Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Aυτά είναι μύθοι που γράφουν τα περιοδικά.

Χέρια βγάζουν τα μηχανάκια που κλωτσάνε, το 500 είναι τόσο γραμμικό που δε ξέρεις τι ταχύτητα έχεις στο κιβώτιο (ούτε με πόσα πας στην πρώτη φλαταδούρα που θα συναντήσεις μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι ο κολλητός με το CR 250 πάει δίπλα σου αμπραγιαριστός κι εσύ με μισό γκάζι )
    dirtbird Μηπως χρειαζεσε καμμια πιστονι - ελατηρια και δεν το εχεις παρει χαμπαρι ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Δημήτρη είναι γεγονός ότι η «άποψη» είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Μια λάθος-απρόσεκτη επιλογή στην μοτοσυκλέτα μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλο κόστος συντήρησης άσχετα εάν είναι δίχρονη ή τετράχρονη

Σε γενικές γραμμές προσπάθησε να μην επιλέξεις πολύ «δουλεμένη» μοτοσυκλέτα ή πολύ παλιό μοντέλο άσχετα με το πόσο καλή εμφάνιση μπορεί να έχει, μια πολύ δουλεμένη μοτοσυκλέτα είσαι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγάλει «κουφά» προβλήματα απο το πουθενά.

Επίσης καλό θα είναι να πάρεις μοτοσυκλέτα απο γνωστό (που θα ξέρεις τι χρίση έχει κάνει) και όχι στην τύχη απο κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα.

Απο εκεί και πέρα η άποψη μου είναι οτι ένα μεγάλο δίχρονο (250++) με καλή κατάσταση είναι ποιο διασκεδαστικό και θέλει πολύ μικρότερη συντήρηση απο ένα τετράχρονο. Μια λάθος επιλογή πχ ένα χιτώνιο τυραννισμένο από παλιότερη ζημιά μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και κόστος επισκευής υψηλό. Μέγιστο μειονέκτημα είναι η βόλτες παραπάνω από μονοήμερες είναι σχεδόν απαγορευτικές, ειδικά εάν έχουν ασφάλτινα βαρετά χιλιόμετρα.

Ένα τετράχρονο εώς τα τρία χιλιάρικα ειναι αναγκαστικά παλίας τεχνολογίας, βαρύ και χωρίς ιδιαίτερο γκάζι με λίγα λόγια «χλιαρή» μοτοσυκλέτα . Ιδανικό τετράχρονο ένα WR250F ή 450 (μακριά απο 400-426), ΕΧC400-450, ή έστω ενα ποιο συμβατικό DRZ Ε έχουν τουλάχιστον 4000 σε σχετικά καλή κατάσταση.

Εν κατακλείδι, εάν θέλεις να κάνεις και κάνα παραπάνω χιλιόμετρο δώσε 4000 και χτύπα ένα απο τα παραπάνω, εάν πάλι σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις τον χαβαλέ σου, να τρέξεις και κάνα αγώνα και να βελτιώσεις και τεχνική-φυσική κατάσταση..... Ενα πορτοκαλί 250 με 3000-3500 είναι το ιδανικότερο.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator
    Νομίζω ότι κάτι έχω για σένα αλλά υπάρχουν 2 αρνητικά σημεία....
    α) πινακίδα
    και
    β) ο (δίτροχος) κόσμος σου (βλέπε ΑΤ) θα έχει αλλάξει κατά πολύ μετά από την πρώτη βόλτα....
    h apousia pinakidas einai ontos meionektima ean den exeis treiler.

pantos ean den einai toy 1821, exei aftermarket anartiseis-elatiria kai exei prosegmeno kinitira tha elega oti einai sympathitiki periptosh

apla meta to pantrevese
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Tοτε δες κανενα 200 διχρονο, με την ροπη του κτλ.

Ετσι κι αλλιως παντως, στο χωμα μετρανε τα χερια....δε πα να εχει ο αλλος CR500....

Δεν διαφωνώ για τα χέρια που νομίζω ότι τα έχω!
    Ας μήν λοιπόν πάρω κάτι "εύκολο" αλλά κάτι που θα με δυσκολέψει με άλλο τρόπο και διαφορετικό από το Africa το οποίο ότι και να του κάνεις, καλά πάει (αν μπορείς) αλλά οι αναρτήσεις του για πολλά-πολλά παιγνίδια και δυσκολίες δεν "δουλεύουν"!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε Μητσε , θα το χρησιμοποιεις καθε μερα το μηχανακι αντι της Africa? αν ναι τοτε(νες) κοιτα προς KLX , DR , XR (αυτο ειναι γαματο !!) τετραχρονακι δηλαδη(ς)...

Αμα(ν) ειναι να το εχεις μονο για να καυλαντιζεις στα βουνα και στις ραχουλες , διχρονακι ...κανα παλιο EXC ...τιποτα τετοιο...mx/sx μοντελα ειναι σκληρα για εντουρο ειδικα αμα εισαι σε φαση εκμαθησης ...γενικα θελουν χερια και εσυ θα πηγαινεις το πρωϊ εντουραδες και μετα θα θες να πιασεις κανα m7b5 σε αναστροφη και δεν θα πηγαινουν τα ρημαδια τα δαχτυλα...

Απο την στιγμη που η Roland και η Korg δεν βγαζουν μηχανακια , για Υamaha σε κοβω...

γεια σου Μητσε!!

Δεν το θέλω Κωστή για καθημερινό!
    Για ξεκ@υλωμα το θέλω! Απλώς να έχει πινακίδα μπας και κάποια στιγμή τρέξω σε κανένα αγώνα, δεν παίζει και τρέϊλερ....

Και είχα πειπως όργανο ΥΑΜΑΗΑ δεν θα ξαναπάρω ποτέ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...γενικα θελουν χερια και εσυ θα πηγαινεις το πρωϊ εντουραδες και μετα θα θες να πιασεις κανα m7b5 σε αναστροφη και δεν θα πηγαινουν τα ρημαδια τα δαχτυλα...

Απο την στιγμη που η Roland και η Korg δεν βγαζουν μηχανακια , για Υamaha σε κοβω...

γεια σου Μητσε!!

Μην τον ακούς, μετά από λίγο τα στακάτα σου δεν θα παίζονται

:rotflmao: :rotflmao:

Τι μλκες!

Να ανοίξω κανένα πόστ με ακόρντα, αναλύσεις, αρμονία και τρίηχα να ξεκ@υλώσουμε εκεί???

Δεν θα μας καταλαβαίνουν και πολλοί, να δείξω κι εγώ ότι κάτι ξέρω....

ΚΑΙ....

ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ Γ@Μ@ΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Δημήτρη είναι γεγονός ότι η «άποψη» είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Μια λάθος-απρόσεκτη επιλογή στην μοτοσυκλέτα μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλο κόστος συντήρησης άσχετα εάν είναι δίχρονη ή τετράχρονη

Σε γενικές γραμμές προσπάθησε να μην επιλέξεις πολύ «δουλεμένη» μοτοσυκλέτα ή πολύ παλιό μοντέλο άσχετα με το πόσο καλή εμφάνιση μπορεί να έχει, μια πολύ δουλεμένη μοτοσυκλέτα είσαι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγάλει «κουφά» προβλήματα απο το πουθενά.

Επίσης καλό θα είναι να πάρεις μοτοσυκλέτα απο γνωστό (που θα ξέρεις τι χρίση έχει κάνει) και όχι στην τύχη απο κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα.

Απο εκεί και πέρα η άποψη μου είναι οτι ένα μεγάλο δίχρονο (250++) με καλή κατάσταση είναι ποιο διασκεδαστικό και θέλει πολύ μικρότερη συντήρηση απο ένα τετράχρονο. Μια λάθος επιλογή πχ ένα χιτώνιο τυραννισμένο από παλιότερη ζημιά μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και κόστος επισκευής υψηλό. Μέγιστο μειονέκτημα είναι η βόλτες παραπάνω από μονοήμερες είναι σχεδόν απαγορευτικές, ειδικά εάν έχουν ασφάλτινα βαρετά χιλιόμετρα.

Ένα τετράχρονο εώς τα τρία χιλιάρικα ειναι αναγκαστικά παλίας τεχνολογίας, βαρύ και χωρίς ιδιαίτερο γκάζι με λίγα λόγια «χλιαρή» μοτοσυκλέτα . Ιδανικό τετράχρονο ένα WR250F ή 450 (μακριά απο 400-426), ΕΧC400-450, ή έστω ενα ποιο συμβατικό DRZ Ε έχουν τουλάχιστον 4000 σε σχετικά καλή κατάσταση.

Εν κατακλείδι, εάν θέλεις να κάνεις και κάνα παραπάνω χιλιόμετρο δώσε 4000 και χτύπα ένα απο τα παραπάνω, εάν πάλι σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις τον χαβαλέ σου, να τρέξεις και κάνα αγώνα και να βελτιώσεις και τεχνική-φυσική κατάσταση..... Ενα πορτοκαλί 250 με 3000-3500 είναι το ιδανικότερο.

Όσο για τις μή μονοήμερες βόλτες το Africa θα συνεχίσει να έχει χωμάτινα λάστιχα όπως επίσης δεν σκοπεύω να του κόψω τις λάσπες καθότι τις συνήθισε!!!
    Άσε που έχω και φίλους με μαστόδοντα που δεν σκοπεύω να "γράψω"!

SPAM ON -<DIM, γνωρίζεις τον Τέτερη? >- SPAM OFF

You BETA believe...

SPAM ON -<DIM, γνωρίζεις τον Τέτερη? >- SPAM OFF

Από μικρό παιδί! Εμένα εννοώ, αυτός είναι παππούς!

Τον Αλέκο δεν λές?

Τα ούζα του να δείς πόσο τα ξέρω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Από μικρό παιδί! Εμένα εννοώ, αυτός είναι παππούς!

Τον Αλέκο δεν λές?

Τα ούζα του να δείς πόσο τα ξέρω!!!

Toν Αλέκο, ναι.
    Είμασταν μαζί στην ορχήστρα της ταξιαρχίας το μεγαλύτερο μέρος του '89 μέχρι αρχές του 90 (πήρα μετάθεση). Απίστευτος μουσικός, με έσκιζε όταν έλεγε 'παμε νησιώτικα από ρε μινόρε'.

Εννοούσε για το επόμενο δίωρο. Σημειωτέον ότι αφού πλήκτρα έπαιζε άλλος που είμασταν μαζί στο Ωδείο, έπαιζα μπάσο. Αυτό δε, Peavey και μάλιστα άταστο (ότι πρέπει για ρουμπίτσες).

Όταν τον δεις χαιρετίσματα από το Σωτήρη.

ΣΗΜ: το '7' είναι το καλό του ούζο? (νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς είχε το καλύτερο)

You BETA believe...

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Όσο για τις μή μονοήμερες βόλτες το Africa θα συνεχίσει να έχει χωμάτινα λάστιχα όπως επίσης δεν σκοπεύω να του κόψω τις λάσπες καθότι τις συνήθισε!!!
    Άσε που έχω και φίλους με μαστόδοντα που δεν σκοπεύω να "γράψω"!

e pane pare ena KTM EXC200-250 2t 2001-2003 kai eisai Jet
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
    από mikem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 12:30
  2. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
    από Konti στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2