Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 66

Θέμα: Σχολικός πίνακας. Το μέλλον απο το ΜΙΤ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
    θα μας τρελανεις
    πριν απο τρια χρονια επαιζα στο Πισι ενα παιχνιδακι 300mb
    (δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα αμα θελεται το βρισκω)
    που ηταν ακριβες μοντελο την πραγματικοτητας στον βαθμο που φαινεται και στα βιντεακια

δηλαδη βαρητητα ταλαντωσεις τριβες κτλ.
    Μην τρελεσαι με ΑΙ
    Και το "The incredible machine" πριν από καμιά 15ετία, 3ΜΒ νομίζω!!!

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Dez αγόρι μου και εγώ και ο προλαλήσας μιλήσαμε ΜΟΝΟ για την φυσική πίσω από τις κινήσεις τον "οχημάτων".ΟΧΙ στο πως μεταφέρουμε τι και που και πως...Πως δηλαδή βάζουμε τις δυνάμεις κλπ κλπ κλπ.Δεν αμφισβήτησε κανείς το πράγμα αυτό
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Και το "The incredible machine" πριν από καμιά 15ετία, 3ΜΒ νομίζω!!!
    Πςςςς...ταυτοχρονα ποσταραμε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Η τροπή που πήρε η κουβέντα δείχνει δυστυχώς οτι όχι μόνο είμαστε πίσω αλλά θα εξακολουθήσουμε να είμαστε πίσω για ΠΟΛΛΑ χρόνια.

- αντιπαραθέσεις για το ποιος ξέρει περισσότερα για τι
    - απαξίωση αυτού που είδαμε "έλα τώρα δεν είναι και τίποτα"

ρε μάγκες... αφου δεν είναι και τίποτα δύσκολο

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ;

μετα χριστόν προφήτες είμαστε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    ναι μιλαω για τα crazy machines

κοιτατε δεν αμφισβητω την δυσκολια της εργασιας.
    σιγουρα θελει δουλεια
    Το συγκρινω με το παιχνιδι γιατι ΚΑΘΕ μοντελο πραγματικοτητας θελει τις σταθερες του και η ποιοτητατου εξαρταται απο το πληθος των μεταβλητων και απο την μαθηματικη αναλυση των κινησεων

κι ομως το παιχνιδι ειναι ενα καλο απλο μοντελο

η διαφορα του κυριως (γιαυτο το αμαξακι συμπεριφερθηκε σωστα) ειναι οτι οι του ΜΙΤ οριζουν μονοι τους σε πραγματικο χρονο μερικες σταθερες.

τελος παντων

εμενα η ενσταση μου δεν αφορα το ιδιο το προτζεκτ
    το οποιο μου αρεσει πολυ και θεωρω πολυ ενδιαφερον

αλλα στο γεγονος πως συγκρινεται το ΜΙΤ με τα δημοσια σχολεια στην Ελλαδα.... ελεος
    Υπαρχουν παμπολλες ενδιαφερουσες εργασιες αλλα δεν γινεται να συγκρινουμε το τι γινεται στην ΝΑΣΑ με το τι μεσα διδακτηκα εχουμε στο Μοσχατο..

Μπορουμε να συγκρινουμε το Μετσοβειο με το ΜΙΤ αλλα ειναι νομιζω δεδομενο ποιο ειναι καλυτερο εκ των πραγματων..
    βλ. σπονσορες του ΜΙΤ

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ αυτό που είδα στο 1ο demo είναι τις μπίλιες να περνάνε μέσα απο το ελατήριο..... bug

Απλά τα πράγματα παιδάκια.... όσο τα πανεπιστήμια δεν κάνουν έρευνα (και πως να κάνουν αφου γουστάρουν να ζουν απο τον Κρατικό προϋπολογισμό) φράγκα για τέτοια κόλπα δεν θα υπάρξουν ποτέ....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Απλά τα πράγματα παιδάκια.... όσο τα πανεπιστήμια δεν κάνουν έρευνα (και πως να κάνουν αφου γουστάρουν να ζουν απο τον Κρατικό προϋπολογισμό) φράγκα για τέτοια κόλπα δεν θα υπάρξουν ποτέ....
    Ακριβώς αυτό...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    δεν κανω καθολου χιουμορ

αυτο που βλεπω σε ολο το ποστ ειναι οτι συγκρινεται η καθημερινη κατασταση στα σχολεια με ενα προτζεκτ του ΜΙΤ.
    Λες και ας πουμε στην Μασαχουσετη στα σχολεια διδασκουν με τετοιους πινακες

Θεωρω τουλαχιστον ατοπο αν οχι παραλογο να συγκρινεις ΤΗΝ μεγαλυτερη Τεχνικη Σχολη στον Κοσμο με την κατασταση στα σχολεια στην Ελλαδα

δεν ξερω γιατι θεωρεις πως κανω πλακα
    Δεν συγκρίνω καθόλου το ΜΙΤ, με τα ελληνικά σχολεία. Θαυμάζω τις ανακαλύψεις τους και το ότι αυτές θα περάσουν στα υπόλοιπα σχολεία (γιατί θα περάσει).
    Δεν έχω ως πρότυπο τα αμερικανικά σχολεία. Τα ευρωπαικά έχω. Αν και τα αμερ. πανεπιστήμια είναι μακράν.

Στο ποστ που έβαλα παραπάνω ανέφερα ένα παράδειγμα, για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν οι χώρες το θέμα εκπάιδευσης.
    Δεν σου κάνει εντύπωση πχ. που στο project του Νεγρεπόντε για τον Η/Υ των 100$ συμμετέχει η Λιβύη, η Ν.Αφρική κλπ ¨τριτοκοσμικές χώρες¨ αλλά η Ελλάδα είναι απούσα;
    Το είχε γράψει η γυναίκα μου σε άλλο thread για τους δασκάλους. Επί 2 χρόνια περιμένουν μία βιβλιοθήκη, για να βάλουν μεσα βιβλία που αγοράσαν οι γονείς και βρίσκονται στο πάτωμα.

Η διδασκαλία της ευφυούς δημιουργίας έχει γίνει δεκτή και διδάσκεται (παράνομα) και σε σχολεία της Μ.Βρεττανίας (χθεσινό άρθρο στο Βήμα).
    Μήπως είναι κι αυτά για τα μπάζα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Η τροπή που πήρε η κουβέντα δείχνει δυστυχώς οτι όχι μόνο είμαστε πίσω αλλά θα εξακολουθήσουμε να είμαστε πίσω για ΠΟΛΛΑ χρόνια.

- αντιπαραθέσεις για το ποιος ξέρει περισσότερα για τι
    - απαξίωση αυτού που είδαμε "έλα τώρα δεν είναι και τίποτα"

ρε μάγκες... αφου δεν είναι και τίποτα δύσκολο

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ;

μετα χριστόν προφήτες είμαστε

χμμ αυτην την απαντηση ηθελα να προλαβω

νομιζω οτι βιαζεσαι
    γιαυτο το χουμε το φορουμ γιανα συζηταμε
    βλεπεις. δεν ειχα καθολου σκοπο να αμφισβητισω το ποσο καλο προτζεκτ ειναι

αλλα σκεψου οτι οσο θα αντιμετωπιζεις την Ελλαδα ως ψωροκωσταινα ετσι θα ειναι ...
    Αν σκεφτεις λιγο κριτικα θα καταλαβεις οτι ειναι ενα ωραιο εφετζιδικο προτζεκτ που σιγουρα δεν ειναι ευκολο και θα ειναι ωραιο εργαλειο στα σχολεια η στις σχολες...

αλλα αν θες ανετρεξε μερικα ποστ πριν και δες για τον Αντιδραστηρα Συντηξης

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,

αλλα αν θες ανετρεξε μερικα ποστ πριν και δες για τον Αντιδραστηρα Συντηξης

Ωχχχχ........δλδ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Η διδασκαλία της ευφυούς δημιουργίας έχει γίνει δεκτή και διδάσκεται (παράνομα) και σε σχολεία της Μ.Βρεττανίας (χθεσινό άρθρο στο Βήμα).
    Μήπως είναι κι αυτά για τα μπάζα;
    ισως ειναι αλλη συζητηση αλλα κατα την αποψη μου ειναι πως εινια Λαθος να διδασκεται κατι τετοιο στα σχολεια ειτε ειναι ειτε δεν ειναι για τα μπαζα ως σχολεια.
    Οπως ειναι ΛΑΘΟΣ να αναγκαζεις τα παιδια να κανουν προσευχη πριν το μαθημα μαζεμενα στην αυλη .
    και μη μου πεις οτι δεν αναγκαζονται και οτι αν δεν θελουν δεν κανουν γιατι εγω δεν εκανα και ειχα προβληματα μεχρι και στους βαθμους μου.

Αυτό που θέλω να πω ρε todi είναι οτι δε χρειάζεται κάτι να είναι super-duper hightech για να είναι καινοτόμο ή χρήσιμο.

Αν θες, αυτό που κάνει το project ακομα ποιο καλο, ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ χρησιμοποιεί (κατα τα λεγόμενα όσω ξέρουν μια και εγώ δεν γνωρίζω απο σοφτγουερικα) υπάρχουσα τεχνολογία.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ και χρήσιμο τρόπο.

Εκεί φάινονται τα μυαλά της "εφαρμοσμένης επιστήμης" και όχι στο μπλα-μπλα (στο οποιο ειδικευόμαστε εδώ...)

Για τη σύντηξη τι να δω αφού τα πιο πολλά εγώ τα έγραψα εκεί

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ωχχχχ........δλδ;
    αχαχα
    γιατι ωχ?
    απλως το αναφερω σαν μια ερευνα που ειναι για μενα αξια θαυμαζμου και δειχνει το επιπεδο της επιστημονικης προοδου.

ισως ειναι αλλη συζητηση αλλα κατα την αποψη μου ειναι πως εινια Λαθος να διδασκεται κατι τετοιο στα σχολεια ειτε ειναι ειτε δεν ειναι για τα μπαζα ως σχολεια.
    Οπως ειναι ΛΑΘΟΣ να αναγκαζεις τα παιδια να κανουν προσευχη πριν το μαθημα μαζεμενα στην αυλη .
    και μη μου πεις οτι δεν αναγκαζονται και οτι αν δεν θελουν δεν κανουν γιατι εγω δεν εκανα και ειχα προβληματα μεχρι και στους βαθμους μου.
    Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Για να το ξεκαθαρίσω, καθώς έχει φοβηθεί ο μάτης μου με την παρερμηνεία αυτών που γράφω. ΔΕΝ συγκρίνω φυσικά το ΜΙΤ με τα ελληνικά σχολεία. ¨Είδα¨πως μια τέτοια ανακάλυψη, ή οι παρόμοιες που θα έρθουν στο μέλλον από την έρευνα κάποιων, θα περάσουν γρήγορα στα σχολεία, αλλάζοντας άρδην τον τρόπο διδασκαλίας.

Όταν οι διάφοροι ευρωπαίοι, θα προσφέρουν virual μαθημα στα παιδιά τους, εμείς θα τσακωνόμαστε για το αν πρέπει να έχουν ντουλαπάκια τα παιδιά στο σχολείο τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτό που θέλω να πω ρε todi είναι οτι δε χρειάζεται κάτι να είναι super-duper hightech για να είναι καινοτόμο ή χρήσιμο.

Αν θες, αυτό που κάνει το project ακομα ποιο καλο, ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ χρησιμοποιεί (κατα τα λεγόμενα όσω ξέρουν μια και εγώ δεν γνωρίζω απο σοφτγουερικα) υπάρχουσα τεχνολογία.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ και χρήσιμο τρόπο.

Εκεί φάινονται τα μυαλά της "εφαρμοσμένης επιστήμης" και όχι στο μπλα-μπλα (στο οποιο ειδικευόμαστε εδώ...)

Για τη σύντηξη τι να δω αφού τα πιο πολλά εγώ τα έγραψα εκεί

γαμωτο ειδες αυτη ειναι και η φυση στα φορα.
    τεινουν ολοι να παθιαζονται αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο και χανεται το ζουμι

μ'αρεσει ρε καπταιν το προτζεκτ , μακαρι να εκανα και γω κατι τετοιο τωρα

αλλα μονο και μονο το γεγονος πως εχουμε τον χρονο να χασομεραμε στον φορουμ κατι λεει

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ψαλίδι από το V-strom 1000..
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 12:22
  2. .....το εξιτήριο....από το τρελάδικο...
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 09:56
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. το μοτερ απο το παπι μου
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2005, 23:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας