Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Ενα τραγουδακι για σενα .....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ???? (63,123 ΑΕΚ-ΟΣΦΚ 2004)

ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΙΣΩ

kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες και τα ρεστα οι original βγηκαν περσυ στις ειδησεις και λεγαν οτι εμεις στο γηπεδο δε παταμε γιατι η ομαδα δε τσουλα

και μολις η αεκ εκανε καλα αποτελεσματα βουρ στο γηπεδο

ωραιοι οπαδοι

ναι εγω τα λεω που απο εδω μεσα εχω παει πιο πολλες φορες στην αεκ απο μερικους μερικους και εχω χειροκροτησει καθε καλη προσπαθεια

οσο για τον προεδρο μας δεν ειναι η μητερα τερεζα αλλα καποιος που ειναι ολυμπιακος δεν παει να πει οτι εχει τον κοκκαλη προτυπο ουτε τον τσουκαλα κολλητο ελεος ρε μαγκες μη τα ισοπεδωνετε ολα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    vangelis 64

Τωρα τι σχεση εχει αυτο και το αναφερες ????
    Ξέρεις τι?
    Δεν μιλάω για την τραγωδία τής θύρας 7.Αναφέρω απλά το γεγονός τού ότι όλος ο κόσμος θυμάται εκείνο το 6-0 τού Ολυμπιακού(συμπεριλαμβανομένου και εσού) κανείς όμως δεν λέει τίποτα για το 6-1 τής ΑΕΚ,λες και δεν έγινε ποτέ!
    Κι επειδή εδώ μιλάμε οπαδικά-άρα υποκειμενικά και ψιλοηλίθια- το αναφέρω επειδή έτυχε να ήμουν στο γήπεδο τότε.
    Καμμιά κακή πρόθεση.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Stoubi.... o Ντέμης στην αρχή όντως την ήθελε την league. Μόλις είδε όμως οτι έγινε μια απο τα ίδια , δεν ήθελε να συμμετέχει. Θυμάσαι τις απουσίες που είχε σε κάτι συνελεύσεις, αδικαιολόγητα. Όπως και τώρα, που προσπαθεί κάτι να αλλάξει πάλι , όσον αφορά την διαιτησία , όπου και πάλι όμως εκεί βρίσκει σθεναρά αντίσταση.

Και εκεί έχουμε το παράδοξο... Η league πληρώνει τους διαιτητές , η Επιτροπή όμως κουμαντάρει... πως μπορεί να γίνει αυτό...μόνο στο Ελλάντα.

Α... δεν ξέρω αν είδε και κανείς την αναφορά των Άγγλων για τα κοράκια μας.

70% λέει κάτω απο την βάση το ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Σε φυσική αντοχή, στο οτι δίνουν πολλά και αδικαιολόγητα φάουλ (λογικό για να σταματάνε την ροή και να μην "σκάνε" λόγω αντοχής) και με αδικαιολόγητα πολλά λάθη.

Evi..

Αφού τον πονάς τον ΟΣΦΠ... για πες μια γνώμη τώρα για το πισωγύρισμα του Κόκκαλη , με τον Λεμονή για προπονητή και μάλιστα με την πάγια τακτική του να ξηλώνει ομάδες (βλ. Ξάνθη με Λεμονή και Τοροζίδη).

Αίντε τώρα να μην πονηρευτείς και να βάλεις σε ενα τσουβάλι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Ξάνθη ώς μαγαζί του ΟΣΦΠ ,μιας και ο Λεμονής πέταξε την σκούφια του και παραιτήθηκε αιφνιδίως για να γυρίσει στους κόκκινους και λίγο πριν , ενας αρκετά καλός παίκτης πήγε στους κόκκινους.

Μα και αθώος να είσαι , κάτι τέτοια σε βάζουν σε πονηρές σκέψεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    BΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...???

Λίμπρεχτς καί Μπανιώτη...ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΑΚΕΤΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.....καί
    διέλυσαν τόν ΠΑΟΚ...???

Σιγά μήν πλήρωναν τόν Λουξεμπούργκο γιά νά κερδίσουν τήν Κέρκυρα...!!!!!!!

Τί τυχαία περιστατικά έ...???
    Νά πηγαίνει ένας προπονητής σέ μιά όμάδα πού πατώνει, νά τραβάει 5 νίκες σερί,
    νά τήν πηγαίνει άπό τόν πάτο σέ τροχιά Εύρώπης, νά περνάει στό κύπελλο έκτός μέ
    νίκη............καί νά λέει......όταν τόν έχει ή όμάδα Θεό.....
    ΦΕΥΓΩ, ΔΕ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ......
    Καί νά έτοιμάζεται νά πάει έκεί πού όλως τυχαίως καί πάλι,...............ΕΚΕΙ ΠΟΥ.....
    γίνεται ή μεταγραφή ένός άπό τά άστέρια τής όμάδας του,
    τό όποίο άστέρι έχει δηλώσει ότι γουστάρει νά πάει άλλού.....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ
    ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ.......καί δηλώνει fun τής Ξάνθης.............
    καί νάρχεται στήν Ξάνθη ένα κουρασμένο παλικάρι γιά τήν άνταλλαγή.......!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ......????????ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ

Καί όλως πάλι τυχαίως αύτές οί δυό όμάδες νά παίζουν μεταξύ τους,
    μόλις ξαναρχίσει τό πρωτάθλημα καί μάλιστα στήν έδρα τής Ξάνθης............!!!!!!!!

ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...........!!!!!!!!!!!!!!

Όλα αύτά γίνονται πάνω άπό τό τραπέζι............!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ............???????????????

Λέτε νά βρεθεί καί δώ κανένας είσαγγελέας νά διατάξει άνοιγμα λογαριασμών....??????????

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ............!!!!!!!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες και τα ρεστα οι original βγηκαν περσυ στις ειδησεις και λεγαν οτι εμεις στο γηπεδο δε παταμε γιατι η ομαδα δε τσουλα

και μολις η αεκ εκανε καλα αποτελεσματα βουρ στο γηπεδο

ωραιοι οπαδοι
    1. η original ΔΕΝ ειναι η ΑΕΚ ΟΥΤΕ οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ... ειναι μια μεριδα αυτων και μαλιστα εχει συμφερονται
    2. ποτε δεν εγινε αυτο που λες.... ΠΟΤΕ δεν ειπε καποιος ΑΕΚτζης οτι δε θα βοηθησει την ομαδα για τι "δε παιζει καλα"... "Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ" ειναι το πιστευω μας για την ομαδα μας
    καταλαβες λαθος πραγματα...

θα ηθελες οπαδους σαν της ΑΕΚ στην ομαδα σου... να την αγαπανε και να στηριζουν το προεδρο μετα απο 12 χρονια χωρις πρωταθλημα!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    1. η original ΔΕΝ ειναι η ΑΕΚ ΟΥΤΕ οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ... ειναι μια μεριδα αυτων και μαλιστα εχει συμφερονται
    2. ποτε δεν εγινε αυτο που λες.... ΠΟΤΕ δεν ειπε καποιος ΑΕΚτζης οτι δε θα βοηθησει την ομαδα για τι "δε παιζει καλα"... "Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ" ειναι το πιστευω μας για την ομαδα μας
    καταλαβες λαθος πραγματα...

θα ηθελες οπαδους σαν της ΑΕΚ στην ομαδα σου... να την αγαπανε και να στηριζουν το προεδρο μετα απο 12 χρονια χωρις πρωταθλημα!!!!

:a31:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    O Κοκαλης συναισθημα πουλαει και ολυμπιακοφροσυνη γι'αυτο ξυπνατε γαυροι......οπως ειπε και ο γενικος αρχηγος σας μετα το ματσ με το Αιγαλεω "ο Κοκαλης πηρε τον Ολυμπιακο και απο ανυποστατη ομαδα την εκανε πρωταθλητρια" ετσι ο προεδρος πανω και απο την ομαδα....αλλα αφου σας αρεσει εγω παω πασο

Ο Δουρεκας μετα το ματσ εκεινο ανεβασε πιεση γι'αυτο δε πηγε να μεταφραση και πηγε ο εργοφυσιολογος...καλυτερα γιατι ο Δουρεκας ελεγε το νοημα......

αλλα για σοβαρη και υπερτατη ομαδα κατι τετοιες επιλογες ειναι για να γελας...αλλα ειπαμε εσας σας αρεσει οποτε πασο παλι....

Νέο μέλος
    "kai Μιας και μιλατε για τσουκαλαδες"

το μπουμπουκι που πλακωσε το Γρανιτσα τι κανει?

ωραιο επιπεδο...εβγαινε και στη τηλεοραση να δωσει παραδειγμα στα πιτσιρικια........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
    ... ετσι ο προεδρος πανω και απο την ομαδα....αλλα αφου σας αρεσει εγω παω πασο
    ...αλλα ειπαμε εσας σας αρεσει οποτε πασο παλι....

ποιος σου ειπε ρε παλικαρε οτι μας αρεσει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποιος σου ειπε ρε παλικαρε οτι μας αρεσει???
    ως συνηθως μιλανε γι'αυτους που τους αρεσει μιας και με λογικους γαυρους δεν μπορουν να κανουν συζητηση...

τα γνωστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    ως συνηθως μιλανε γι'αυτους που τους αρεσει μιας και με λογικους γαυρους δεν μπορουν να κανουν συζητηση...

τα γνωστα...

α ναι ρε ξεχαστηκα.

Νέο μέλος
    και αφου δε σας αρεσει ρε παλικαρια γιατι δεν εχω δει κατι να γραφετε γι'αυτο?????....εκτος αν γραψατε και δε το ειδα.....:smilea:

σοβαρη κουβεντα ε? για πειτε μου μετα απο 10 πρωταθληματα σας ικανοποιησε σε κατι αλλο η ομαδα σας? κατι αλλο υπαρχει? δε θα επρεπε να εχετε ομαδαρα? και μη μου πειτε για το ελληνικο πρωταθλημα....εκτος κι αν σας ικανοποιει μονο αυτο....γιατι δεν εχετε πιτσιρικια να παιζουν στη βασικη ενδεκαδα?
    για πειτε μου

και αφου δε σας αρεσει ρε παλικαρια γιατι δεν εχω δει κατι να γραφετε γι'αυτο?????....εκτος αν γραψατε και δε το ειδα.....:smilea:

σοβαρη κουβεντα ε? για πειτε μου μετα απο 10 πρωταθληματα σας ικανοποιησε σε κατι αλλο η ομαδα σας? κατι αλλο υπαρχει? δε θα επρεπε να εχετε ομαδαρα? και μη μου πειτε για το ελληνικο πρωταθλημα....εκτος κι αν σας ικανοποιει μονο αυτο....γιατι δεν εχετε πιτσιρικια να παιζουν στη βασικη ενδεκαδα?
    για πειτε μου
    ε αυτο ειπαμε ρε μεγαλε, οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι σε αρκετα πραγματα...

αμα δεν εχεις διαβασει συζητησεις μην πετας οτι σου κατεβαινει...

και για να σου εξηγησω, εδω μεσα υπαρχουν απο ολες τις ομαδες ατομα που λενε οτι ειναι ολα ροδινα και αυτοι που σκεφτονται...

μεχρι και κλινικες περιπτωσεις υπαρχουν εδω μεσα, δεν παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    ε αυτο ειπαμε ρε μεγαλε, οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι σε αρκετα πραγματα...

αμα δεν εχεις διαβασει συζητησεις μην πετας οτι σου κατεβαινει...

και για να σου εξηγησω, εδω μεσα υπαρχουν απο ολες τις ομαδες ατομα που λενε οτι ειναι ολα ροδινα και αυτοι που σκεφτονται...

μεχρι και κλινικες περιπτωσεις υπαρχουν εδω μεσα, δεν παει να πει οτι ειμαστε ολοι ετσι...
    απο ποτε το λετε αυτο φιλε μου σαν λογικοι γαυροι οτι δεν ειστε ευχαρηστημενοι? κι αν δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ δε σημαινει οτι λεω οτι μου κατεβαινει...
    κι εγω σου απανταω γιατι ειπες οτι δε μπορω να κανω σοβαρη κουβεντα και εγραψα καποια πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...

σαφως και υπαρχουν διαφοροι που υποστηριζουν οτι θελουν και αλλοι που σκεπτονται...οποτε η σοβαρη κουβεντα παει σε σας...σωστα?

απο ποτε το λετε αυτο φιλε μου σαν λογικοι γαυροι οτι δεν ειστε ευχαρηστημενοι? κι αν δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ δε σημαινει οτι λεω οτι μου κατεβαινει...
    κι εγω σου απανταω γιατι ειπες οτι δε μπορω να κανω σοβαρη κουβεντα και εγραψα καποια πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο...

σαφως και υπαρχουν διαφοροι που υποστηριζουν οτι θελουν και αλλοι που σκεπτονται...οποτε η σοβαρη κουβεντα παει σε σας...σωστα?

για να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας δεν χρειαζεται να ανοιξουμε μια νεα συζητηση που να λεμε οτι δεν ειμαστε χαρουμενοι γι'αυτο, γι'αυτο και γι'αυτο το λογο, μεσα απο τις συζητησεις εκφραζεται αυτο, οποτε αν δεν τις εχεις παρακολουθησει ολες ειναι λογικο να μην εχεις ολοκληρωμενη εικονα...

εγω τουλαχιστον και μερικοι αλλοι απο εδω μεσα εχουμε πει οτι χρειαζονται αλλαγες για να πετυχουμε καποια πραγματα και εχουμε παραδεχτει και τα προβληματα μας...

εννοειται ομως οτι υπαρχουν και οπαδοι εδω μεσα που ειναι κολλημενοι και δεν παραδεχονται τιποτα...

οσο για το ποιος μπορει να κανει σοβαρη κουβεντα δεν αναφερομουν σε σενα μιας και δικαολογεισαι για τον παραπανω λογο...

ολα οκ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα τραγουδακι και για σενα φιλε Βαζελε !!!
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 02:07
  2. ΝΑΚΑΝΟ άλλο ένα τέρας για σένα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2006, 18:41
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:06
  4. αποριες για το fazer1000-THANO για σενα
    από lagel στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2