Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Πάντως να πω και ότι σε μια περίπτωση στη καριέρα μου, με άφησαν σε μπλόκο να φύγω (χωρίς έλεγχο) λόγω....... πινακίδας!!!!!
(όχι ότι ήμουν παράνομος δλδ, αλλά είχε πλάκα)
YΓ. ΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΣΑ 666?!??!?!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Το καλύτερο που άκουσα: 1η άδεια 06/06/06
:rotflmao:
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλύτερα είναι να δηλώσεις καταστροφή (σπάστη,κόψτη..:rotflmao: ) παρά κλοπή/απώλεια..Μπλέκεις με χαρτιά,δηλώσεις κλπ.. (έτσι μου έχουν πει..)
και γω αλλαξα την πινακιδα γιατι μου ξυνιζε,πηγα σε μια σχολη οδηγων εδωσα 30Ε .....και εγινε αντικατασταση λογω φθορας ......την εσπασα στη μεση
.....η μ@λακια ειναι οτι οτι πηρα χειροτερο αριθμο και ειμαι και Σουρδος
πλεον
+ 800 ......σωστος ο παιχτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Καλύτερα είναι να δηλώσεις καταστροφή (σπάστη,κόψτη..:rotflmao: ) παρά κλοπή/απώλεια..Μπλέκεις με χαρτιά,δηλώσεις κλπ.. (έτσι μου έχουν πει..)
ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΛΠ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΔΛΔ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΦΤΗ ΚΟΨΤΗΝ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 30? ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΕΑ. ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΑΛΙΑ ΠΕΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΑΠΛΑ ΤΟ....ΧΑΛΑΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΙΑΧΤΟ.....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις διαφωτιστικές οδηγίες.
Για ακόμη μια φορά η άμεση λύση είναι το περίφημο, το ανεπανάληπτο, το εξαιρετικό αυτό FORUM.![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή δουλεύω δίπλα στο μαγαζί του χριστόδουλα (το μεγάλο στο κέντρο) μήπως την πουλάς?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ποια την πινακίδα;;;;;;;;
Αμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αν θες στην δίνω και τζάμπα....... ή μήπως ........ για κάτσε.... η πινακίδα είναι συλλεκτική..... χμμμμμ .... με 5000 ευρωπουλάκια μπορεί να γίνει δική σου (και δώρο μια αρμαθιά σκόρδα)
![]()