Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 124

Θέμα: 18 xronon..

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Και επειδή είμαι παρορμητικός τύπος..πέρνω βαθειά ανάσα για να μην μιλήσω με τον τόνο που θα ήθελα και δυστυχώς θα έμοιαζε πολύ με τον δικό σας "ΠΑΤΕΡΑ".. Καταρχήν κάποιος που αφαιρεί το δικαίωμα να ομιλεί σε όποιον δεν είναι γονιός είναι τουλάχιστον αλαζονικό. Σαν εν δυνάμει γονιός λοιπόν δικαιούμαι (αν μου επιτρέπετε!) να πω ότι και βέβαια κανείς δεν κατηγορεί για ηθική αυτουργία τον πατέρα αλλά για βαρύτατη ευθύνη ή ανευθυνότητα;
    Και ας μην γινόμαστε υποκριτές και αστείοι σχεδόν με το να ερίζουμε σαν κοράκια για το ποιός συμπονεί τον πόνο τους.Όλοι βέβαια.Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα δεχτούμε οτι η αδυναμία και η υπερβολική αγάπη είναι αυτή που δικαιολογεί τέτοιες απερίσκεπτες κατα την γνώμη μου ενέργειες. Και φυσικά δεν χρειάζονται παραινέσεις για σεβασμό και τα τοιάυτα!Όσο για τις πατάτες τις μαγειρεύω υπέροχα!
    Miss Respect.
    +1000

Re: Re: fimes..

Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    Τα περιπλεκει λιγο τα πραμματα οσον αφορα τον πατερα, γιατι απ οτι φαινεται δεν ηταν σωστος... Σπασιμο??? Μαλλον ουτε κι ο πατερας ειχε μυαλο...
    οριστε...
    αλλα ας μη το συνεχισουμε, ας σεβαστουμε τουλαχιστον το παλικαρι που εφυγε...

μπορει να ηταν ατιθασος ας μην τον καταδικασουμε ομως για τη φλογα της ηλικιας του...ολοι μας σ αυτη την ηλικια θα καναμε επικυνδινα πραματα αλλα δυστυχως μερικοι τα πληρωνουν με το υψιστο τιμημα...

κριμα δεν αξιζει σε κανεναν τετοια "τιμωρια" οτι και να εκανε στο δρομο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    Αδιάφορο με οτιδήποτε λες τώρα, αυτό στην αρχή δεν έπρεπε να το πεις.
    Να σου το παρουσιάσω αλλιώς: Θα τόλμαγες να το πεις αυτό στον ίδιο τον πατέρα του;
    Δε νομίζω.
    Ο μόνος λόγος που δεν θα έλεγα κάτι στον πατέρα του ήταν από σεβασμό στον μικρό που έφυγε. Αλλά πραγματικά όλοι οι παραπάνω πιστεύετε ότι το να παίρνεις σε ένα 18χρονο ένα R6 είναι συνετό?

Να υποθέσω ότι δεν έχετε παιδιά? Μήπως έχετε ξεχάσει εαυτούς σε εκείνη την ηλικία? Οτι δεν θα συμβεί σε εσάς? Η μήπως τελικά για αυτό που κράζετε όλοι σας αυτόν που τόλμησε και έγραψε το λογικό, αφορά εσάς?

Μπράβο λοιπόν σε αυτόν τον πατέρα που σκότωσε το γιό του, ίσως για να καλύψει τα δικά του απωθημένα. (edit : μόλις διάβασα για το "σπάσιμο" στην πρώην σύζυγο. Διπλό το μπράβο)

Το μόνο καλό για αυτόν είναι ότι ο πόνος που αποχωρισμού σβήνει με τα χρόνια. Θα μπορούσε να έχει έναν ανάπηρο ή ακόμα χειρότερα ένα φυτό μέσα στο σπίτι του και να συνειδητοποιεί σε καθημερινή βάση, για πολλά πολλά χρόνια την παπαριά που έκανε.

Ελάτε μιά βόλτα από ΚΑΤ μεριά το απόγευμα που έρχονται γονείς και φίλοι να βγάλουν μια βόλτα τα κατεστραμμένα όνειρα, και μετά αρχίστε μου ρομαντικές παπαροθεωρίες.

Καλό ταξίδι στον μικρό....................
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Ο μόνος λόγος που δεν θα έλεγα κάτι στον πατέρα του ήταν από σεβασμό στον μικρό που έφυγε. Αλλά πραγματικά όλοι οι παραπάνω πιστεύετε ότι το να παίρνεις σε ένα 18χρονο ένα R6 είναι συνετό?

Να υποθέσω ότι δεν έχετε παιδιά? Μήπως έχετε ξεχάσει εαυτούς σε εκείνη την ηλικία? Η μήπως τελικά για αυτό που κράζετε όλοι σας αυτόν που τόλμησε και έγραψε το λογικό, αφορά εσάς?

Μπράβο λοιπόν σε αυτόν τον πατέρα που σκότωσε το γιό του, ίσως για να καλύψει τα δικά του απωθημένα.

Το μόνο καλό για αυτόν είναι ότι ο πόνος που αποχωρισμού σβήνει με τα χρόνια. Θα μπορούσε να έχει έναν ανάπηρο ή ακόμα χειρότερα ένα φυτό μέσα στο σπίτι του και να συνειδητοποιεί σε καθημερινή βάση, για πολλά πολλά χρόνια την παπαριά που έκανε.

Όσο για την άλλη εξυπνάδα που γράφτηκε, ναι όλες οι μηχανές σκοτώνουν. Απλώς κάποιες σκοτώνουν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. Για την ακρίβεια, ένα R6 σε συνδυασμό με έναν 18χρονο μαθηματικά οδηγεί τουλάχιστον νοσοκομείο. Ελάτε μιά βόλτα από ΚΑΤ μεριά το απόγευμα που έρχονται γονείς και φίλοι να βγάλουν μια βόλτα τα κατεστραμμένα όνειρα, και μετά αρχίστε μου ρομαντικές παπαροθεωρίες.

Καλό ταξίδι στον μικρό....................

εγω φιλε μου οσα λες περι κατ τα εχω δει γιατι εχω παει δεκαδες φορες για τον γιο ενος φιλου του πατερα μου...(και συμφωνο απολυτα σε οσα λες παραπανω)

παρομοια περιπτωση με τον πατερα που λεμε ειναι και ο φιλος του δικου μου πατερα, ο οποιος εχει αγορασει στο γιο του subaru impreza sti, το ΕΙΧΕ αγορασει πριν 2 χρονια,

2 μηνες μετα επισκεφθηκε το κατ και το αυτοκινητο επισκεφθηκε την αποσυρση....
    στη συνεχεια ο γιος την εβγαζε με αμαξακια κωλοφτιαγμενα τυπου accent και tipo....

τελευτεα φορα που τον ειδα ηταν παλι στο κατ με σπασμενο ποδι και λαμες....

(το παλικαρι ειναι 21 χρονων)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Πρός θεού, δεν υπονοώ ότι μόνο οι μηχανές σκοτώνουν.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Πρός θεού, δεν υπονοώ ότι μόνο οι μηχανές σκοτώνουν.
    και γω δεν στο ειπα για να σου δειξω πως σκοτωνουν και τα αυτοκινητα...

και τα ποδηλατα σκοτωνουν, απλα το ειπα μιλωντας για επισκεψεις στο ΚΑΤ...

νιανιαρο μελος.. Το avatar του/της loufas

Unhappy eleos..

prin ligi ora gurisame apo tin kideia. den tha anaptukso polu to thema, prepei omos na po kati polu simantiko.. egine nekropsia nekrotomi kai to porisma.. afise afonous tous pantes! to paidi eixe mono mia gratsounia sto prosopo kai den eixe oute katagma oute tpt sovaro.. "efyge" apo anakopi kardias!! akousa sugkeneis na lene oti fovithike polu kai giayto egine oti egine!! ti na po tora??

παντα ορθιοι!!

www.loufas.9f.com

www.apriliabikers.gr

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    απιστευτο...

Να ναι καλα οπου και να ναι...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος
    ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........

ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.........

Χωρίς νά σάς ρωτήσουμε.......!!!!!!

Όταν όμως καί ΑΝ ......γίνετε γονείς ....ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....

τί ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ........λέγατε.....!!!!!!!!
    Ότι κι άν πείτε συγχωρημένοι ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ....

Miss Respect.........

Έξήγησε μου ...ΠΩΣ.....μπορείς νά έχεις άποψη ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.......
    έχοντας ζήσει .....ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟ ΡΟΛΟ.....!!!!!!!

Έξαιρείσαι άν είσαι παιδοψυχολόγος....!!!!!άν καί πάλι έχω τίς άμφιβολίες μου

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    Αδιάφορο με οτιδήποτε λες τώρα, αυτό στην αρχή δεν έπρεπε να το πεις.

Να σου το παρουσιάσω αλλιώς: Θα τόλμαγες να το πεις αυτό στον ίδιο τον πατέρα του;

Δε νομίζω.

γιατι πιστευεις οτι ο πατερας του δεν το σκεφτηκε;;;;

πας και αγοραζεις σε 18 χρ. παιδι (γιατι ουσιαστικα παιδι ειναι ακομα) ενα R6;;;

τι εμπειρια να εχει ενας 18αρης;;;;;

κα με παπι μπορουσε να σκοτωθει αλλα με τετοια μηχανη ανεβασε το ποσοστο 70%.

μηχανη πιστας με αγωνιστηκες προδιαγραφες στα χερια 18αρη, ΝΑΙ ρε φιλε ειναι εγκλημα.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........

ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.........

Χωρίς νά σάς ρωτήσουμε.......!!!!!!

Όταν όμως καί ΑΝ ......γίνετε γονείς ....ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....

τί ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ........λέγατε.....!!!!!!!!
    Ότι κι άν πείτε συγχωρημένοι ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ....

Miss Respect.........

Έξήγησε μου ...ΠΩΣ.....μπορείς νά έχεις άποψη ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.......
    έχοντας ζήσει .....ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟ ΡΟΛΟ.....!!!!!!!

Έξαιρείσαι άν είσαι παιδοψυχολόγος....!!!!!άν καί πάλι έχω τίς άμφιβολίες μου

Αγαπητέ "ΠΑΤΕΡΑ"...
    Καταρχήν ψυχραιμία.Κατα δεύτερον τα μυωπικά μου προβλήματα ευτυχώς η επιστήμη (όχι η παιδοψυχολογία που εσείς και μόνο κατέχετε) μου τα έχει λύσει..Οπότε σίγουρα τα κεφαλαία γράμματα δεν τα χρησιμοποιείτε προκειμένου να μου διευκολύνετε την ανάγνωση.. Υποψιάζομαι ότι έχουν εμφατικό ή καλύτερα φασιστικό χαρακτήρα όπως άλλωστε και η απολύτότητα των απόψεων σας. Ζητάτε να σας explain what?Το πως μπορεί ένας νοήμων, συνειδητοποιημένος άνθρωπος να έχει άποψη για το θέμα.Συγγνώμη κιόλας!Και για να μην σας αφήσω με την αμφιβολία..έχω υπάρξει παιδί,έχω απαιτήσει πράγματα από τους γονείς μου που ως ενήλικας έχω απορρίψει.
    Δεν θεωρώ σκόπιμο να εξηγήσω παραπάνω την θέση μου στο θέμα.Σέβομαι την διαφορετικότητα των απόψεων όσο παράλογες και αλλόκοτες να είναι αλλά δεν δέχομαι πίσω από την χ ιδιότητα κάποιου την επιβολή με το κούνημα του δακτύλου!

Δημήτρη.. "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;!!"...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Ειναι κριμα για την μνημη του παιδιου αυτο που γινεται εδω μεσα

ανοιξτε ενα αλλο τοπικ να συζητησουμε γενικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ειναι κριμα για την μνημη του παιδιου αυτο που γινεται εδω μεσα

ανοιξτε ενα αλλο τοπικ να συζητησουμε γενικα
    προς γνωση και συμμορφωση των υπολοιπων γινεται η συζητηση ολο και κατι καλο θα βγει...

εγω θελω να σταθω στην ανακοπη καρδιας...

μου φαινετε πολυ πρωτογνορο αυτο δεν το εχω ξανακουσει σε ατυχημα στο δρομο...

οντως ηταν ατυχο το παλικαρι...

τον προδωσε η καρδια του λοιπον...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Εχει ξανασυμβει, αλλα σε πολυ μεγαλυτερο ανθρωπο..
    Στις Σερρες περσυ/προπερσυ νομιζω..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Motosykletes gia diploma 18 xronon
    από giorgos5192 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2010, 08:49
  2. 18 τρόποι για να ρίξεις ή να απορίψεις!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 00:10
  3. Παρά λίγο 18!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2004, 01:18
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε