ενα χωρο που προωθηται η ιδεα του σωστου μοτοσυκλετισμου απο ατομα που εχει βγαλει ο κωλος τους καλους πανω σε μια σελα.ερχομενοι λοιπον στην παρεα αυτη του μοτο νεαρα ατομα (που σε πολλες περιπτωσεις δεν εχουνε ακομα μηχανη) ειναι τουλαχιστον λαθος (γνωμη μου) , να τα διωχνουμε με συμπεριφορες τυπου χριστου.
χριστο...
αν δε θεωρεις τη συμπεριφορα σου σε αυτο το θρεντακι λαθος τοτε εχεις προβλημα αντιληψης (να το κοιταξεις).
αν δε σε πειθω εγω ισως να σε πειθουν ολοι οι υπολοιποι που μπηκανε μετα απο μενα.
αν τελικα πεισθεις καλο θα ηταν να παραδεχτεις το λαθος σου (λαθη ολοι κανουμε) και να ζητησεις μια συγγνωμη.
τελος να σε ενημερωσω οτι μετα απο πολυ διαβασμα στα 12 πρωτα γραμματα του ελληνικου αλφαβητου (οπως με προετρεψες να κανω) εφτασα αισιως στο 12ο....ειναι το Μ.θα ηθελα λοιπον να σε ρωτησω το εξης:η λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ σου λεει κατι??????
πεισε μας για το αντιθετο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα....
τον χριστο οπως και τον εντυ δεν τους ξερω.
δεν θα με απασχολουσε το θεμα αν ο οποιοσδηποτε προσπαθουσε στο να βελτιωσει τον οποινδηποτε με τροπο κοσμιο και με φιλικη διαθεση.αλλα το να τα χωσεις σε 1 νεο χρηστη ο οποιος τυχαινει να ειναι μικροτερος σου,με τροπο προσβλητικο και πολυ περισσοτερο οταν αυτος ο ανθρωπος εκτος του οτι δινει την εντυπωση οτι αντιλαμβανεται 5 πραγματα εχει δηλωσει ενα προβλημα που εχει, το θεωρω οχι απλα ακομψο αλλα ...αντε να μπω σε χαρακτηρισμους (ξανα).
συν τοις αλλοις ο χριστος δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει...εγω εψαξα και βρηκα και αλλα ποστακια που προσβαλει ανθρωπους του φορουμ που εν πασει περιπτωση χαιρουν εκτιμισεως κατα γενικη ομολογια(και απο μενα).
και σε τελικη αναλυση επειδη το δικο μου επαγγελμα εχει να κανει και με ανθρωπους που εχουν διαφορα προβληματα (υγειας,αναπηριας κλπ) ισως να ειμαι και λιγο περισσοτερο ευαισθητοποιημενος.
κλεινοντας θα ηθελα να πω πως εδω μεσα βρηκα ενα χωρο που προωθηται η ιδεα του σωστου μοτοσυκλετισμου απο ατομα που εχει βγαλει ο κωλος τους καλους πανω σε μια σελα.ερχομενοι λοιπον στην παρεα αυτη του μοτο νεαρα ατομα (που σε πολλες περιπτωσεις δεν εχουνε ακομα μηχανη) ειναι τουλαχιστον λαθος (γνωμη μου) , να τα διωχνουμε με συμπεριφορες τυπου χριστου.
χριστο...
αν δε θεωρεις τη συμπεριφορα σου σε αυτο το θρεντακι λαθος τοτε εχεις προβλημα αντιληψης (να το κοιταξεις).
αν δε σε πειθω εγω ισως να σε πειθουν ολοι οι υπολοιποι που μπηκανε μετα απο μενα.
αν τελικα πεισθεις καλο θα ηταν να παραδεχτεις το λαθος σου (λαθη ολοι κανουμε) και να ζητησεις μια συγγνωμη.
τελος να σε ενημερωσω οτι μετα απο πολυ διαβασμα στα 12 πρωτα γραμματα του ελληνικου αλφαβητου (οπως με προετρεψες να κανω) εφτασα αισιως στο 12ο....ειναι το Μ.θα ηθελα λοιπον να σε ρωτησω το εξης:η λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ σου λεει κατι??????
πεισε μας για το αντιθετο.
![]()
![]()
![]()
![]()
ego ekana to post auto gia na po to problima moukai telika girise se diamaxi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
telika ti na kano ama ksanaginei auto me tarifa na tou g@@@@@@@ tpt???
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
ego ekana to post auto gia na po to problima moukai telika girise se diamaxi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
telika ti na kano ama ksanaginei auto me tarifa na tou g@@@@@@@ tpt???
Cool bro!
Άκου, η αδερφή μου κυκλοφορεί συνεχώς με ταξί! Ίδια διαδρομή κάθε μέρα!
Πληρώνει 6-7 ευρώ. Προχτές την έφερε μια ταξιτζού και της ζήτησε (αφού είχε φορτώσει άλλους 2 επιβάτες και έκαναν και ένα σχετικό "κύκλο") 10 ευρώ!
Ε, της είπε ότι πάντα πληρώνει 6, το πολύ 7 ευρώ και την ρώτησε άν τα θέλει ή να φωνάξει την αστυνομία!
Απλά τα πράγματα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Cool bro!
Άκου, η αδερφή μου κυκλοφορεί συνεχώς με ταξί! Ίδια διαδρομή κάθε μέρα!
Πληρώνει 6-7 ευρώ. Προχτές την έφερε μια ταξιτζού και της ζήτησε (αφού είχε φορτώσει άλλους 2 επιβάτες και έκαναν και ένα σχετικό "κύκλο") 10 ευρώ!
Ε, της είπε ότι πάντα πληρώνει 6, το πολύ 7 ευρώ και την ρώτησε άν τα θέλει ή να φωνάξει την αστυνομία!
Απλά τα πράγματα!
![]()
euxaristo poli kai go to idio tha kano tin epomeni fora
loipon akouste simera ti epatha...douleua kai sxolao 2 to bradi pao na paro taksi apo tin glifada kai me to pou pao stin plateia me rotane pou pao tous kano p.faliro mou kanei o enas perimene perimena kai go erxetai enas allos me rotaei pou pao kai tou leo kai autonou p.faliro mou kanei ela mazi mou pao kai go kai blepo mesa sto taksi tou mia kopela na perimenei.leo entaksei tora tha figei alla mou pou oute kan mprosta ebale to taksi perimene na tin kanei 3tin koursa blepeis kai dipli tarifa tha ebgaze ta fraga...eixan perasei 20 lepta kai akoma na figo apo tin glifada.erxete o allos o taksitzis pou rotise stin arxi pou pao kai tou kanei na me parei kai ksekinsan na brizontai oi 2 tarifes...sto telos irthe mia kopela kai efige to taksi..
mipos kserei kaneis til i kati pou tha mporousa na ton katagkilo epidi ekane auto to pragma??+oti mou pire kai 8 euro.exo parei ton ari8mo pinakidas tou elpizo to kratos to kalo na tou kanei kati....
Κλασική συνταγή, το κάνουν και σε λιμάνια / αεροδρόμια / τρένα / λεωφορεία...
Α) Δεν μπαίνεις ποτέ αν έχει ήδη άλλο άτομο μέσα
Β) Αν μπεις ενώ είναι ελεύθερος και δεν ξεκινήσει (περιμένει να "διπλώσει" ή "τριπλώσει" την κούρσα) του λες ή φεύγουμε ή τροχαία. Βέβαια μπορείς να ξεκινήσεις κάπως πιο ήρεμα π.χ. ότι βιάζεσαι.
Υ.Γ. Τουλάχιστον έλεγε καμία απ' τις δύο κοπέλες τίποτα;![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.2 Γιατί δεν πήρες το tram που είναι 24ωρο; Ναι, θα κάνεις λίγο παραπάνω ώρα αλλά θα πληρώσεις πολύ λιγότερο... Μουσικούλα, περιοδικό, εφημερίδα, και έφτασες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΜΙΧΑΝΙ!!!!!!!!!!!!
λοιπον σημερα γυρο στις 3 που γυρνουσα απο την δουλεια πηρα ταξι για να ερθω στο Π.Φαληρο ΚΑΙ πληρωσα 10 euro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Μηπως ειχε περαξει το ταξιμετρο???????ΓΤ ολες τις αλλες φορες που γυρνουσα πληρωνα ΜΟΝΟ 6.50-7 euro.μηπως εκανα και γω μαλακια που του τα εδωσα???????
υπομονη φιλε μου.ισως μια μερα πεσεις πανω στο taxi-girl.ξερεις εκεινη την ηθοποιο (δεν τα παω καλα με τα ονοματα) που οδηγει ταξι, σου κανει ερωτησεις και χαριζει λεφτα![]()
![]()
Υ.Γ αν εχω κανει ορθογραφικο λαθος ζητω ταπεινα συγνωμη απο τον χριστο.![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
υπομονη φιλε μου.ισως μια μερα πεσεις πανω στο taxi-girl.ξερεις εκεινη την ηθοποιο (δεν τα παω καλα με τα ονοματα) που οδηγει ταξι, σου κανει ερωτησεις και χαριζει λεφτα![]()
![]()
Υ.Γ αν εχω κανει ορθογραφικο λαθος ζητω ταπεινα συγνωμη απο τον χριστο.![]()
Βικυ Σταυροπούλου αλλά μη χαίρεσαι!!!
Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι παίχτες είναι "δικοί" τους!
Μέχρι και ο Θέμος τους έδειξε σε 2-3 διαφορετικά παιχνίδια...
![]()