Nostra, σε παρακαλώ σβήσε τουλάχιστον τα δικά μου ποστ,γιατί δεν αισθάνομαι καλά, που χάλασα το thread της Maira.
Maira, συγνώμμη που παρασύρθηκα.
![]()
Nostra, σε παρακαλώ σβήσε τουλάχιστον τα δικά μου ποστ,γιατί δεν αισθάνομαι καλά, που χάλασα το thread της Maira.
Maira, συγνώμμη που παρασύρθηκα.
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
οκ διαλεξε ενα απο τα δυο οποιο σου αρεσειΑρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Και όταν αντιπαρέρχεσαι κάτι δεν το επιστρέφεις.:rotflmao:![]()
+1000..Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Aπαντωντας στο αρχικο ποστ, Ιωαννα προτιμω να βλεπω 5000 αστυνομικους απο το να βλεπω σπασμενες βιτρινες, καμμενα αυτοκινητα και μηχανακια! Και οσο αφορα αν προκαλουν με τη παρουσια τους, εμενα γιατι δεν με πιανει δηλαδη ορεξη να ριξω μολοτοφ οταν βλεπω αστυνομο, ειμαι εξαιρεση??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δεν ανοίγω συζήτηση για την ημέρα αυτή ούτε για το τι σημαίνει για τον καθένα από μας. Είμαι όλη μέρα στο κέντρο της Αθήνας λόγω δουλειάς.Διαπίστωσα κάτι που με στεναχώρησε και με παραξένεψε ταυτόχρονα!
Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι απίστευτα πολλές. Ετοιμάζονται λες και πάμε για πόλεμο. Κάθε πεζοδρόμιο έχει τουλάχιστον και μια διμοιρία. Αλλά ούτε και σ' αυτό θα ήθελα να παραμείνω.
Έπιασα τον εαυτό μου λοιπόν, να εκνευρίζεται. Να εκνευρίζεται από την τόση αστυνομική δύναμη. Να θέλω να τους βρίσω. Να τους βρίσκω μεγάλη πρόκληση για τα νεύρα μου, για όλα τα στραβά που συμβαίνουν γύρω μου σ' αυτήν την πόλη. Ίσως αν μπορούσα, αν ήμουν και με άλλους μαζί, να το έκανα.
Μήπως τελικά όλη αυτή η δύναμη η αστυνομική είναι ο λόγος ή μάλλον ένας από τους λόγους που προκαλούνται τα επεισόδεια????
Μήπως τελικά, όσο πιο μεγάλη είναι η αστυνομική δύναμη, τόσο πιο μεγάλη η πρόκληση για να σπάσουμε τον κλοιό τους??????
Μήπως τελικά, Όλη αυτή η δύναμη αντιστρέφει τα πράγματα και αντί να μας δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας μας προκαλεί?????
Ή μήπως είναι η ιδέα μου για όλα αυτά????
![]()
![]()
![]()
Maira εχεις πιασει το νοημα.
Στην πορεια δεν πηγα για προσωπικους λογους, αλλα γυρισα σχεδον ολο το κεντρο. Ειδα πραγματα και ανθρωπους που ντρεπομαι που τελοσπαντων ζουν καπου εδω διπλα μας και αναμεσα μας...
Η εικονα που αποκομισες ειναι πραγματικη και βεβαια ειδες τα μισα απ αυτα που υπηρχαν..Ξερω τι σου λεω και θα μου επιτρεψεις να μην πω τιποτα αλλο.
Δεν παμε για πολεμο, οπως ειπες..Ειμαστε σε πολεμο ( προσωπικη μου κριση)
. Και αυτο στο δειχνουν με καθε τροπο οταν προσπαθεις ν αντιδρασεις.
![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Κανενα καναλι δεν μεταδιδει την πορεια.
Στο αλτερ αναρωτιουνται αν τους σηκωνεται μετα τα 55
στο αντ1 σηριαλ
στο μεγκα Μαμαλακης
στον αλφα ελληνικη ταινια
τα υπολοιπα γαμιουνται οπως τα απο πανω
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;
( κατα τ αλλα στον Ευαγγελισμο χτυπαγανε κοπελες με σιδερογροθιες οι "αντρες" )
ο ενικος του "πουθεναδες" ειναι πουθεναδας;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σου πω κάτι ρε αγορίνα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
....
ειλικρινά και με όλη την καλή διάθεση
Έχεις γραφτεί σε ένα φόρουμ που έχει σαν κύριο θέμα τις μηχανές και τα "συν αυτώ"
εξ' όσων θυμάμαι (και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) δεν πρέπει να έχεις ποστάρει ουτε ΜΙΑ φορα κάτι σχετικό με μηχανές... όπως θα έχεις δει όλοι γράφουμε για πολιτικά θέματα, για ιστορία κλπ αλλα ΚΥΡΙΩΣ γράφουμε για μηχανές... εδώ δεν είναι πολιτικό φόρουμ, δεν ξέρω σε πόσα fora γράφεις αλλα εδώ είσαι λίγο off topic...
σκέψου το λίγο...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ηλια μολις ετοιμαζομουν να γραψω το ιδιο ακριβως πραγμα, βαζω στην ακρη οτι οι ιδεες που λεει το παιδι μου προκαλουν ασχημα συναισθηματα, μαλλον δεν εχει καταλαβει που γραφει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
να σου πω κάτι ρε αγορίνα....
Έχεις γραφτεί σε ένα φόρουμ που έχει σαν κύριο θέμα τις μηχανές και τα "συν αυτώ"
εξ' όσων θυμάμαι (και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) δεν πρέπει να έχεις ποστάρει ουτε ΜΙΑ φορα κάτι σχετικό με μηχανές... όπως θα έχεις δει όλοι γράφουμε για πολιτικά θέματα, για ιστορία κλπ αλλα ΚΥΡΙΩΣ γράφουμε για μηχανές... εδώ δεν είναι πολιτικό φόρουμ, δεν ξέρω σε πόσα fora γράφεις αλλα εδώ είσαι λίγο off topic...
σκέψου το λίγο...
![]()
![]()
![]()
Ειδικα τωρα που βλεπω τα τσογλανια να σπανε πεζοδρομια για να εχουν πυρομαχικα....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αγορίνα μου και εσύ και ο λαμπρούκος κάνετε ένα λάθος εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Aπαντωντας στο αρχικο ποστ, Ιωαννα προτιμω να βλεπω 5000 αστυνομικους απο το να βλεπω σπασμενες βιτρινες, καμμενα αυτοκινητα και μηχανακια! Και οσο αφορα αν προκαλουν με τη παρουσια τους, εμενα γιατι δεν με πιανει δηλαδη ορεξη να ριξω μολοτοφ οταν βλεπω αστυνομο, ειμαι εξαιρεση??
Δεν πρόκειτια να ρίξεις εσύ μολότοφ όπως δεν θα έριχνε κι εκείνος ( λάμπρος) ο κάπταιν εγώ κλπ...
Δεν σταματούν τους ανεγκέφαλους οι αστυνομικοί . Πίστεψε με! Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι λέω. Όπως δεν τους σταμάτησαν σε δεκάδες πορείες.
Η αστυνομική παρουσία απλώς προλαβαίνει τα τσογλανάκια που θα ακολουθούσαν του ςανώριμους βλάκες.
Οι ανώριμοι όμως βλάκες δεν σταματούνται επειδή η βλακεία είναι αήτητη!!!
Άμα θες έχω... ουουου... ένα σωρό παραδείγματα να σου πω...
τα λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σκέψου το λίγο...
![]()
![]()
![]()
Ρε συ κάπταιν! Είναι η πάγια τακτική τους!!!
Γουστάρουν να προκαλούν μπάχαλα!!! Όπου φασαρία από κοντά αυτοί...
κι εδώ ανακατωσούρα φέρνετε. Αχ κακά παιδιά!!! Θα σας βάλω τιμωρία...
Πέραν του χαβαλέ πάντως ο καπετάνιος έχει δίκιο φιλαράκο.
Είμαστε πρωτίστως μοτοσικλετιστές και λόγω της ημέρας οκ ανοίχτηκαν κάποιες συζητήσεις.
Μέχρι εκεί δεκτόν αλλά σκέψου λίγο που είσαι... σε τι site είσαι...
κι αλήθεια resistman τι μοτόρι έχεις;
Εσενα πριν απο λιγο δεν σου απαντησα αλλου?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
;
Με παρακολουθεις?
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ρε παιδια, ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραφεις οτι θελει, αυτο σημαινει ελευθερια λογου. Μην προσπαθουμε να λογοκρινουμε και τα forum. Εξαλλου ο καθενας κρινεται για τα γραφομενα του.
Στο κατω κατω ο ανθρωπος δεν μπηκε στο θεμα "καρινα για multistrada" να γραψει για το πολυτεχνειο...
Και πρωτα απο ολα ειμαστε ανθρωποι και κοινωνικα οντα και μετα μοτοσυκλετιστες.
Φιλικα...
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Υπαρχει καποιος κανονας του φορουμ που λεει κατι σχετικο;
Αν ναι διαγραψτε με τωρα οχι αυριο. ΤΩΡΑ.
και χαρηκα για τη γνωριμια
Ρε κάπταιν, τώρα τι ακριβώς κάνουμε? Δηλαδή ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι? (όπως με διόρθωσες παλιότερα και είχες δίκιο?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σκέψου το λίγο...
![]()
![]()
![]()
Σε πολιτικές συζητήσεις παρεμβαίνει και απαντάει. Δεν μπήκε στην διαμάχη μεταξύ V-strom και Transalp, να πει ότι επειδή το Transalp είναι παλιάς σχεδίασης, φταίνε οι μπάτσοι.
Και μηχανάκι να μην έχει, για ποιο λόγο να μην μπαίνει και να λέει την γνώμη του?
Δηλαδή εμείς οι μοτοσυκλετιστές είμαστε "άλλοι" από την κοινωνία? Είμαστε ελίτ? ή είμαστε σε μια γυάλα?
Για ξανασκέψου το λίγο...... πάντα φιλικά.
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!