Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Eγώ λέω οι δικαστές να παίρνουν ΟΛΟ τον προϋπολογισμό του κράτους! Τους αξίζει! Αφού αυτοί είναι οι Θεοί του "δημοκρατικού" συστήματος, και οι θεματοφύλακες της ευνομούμενης πολιτείας. Οχι τίποτα, αλλά να ευφρανθούν και κάποιοι υποστηριχτές τους με κρυφά ΈΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ συμφέροντα. Οι δικαστές λέει κουράζονται. Οι άλλοι εργαζόμενοι δηλαδή ξεκουράζονται! Ο φόρτος εργασίας των δικαστικών τους επιτρέπει ο μισθός τους να είναι εικοσαπλάσιος των κοινών θνητών! Αυτό αποκαλούν ορισμένοι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. Οι δικαστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους: Καταδικάζουν τους φουκαράδες, και αφήνουν τους μεγαλοεκδότες και τους πολιτικάντηδες ανέγγιχτους και υπεράνω πάσης υποψίας! Και τότε ποιός έφαγε 33 τρις στο χρηματιστήριο, ρε παλικάρια; Ο αφελής λαουτζίκος; Αυτά συζητούσα με πατέρα συναδέλφου μου, που είναι μεγαλοεφέτης, και δεν ήξερε πως να τα μπαλώσει.
Αλλά δε φταίει κανείς. Αυτός ο εύπιστος λαός, αν ξύπναγε απ'το λήθαργο της Νιρβάνας του Βούδα, θα έπαιρνε τα στιλιάρια και όποιον πάρει ο χάρος απ'όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες, αντί να τους λιβανίζουν ως άξιους ιθύνοντες που οφείλουν κιόλας να χαίρουν του ερείσματός τους! Προχτές τσάκωσαν ΚΑΙ οι 300 της βουλής "δωράκι" 4.500 ευρώ! Εσείς τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχετε, και δεν αντιδράτε με τίποτα; Κι ΑΥΤΟΙ δουλεύουν πιο πολλές ώρες από σας; Για ποιό σκοπό; Για να παίρνουν 7.500 ευρώ το μήνα, ΧΏΡΙΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ, ΧΏΡΙΑ ΜΊΖΕΣ από ανάθεση δημοσίων έργων και κρατικών και πολεμικών προμηθειών, χώρια μίζες από διορισμούς, και χώρια την υπέρογκη κρατική χρηματοδοτηση ; Τόσο πολύ μας προσφέρουν, για να δικαιούνται τα πάντα, κι εμείς να είμαστε οι παρίες και οι πληβείοι ενός συστήματος στα μέτρα τους; Ξύπνα Έλληνα ψηφοφόρε! Αν εσύ δεν κάνεις κάτι να εμποδίσεις αυτή τη φαύλη κατάσταση, μη περιμένεις να επαφίεται το μέλλον σου στα βρώμικα χέρια πολιτικάντηδων που σε λεηλατούν με διάφορα τερτίπια. Καιρός ν'αλλάξει σελίδα η Ελλάδα. Ρίξε ένα "ΟΥΣΤ" στα αμοραλιστικά σκουλίκια που σε εξαπατούν δεκαετίες τώρα, και βάλε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο εκτός βουλής κόμματα, να τα δούν οι κοινοβουλευτικοί ρεμπεσκέδες -που σας θεωρούν σίγουρους και μόνιμους πελάτες- και να μη ξέρουν πώς να δικαιολογηθούν που έμειναν μειοψηφία και παροπλισμός! Αμήν! Αποδείξτε τους ότι κανένας δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος και μόνιμος. Ούτε και η γυναίκα σας. Δικαστές λέει, των συνανθρώπων τους! Ποιοί είν'αυτοί που θα κρίνουν εμένα κι εσάς; Θεός τους όρισε; Αυτοί δεν σταύρωσαν τον ίδιο τον Χριστό; Τυφλή κι ανεξάρτητη δικαιοσύνη ή στυγνό έγκλημα; Προβληματιστείτε με το ψευτοδίλημμα.

Ορίστε και η ανήθικη κρατική χρηματοδότηση του 2003. Θαυμάστε ΚΑΙ τους 300 !

+1000
ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αθήνα

Σε κατάρριψη του «μύθου» -όπως τον χαρακτήρισε- των προνομίων των βουλευτών επιδόθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Σώματος για την έγκριση του προϋπολογισμού της Βουλής.

Χαρακτηριστική η παρέμβασή του: «Για να στείλω μια φορά το χρόνο έναν απολογισμό της δραστηριότητάς μου -τον οποίο θέλει ο πολίτης- κοστίζει 1 ευρώ. Για να φτιάξεις ένα τετρασέλιδο χαρτί να το βάλεις σε ένα φάκελο, να βάλεις γραμματόσημο και να το στείλεις, κοστίζει 1 ευρώ.

» Αν λοιπόν στείλω τον απολογισμό της δραστηριότητάς μου σε 20 χιλιάδες από τους συμπολίτες μου, χρειάζομαι 20.000 ευρώ, δηλαδή, τέσσερις περίπου μισθούς μου, για κάτι που οι πολίτες του νομού οπού εκλέγομαι, θεωρούν ότι οφείλω να κάνω.

» Είναι ένα ζήτημα του κατά πόσον τα χρήματα φθάνουν για τη δημοκρατία μας και αν είναι επαρκής η επιδότηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην Ελλάδα σήμερα.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Κωστόπουλος: «Στις σελίδες του προϋπολογισμού αυτού, καταρρίπτεται ο σατανικός μύθος που δυστυχώς ψιθυρίζεται φωναχτά, δηλαδή ο μύθος των λεγομένων προνομίων και παχυλών μισθών που απολαμβάνουν οι βουλευτές.»

Για έλλειμμα κύρους του πολιτικού κόσμου της χώρας έκανε λόγο ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Μακρυπίδης. «Πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα, αρχίζοντας από τους εαυτούς μας» κατέληξε.

Ο προϋπολογισμός της Βουλής υπερψηφίστηκε ομόφωνα.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ