Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Να ρωτησω κατι ο αφελης?

Τι εννοουμε οταν λεμε "ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνειο"?

Η Νομικη, ο κοσμος στους γυρω δρομους που δηλωνε συμπαρασταση, τι ηταν δηλαδη?

Τι εννουμε οταν αναφερομαστε γενικα κι αοριστα στο "Πολυτεχνειο"?

Μονο το αρμα που εριξε την πορτα?

Αυτοι που πηγαιναν γαζες κι αιμοστατικα τι ηταν? Οι "απ' εξω"?

Κι αλλοι "οι μεσα" τι τα εκαναν αυτα? Μασκαρευοντουσαν?

Οι σφαιρες που σφυρισαν πανω απ' την ταρατσα μου (στα Τουρκοβουνια παρακαλω) για ΤΡΕΙΣ μερες, βεγγαλικα ηταν? Δεν σκοτωναν ΚΑΝΕΝΑ αυτες?

Αιδως Αργειοι !!!

Για μενα πια, ενα λουλουδι κι ενα δακρυ ειναι αρκετο ...

Αλλα ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν θα καταφερει να μου ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ την μνημη μου!
    Δεν αναφερθηκα πουθενα για μεσα η εξω αλλα για τις ημερες του πολυτεχνειου.

Και επιμενω οτι η πολιτεια πρεπει να αναφερθει ονομαστικα σε αυτους τους ανθρωπους και ακομη αν θες και με λεπτομεριες για το πως εχασαν την ζωη τους.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Δεν αναφερθηκα πουθενα για μεσα η εξω αλλα για τις ημερες του πολυτεχνειου.
    ........................

Κι εγω ΔΕΝ αναφερομαι σε σενα!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

cuius regio eius religio Το avatar του/της artech
    Για το αν πέθαναν και πόσοι/ες πέθαναν, δείτε τα κινηματογραφημένα ντοκουμέντα. Κάθε χρόνο ο Κούλογλου τουλάχιστον έχει τουλάχιστον μία εκπομπή αφιερωμένη σε αυτό. Συγκεκριμένα η εκπομπή του 2005 υπάρχει και online. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι που δεν χρειάζεται να δουν δημόσιο έγγραφο για να καταλάβουν ότι χύθηκε αίμα ανθρώπων και προχωρούν πέρα από τα σχολικά βιβλία ιστορίας.
    Ευθεία = το βαρετό κομμάτι ασφάλτου μεταξύ δύο στροφών.

Love - Peace - Technology

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    +1

δεν εχει αναφερθει θανατος και μην ακουσω τιποτα για κυβερνιτικες παγιδες και τετοια

κανενας απο καμμια οικογενεια δεν εχει βγει να πει κατι..... ποτε
    ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΊΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ....
    επίσης πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση από τις οικογένειες των καταληψιών για τις επισκευές της ερπύστριας του τανκ που έριξε την πόρτα....

φυσικά κανείς δεν πέθανε στο Πολυτεχνείο και απορώ που γιορτάζουμε και την 28 Οκτωβρίου όταν είναι γνωστό ότι και εκείς κανείς δεν πέθανε κ τίποτα σημαντικό δεν συνέβη παρά μόνο κάτι ατυχήματα στα βουνά της Πίνδου....στραμπουλήγματα και τέτοια μωρε....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Να ρωτησω κατι ο αφελης?

Οι σφαιρες που σφυρισαν πανω απ' την ταρατσα μου (στα Τουρκοβουνια παρακαλω) για ΤΡΕΙΣ μερες, βεγγαλικα ηταν? Δεν σκοτωναν ΚΑΝΕΝΑ αυτες?

Αιδως Αργειοι !!!

Κακώς που δεν μετρήσανε με μεζούρες, που ακριβώς σκοτώθηκε ο καθένας, έτσι ώστε να λυθεί μια για πάντα το "σοβαρό" αυτό πρόβλημα. Λύκε δυχτυχώς ο πλεύρης και τα φιλοναζιστάκια του καλά κρατούν. Και η "πλάκα" είναι ότι ενδύονται και τον μανδύα των "δημοκρατικών".
    Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ΕΥΓΕ, στα γερασμένα, παράλυτα παιδάκια.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    :a19:
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΊΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ....
    επίσης πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση από τις οικογένειες των καταληψιών για τις επισκευές της ερπύστριας του τανκ που έριξε την πόρτα....

φυσικά κανείς δεν πέθανε στο Πολυτεχνείο και απορώ που γιορτάζουμε και την 28 Οκτωβρίου όταν είναι γνωστό ότι και εκείς κανείς δεν πέθανε κ τίποτα σημαντικό δεν συνέβη παρά μόνο κάτι ατυχήματα στα βουνά της Πίνδου....στραμπουλήγματα και τέτοια μωρε....
    +ΟΣΑ ΘΕΣ..
    επίσης οσοι δε ζήσαν τότε καλο θα ταν απλα να κοιτάνε χωρίς να γραφουν σε αυτα τα ποστ...

αφου δε σκοτωσαν καποιον που να ξέρω λεει τι το κάνουμε και θέμα..

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Σημερα εγινε κατι που με αφησε μαλακ...α!
    Εις μνημην του πολυτεχνειου στο Δημοτικο Θεατρο Μυτιληνης θα γινοταν μουσικη αντιφασιστικη παρασταση με την μπαντα nemesis με αφιερωμα στους pink floyd.Στην ουσια θα ηταν μια παρασταση αντιστοιχη με ενα live που ειχαν κανει οι pink floyd εναντια στο Β' παγκοσμιο και το ναζισμο.Αφου εκτυπωθηκαν αφησες,στηθικαν ηχητικα και φωτισμος,αφου η μπαντα εκανε 10 μερες προβες στο στουντιο και 4 μερες στο χωρο του θεατρου ωστε να κανουμε προβα μαζι τους και εμεις οι τεχνικοι(ηχος και φωτα).Εγινε ενσταση απο τον Κυριο διευθυντη του θεατρου λεγοντας:
    -Δεν ειναι πρεπον και σωστο να κανετε μια συναυλια εντος του θεατρου και τετοιου μεγεθους(εννοοντας τον εξοπλισμο που στησαμε)και να την χαρακτηριζετε ''αντιφασιστικη''.Τελικα το θεμα εφτασε στη νομαρχια και η εκδηλωση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.Ακυρωθηκε απο ανθρωπους που χαρακτηριζουν τον εαυτο τους απολυτα δημοκρατικους και πατριωτες.
    Δηλαδη αν τα παλικαρια χαρακτηριζαν την συναυλια φασιστικη θα υπηρχε προβλημα?Η μηπως αυτο δεν θα τους χαλαγε?
    Κ αυριο αυτος ο κυριος θα καταθεσει στεφανι εις μνημην ποιον πατριωτων?
    Τελος να πω οτι αυτος ο κυριος ειναι και διευθυντης ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
    σορρυ αν θεωρειτε ασχετο αυτου που ειπα αλλα με αφησε αφωνο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Να ρωτησω κατι ο αφελης?

Αιδως Αργειοι !!!

+1
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Ήμαρτον πια με το βιολί του "Ποιος σκοτώθηκε μωρέ;", και "Δεν σκοτώθηκε κανένας"

Σκοτώθηκε κόσμος μέσα κι έξω από το Πολυτεχνίο.

Έλεος ρε παιδιά.

Σεβασμός στους γονείς που θρηνούν τα παιδιά τους αυτή τη μέρα, γιατί δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή, γιατί κάτι ζώα τους το στέρησαν, και μερικά από αυτά τα ζώα, ζουν κανονικά την ζωή τους σήμερα!

Ε Λ Ε Ο Σ!

Κόφτε το!
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Re: Re: Re: Re: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Χμμμ μήπως γυρνάγαν καμιά ταινία με στρατιωτικό θέμα , και για να το κάνουν λίγο πιο ρεαλιστικό είπαν να το δοκιμάσουν με αληθινά πυρά... Άκου λέει δεν πέθανε κάνείς ......!!!!! Ολο μ@λ@κ1ες , !!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Evi , δεν ξερω τι να σου γραψω...

Δεν ξερω αν εχει νοημα να σου δειξει καποιος κατι και να πεις, ναι με πεισατε...Φωτογραφιες ή βιντεο ή μαρτυριες...Δεν ξερω αν πρεπει να χασω χρονο για να σου εξηγησω..

Αλλα επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα, θα σου πω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι

να πας ν αφησεις ενα λουλουδι

να πεις συγγνωμη ρε παληκαρια για τις μαλακιες που ειπα

να κλαψεις απο μεσα σου

να υψωσεις τη γροθια σου μπρος στην πυλη του Πολυτεχνειου

να ψαξεις για πληροφοριες

να καταλαβεις γιατι εγινε

Η απαντηση σου, ηταν περα απο ανιστορητη, τοσο μα τοσο χυδαια..Δεν σε βριζω, δεν εχω διαθεση για κοντρα ή κηρυγμα....αλλα προσεχε τι λες, σε παρακαλω απ τα βαθη της καρδιας μου..σε παρακαλω..

Και για το οτι εφτασες να ξεστομισεις αυτη τη βρυσια μπορει να φταινε πολλοι παραγοντες εξω απο σενα, αλλα καπου φταις και εσυ...

Επειδη σπιτι μου εχουμε και τραυματια απο εκεινη την ημερα, οπως και φιλους μεγαλης ηλικιας.....
    .
    .
    .
    .
    .
    .ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ;

Τι να πω..

Θα παω να κλαψω σε καμια γωνια μονος...κακως εγραψα...γιναμε αυτο που μισουσαμε..και το χειροτερο, δεν το παραδεχομαστε..

θα σας εβαζα φωτο απο Πολυτεχνειο..ετσι για να γινει μια ομορφη κουβεντουλα μεταξυ μας, ν ακουστουν αποψεις..να δουμε πως ειμαστε σημερα..δεν εχει νοημα...

θα βαλω φωτο απο εναν πιτσιρικα, Μιχαλη Καλτεζα τον λεγανε..δολοφοληθηκε Στουρναρη και Μπουμπουλινας 18 Νοεμβριου 1985 απο τον αστυνομο Μελιστα...ο οποιος αθωωθηκε

( η χουντα εφυγε, μη φοβαστε..)

ενας ακομα νεκρος του Πολυτεχνειου, 12 χρονια μετα την αποκατασταση της "δημοκρατιας.."

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: "μπαχαλακος" ηταν, οποτε καλα κανανε και τον σκοτωσανε..
    και γι αυτο κατι αλλοι "μπαχαλακηδες" εβαλαν μια μαρμαρινη επιγραφη σ εκεινο το σημειο, το 2005..για να τον θυμουνται ολοι οι "μπαχαλοι" και να περνουν κουραγιο και να τα σπανε καλυτερα...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	440px-_ce_a4_ce_b1_n_ce_ad_ce_b1__ce_9a_ce_b1_ce_bb_cf_84_ce_b5_ce_b6_ce_b1_cf_82.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	61,1 KB 
ID:	69749
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    θα βαλω φωτο απο εναν πιτσιρικα, Μιχαλη Καλτεζα τον λεγανε..δολοφοληθηκε Στουρναρη και Μπουμπουλινας 18 Νοεμβριου 1985 απο τον αστυνομο Μελιστα...ο οποιος αθωωθηκε
    ρε γμτ... όλα καλά τα γράφεις πας και μου βάζεις τα άσχετα θέματα και το χέζουμε το ζήτημα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

RESISTman
    για ακόμα μία φορα...
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Evi , δεν ξερω τι να σου γραψω...

Δεν ξερω αν εχει νοημα να σου δειξει καποιος κατι και να πεις, ναι με πεισατε...Φωτογραφιες ή βιντεο ή μαρτυριες...Δεν ξερω αν πρεπει να χασω χρονο για να σου εξηγησω..

Αλλα επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα, θα σου πω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι

να πας ν αφησεις ενα λουλουδι

να πεις συγγνωμη ρε παληκαρια για τις μαλακιες που ειπα

να κλαψεις απο μεσα σου

να υψωσεις τη γροθια σου μπρος στην πυλη του Πολυτεχνειου

να ψαξεις για πληροφοριες

να καταλαβεις γιατι εγινε

...................................
    Δεν φταίει η Εύη και η κάθε Εύη για τα λεγόμενα της.

Κάποιοι άλλοι την μάθανε να εθελοτυφλεί παρά την θέλησή της. Εύχομαι σε όλους αυτούς, κάποια στιγμή να δουν το θέμα καθαρά ανθρώπινα. Γιατί αυτές οι απόψεις είναι πολύ λυπηρό να τις ακούς. Είναι πολύ άδικο για κάποιους νεκρούς.

Οι υπόλοιποι είτε το ζήσαμε είτε όχι, όσο μπορούμε να μην ξεχνάμε, για να το πούμε και στα παιδιά μας.
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα