Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 182

Θέμα: ΑΙΓΑΛΕΩ-Α.Ε.Κ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
    αγαπητέ φίλε
    ευχαριστούμε καταρχήν που μας βλέπεις . Τώρα για πές μου ο διαιτητής περνάει απο τη φάση τη βλέπει και φεύγει και μετά δίνει αποβολή (ορθόν ) για την ενέργεια του τσιρίλο και πέναλτι ..γιατί ακριβώς? αφού αυτό που έκανε ο τσιρίλο στον αντίπαλο το έκανε εκτός φάσης!!!!!! τι πέναλτι είναι αυτο? εκτός φάσης? ε καλά με εσάς θα μάθουμε άλλο ποδόσφαιρο μάλον.
    κρίμα μ ηβλέπουμε οπαδικά αλλά φίλαθλα.
    boss
    μάθε τους διαιτητικούς κανονισμούς πρώτα κ μετά κάνμε την τοποθέτησή σου...
    όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο προφανώς γιατί δεν έχεις ιδέα από κανονισμούς είναι πέναλντι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    1. ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ
    2. ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΙΛΟ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ
    3. Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΝ ΚΛΩΣΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ

ΕΛΕΟΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΓΙΝΑΤΕ!

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝΕ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ

"ΕΡΙΞΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ"

ΠΡΟΧΟΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ" (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟΣΟ "ΒΡΩΜΙΚΑ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ...) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ "ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ"

ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΟΛΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝΕ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ

"ΕΡΙΞΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ"

ΠΡΟΧΟΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ" (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟΣΟ "ΒΡΩΜΙΚΑ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ...) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ "ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ"

ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΟΛΗ
    θελεις να μας πεις ότι ο Τσιρίλο είναι από τους καθαρότερους παίχτες στο πρωτάθλημα ε??
    οκ...ό,τι πεις..

ΥΓ. αλήθεια με τι τον σπρώνει με τα χέρια??ή με τα πόδια??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    θελεις να μας πεις ότι ο Τσιρίλο είναι από τους καθαρότερους παίχτες στο πρωτάθλημα ε??
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ !!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.. ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ -----> ΚΟΚΚΙΝΗ... = ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ!!!

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ

ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΠΟΣΟ "ΒΡΩΜΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ !!!!!! ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΣΥ !!!!!!

2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΟΥΛ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.... ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΓΕ???

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ !!! ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ !!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.. ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ -----> ΚΟΚΚΙΝΗ... = ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ!!!
    προφανώς το τατού ξεκόλλησε από το σώμα του κ πήγε κ την είπε στον παίχτη του Αιγάλεω τον εμπόδισε να σηκωθεί κ του έριξε κ μια γονατιά...
    να μας πεις που τα κάνουν αυτά τα τατού να κάνω κ εγώ ένα να το έχω καβάτζα για κανα τσαμπουκά.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ

ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΠΟΣΟ "ΒΡΩΜΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ !!!!!! ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΣΥ !!!!!!

2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΟΥΛ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.... ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΓΕ???

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ !!! ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!
    φυσικά κ δεν βλέπω μπάλα εγώ...αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο δικό σου...δεν χωράνε δύο στην ίδια χώρα.....να κάνεις αίτηση να πάρεις "Πανεπιστημιακ έδρα" στο ΟΑΚΑ
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    φυσικά κ δεν βλέπω μπάλα εγώ...αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο δικό σου...δεν χωράνε δύο στην ίδια χώρα.....να κάνεις αίτηση να πάρεις "Πανεπιστημιακ έδρα" στο ΟΑΚΑ
    Εσυ Αιγαλεω είσαι μάλλον και νιώθεις δικαιωμένος για αυτην την κοκκινη και το πέναλτι και ειδες φυσικα και τη γονατια του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ (οπως βρωμικος χαρι ενα πράμα..)
    η έισαι οπαδός αλλης ομάδας και προσπαθείς να κρυψεις τα δικά σου εγκλήματα δινωντας δικιο στον καλόπουλο για την αποβολή της χρονίάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Εσυ Αιγαλεω είσαι μάλλον και νιώθεις δικαιωμένος για αυτην την κοκκινη και το πέναλτι και ειδες φυσικα και τη γονατια του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ (οπως βρωμικος χαρι ενα πράμα..)
    η έισαι οπαδός αλλης ομάδας και προσπαθείς να κρυψεις τα δικά σου εγκλήματα δινωντας δικιο στον καλόπουλο για την αποβολή της χρονίάς.
    καλά κοιμίσου κ ονειρέψου....αν διάβασες το πρώτο ποστ μου θα αντιλήφθηκες ότι αναφέρθηκα στο πέναλντι της Καλαμαριάς....παναθηναϊκός είμαι κ δεν με νοιάζει να καλύψω τίποτα γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα....

εσύ άμα καίγεσαι για το πρωταθλημα μπορεί να ξεχάσεις στο δρόμο την εύννοια που δέχτηκες στο αντίστοιχο ματς με την Καλαμμαρία στην έδρα σου....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ευννοια ??? οκ πασο!!!...

μακαρι να το παρουμε με "ευννοια" τοτε... να τελιωνουμε με 9 παιχτες καθε παιχνιδι και με ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΕΚΤΩΣ ΦΑΣΗΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ με υποδειξη εποπτη....

α ρε ΑΕΚΑΡΑ τους πονας τωρα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    καλά κοιμίσου κ ονειρέψου....αν διάβασες το πρώτο ποστ μου θα αντιλήφθηκες ότι αναφέρθηκα στο πέναλντι της Καλαμαριάς....παναθηναϊκός είμαι κ δεν με νοιάζει να καλύψω τίποτα γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα....

εσύ άμα καίγεσαι για το πρωταθλημα μπορεί να ξεχάσεις στο δρόμο την εύννοια που δέχτηκες στο αντίστοιχο ματς με την Καλαμμαρία στην έδρα σου....

Στο ματς με την Καλαμαριά;;; Στην έδρα μου;;; Φέτος;;; Ποια εύνοια ρε φίλε; Πλάκα μας κάνεις;
    και πριν συνεχίσουμε αυτήν την ανούσια κατά πως φαίνεται συζήτηση, μιλάμε ως ποδοσφαιρόφιλοι ή για να την πούμε ο ένας στον άλλον; Ή ως οπαδοί των ομάδων μας;
    Διότι εγώ άκουσα εχτές το Βαρούχα στην ΕΡΤ και είπε ότι ΚΑΙ τα δύο πένταλτι που σφυρίχτηκαν υπέρ της ΑΕΚ ήταν όντως πέναλτι!!! Ο Βαρούχας το είπε όχι εγώ ούτε το... κιτρινόμαυρο μονοπάτι...
    Και το άκουσα και σε ραδιοφωνική εκπομπή. Νομίζω ότι το είπαν και στον Άλφα, δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό, νομίζω.
    Και στην πολύ τελική αν θες την άποψη μου ειδικά του Λύμπε ήταν πεναλτάρα κι άμα το συζητάς μάλλον βλέπεις με πράσινες παρωπίδες η αποβολή του Τσιρίλο σαφέστατα και δεν ήταν όμως για το τελευταίο πέναλτι έχω κάποιες αμφιβολίες.
    Τώρα τα υπόλοιπα...

ευννοια ??? οκ πασο!!!...

μακαρι να το παρουμε με "ευννοια" τοτε... να τελιωνουμε με 9 παιχτες καθε παιχνιδι και με ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΕΚΤΩΣ ΦΑΣΗΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ με υποδειξη εποπτη....

α ρε ΑΕΚΑΡΑ τους πονας τωρα!!
    από ότι κατάλαβα τα εκτός φάσης σφυρίγματα απαγορεύονται για την ΑΕΚ, όπως κ οι υποδείξεις επόπτη...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Το θέμα δεν είναι αν έγινε εκτός φάσης, από τη στιγμή που παίζεται η μπάλα είναι πέναλτυ και με την κατάλληλη κάρτα.Επίσης έχουμε μπει σε νέα εποχή που δεν μιλάμε πλέον (εδώ και χρόνια) για επόπτες αλλά για "βοηθούς διαιτητές" και οι οδηγίες τους δίνουν το ελεύθερο να υποδείξουν και πέναλτυ, έχει ξαναγίνει.
    Το θέμα είναι ότι από την κάμερα δεν φαίνεται χτύπημα του Τσιρίλο και ο επόπτης πήρε στον λαιμό του τον διαιτητή.

Αλλά ΝΑΙ ο Τσιρίλο δεν είναι και το καλύτερο παιδί, μην τρελαθούμε τελείως. Αλλά αν ήταν καλό παιδί δεν θα ήταν καλός αμυντικός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LuckyStrike

Αλλά ΝΑΙ ο Τσιρίλο δεν είναι και το καλύτερο παιδί, μην τρελαθούμε τελείως. Αλλά αν ήταν καλό παιδί δεν θα ήταν καλός αμυντικός.
    μην το λες αυτό...υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αμυντικοί....στην Ελλάδα λαμπρό παράδειγμα ήταν ο Χένρικσεν που άμα έβλεπε κίτρινη έβαζε τα κλάματα...

γενικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει περάσει η εποχή του σέντρερ μπακ "δολοφόνου"....οι κανονισμοί έχουν γίνει αυστηρότεροι κ τώρα πια τα κορυφαία μπακ στηρίζονται στην αντίληψη κ την ταχύτητα (Καναβάρο, Νέστα, Πουγιόλ κτλ) όχι τόσο στην σκληράδα.... (εξαίρεση ίσως η Αγγλία λόγω του χαρακτηρα του ποδοσφαίρου εκεί...)
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεργειο, Αιγαλεω-Κορυδαλλος-Νικαια
    από th3ofilos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 13:11
  2. συνεργειο στο αιγαλεω
    από sleepson στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2009, 00:58
  3. Απαντήσεις: 27