Καλα τα τοπια που εβαλες αλλα το κτηνος που κολλαει![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν ειναι το κτηνος ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
τη χριστουγεννιατικη καγκελοπορτα με τα ελατα δεν ειδες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
no offence mate
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ε , ηταν και αυτο ενα απο τα αξιοθεατα της εκδρομης...μιλαμε απο τους μεγαλυτερους σκυλους που εχω δει , τωρα η Καυκασσου ειναι αυτος η Πυρηναιων γαϊδαουροσκυλα και τα δυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
re EL moy thimizeis mia sizitisi poy eixame kapote sto forum toy cyclist poy kapoioi podilates legane oti oi kafroi oi motosykletistes tromazoune ta skiourakia sto dasos......![]()
:wacko:
yparxoun tosa provlimata me tis perioxes prasinou gyro apo thn attiki kai genikotera gyro apo tis megales polis poy o tyxon parapano thorivos poy kanoun kapoies motosykletes thn kyriaki poy pernane einai asteio thema na to sizitame
:smilea:
JULIUS δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο.Θα το θεσω οσο πιο απλα γινεται.Αφου πηγαινουμε στο δασος (με οποιοδηποτε μεσο) ας το σεβομαστε οσο το δυνατον περισσοτερο.Στην περιπτωση μας , ας φροντισουμε ωστε οι εξατμισεις να μην ανασταινουν νεκρους ...αυτο ειναι ολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
re EL moy thimizeis mia sizitisi poy eixame kapote sto forum toy cyclist poy kapoioi podilates legane oti oi kafroi oi motosykletistes tromazoune ta skiourakia sto dasos......![]()
:wacko:
yparxoun tosa provlimata me tis perioxes prasinou gyro apo thn attiki kai genikotera gyro apo tis megales polis poy o tyxon parapano thorivos poy kanoun kapoies motosykletes thn kyriaki poy pernane einai asteio thema na to sizitame
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
JULIUS δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο.Θα το θεσω οσο πιο απλα γινεται.Αφου πηγαινουμε στο δασος (με οποιοδηποτε μεσο) ας το σεβομαστε οσο το δυνατον περισσοτερο.Στην περιπτωση μας , ας φροντισουμε ωστε οι εξατμισεις να μην ανασταινουν νεκρους ...αυτο ειναι ολο.
mazi sou sto "ας το σεβομαστε οσο το δυνατον περισσοτερο" apla sou leo oti safestata yparxoune poly sovarotera provlimata
oso gia ton thorivo, pisteyo oti mono kapoioi palioi grafikoi exoune minei pleon me ksetapotes eksatmiseis...... apla mesa sthn isixia toy dasous ola akougonte poly dinatotera
para nada mateΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Δεν ειναι το κτηνος ρε!
τη χριστουγεννιατικη καγκελοπορτα με τα ελατα δεν ειδες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
no offence mate
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μια καλή λύση άν σε ενοχλούνε τόσο τα μοτοσακά είναι να τα κεράσεις τα παιδιά, κάνα κουραμπιέ, κάνα κεφτέ, κάτι, και να πιάσεις τη κουβέντα.
Θα έχεις ησυχία για λίγο, μπορεί και να κάνεις και κάνα κονέ για κάνα φτηνό χωμάτινο.![]()
![]()
Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω οτι είναι η ζημιά απο τα λάστιχα.
Ειδικά στα ανηφορικά κομμάτια μετά απο λίγο καιρό κολάς με τους μαρσπιέδες.
Ναι θα ελεγα αυτο το "σκαψιμο" ειναι ενα σοβαρο ζητημα . Ιδιως εκει που υπαρχει μαλακο χωμα πχ βαρυμπομπη μετα τις βροχες τα νεροφαγωματα γινονται τεραστια . Βεβαια το να κατεβαινεις τετοια μονοπατια προσδιδει λιγο "σασπενς" στο αθλημα της ορεινης ποδηλασιας Αλλα δεν παυει να καταστρεφονται τα μονοπατια.
Σκεφθειτε στα δαση του καναδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ το μαουνταιν βικε λογω της καταστροφης των μονοπατιων απο (ασχετους που δεν ξερουν να φρεναρουν ) . Και πλεον το μτβ γινεται σε ειδικα διαμορφωμενες πιστες και ΟΠΟΥ το χωμα ειμαι πολυ μαλακο υπαρχουν κατασκευες απο ξυλα και ραμπες ωστε τα ποδηλατα να μην πατανε στο χωμα .
Απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχω δει εντουραδες να ανεβαινουν μονοπατια τοιχουςχωρις να σκαψουν το εδαφος , και αλλους που σκαβουν ακομα και το δασικο. Ειναι τελικα ζητημα τεχνικης ή ετσι και αλλιως το εντουρο σκαβει ? (δεν ξερω)
For those about to ride ....We Sallute you
Εγώ σαν άσχετος, θα πω ότι όταν σκάβει, ντεν έκει μπρόσβυση καρντιά μου, οπότε ίσως θα ήταν καλό να ανοίγεις το γκαζάκι λιγότερο.![]()
gia tous florous me ta tetraxrona simfono na kremastoun (se ligo kairo kai go tha gino tetoios)
ta dixronakia pantos den exoun katholou enoxlitiko ixo..kai 500 metra parakato na pas akougonte poli ligo.tora an peseis kai si se 40 mixanakia ok tha xeis provlima
antitheta einai trella.
tora ta aeria einai allo thema..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy