Να σου πω την αληθεια και εγω διαφωνω με τις αποψεις μου αλλα αυτες εχω τι να κανω;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Θα διαφωνησω καλοπροαιρετα με την αποψη σου, συμφωνωντας σε επι μερους διαπιστωσεις σου.
Το Big brother ηταν "απαιτηση" της κοινωνιας μας; Το ηθελε; Το ειχε αναγκη; Μαλλον οχι
Τα καναλια ηθελαν λεφτα; Ναιαιαιαιαι...Υπηρχε ενας τυπος που θα πουλαγε και τη μανα του για 2 μοναδες της ΑGB ; Μικρουτσικος τ ονομα αυτου...
Ξεπατικωσε ο,τι σαπιο κυκλοφορουσε στο Αμερικα και στας Ευρωπας ( μαζι με τον διδαξαντα Μαστορακη), ζητησε λεφτα, πηρε και αρχισε να λανσαρει στην κοινωνια μας την καμερα για ιδιωτικες μας στιγμες....
[Μετα απο λιγα χρονια, στην μικρη μας χωρα εγινε βιασμος απο ανηλικους, που βιντεοσκοπηθηκε....και παει η νεολαια..και τι καταντια...και τι ξεπεσμος....μα που τα εμαθαν αυτα;;;;;;;;Τι λε ρε παιδι μου...που τα εμαθαν;....αντε μην αρχισουμε τα μπινελικια πρωι πρωι...]
Στις διαπιστωσεις των γεγονοτων συμφωνουμε σε μεγαλο βαθμο. Απλα εντοπιζω αλλου τις αιτιες ολων αυτων που βλεπουμε και μας αηδιαζουν![]()
Παντως το πιο ευκολο ειναι αν κατηγορησουμε την "κενωνια" παραβλεποντας το οτι εμεις την απαρτιζουμε και την διαμορφωνουμε.
![]()