Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: Re: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Όπως τα πήρες με τις μ@μ@κιες που έγραψε το παληκάρι, δεν θα έπρεπε να τα πάρω και εγώ με τις δικές σου μ@μ@κιες για τους on/offaκηδες ρε φιλαράκο;;;;;

Όπως τα πήρες γιατί το παληκάρι έκανε το λάθος να γενικεύσει, το ίδιο δεν κάνεις και εσυ;;;;

Έχω δει τύπους με ss να πηγαίνουν στην εθνική με τζινάκι, παντόφλα και ακράνοτοι οχι μια και δύο φορές. Έχω δει και on/offαδες με την ίδια περιβολή να κάνουν τα ίδια. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν και αυτοί που τα κάνουν.

Αυτά
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι κατι βλακειες μερικες φορες που μας βγαζουν απο τα ρουχα μας(ενταξει οχι τελειως γυμνους κανει κρυο τωρα:rotflmao: :rotflmao: )Εκανα και γω το λαθος να γενικευσω αλλα εγραψα και συγγνωμη αν θιγω καποιους γιατι ολοι τα βλεπουμε στους δρομους και εγω σε αλλ ποστ μου εχω κραξει ατομα με ss οποτε no hard feelings mate
    Keep spamming!!!:a13:

Πως γίνεται στους δρόμους να χαιρετιόμαστε και στα φόρουμ να σκοτωνόμαστε, ένας θεός ξέρει…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Μιλαμε σοβαρα τωρα;;; Τι ζωα κυκλοφορουν και εχουν το θρασος να λενε και τετοιες π@π@ρολογιες!!!
    Βασιλη αστους να λενε! ΕΣΥ κανεις το σωστο φιλε και εισαι αληθινος μοτοσυκλετιστης! Αυτα τα ζωα μετρανε τον εξοπλισμο απο το μεγεθος της μηχανης! Λες και το κρασπεδο θα κοιταξει τι μηχανη εχεις -οπως σωστα ειπε ενας συνοδοιπορος εδω πιο πριν.....

Ελα να βρεθουμε μια μερα να σου δωσω το εφταμισι να δουμε τι θα λενε μετα οι λ@λ@κες!!!!
    ευχαριστω ταξιδευτη.αλλα εχω καταλαβει πια ποιους πρεπει να ακουω κ ποιους οχι.(τυχαιο ειναι οτι ηταν χοντακιδες!?) :rotflmao:
    εχεις την ιδια μηχανη με τον αδερφο μου,αλλα μου τη δινει μονο οταν ειμαστε μαζι.μου λεει να μην ειμαι επιδειξιας! κ οτι θα ανοιξω το γκαζι κ θα καρφωθω σε κανα στυλο!

Καταρχήν να συμφωνήσω στην άποψη ότι το χρήμα δεν σε κάνει κάγκουρα. Άμα είσαι, είσαι, είτε καβαλάς το πιο ακριβό 1000 superbike, είτε ένα ταπεινό και τίμιο παπί.
    Κατά τα άλλα, φίλοι συμφορουμίτες, νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε κοινή άποψη για τα περί ασφάλειας και ευθύνης, είτε λόγω εμπειριών, είτε γιατί έχουμε λίγο περισσότερο νιονιο στο κεφάλι μας από διάφορους κάγκουρες. Και επειδή κατά καιρούς το «έπαιζα» ιεραπόστολος, που προσπαθούσα να πείσω μερικούς τέτοιους, ή γενικώς άσχετους με το χώρο για την αξία της προστασίας, για τη υπεύθυνη οδήγηση κλπ, αλλά πάντα γνώριζα την παταγώδη αποτυχία (δεν βάζουν μυαλό, δεν χαμπαριάζουν, είναι στο κόσμο τους), ε πλέον τολμώ να ομολογήσω ότι έχω προσχωρήσει σε μια συνομοταξία «στ’αρχιδιστών». Πχ:

Σκανε μουρη τα ηλιολουστα ΣΚ του χειμωνα & στις αρχες της Ανοιξης, σπανιοτερα ομως το καλοκαιρι - θα την βολεψουν καλυτερα στο aircondition του 4χ4. Ανεβαινουν στο καθε πανάκριβο ss ξεκράνωτοι, με το μουρικο μπουφανακι, και βολταρουν για καφε στο κεντρο, ολο ποζα & μαρσαρισμα..ε, αυτοι δεν εχουν καμμια σχεση με τον ορο "μοτοσυκλετιστης
    Στα @@ μου τους έχω καταχωρημένους. μου αρέσει που ειμαι διαφορετικός και ξεχωριζω

εγω παντως θεωρω πολυ γελοιο θεαμα καποιους "αναβατες" που καβαλανε μηχανηματα αξιας πολλων χιλαδων ευρω και να φορανε κρανακι αγορασμενο απο το πρακτικερ
    και αυτούς στα @@ μου, και μάλιστα γελάω φωναχτά όταν τους βλέπω, να με ακούσουν καλά. (παραλίγο να φάω ξύλο μια μέρα)

Μερικες φορες πραγματικα νοιωθω ηλιθιος....
    Που μου παιρνει 10 λεπτα στο ξεκινημα και αλλα τοσα στο σταματημα για να βαλω/βγαλω εξοπλισμο -τοσο σε εμενα οσο και στον εκαστοτε συνεπιβατη μου, ενω βλεπω κατι αλλα τυπακια να μου ερχονται "αερατα" εξω απο την καφετερια και να πηδανε απο την σελα της μηχανης στους καναπεδες με κατι χαμογελα ΝΑ...
    Που αυτοι ειναι ατσαλακωτοι με τα ασπρα πουκαμισακια τους, ενω εγω παω καπου και ειμαι σαν crossover αλβανου μπετατζη με βρετανο πανκιο με το μισο μαλι κολλημενο στη μουρη και το υπολοιπο καγκελο προς ολες τις κατευθυνσεις, με ενα κατακοκκινο σημαδι ΝΑ στο κουτελο απο το κρανος, που χρειαζομαι αλλες 2 θεσεις για να αφησω τον εξοπλισμο μου κλπ κλπ...
    γιατί νιώθεις ηλίθιος? Εγώ το 10λεπτο αυτό, το βλέπω σαν τελετουργικό (πως κάνει ο ρόσσι πριν τον αγώνα? Ε, έτσι και εγώ…). Τους άλλους, τους αεράτους, να μην επαναλαμβάνομαι : στα @@ μου και αυτούς

καλα εσυ εχεις 600 παει κ ερχεται.εγω με το 125 εχω ακουσει ΤΑ κουλα.500 ευρω για κρανος?καλα εισαι πολυ μλκας φιλε.αφου παμε απ την παλια εθνικη,γιατι βαζεις κρανος?300 ευρω για το μπουφαν?125 εχεις οχι 1000αρα!σ ολα ειχα μεινει λιγο κ δν ηξερα τι να απαντησω.εχω κ αλλα παραδειγματα που δν μου ρχονται τωρα
    αυτούς, τους «γνωστούς» της κάθε τυχαίας μοτοπαρέας στην οποία μπορεί να βρεθώ για βόλτα, αυτούς και αν τους έχω στα @@. Μάλιστα τα φοράω όλα και με επιδεικτικό τρόπο για να τους την σπάσω. Βασίλη στο προτείνω…

ειδικα κατι π@υτανακι@ που σε κοιτανε λες και εισαι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ επειδη τα κουβαλας ολα αυτα!Τι να πω ρε π@υστη μου ειμαστε πολυ πισω σε παιδεια σε τεοια πραγματα,αντι να σου πουν μπραβο που τα φορας σε χλευαζουν απο πανω!!ΕΛΕΟΣ!!!
    ε, εδικά αυτά τα **νακια, και αυτά στα @@ μου τα βάζω, κυριολεκτικά όμως! (τρώω χυλόπιτες αβέρτα φυσικά…)

Re: Re: Re: Re: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι κατι βλακειες μερικες φορες που μας βγαζουν απο τα ρουχα μας(ενταξει οχι τελειως γυμνους κανει κρυο τωρα:rotflmao: :rotflmao: )Εκανα και γω το λαθος να γενικευσω αλλα εγραψα και συγγνωμη αν θιγω καποιους γιατι ολοι τα βλεπουμε στους δρομους και εγω σε αλλ ποστ μου εχω κραξει ατομα με ss οποτε no hard feelings mate
    Don't worry mate

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ξεχασατε τους BMWδακηδες η μου φαινεται ;

Έχεις απόλυτο δίκιο και συγνώμμη για την παράλειψη.

Αντε ρε παλιοBMWδάκηδες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    δε νομίζω οτι τα βαζει με τους στρεεταδες, αλλα γενικότερα με τους ''μοτοσυκλετιστες που δε φοράνε κράνος και ειναι ολο μοστρα....

η αληθεια ειναι οτι κ γω αυτο βλεπω οτι οι περισσοτεροι που δε φορανε κρανος ειναι οι ονοφαδες...

κατι μουρες με β στρομ με βαραντερο...τι να πεις...μαλακια ολονων που δεν το φορανε , στρεετ κ ον οφ....

παντως με χαρα μου διαπιστωνω οτι τον τελευταιο καιρο , στην πολη μου τουλαχιστον , λιγους βλεπω πλεον χωρις κρανος...λιγο οι μπατσοι που βγαινουν συνεχεια κ καλα κανουν, λιγο οι θερμοκρασιες....

Α, καλά....και μόνο?? οι BMWδάκιδες τι σου λένε?? GS1200 ιδίως.........
    CALCULATOR ISLAND

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Α, καλά....και μόνο?? οι BMWδάκιδες τι σου λένε?? GS1200 ιδίως.........
    Ειπα και γω
    Keep on rocking in a free world !!!

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ BMW, ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ !!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ OLDMAN !!!!!!!!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ POST , ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΜΕΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ !!!!

Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ OLDMAN !!!!!!!!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ POST , ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΜΕΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ !!!!
    Δεν προλαβαίνω ρε Spike, μα την Παναγία...!!!

(έχετε γίνει και κάπως διαλακτικότεροι.... χέσε μέσα υπόθεση !!!)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    εγω τα παιρνω στο κρανιο!!!!!

ειναι απιστευτα γελοιοι με κεινα τα καπελακια κ τα κορδονια λυτα να ανεμιζουν, σαν ενα καρτουν δε θυμαμαι πιο με ενα πουλι που ηταν αεροπορος κ φορουσε μια κασκα πιλοτων του β΄παγκοσμιου τις δερματινες...

μου ρχεται να τους βρισω!!!το κεφαλι τους δε το σκεφτονται , δε κοιταζτηκαν στον καθρεφτη τουλαχιστον?

τα κρεμαν κ στους καθρεφτες μετα...

το εχω δει σε Hayabusa....
    ενω οι αλλοι που κυκλοφορουν με ραγισμενα κρανη ειναι καλυτεροι;
    ...appetite for destruction...

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Ρε παιδια να σας πω κατι με το φοβο να με βρισετε.Οδηγω μια Virago 250.Εχω ενα κρανος σε στυλ σαν των ζηταδων ενα μπουφαν beering κ γαντια.Πολλες φορες μου εχουν πει πως τα ρουχια δε ταιριαζουν με τη μηχανη αλλα αυτο δε με ενδιαφερει.Η αληθεια ειναι ομως πως οταν παω για καφε η οταν βγαινω για βραδυ δε φοραω κρανος.Ειμαι δηλαδη σαν αυτους με το ζελε που λεγατε.Μου αρεσει να με χτυπαει ο αερας κ γουσταρω οταν βγαινω εξω να εχω τα μαλλια κομπλε.Στη πολη(Γιαννενα) δε τρεχω κ οταν ειναι να παω σε κανα χωριο εξω απο αυτη φοραω παντα το κρανος.επισης οταν εχω τη κοπελα της δινω παντα κρανος κ αν δεν εχω της δινω το δικο μου μεχρι να παω σπιτι για να παρω το δευτερο.Αυτα παρακαλω ηρεμια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause
    Ρε παιδια να σας πω κατι με το φοβο να με βρισετε.Οδηγω μια Virago 250.Εχω ενα κρανος σε στυλ σαν των ζηταδων ενα μπουφαν beering κ γαντια.Πολλες φορες μου εχουν πει πως τα ρουχια δε ταιριαζουν με τη μηχανη αλλα αυτο δε με ενδιαφερει.Η αληθεια ειναι ομως πως οταν παω για καφε η οταν βγαινω για βραδυ δε φοραω κρανος.Ειμαι δηλαδη σαν αυτους με το ζελε που λεγατε.Μου αρεσει να με χτυπαει ο αερας κ γουσταρω οταν βγαινω εξω να εχω τα μαλλια κομπλε.Στη πολη(Γιαννενα) δε τρεχω κ οταν ειναι να παω σε κανα χωριο εξω απο αυτη φοραω παντα το κρανος.επισης οταν εχω τη κοπελα της δινω παντα κρανος κ αν δεν εχω της δινω το δικο μου μεχρι να παω σπιτι για να παρω το δευτερο.Αυτα παρακαλω ηρεμια...

KILL THE HERETIC

BURN THE MUTANT:a015:

PURGE THE UNCLEAN:a5:
    it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause

Μην ανησυχείς φίλε μου. Εγώ δεν πρόκειται να σε βρίσω. Εξάλλου δεν θα παραμείνεις για πολύ ανάμεσά μας. Να μου πεις μόνο, που θα στείλω τα λουλούδια για την κηδεία σου.
    Σύμφωνα με την έκθεση MAIDS, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν, μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες. Ακριβώς δηλαδή εκεί, που εσύ θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητο, να φοράς κράνος.
    Οπότε σε χαιρετώ, και σε ασπάζομαι από τώρα, και σου εύχομαι καλή ψυχή.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Μην ανησυχείς φίλε μου. Εγώ δεν πρόκειται να σε βρίσω. Εξάλλου δεν θα παραμείνεις για πολύ ανάμεσά μας. Να μου πεις μόνο, που θα στείλω τα λουλούδια για την κηδεία σου.
    Σύμφωνα με την έκθεση MAIDS, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν, μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες. Ακριβώς δηλαδή εκεί, που εσύ θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητο, να φοράς κράνος.
    Οπότε σε χαιρετώ, και σε ασπάζομαι από τώρα, και σου εύχομαι καλή ψυχή.

Παρακαλω πολυ μην γραφεται τετοια πραγματα για κανεναν μεσα στο φορουμ!Εσενα φιλε μου Λουκαφιλμ πως θα σου φαινοταν το μυνημα σου απευθυνομενο σε εσενα?Δεν θα ηθιελες να βρισεις χριστους και δαιμονες μεσα στο φορουμ και γενικα να ξεκινησεις μια διαμαχη για κακη αντιμετωπιση του θεματος?

Και παρακαλω πολυ να μην το παιζουμε ολοι αγιοι!!Ολοι εχουμε καβαλησει την μηχανη μας η το μηχανακι μας χωρις κρανος εστω και για λιγη αποσταση!

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετω!

Ετσι γραφεται?

Φιλικα Γιαννης-Gixxerakias
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας