Σελίδα 3 από 23 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 339

Θέμα: μου πατάς το τριφύλλι θα σε σκοτώσω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καπετάνιε... δεν ισχύει αυτό.

Θέλεις πολλά χαρτιά και έγκριση απο αστυνομία ακόμα και για κυνηγετικό που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Το σειριακό του όπλου , δεσμεύεται με το άτομο σου (ΑΦΜ, ΑΔΤ, Μητρώο Αρρένων για άντρες, κτλ.) σε τέτοιο βαθμό που η μεταπώληση του θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη.

Κανένα οπλοπωλείο δεν δίνει έτσι όπλα , γιατί θα χάσει την άδεια του.

όσον αφορά την παράνομη εύρεση τώρα..... εδώ μπορείς να βρείς και πυρηνικά όπλα, λες να μη μπορείς να βρείς ενα 38αρι ή μια διμούτσουνη; Αλλά αυτό θα το κάνεις με κάποιο σκοπό. Δεν ξυπνάς μια μέρα και λες θα πάρω ενα όπλο για να το παίζω "καμπόσος"!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Νίκο δεν ξέρω πως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον. Από ότι μου λες πηγαίνουν προς το καλύτερο σε ότι αφορά τους αθλητικούς συλλόγους. Από προσωπική εμπειρία είπα ότι υπήρχαν περίεργοι σκοπευτικοί σύλλογοι, που έπρεπε να πας συστημένος κλπ.
    Πάντως στην Κρήτη υπάρχουν πάρα πολλοί σύλλογοι και ¨αθλητές¨. Πιθανότατα τα μέλη δεν είναι άνθρωποι της νύχτας, όπως γινόταν παλαιότερα εδώ, απλά βρήκαν τρόπο να οπλοφορούν νόμιμα.

Το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει κάποιος μαλάκας με όπλο στην ζώνη το ξέρεις καλύτερα απ΄όλους μας. Έιχες αναφέρει σε καποιο πόστ παλιά, πόσο βαρύς νοιώθει κάποιος.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ΔΕΝ φταίει παιδιά το κυνηγετικό όπλο. Ένας άνθρωπος με τόσο μίσος, που σκοτώνει 5 με χαριστική βολή εξ΄επαφής και πάει σπίτι και κοιμάται, και με νυχοκόφτη θα τους σκότωνε.

Λογικό είναι να τα κάνουμε αχταρμά εμείς οι απ΄έξω. Εδώ κοτζάμ ΕΣ θεωρεί το Barrett τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτού......
    Βυρωνα.... η κατοχή σκοπευτικού όπλου, δεν σου δίνει νόμιμα το δικαίωμα να το κουβαλάς στο δρόμο!!! Πάντως οι έχοντες εστω και λίγο μυαλό, ακόμα και όταν το κουβαλάς στο κουτί του νοιώθεις βάρος.... Με όπλο με άδεια κατοχής (που σημαίνει οτι πανε τα βαλιστικά του στην ασφάλεια απο τον έμπορο κλπ) δεν έγινε ΠΟΤΕ εγκληματική πράξη.... και για όσους δεν ξέρουν μιλάμε για σκοπευτικά όπλα απο 22αράκια μέχρι 44 magnum...

Για τους συλλόγους που λες, δεκτόν αλλά έκλεισαν!!!!!! ή τους πήραν τα όπλα... ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!

Τωρα για το Barrett, γιατί μου το κάνεις αυτό; (είναι όπλο ΕΣ και μάλιστα εκπληκτικής [θα εκπλαγείς πόσο] ακρίβειας)

Τέσπα....

Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά.... μονο τα όπλα δεν μας αφανίζουν....

Κάθε σ/κ σκοτωνόμαστε στους δρόμους..... να απαγορεύσουμε αυτοκίνητα και μηχανές;;;;;;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάθε σ/κ σκοτωνόμαστε στους δρόμους..... να απαγορεύσουμε αυτοκίνητα και μηχανές;;;;;;
    Όχι... την οπδήγησή τους απο άτομα που δεν πρέπει να οδηγούν.

Αντίστοιχα και τα όπλα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Θέλεις πολλά χαρτιά και έγκριση απο αστυνομία ακόμα και για κυνηγετικό που ανανεώνεται κάθε χρόνο. ...
    Η άδεια κυνηγείου (ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ) κάθε χρόνο.... η κατοχής είναι 10ετία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Αντίστοιχα και τα όπλα
    +1000

Θέλεις πολλά χαρτιά και έγκριση απο αστυνομία ακόμα και για κυνηγετικό που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Το σειριακό του όπλου , δεσμεύεται με το άτομο σου (ΑΦΜ, ΑΔΤ, Μητρώο Αρρένων για άντρες, κτλ.) σε τέτοιο βαθμό που η μεταπώληση του θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη.Κανένα οπλοπωλείο δεν δίνει έτσι όπλα , γιατί θα χάσει την άδεια του.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να με συμπαθάς ρε μάγε αλλα όσες φορές αγόρασα όπλο χρειάστηκα λιγότερα χαρτιά και τρέξιμο απο όσες φορές αγόρασα αυτοκίνητο

Την έγκριση απο την αστυνομία την παίρνεις ΜΕΤΑ την αγορά (αν θες στην ουσία). Αν δεν την έχεις είναι παράνομο το όπλο όπως ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό των λειόκανων ('νταξ' Νίκε στην Ελλάδα

απλα κανείς (ειδικά επαρχία) δεν ελέγχει

Ποιος θα κάνει cross-check πότε λήξει η άδειά μου;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Θέλεις πολλά χαρτιά και έγκριση απο αστυνομία ακόμα και για κυνηγετικό που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Το σειριακό του όπλου , δεσμεύεται με το άτομο σου (ΑΦΜ, ΑΔΤ, Μητρώο Αρρένων για άντρες, κτλ.) σε τέτοιο βαθμό που η μεταπώληση του θεωρείται πάρα πολύ δύσκολη.

όσον αφορά την παράνομη εύρεση τώρα..... εδώ μπορείς να βρείς και πυρηνικά όπλα, λες να μη μπορείς να βρείς ενα 38αρι ή μια διμούτσουνη; Αλλά αυτό θα το κάνεις με κάποιο σκοπό. Δεν ξυπνάς μια μέρα και λες θα πάρω ενα όπλο για να το παίζω "καμπόσος"!

Gandalf
    κι εγώ αυτά ήξερα μάγε γι αυτό μίλησα για προϋποθέσεις...
    και όντως έχουν "σφίξει" τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν.

Gandalf
    και όντως έχουν "σφίξει" τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν. Δεν είναι τόσο εύκολο να πας να αποκτήσεις ένα κυνηγετικό. Το ξέρω από το θείο μου στο χωριό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    και όντως έχουν "σφίξει" τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν.
    και όντως έχουν "σφίξει" τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν. Δεν είναι τόσο εύκολο να πας να αποκτήσεις ένα κυνηγετικό. Το ξέρω από το θείο μου στο χωριό...
    ρε στέλιο αγόρι μου...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντίστοιχα και τα όπλα

ΟΚ... και ποια έιναι αυτά τα άτομα;;;
    για αρίθμησε μου τις κατηγορίες όσων δεν πρέπει να οδηγούν...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    ρε στέλιο αγόρι μου...

τωρα που εμαθε το CTRL+C & CTRL+V, ποιος τον πιανει!

αρχισπαμμερ θα καταντησει και μετα θα μας λεει οτι δεν υπαρχει η βαρυτητα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ρε στέλιο αγόρι μου...

Κοίτα καλύτερα!!! Δεν είναι το ίδιο...
    ))))))))
    τεσπα δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό... μάλλον επειδή γράφω κολλάει και το ξαναπατάω. Το στέλνει δύο φορές. Anyway...

ΟΚ... και ποια έιναι αυτά τα άτομα;;;
    για αρίθμησε μου τις κατηγορίες όσων δεν πρέπει να οδηγούν...
    Αν και έχω άποψη, δεν είναι δουλειά μου αυτό αλλα του (σοβαρού υποτίθεται) κράτους

Γι αυτό λέω για μπουρδελοκράτος

μια φορά το κάθε ποστ, έτσι Στέλιε μας; :smilea:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Απο την στιγμη που ΔΕΝ γινεται για ΚΑΘΑΡΑ διατροφικες ΑΝΑΓΚΕΣ, ειναι Χομπυ Μαγε, κι ας εχει και σαν αποτελεσμα και γαστραιμαργικες απολαυσεις ...
    Παιδιά ούτε το κυνήγι χερσαίων θηραμάτων ούτε το υποβρύχιο κυνήγι είναι χόμπυ. Η βασική μου διαφωνία με τους αγώνες ψαροντούφεκου (που λάμβανα μέρος ως ματαιόδοξος μ@λ@λας) , ήταν και θα είναι ότι αυτοαποκαλούνται αθλητές. Το κυνήγι ζωντανού οργανισμού με σκοπό την βαθμοθηρία, το τρόπαιο, η την μαγκιά στους δίπλα μας, δεν είναι ούτε αθλητισμός ούτε χόμπυ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    η κατοχή σκοπευτικού όπλου, δεν σου δίνει νόμιμα το δικαίωμα να το κουβαλάς στο δρόμο!!!

Για τους συλλόγους που λες, δεκτόν αλλά έκλεισαν!!!!!! ή τους πήραν τα όπλα... ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!

Τωρα για το Barrett, γιατί μου το κάνεις αυτό; (είναι όπλο ΕΣ και μάλιστα εκπληκτικής [θα εκπλαγείς πόσο] ακρίβειας)

Το ξέρω Νίκο ότι οι άνθρωποι που σέβονται και αγαπούν τα όπλα, δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ως προέκταση του τσουτσουνιού τους.
    Δεν το ήξερα ότι έπεσε τέτοιο ξεκαθάρισμα στον χώρο. Εύγε !!
    Start spam «Το Barrett είναι εκπληκτικό τουφέκι για διάφορες χρήσεις όπως πχ. ακινητοποίηση τροχαίου υλικού
    Δεν είναι όμως το όπλο της μιας βολής. Δες τις πρόσφατες προμήθειες των Τούρκων για τους ελ.σκ. και θα δεις ότι προσεγγίζουν το θέμα με ποιό ορθολογιστικό τρόπο.» end spam

Re: Re: Re: Re: μου πατάς το τριφύλλι θα σε σκοτώσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Για να κανει το "ΧΟΜΠΥ" του (γιατι μονο για χομπυ προκειται) ο καθε ΑΝΩΜΑΛΟΣ που γουσταρει να βλεπει ενα αγριο και γεματο ΖΩΗ πλασμα να ξεψυχαει απ' τα χερια του ???

Επέτρεψε μου να σου πω, ότι εδώ είσαι άδικος και φάουλ....Δεν έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις έτσι στυγνά όλους τους κυνηγούς ανώμαλους...

Με το ίδιο σκεπτικό, θα μπορούσε και εσένα να γυρίσει κάποιος και να σε προσφωνήσει έτσι, επειδή παίρνεις την μηχανή σου και ανεβαίνεις μονοπάτια μέσα στο δάσος, προκαλώντας καταστροφές που προφανώς αθέλητα αγνοείς...

Μη τα ισοπεδώνουμε όλα...Υπάρχει ο κυνηγός που το `χει μεράκι να ανεβαίνει στο βουνό, να χαίρεται την φύση και να παίρνει και ένα δυο θηράματα για να τα χαρεί με την οικογένεια και τους φίλους του, υπάρχει και ο κυνηγός που θα μακελέψει, θα πουλήσει, θα καταπατήσει...
    vrooommmmm!!!

Σελίδα 3 από 23 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 14:37
  2. δεν θα ηθελα να το δω πανω σε αυτο το μηχανακι!!
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 10:03
  3. Μου πατησαν το μηχανάκι !
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2004, 22:37
  4. Μην το χάσετε, θα χάσετε...
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:28
  5. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF