καλύτερα να μην πάρεις καθόλου, από το να πάρεις από το μαρινόπουλο. Θα σπάσει με το καλημέρα.
καλύτερα να μην πάρεις καθόλου, από το να πάρεις από το μαρινόπουλο. Θα σπάσει με το καλημέρα.
Δύσκολα ναι, σκοτεινά όχι ! Λασπωμένα ίσως ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Ρε αλήτη maki τι κάθεσαι και λες στο παιδί, θες να τον δελεάσεις και να μπλέξει στα σκοτεινά και δύσκολα μονοπάτια της ποδηλασίας. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό πάει σε μένα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
ΥΓ Πόση διαδρομή έχεις μπροστά και πίσω;![]()
170mm μπροστά και 195mm πίσω.
Ή είμαστε αλήτες ή δεν είμαστε !![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
ειναι καλουτσικο...το δοκιμασα κιολας!
σασμαν-φρενα shimano , μπρος πισω αναρτηση πολυ καλυτερο απο αυτο που ηδη εχω και πολυ βολικο....![]()
το οποιο ειναι σκουριασμενο 5ετιας mountain με προβληματα στο σασμαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
απο αυτο που ηδη εχω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ άλλαξα 5 ποδήλατα μέσα σε δυο χρόνια μέχρι να καταλήξω σ'αυτό που ήθελα απ'την αρχή και το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω λεφτά.
![]()
![]()
Εγώ ένα ποδήλατο είχα όλο κι όλο στη ζωή μου. Ενα 28άρι όταν ήμουν πιτσιρικάς, αλλά μ΄αυτά που έκανα...κάποια στιγμή...εντελώς ξαφνικά...το ένα ποδήλατο...έγινε δύο μισά ποδήλατα...![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
370E ακούγονται καλά.
Τα 200 είναι λίγα ακόμη και για απλό αλουμινένιο σκελετό. Και τα αλουμίνια έχουν κατηγορίες ανάλογα με την διαδικασία σκληρυνσης τους (πχ. σειρά 9000, 9100 κλπ).
Πήγαινε σε κανα δυο καταστήματα ποδηλάτων και δες τις επιλογές σου και μετά αποφασίζεις. ΟΧΙ ΣΕ SOUPERMARKET επιμένω.
Υ.Γ. shimano σασμάν έχουν τα περισσότερα αλλα ποιά σειρά?
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
πραγματικα ηταν καλο το σασμαν οπως μου ειπε και ο πατερας μ που ασχολιοταν απο μικρος..αλλα το κακο ειναι οτι μονο αυτο ειναι καλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
370E ακούγονται καλά.
Τα 200 είναι λίγα ακόμη και για απλό αλουμινένιο σκελετό. Και τα αλουμίνια έχουν κατηγορίες ανάλογα με την διαδικασία σκληρυνσης τους (πχ. σειρά 9000, 9100 κλπ).
Πήγαινε σε κανα δυο καταστήματα ποδηλάτων και δες τις επιλογές σου και μετά αποφασίζεις. ΟΧΙ ΣΕ SOUPERMARKET επιμένω.
Υ.Γ. shimano σασμάν έχουν τα περισσότερα αλλα ποιά σειρά?![]()
επισης απορριπτεται τελικα η επιλογη σοθπερ μαρκετ γιατι πηγα σημερα και εμεινε ενα τελευταιο κομματι το οποιο ειναι λιγο σακατεμενο καθως ειναι απο αυτα που αφηναν εξω και στις βιτρινες για να τα βλεπει ο κοσμακις...
οποτε θα περασω δευτερα απο τον κασσιματη και το γατσουλη να ριξω ενα βλεφαρω και θα σας πω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Εγώ ένα ποδήλατο είχα όλο κι όλο στη ζωή μου. Ενα 28άρι όταν ήμουν πιτσιρικάς, αλλά μ΄αυτά που έκανα...κάποια στιγμή...εντελώς ξαφνικά...το ένα ποδήλατο...έγινε δύο μισά ποδήλατα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και γω το ιδιο επαθα με το ποδηλατο που εδωσαν στη ξαδερφη μου δωρο απ το φροντιστηριο της, κατα την εγγραφη της στο νεο ετος:rotflmao:
Επίσης πολύ καλή προταση είναι και το GT Avalanche 3 , έχει πολύ καλό αλουμινένιο σκελετό και καλούτσικα περιφερειακά, το μπροστινό του αμορτισερ είναι ρυθμιζόμενο, αυτό έχω κι εγώ κ είμαι σούπερ ευχαριστημένος , τιμή κοντά στα 330 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πάντως ψάξε σε πολλά μαγαζιά σε διάφορες περιοχές γιατί πάιζει να βρεις σημαντικές διαφορές στις τιμές τους....
Α! και κάτι ακόμα, τα ποδήλατα των Σ/Μ είναι επιεικώς της πλάκας φίλε μου, εξάλλου το ποδηλατάκι είναι κάτι που μένει κ ποτέ δεν βγαίνει εκτός μόδας![]()
Πουλαω το δικο μου!!!!!!!
Ειναι το IDEAL Axion σε μπλε χρωμα [εβαλα μια φωτο παρακατω σε κοκκινο που βρηκα προχειρα στο ιντερνετ] με δισκοφρενα μπρος πισω παρακαλω και σε αριστη κατασταση!
Δεκτος καθε ελεγχος και βολτα - τιμη συζητισιμη εννοειται...δεν θα τα χαλασουμε εκει αφου εχει αναλαβει η CBF μου τις καθημερινες μου εξορμησεις...
Στειλε πμ για τα περαιτερω.
Φιλικα,
Possidi
![]()
ρε συ 330 ειναι πολλα χρηματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Επίσης πολύ καλή προταση είναι και το GT Avalanche 3 , έχει πολύ καλό αλουμινένιο σκελετό και καλούτσικα περιφερειακά, το μπροστινό του αμορτισερ είναι ρυθμιζόμενο, αυτό έχω κι εγώ κ είμαι σούπερ ευχαριστημένος , τιμή κοντά στα 330 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Πάντως ψάξε σε πολλά μαγαζιά σε διάφορες περιοχές γιατί πάιζει να βρεις σημαντικές διαφορές στις τιμές τους....
Α! και κάτι ακόμα, τα ποδήλατα των Σ/Μ είναι επιεικώς της πλάκας φίλε μου, εξάλλου το ποδηλατάκι είναι κάτι που μένει κ ποτέ δεν βγαίνει εκτός μόδας![]()
![]()
εχεις πμ...αν και δε νομιζω να το δινεις στη τιμη του θεματος της συζητησης...Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
Πουλαω το δικο μου!!!!!!!
Ειναι το IDEAL Axion σε μπλε χρωμα [εβαλα μια φωτο παρακατω σε κοκκινο που βρηκα προχειρα στο ιντερνετ] με δισκοφρενα μπρος πισω παρακαλω και σε αριστη κατασταση!
Δεκτος καθε ελεγχος και βολτα - τιμη συζητισιμη εννοειται...δεν θα τα χαλασουμε εκει αφου εχει αναλαβει η CBF μου τις καθημερινες μου εξορμησεις...
Στειλε πμ για τα περαιτερω.
Φιλικα,
Possidi![]()
![]()
Εάν είσαι κοντά στα Πατήσια πες μου να σου πω μαγαζί
που θα βρείς κάτι καλό...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
για πες μου φιλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Εάν είσαι κοντά στα Πατήσια πες μου να σου πω μαγαζί
που θα βρείς κάτι καλό...![]()