Γιατί τον λέτε ΜΠΑΟΚ ρε παιδιά;![]()
τωρα ξυσε ........τι ρωτας κι εσυ :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
μπαοκ ξερουν αυτοι μπαοκ ενταξει χααχαχαχαα
χαχαχαχαχαχ
αχαχααχαχαχχα
αχ
αχχχααχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Κοιτα τωρα που κανει πνευμα και η ομαδα απο ΤΑ Φιλαδελφεια
οοουυυ ρε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Έγω λέω να το σταματήσουμε το θέμα εδώ. Η ΑΕΚ είναι η συμπαθέστερη ομάδα νοτίως της Λαμίας και κακώς τώρα τους τη λέμε και μας τη λένε. Αν το παιδί μου δε γίνει ΠΑΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από T-REX
Κοιτα τωρα που κανει πνευμα και η ομαδα απο ΤΑ Φιλαδελφεια
οοουυυ ρε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
μόνο ΑΕΚ θα μπορούσα να το αντέξω. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα δε θέλω να τα σκεφτομαι!
![]()
There Ain't No Such Thing As A Free Launch
ρε παλικαρακο,η φοτο που εβαλες ειναι τοσο παλια που εκεινη την εποχη δεν υπηρχε χουλαγκανισμος (μια ενοια που ειναι ξενοφερτη για μας,απο τα αγγλικα γηπεδα) κ οταν παιζοταν ντερπι τυπου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ολοι πηγαιναν μαζι στο γηπεδο πειναν τις ρετσινες μαζι κ μετα μπαιναν στο γηπεδο να δουν το ματς κ η καζουρα ηταν ευπροσδεκτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
α ωραια θα βαλω και εγω μια ...![]()
σιγουρα θα εχεις ακουσει παρομοιες ιστοριες απο τους δικους σου.
καμια σχεση ο γηπεδισμος του ΄70 κ αρχες ΄80 με τον σημερινο,με τα μαχαιρωματα,τους τσαμπυκαδες, τις μοτοφολ κ τα χιλια μυρια που γινονται στα γηπεδα σημερα.
υπαρχει αναλογο πανο με τη συμπαραστση των παοκτσηδων της εποσχης προς τον βαζελο της εποχης για τον τελικο με τον αγιαξ!
σημερα δεν θα γινοταν σε καμια!!!!!
τοτε ομως ηταν μαγκια, οχι ντροπη!
κ αυτο που ειπαν οι προηγουμενοι για την ΑΕΚ, θα συνφωνισω......
μετα απο εμπειρια στα περισσοπτερα (αν οχι ολα) ελληνικα γηπεδα εχω να επικροτησω την τρελλα των ΑΕΚτσηδων οταν τους ειδα στη σκεπαστη εν ετη 97-98 ή καπου εκει!
εχουν τη ιδια τρελλα με μας κ τα παω τα παλικαρια με τα χιλια!!!!
ειναι η μονη ομαδα που γουσταρω μετα απο τον ΠΑΟΚ!
τη αρης,ηρακλης κ απολλων μΕ λες!!!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
οχι ρε φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
Έγω λέω να το σταματήσουμε το θέμα εδώ. Η ΑΕΚ είναι η συμπαθέστερη ομάδα νοτίως της Λαμίας και κακώς τώρα τους τη λέμε και μας τη λένε. Αν το παιδί μου δε γίνει ΠΑΟΚμόνο ΑΕΚ θα μπορούσα να το αντέξω. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα δε θέλω να τα σκεφτομαι!
![]()
δε θελω το παιδι μου να γινει παοκ
δε θελω το παιδι να ερθει μια μερα κ να μου πει θα παω στο γηπεδο!
μακρυα απο την ναρκοπαιδια των γηπεδων!!!!!![]()
![]()
![]()
ρε παλικαρι κατα καιρους εχεις μια χαρα αβαταρ κ τωρα εβαλες ρον ρουφιανο σας?????Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπαοκ ξερουν αυτοι μπαοκ ενταξει χααχαχαχαα
χαχαχαχαχαχ
αχαχααχαχαχχα
αχ
αχχχααχ:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
ή μηπως εισαι υπερ τη εξυγιανσης???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το DVD αναγνωριστηκαν (νομιζω 30) ατομα δλδ στα εκτος εδρας ποιος θα πηγαινει τωρα????
ΚΑΝΕΙΣ??!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε παλικαρι κατα καιρους εχεις μια χαρα αβαταρ κ τωρα εβαλες ρον ρουφιανο σας?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το DVD αναγνωριστηκαν (νομιζω 30) ατομα δλδ στα εκτος εδρας ποιος θα πηγαινει τωρα????
ΚΑΝΕΙΣ??!!!!![]()
AΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........
Γιατί άν δέν ήταν αύτά ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ στά έκτός έδρας .....
θά ήμουνα άκόμα ΕΓΩ καί καμμιά 5000-6000 χιλιάδες όπως τότε πού πηγαίναμε
στή Τούμπα,στού Χαριλάου,στό Καυταντζόγλειο,στήν Κατερίνη,στίς Σέρρες,
στή Δράμα,στήν Καβάλα,στήν Καστοριά,στή Λάρισα.........
ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΜΑΣ.......καί χωρίς τούς μπάτσους,νά μάς πηγαίνουν
ΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ....!!!!!
Καί νά μαζευόμαστε στήν κεντρική πλατεία κάθε πόλης...!!!!!!!
ΗΣΥΧΑ...........καί...........ΟΜΟΡΦΑ.....!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 30 ΜΑΓΚΕΣ διώξανε όλους έμάς άπό τά γήπεδα....!!!!!!!
Μπορεί νά μήν είμαι ύπέρ τής έξυγίανσης.......ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ.....
ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.....όλων τών..
ΡΕΜΑΛΙΩΝ........
ΠΡΕΖΟΝΙΩΝ.......
ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ.......
καί όλων τών ΑΠΟΒΛΥΤΩΝ.......!!!!!!!!!!!!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.........
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ , ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.....
ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ......
Στήν άκρη τή πόλης ραντεβού στό σκουπιδότοπο καί έκεί.....
ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ.....!!!!!!!!
Έτσι λύσανε οί Εύρωπαίοι τό πρόβλημα τους.....καί τά γήπεδα έκκλησία...!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
Έγω λέω να το σταματήσουμε το θέμα εδώ. Η ΑΕΚ είναι η συμπαθέστερη ομάδα νοτίως της Λαμίας και κακώς τώρα τους τη λέμε και μας τη λένε. Αν το παιδί μου δε γίνει ΠΑΟΚμόνο ΑΕΚ θα μπορούσα να το αντέξω. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα δε θέλω να τα σκεφτομαι!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a51:
ειμαι με τον Ντεμη 100% σε ολα οσα εχει κανει! οπως και οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε παλικαρι κατα καιρους εχεις μια χαρα αβαταρ κ τωρα εβαλες ρον ρουφιανο σας?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΝΕΙΣ??!!!!![]()
βασικα ΟΛΟΙ εκτος απο τους «οργανωμένους»
ηθελα να το ξεκαθαρίσω αυτο το «οργανωμένους» να μη μασατε οσα λενε οι Α.Ρ.Δ....
να σας πω πως εχει το πραμα στην Original (ξερω γιατι συμμετείχα)
δεν εχουν μελη και δεν εχουν συνδρομές. Ολα τα εσοδα τους (για στεγαση κτλ) ειναι απο «καπελα» στα εισιτήρια των αγωνων του ποδοσφαιρου.
Οσο ειμασταν στο γηπεδο μας... τα φτηνα εισιτήρια ηταν λιγα και τα επερναν σχεδόν ολα οι συνδεσμοι
Αρα οσοι θελαν εισιτήρια πηγεναν στην original ή στους αλλους συνδεσμους
Αρα εβγαζε τα «προς το ζην» η original απο τα εισητηια ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΚΙΟΛΛΑΣ (if yoy know what I mean...) τεσπα εκανε και αλλα η original που ηταν θετικα οπως να ενισχύει τα τμήματα που δεν ειχαν καθολου γκάφα που και που
Απο τοτε που πηγαμε στο ΟΑΚΑ η μεγαλη πλειοψηφία του κοσμου σταμάτησε να παιρνει εισιτήρια απο τους συνδεσμους ...γιατι απλα επαιρνε απο τα εκδοτηρια (65,000 θεσεις γηπεδο.....)
Αρα ποιος πηρε το μπουλο? Ο μονος συνδεσμος (και μεγαλυτερος) που δεν ειχε συνδρομές και μελη....
Και τωρα κανει πολεμο στο Ντεμη γιατι και καλα «δινει» τα κωλοπαιδα που τα σπανε...στους μπατσους... και καλα...
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ Η ORIGINAL
Ο Μελισανιδης (το μεγα λαμόγιo) δεν εκανε τιποτα οταν η ΑΕΚ ηταν για διαλυση το καλοκαίρι του 2004... αφησε το Ντεμη ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ να σπασει το κεφαλι του
Τωρα ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΣΩΣΕ την ΑΕΚ και την εβαλε σε μεγαλη λεωφωρο προς τη κορφή και ξαφνικα ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ μελλισανιδης αρχισε να ονειρεύεται την προεδρία.... βρηκε την original Και αρχισανε τα σουρτα φερτα ωστε μαζι να ανατρέψουν τον Ντεμη με τα αναλογα ανταλλάγματα... you know....
Ο Μελλισανιδης εχει και «δικους» του δημοσιογράφους... οπως και παλιους παιχτες της ΑΕΚ οπως ο Β.Δημητριαδης (που ειναι συνεργατης του αφου εχει 3-4 πρατηρια βενζινης AEGEAN στη Σαλόνικα ΔΩΡΟ του Μελισανιδη)
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ
Δεν ηπαρχει κανενας πολεμος απο το κοσμο της ΑΕΚ.. εχουμε φαει πολυ ΣΚΑΤΟ μεχρι το μαυρο καλοκαίρι του 2004... και ξερουμε πολυ καλα ποιο ειναι το καλο και το μελλον της ΑΕΚ...
Ολα ειναι ξεκαθαρα ...
Αμα θελετε το επεκτείνω ακομα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΙΑ Η ORIGINAL?
idi, με εκπλήσεις ευχάριστα φίλε...
Μαζί σου 110% σε όσα λες...
Όσο για τον ΠΑΟΚ, ας δούνε πρώτα γιατί δεν έρχεται κανείς να τον αναλάβει όταν μπορεί να έχει 10-15.000 κόσμο μέσο όρο στο γήπεδο.
Μήπως το οτι δεν υπάρχει κανείς "παλαβός" να πληρώνει πρόστιμα για τοςυ 100 παπάρες που τα σπάνε κάθε φορά;
Μήπως για το οτι , επικρατεί γενικώς ενα χάρβαλο μέσα στην ομάδα;
Κρίμα, γιατί ο ΠΑΟΚ, είναι ουσιαστικά το μόνο φόβητρο του ΠΟΚ, και είναι γενικώς αποδεκτό και παραδεκτό , οτι ο Βόρειος Δικέφαλος, είναι το αντίβαρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Δεν υπάρχει κανένα "φάντασμα" της ΑΘήνας , πόσο μάλλον όταν εκείνοι που τα σπάνε δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους.
Για τα λαμόγια που συλλαμβάνονται , καλό θα είναι να παρακολουθείτε λίγο το τι γίνεται , καθώς λεει αυτά τα "καλόπαιδα", βρέθηκαν με χοντρό φάκελο στην Γ.Α.Δ.Α για διάφορα πράγματα και καταστροφές, εκτός αθλητικών χώρων. Σύμπτωση;
ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΑ "ΜΠΡΟΥΝΟ".
Αίντε με τους μαλάκες...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ego san AEKi 8ello to gipedo stin Filladelfeia ,mikro kai me skepasti pali...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειμαι με τον Ντεμη 100% σε ολα οσα εχει κανει! οπως και οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες
..............
Ο Μελλισανιδης εχει και «δικους» του δημοσιογράφους... οπως και παλιους παιχτες της ΑΕΚ οπως ο Β.Δημητριαδης (που ειναι συνεργατης του αφου εχει 3-4 πρατηρια βενζινης AEGEAN στη Σαλόνικα ΔΩΡΟ του Μελισανιδη)
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ
Δεν ηπαρχει κανενας πολεμος απο το κοσμο της ΑΕΚ.. εχουμε φαει πολυ ΣΚΑΤΟ μεχρι το μαυρο καλοκαίρι του 2004... και ξερουμε πολυ καλα ποιο ειναι το καλο και το μελλον της ΑΕΚ...
Ολα ειναι ξεκαθαρα ...
Αμα θελετε το επεκτείνω ακομα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΛΑΔΕΛΦΙΑ Η ORIGINAL?
o Demis tin patise apo ton Dimarxo tis N.F pou prospa8ouse polla xronia tora na to kleisei...giati xalaei tin "mouri"tis Filadelfeias.
O Xatzixristos einai spastikos otan einai dipla sou kai zalizei ta paparia me ta tragoudakia tou gia 90+ lepta..(sto umixrono kanei gargares gia ta fonitika)
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.......ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΑ "ΜΠΡΟΥΝΟ".
Αίντε με τους μαλάκες...
Gandalf
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law