Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Προβληματισμος για αγορα Fazer

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Παλι ανόμοια συγκρίνετε..........
    Το Hornet 900 να το συγκρίνεις με το FZ1 και ΤΟΤΕ έλα να ξαναμιλήσεις ................
    ΟΧΙ με το FZ6 !!!!! Με το FZ6 σύγκρινε το 600 (αν τολμάς σύγκριση σε οτιδήποτε πέρα από την γραμμικότητα του μοτέρ)
    Διάβασες κανένα ποστ που να συγκρίνει Hornet-Fazer ????

Το Hornet είναι ένα all-round μηχανάκι με κάμποσα χρόνια πίσω του, που σκοποεύει στο να είναι φιλικό στον αναβάτη, προσφέροντας κυρίως χρηστικότητα.
    Αν πιστεύεις ότι το Fazer είναι πιο φιλικό για χρήση μεσα στην πόλη, είσαι αλλού για αλλού. Όση ροπή έχει το fazer στα ψηλά του, το hornet (λόγω κυβικών) την έχει στις 2.000 στρ.

Μάλλον εσύ συγκρίνεις λάθος μοτοσυκλέττες. Το FZ1 μάλλον θα έπρεπε να συγκριθεί με ένα CBR1000RR που θα είχε καρατιμόνα και βγαλμένα πλαστικά.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Το Hornet είναι ένα all-round μηχανάκι με κάμποσα χρόνια πίσω του, που σκοποεύει στο να είναι φιλικό στον αναβάτη, προσφέροντας κυρίως χρηστικότητα.
    Αν πιστεύεις ότι το Fazer είναι πιο φιλικό για χρήση μεσα στην πόλη, είσαι αλλού για αλλού. Όση ροπή έχει το fazer στα ψηλά του, το hornet (λόγω κυβικών) την έχει στις 2.000 στρ.

Μάλλον εσύ συγκρίνεις λάθος μοτοσυκλέττες. Το FZ1 μάλλον θα έπρεπε να συγκριθεί με ένα CBR1000RR που θα είχε καρατιμόνα και βγαλμένα πλαστικά.
    Μ αρέσει που ασχολείσαι!!!

Δεν το ξέρεις οτι το Fazer 600 είναι το καλύτερο?
    Και καλά δεν ήξερες.....δεν ρώταγες στο fazerclub.gr να στο πούνε?

:rotflmao:

Τι ειπε για το FZ1??? :rotflmao: Με τι να το συγκρίνουμε??? :rotflmao:

Αστο αυτό ακόμα και κάτοχος του παλιού 1000 απογοητεύτηκεθαηε :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω εχω καταλάβει απο 1000 τετοια ποστ στο Moto.gr... το παρακατω

οτι και να πουμε ο φιλος θα παρει το fz6 γιατι αυτο του αρεσει και καλα θα κάνει! (αν και το Ζ750S ειναι καλυτερο )

το παν ειναι να σου αρεσει η μοτοσυκλέτα σου και να τη θες με τρέλα!

αρα μη τσακώνεστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
    Εδω που εχω φτασει δεν με βλεπω να αλλαζω ευκολα μυαλα..Το Fazerακι ειναι καψουρα και μονοδρομος.. Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα με τα καινουργια.. Πολλες διαφορετικες εκδοσεις, (78 και 98HP), διαφορετικη (λογικα) τιμη και αγνωστη προς το παρον ημερομηνια κυκλοφοριας.. Να περιμενω?
    Δικά σου είναι τα φράγκα, τα δίνεις όποτε κρίνεις εσύ σκόπιμο και ανάλογα με το τι γουστάρεις να βλέπεις καθημερινά, δαγκώνεις το μοντέλο που θες. Αλλά να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. Μην το μετανοιώνεις μετά. Το καινούριο πάντως θα είναι καλύτερο και πιο φρέσκο στην αγορά.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Βρε εγω να τα δωσω, αρκει να μαθω ποσα και ποτε.... Με εχει πιασει η βιασυνη... Πηρα το τρεχον τευχος του ΜΟΤΟ και ενω ειχε τα νεα μοντελα του 2007 δεν ελεγε τιποτα για τιμη και για διαθεσιμοτητα.. Απο την αλλη τα στοιχεια υπαρχουν ηδη στο ευρωπαικο site και αν θυμαμαι καλα κατι πηρε το ματι μου για κυκλοφορια τον Δεκεμβριο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. Καμια ιδεα??

Β Καμια ιδεα??
    Η ιδέα είναι ότι η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Αν το πάρεις τώρα, κατά πάσα πιθανότητα σε λίγο καιρό θα λές ¨τι μαλακία έκανα που δεν περίμενα 1-2 μήνες να πάρω το καινούργιο¨

Άφου έχεις δεί ότι έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Τόσο καιρό είσαι ανευ, τώρα σε έπιασε η φαγούρα στην τσέπη;

Να ΄λεγα πως ερχεται και καλοκαιράκι να πάει στο διάλα........

Παλαιό μέλος
    Προς υπερασπιση μου δεν με επιασε τωρα.. Τοσο καιρο την θελω, απλα πριν απο μερικες μερες το πηρα αποφαση και αρχισα να ψαχνω σοβαρα.. Και εκει που ειχα παρει τιμες, διαβαζω ανακοινωση οτι το NAXTER της Θεσσαλονικης την δινει ?7000 και φρεναρα γιατι λεω.. "να τα...". Ψαχνω λιγο και πεφτω πανω στην S2! Ε τι να κανω?? Ανθρωπος ειμαι και εγω...

Παρεπιπτοντως: Τα site της Ιταλιας, Γαλλιας, Αγγλιας και Γερμανιας εχουν την S2. Της Ισπανιας εχει γραμμενη την S2 αλλα δεν εχει πληροφοριες (δεν υπαρχει link). Μονο το δικο μας δεν λεει τιποτα και εχει την παλια χαρακτηρισμενη ως νεο μοντελο...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

ΝΑΙ !!! Το προηγούμενο από το δικό μου του Sapilla Racing που γράφει:
    Εχω ενα φίλο που το εχει και προβληματίζεται με την ανυπαρκτη ροπή χαμηλα και οταν μου ζητησε το Hornet να δει πως ειναι δεν του το δωσα, ....καταλαβαίνεις γιατι..

Αν δεις την υπογραφή του θα δεις ότι έχει Hornet 900 2005

Αν πιστεύεις ότι το Fazer είναι πιο φιλικό για χρήση μεσα στην πόλη, είσαι αλλού για αλλού. Όση ροπή έχει το fazer στα ψηλά του, το hornet (λόγω κυβικών) την έχει στις 2.000 στρ

α) Το έγραψα και εγώ για το ότι το hornet έχει καλλίτερη ροπή. Αλλά πάρετε τότε Harley και παρατήστε μας
    β) ΚΑΙ το fazer all-around μηχανάκι είναι. Και είναι πολύ πιό ευκολοδήγητο λόγω βάρους. Με το λόγω κυβικών τί εννοείς ;;;;;;

Αυτό θα το περίμενα να το ακούσω από κάποιον άσχετο και όχι από κάποιον με πείρα στις μοτό.......
    Ο άμμεσος ανταγωνισμός για το FZ1 είναι το Ζ1000 κατ'αρχήν και το Hornet.
    Μην πεις προς θεού ότι αφού έχει τον κινητήρα του R1 είναι Supersport γιατί θα είσαι τελείως off.....
    Έχει τον κινητήρα ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ, ΑΛΛΟΝ ΧΡΟΝΙΣΜΟ και ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟ ΚΑΠΑΚΙ και γι' αυτό 20 ίππους λιγότερο.

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Προς υπερασπιση μου δεν με επιασε τωρα.. Τοσο καιρο την θελω, απλα πριν απο μερικες μερες το πηρα αποφαση και αρχισα να ψαχνω σοβαρα.. Και εκει που ειχα παρει τιμες, διαβαζω ανακοινωση οτι το NAXTER της Θεσσαλονικης την δινει ?7000 και φρεναρα γιατι λεω.. "να τα...". Ψαχνω λιγο και πεφτω πανω στην S2! Ε τι να κανω?? Ανθρωπος ειμαι και εγω...

Παρεπιπτοντως: Τα site της Ιταλιας, Γαλλιας, Αγγλιας και Γερμανιας εχουν την S2. Της Ισπανιας εχει γραμμενη την S2 αλλα δεν εχει πληροφοριες (δεν υπαρχει link). Μονο το δικο μας δεν λεει τιποτα και εχει την παλια χαρακτηρισμενη ως νεο μοντελο...
    Ενταξει σε καταλαβαινω αποφασισες να το παρεις και δεν μπορεις να περιμενεις το θες τωρα

ηρεμισε τον Δεκεμβριο με Ιανουαριο σκανε ολα τα νεα μοντελα εκτος απο εξαιρεσεις

τιμουλα τα ειπαμε δεν μπορει να ειναι πολυ διαφορετικη απο την τωρινη

πηγαινε για το 78Hp και θα με θυμηθεις

αυτο που με παραξενευει ειναι οτι δεν βλεπω καποια προσφορα στο τωρινο μοντελο για να ξεστοκαρουν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    αυτο που με παραξενευει ειναι οτι δεν βλεπω καποια προσφορα στο τωρινο μοντελο για να ξεστοκαρουν
    Το καταστημα που ανεφερα εκανε την αρχη.. 7000? με ABS... Λογικα ακολουθουν και αλλοι..

Το καταστημα που ανεφερα εκανε την αρχη.. 7000? με ABS... Λογικα ακολουθουν και αλλοι..
    Κανε λιγο υπομονη φιλε μου και δεν θα βγεις χαμενος πιστεψε με

ασε να το δοκιμασουν αλλοι πρωτα και βλεπεις

ποτε δεν ξερεις

προτιμησε το ροπατο και θα με θυμηθεις

Παλαιό μέλος
    Και στα 2 νεα μοντελα δεν γινεται καινουργια χαρτογραφηση? Η εγω δεν καταλαβα καλα?

Και στα 2 νεα μοντελα δεν γινεται καινουργια χαρτογραφηση? Η εγω δεν καταλαβα καλα?
    Αν ειναι οπως τα λες για 2 μοντελα (γιατι εγω δεν εχω ακουσει κατι)

τοτε αυτο με την χαμηλοτερη ιπποδυναμη θα εχει απλωμενη την δυναμη του απο χαμηλα πραγμα που σημαινει ποιο ευκολοδηγητο, λιγοτερες αλλαγες ταχυτητων ,καλυτερες ρεπριζ

ενω το δυνατοτερο λογικα θα ειναι σαν το σημερινο (δηλαδη αναιμικο στις χαμηλες και μεσσαιες σαλ και εκρηκτικο ψηλα) αλλα λιγο βελτιωμενο, πραγμα που εσενα σου ειναι αδιαφορο στην πολη και στα κοντινα ταξιδια

επιμενω ασε να το δοκιμασουν αλλοι πρωτα και μετα αγοραζεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    .......
    Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε δογματικές απόψεις κυρίως αν αφορούν μοτοσυκλέττες, θεωρώ ότι η επίθεση σου και προς εμένα και προς τον sapila racing είναι ολίγον άδικη, καθώς κανείς απ΄τους δυο μας δεν χαρακτήρισε το fazer κακή ή μετρια μοτοσυκλέττα, απλά είπε την άποψη του σε κάποιον που το ζήτησε (εγώ ούτε αυτό). Αν θεωρείς τις απόψεις μας κακοπροαίρετες, ή δεν είναι αυτό που θέλεις να ακούς για το fazer, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ο s.r (ο κακός που έχει στην υπογραφή του το 900, μην πέρνεις όμως κι όρκο ότι εννούσε το 900, γιατί και τα υπόλοιπα έχουν περισσότερη ροπή κάτω απ΄τις 7. 000 απ ότι το Fazer ) απάντησε προβάλλωντας (με αφορμή την ¨αδυναμία¨του fazer στη διαθέσιμη ροπή κάτω απ΄τις 7.000) το δυνατό σημείο του Hornet που είναι η ροπή του (και είναι). Προφανώς η αναφορά του αδικεί το fazer και θα ήταν καλύτερο να μιλάγαμε για το hornet 600.
    ΔΕΝ σύγκρινε τις δυο μοτοσυκλέττες αλλά την ροπή και την χρηστικότητα της σε δύο all round μοτοσυκλέττες.
    Αν ο φίλος που ξεκίνησε το thread ρωτούσε για τις ελαστικότητες του σκελετού πχ, δεν νομίζω ότι θα απαντούσε (όπως θα έκανες εσύ, που προφανως θεωρείς το fazer, the best mathafucka motorcycle of the world).

Ο ¨λόγω κυβικών¨ που αναφέρω είναι ο εξής: Η ροπή ενός κινητήρα είναι ανάλογη των κυβικών εκατοστών. Χονδρικά ένας κινητήρας 1.000 cc έχει περίπου 10 kg ροπής. (πιθανόν ο κινητήρας της RCV211 να έχει 11 και ενός αρχαίου κινητήρα 9 αλλά πάνω κάτω κοντά στο 10 είναι όλοι).
    Επομένως ροπή της τάξεως 9,5 kg από 1000cc δεν είναι και κατι σπουδαίο, τουναντίον είναι εξωφρενικό νούμερο (ασχέτως στροφών) για ένα 600. Αυτό εννοούσα.

Δλδ. θεωρείς η σύγκριση μίας μοτοσυκλέττας 1 έτους με αλουμινένιο πλαισιο, ακτινικές, με εξέλιξη ενός κινητήρα (2 ετών?) που βγάζει 165 hp, με μία μοτοσυκλέττα που ο κινητήρας της έχει 50 hp λιγότερους, η εξέλιξη της έχει σταματήσει από τότε που παρουσιάστηκε και κοστίζει 3,000? λιγότερο δίκαιη ?
    Πιο λογικό μου φαίνεται να το συγκρίνεις με το (νεο) Ζ1000 ή με το Tuono, κι ας έχουν 20 ίππους λιγότερους.

Πιθανόν να είμαι και άσχετος όπως λες. Το θέσφατο της μοτοσυκλεττιστικής γνώσης το αφήνω στους φανατισμένους κατόχους συγκεκριμένων μοτοσυκλεττών, για να μαθαίνω και τίποτις.

symplektis apologies for fucking your thread

Παλαιό μέλος
    No prob mate.. Απλα επειδη ειναι το πρωτο μου topic και τα πρωτα μου post sorry αν η ερωτηση μου δημιουργησε ενταση.. Εγω το μονο που ηθελα να μαθω ειναι η αποψη σας ως γνωστες για το fazerακι και γνωσεις / προβλεψεις για την επομενη κινηση της yamaha..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα μηχανης.. Προβληματισμος-Ανωμαλια
    από Chris1983gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2010, 18:18
  3. βοηθεια για αγορα fazer
    από ikaros892003 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2009, 19:03
  4. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic